Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Chelsea grijpt bij Internazionale naast Frans international’

Laatste update:

Chelsea richt haar pijlen op de laatste dag van de transferperiode op Jonathan Biabiany, zo weet Sky Italia. The Blues hebben bij Internazionale een voorstel neergelegd om de aanvaller het komende half jaar te huren, met een optie tot koop in de zomer.

/

De Italiaanse topclub zal niet onwelwillend tegenover een vertrek van Biabiany staan. De 28-jarige Fransman speelde dit seizoen nog geen enkele competitiewedstrijd voor Internazionale. Alleen in de Europa League kwam Biabiany drie wedstrijden binnen de lijnen. Chelsea-trainer Antonio Conte kent de aanvaller nog uit zijn tijd bij Parma en is nog altijd gecharmeerd van hem.

In de zomer van 2015 kwam Biabiany transfervrij naar Internazionale, toen zijn oude club Parma failliet ging. De Fransman begon zijn carrière in Milaan, waar hij in de jeugdopleiding speelde. Daarna kwam hij onder meer uit voor Chievo Verona, Modena, Sampdoria en Parma. Bij laatstgenoemde club kende Biabiany de beste periode van zijn carrière.

Update dinsdag 31 januari 12.38 uur – ‘Chelsea grijpt bij Internazionale naast Frans international'
Jonathan Biabiany heeft geen trek in een tijdelijke overstap naar Chelsea, meldt Sky Italia. De 28-jarige Franse buitenspeler heeft het aanbod van de koploper van de Premier League afgeslagen. Hij wil het seizoen afmaken in Milaan.

Denk je dat Jonathan Biabiany een versterking is voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Conte zei het al: hij is opzoek naar versterking, geen kwaliteit.

Als Chelsea hem voor 6 maanden kan huren, zou dat prima zijn.

31 januari 2017 om 09:56

Je bedoelt dat hij op zoek is naar verbreding en niet naar versterking neem ik aan.
Zonder kwaliteit is iemand ook geen versterking natuurlijk.

Het zou een verrassende deal zijn. Biabiany is naar mijn mening echt een heel matige speler. Als je dan ziet dat Chelsea met Cuadrado, Traore en Atsu alleen al 3 spelers verhuurd hebben die op de rechterflank kunnen dan is het wellicht helemaal bijzonder te noemen.

31 januari 2017 om 11:16

Achteraf gezien zou Cuadrado ook perfect in het huidige Chelsea systeem passen natuurlijk. Biabiany vind ik zelf geen topper, maar het is natuurlijk al gebleken dat Conté op de wingbacks spelers heeft die het erg goed doen, ook al zou je niet zeggen dat het toppers zijn (Alonso en Moses). Dus wat dat betreft zou het best kunnen werken.

Dit zal wel weer een gerucht van een zaakwaarnemer zijn. Lijkt me echt heel sterk dat Conte deze speler wil halen.

31 januari 2017 om 12:14

Lijkt mij juist best aannemelijk dat Conté hem wilt halen. Een goeie reserve speler voor de RWB positie.

31 januari 2017 om 12:42

Nevermind, blijkbaar heeft Biabiany Chelsea afgewezen omdat hij graag naar China wilt gaan.

2 februari 2017 om 10:15

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=299273
Denk toch dat dit meer het niveau spelers is dat Chelsea wil hebben, maar goed; we zullen het nooit weten.

Wel een speler met een enorm loop en uithoudingsvermogen. En is ontzettend snel! Past zeker in het systeem van Chelsea. Of hij kwalitatief goed genoeg is, is nog maar afwachten.

31 januari 2017 om 09:57

Jopie22 je hebt daar een punt hij heeft hele goede loop vermogen is ontzettend snel maar daar is het ook echt bij gezegt.
Komtvoor inter te kort

31 januari 2017 om 10:01

Ik hoop echt al jaren dat Ajax hem haalt. Hij speelde nooit en leek me toch haalbaar, al is het huren. Maar helaas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren