Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Toulouse slaat Premier League-bod van 18 miljoen euro op Thijs Dallinga af’

Laatste update:

Toulouse heeft een bod van achttien miljoen euro van Brentford op Thijs Dallinga afgewezen. Dit weet L'Équipe zondag te melden. De Fransen willen een hoger bedrag zien voor de Nederlandse spits, die in Toulouse vastligt tot medio 2026.

Een tussentijds vertrek van Dallinga is onbespreekbaar voor Damien Comolli, de technisch directeur van Toulouse. De huidige nummer veertien in de Ligue 1 vraagt tussen de 35 en 40 miljoen euro voor de spits die in 2022 voor 2,5 miljoen euro werd overgenomen van Excelsior.

Toulouse presteert dit seizoen ondermaats in de Ligue 1 en staat slechts een punt boven de degradatiestreep. De ploeg wist pas zestien keer te scoren in achttien competitieduels en behoort daarmee tot de minst scorende clubs in Frankrijk. Alleen Clermont (dertien goals) kwam nog minder vaak tot scoren.

Dallinga staat op 10 doelpunten en 2 assists in 26 duels dit seizoen in alle competities. De voormalig spits van FC Groningen en Excelsior kwam in de laatste acht duels slechts een keer tot scoren. Mede hierdoor is Toulouse afgegleden op de ranglijst.

Volgens L'Équipe moet Dallinga snel weer gaan scoren, zeker ook met het oog op het naderende EK in Duitsland. De spits van Toulouse heeft nog maar een paar maanden om bondscoach Ronald Koeman te overtuigen van zijn kwaliteiten.

De Franse krant weet daarnaast te melden dat Dallinga enigszins teleurgesteld is over het feit dat Toulouse in de Europa League werd gekoppeld aan Benfica. De Nederlander hoopte op een tweeluik met Feyenoord, want dat had hem de nodige media-aandacht kunnen opleveren in eigen land.

Dallinga en Toulouse treden deze zondag op eigen veld aan tegen RC Lens, de nummer acht in de Ligue 1. Eerder dit seizoen werd met 2-1 verloren van de opponent in de negentiende speelronde in Frankrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar goed dat het niet doorgaat. Bij een laagvlieger als Brendford zullen zijn kwaliteiten toch nooit tot uiting komen en kan hij zijn treinticket via Calais naar de Eredivisie alvast boeken.

28 januari 2024 om 11:05

Toch een stabiele middenmoter eerder de laatste jaren met uitstekend beleid. Nu doen ze het ook niet slechter dan een Fulham bijvoorbeeld en dat terwijl hun absolute ster een half jaar niet meedeed.

28 januari 2024 om 11:13

Bij Toney komen de kwaliteiten aardig tot uiting, waarom zou dat niet kunnen gebeuren bij Dallinga?

28 januari 2024 om 11:15

Brentford doet het niet minder in de Premier League dan Toulouse het doet in de Ligue 1 hoor. Soms zit er een leuk seizoen tussen, maar meestal is het niks.

Dat bedrag krijgen ze er niet voor. En de PL lijkt me niet de juiste stap voor hem op dit moment.

28 januari 2024 om 10:59

Dat lijkt me logisch, maar Toulouse wilt nu toch gewoon cashen.
Die gaan wss degraderen als ze Dallinga verkopen.
Dan maar met veel geld.

Dallinga zou moeten proberen zo snel mogelijk weg te komen uit Toulouse. Dit is het moment om een overstap te forceren. Als hij slecht in vorm blijft en ze degraderen dan is al zijn krediet weg- speelt hij in een topcompetitie dan is het een heel ander verhaal. Als je degradeert in Engeland is het ook nog heel andere koek dan in Frankrijk.

Krijgt bij een eventuele verkoop excelsior nog wat geld?

28 januari 2024 om 11:17

Weet niet of er doorverkoop is, maar ze delen klein beetje mee in opleidingsvergoeding.

Grootste delen daarvan gaat naar Groningen en Emmen krijgt ook flink deel. Als t richting 40m gaat, gaan beiden richting miljoen en Groningen er ook wel overheen krijgen, Excelsior enkele tonnen.

Als t richting 20m gaat, uiteraard de helft daarvan.

Ze spelen best wel identiek aan Toulouse. Thomas Frank speelt soms in een twee spitsen of een solo spits systeem. En als Toney weggaat dan hebben ze alleen Maupey nog over. Opzich is Brentford geen verkeerde stap. Ze spelen best wel identiek aan Toulouse. Thomas Frank speelt soms in een twee spitsen of een solo spits systeem. En als Toney weggaat dan hebben ze alleen Maupey nog over. Altijd wel een sympathiek clubje gevonden in de Premier League. Jammer dat Mbeumo, wat een hele onderschatte buitenspeler in de PL, geblesseerd is en Wissa onbeschikbaar is door de Afrika cup. Want ze hebben toch wat schade opgelopen sinds die twee niet aanwezig zijn. Hopelijk met een Toney, wat ik een minder sympathieke gast vind maar wel een goede goalscorer, kunnen ze de aankomende wedstrijden wel wat punten binnenharken.

Jammer vind Brentford wel een mooie club voor hem. Zou mooi in zijn opmars passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren