Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham toont meest nederige kant na ongekende afgang tegen Newcastle

Laatste update:

Supporters van Tottenham Hotspur die afgelopen zondag aanwezig waren bij de uitwedstrijd tegen Newcastle United (6-1) krijgen hun geld terug, zo laat de club uit Noord-Londen weten. The Spurs keken op bezoek in het St. James' Park al na een kwart wedstrijd tegen een 5-0 achterstand aan. De schade kon vervolgens enigszins worden beperkt, maar het ergste leed was toen al geleden.

Het leek voor Tottenham een oorwassing te worden die zijn weerga niet kende. Jacob Murphy, Alexander Isak (beiden tweemaal) en Joelinton zorgden ervoor dat Newcastle al na 21 minuten op een riante 5-0 voorsprong stond. De bezoekers waren in geen velden of wegen te bekennen en mochten van geluk spreken dat de score niet hoger uitviel. Als klein doekje voor het bloeden kondigt de club dinsdag een kleine tegemoetkoming aan.

Supporters die zondag de gang naar Newcastle hebben gemaakt, kunnen het aankoopbedrag terug op de rekening verwachten. In een speciaal woord op de website richten de spelers zich tot de fans. "Als ploeg begrijpen we je frustratie, je woede. Zondag was niet goed genoeg. We weten dat woorden in dit soort situaties niet genoeg zijn, maar geloof ons, een nederlaag als deze doet pijn. We waarderen je steun, uit en thuis, en met dat in ons achterhoofd willen we de fans de kosten van hun wedstrijdkaartjes vergoeden."

De selectie voelt zich volledig verantwoordelijk voor de afgang tegen the Magpies. "We weten dat dit niets verandert aan wat er zondag is gebeurd en we zullen er alles aan doen om de zaken recht te zetten, te beginnen tegen Manchester United op donderdagavond. Jullie steun zal dan opnieuw alles voor ons betekenen. Samen – en alleen samen – kunnen we vooruitgang boeken." Tottenham is door de nederlaag verder achterop geraakt bij United en heeft een wonder nodig om zich te verzekeren van Champions League-voetbal.

De afgang tegen Newcastle leidde ertoe dat interim-manager Cristian Stellini is ontslagen door Tottenham. Die beslissing is opvallend te noemen, daar de interim-coach pas een maand voor de spelersgroep stond als eindverantwoordelijke. Tottenham kiest nu voor Ryan Mason als tijdelijke trainer. De selectie van Tottenham krijgt daarmee te maken met zijn derde coach van dit seizoen. Antonio Conte kon de gewilde successen niet naar Noord-Londen brengen en werd eind maart de laan uitgestuurd. Stellini was in 2021 met Conte meegekomen en nam de honneurs tijdelijk waar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed opgelost door Tottenham! Wat een afgang 5 0 achter staan naar 20min dat is echt Tottenham onwaardig. Ik hoop dat Slot komende zomer naar the Spurs gaat het is een geweldige club met veel mogelijkheden alleen moeten er wel haalbare doelstellingen komen. Het eerste jaar top6 misschien het 2e jaar top4 en zo rustig doorbouwen. Ik denk dat Slot er echt wel wat kan neerzetten en dat het spel van the Spurs ook veel leuker word om naar te kijken. Ik moet zeggen ik kijk niet elke week maar de keren dat ik Tottenham heb zien spelen vond ik het heel verdedigend en saai voetbal met daarbij ook nog matige resultaten.

25 april 2023 om 18:19

Het is helemaal geen geweldige club met veel mogelijkheden. Er is totaal geen visie en hun trainers worden zelden serieus gesteund. Verder zijn die haalbare doelstellingen van jou totaal onrealistisch, net als die van spurs dus. Gaan ze slot een ruimer budget geven dan chelsea united city newcastle en arsenal bijvoorbeeld?

25 april 2023 om 18:29

Spurs had afgelopen zomer letterlijk een groter budget dan United. 😅

25 april 2023 om 18:29

Tottenham moet eens een Europa League ofzo gaan winnen. Dat zijn nou mooie stimulansen of een beetje een cultuur van winnen te gaan implementeren in de club en waar ze ook daadwerkelijk wel kansen hebben gezien de ploegen die daar vaak overblijven in een knock-outfase. Ook voor United hoopte ik heel erg op een Europa League-winst. Dat zijn betere prijzen dan een FA of League Cup en misschien nog wel makkelijker te bereiken. United is er echter uit helaas, deels door omstandigheden met beschikbare spelers en deels dom eigen falen, maargoed.

Van Spurs is echter echt wel meer te maken dan dit. Als je kijkt wat trainers en een Kane en Son daar betaald krijgen zit er ook wel geld, het nieuwe stadion is echt goed en ook in rampseizoenen blijven ze eigenlijk altijd wel Europees voetbal halen.

Echter moeten ze wel realistischer worden, daar heb je volledig gelijk in. Er worden onhaalbare doelstellingen geschetst, maar vervolgens geen stappen genomen om die doelstellingen te behalen. De ene na de andere resultaattrainer wordt aangesteld, krijgt een enorme oprotpremie mee en ze beginnen weer aan de volgende en qua spelers worden er zelden echt verrassende namen gehaald, maar altijd net-nietnamen die wel veel geld kosten. Een beetje langetermijnvisie helpt wel

25 april 2023 om 18:39

Dan was dat gelijk de laatste keer, als je ziet wat ze ermee bereikt hebben. Zeker aangezien united gemiddeld ook nog eens zo'n 50-100% teveel voor hun spelers betaald 😅

25 april 2023 om 19:04

Vond dat eerder apart voor United dan indrukwekkend voor Spurs, ja. Maar niet bepaald lekker uitgegeven. Nu neem ik aan dat Richarlison naast dubbele bezetting ook als mogelijke vervanger voor Kane gezien werd, maar om 80 miljoen voor een back-up neer te leggen terwijl je nog steeds gaten in je basis hebt blijf ik bizar vinden.

26 april 2023 om 10:42

Hoe kom je erbij dat Tottenham een groter budget heeft? United heeft meer uitgegeven hoor. En Richarlison was ook geen 80 miljoen maar 58 miljoen.
Tottenham: Richarlison, Romero, Spence, Udogie, Bissouma (177 miljoen)
Pedro Porro wordt pas volgende periode definitief overgenomen dus telt niet mee, speelt nu op huurbasis.
United: Antony, Casemiro, Malacia, Martinez (243 miljoen)

25 april 2023 om 19:14

Als slot moet je zoiets niet willen, gedoemd om te mislukken. Tottenham heeft veel te hoge verwachtingen voor wat ze in huis hebben

25 april 2023 om 19:55

Dat is het probleem, wat zijn die doelstellingen? En ik denk dat een trainer daar niet eens de kans krijgt voor het jouw bestempelden idee. Dat betekent 2 jaar niet of nauwelijks relevant zijn. Daar is Tottenham, althans daar achten ze zichzelf, de club niet naar.

Mooi gebaar naar de supporters! Hebben ze bij United ook hun geld terug gehad na die 7-0 nederlaag tegen Liverpool?

25 april 2023 om 18:21

Niets over gehoord in ieder geval. Ik vind het vaak ook een beetje onnodig. Supporter zijn is ook je club financieel ondersteunen.

25 april 2023 om 18:24

Ja, dat is waar. Het is niet verplicht dus je kan niemand wat kwalijk nemen als een club dit niet doet. Gewoon een mooi initiatief van Spurs dit die laten zien hun supporters te waarderen

25 april 2023 om 19:27

@ironmanutd Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar als ik de media moet geloven dat is het een schandalige wedstrijd geweest. Daarnaast heb ik ook gevoel dat het erg onrustig is binnen de Spurs. Misschien een overcompensatie?

25 april 2023 om 18:24

@Japie: waarom wil je dat weten?

25 april 2023 om 18:27

Omdat ik wil weten of dit gebruikelijk is in Engeland of dat alleen Spurs zo een mooi initiatief richting hun supporters heeft

25 april 2023 om 18:42

Dat is sowieso niet gebruikelijk. Gebeurt vaak alleen bij een hele grote afgang. Dat lees je wel vaker dat clubs dat doen, dus daar is Spurs niet uniek in. Zullen vast niet de eerste zijn in Engeland.

25 april 2023 om 19:09

Japie, let dan ook wel op andere factoren ipv de eindstand. Aardig wat mensen verlieten het stadion na 20 minuten al omdat het 5-0 stond. Daar gaat je uitje (ondanks dat ze er zelf voor kiezen op te stappen, maar lijkt me begrijpelijk bij zo'n wanprestatie). Bij United - Liverpool viel de 1e goal überhaupt pas in de 43e minuut. Vanaf minuut 66 stond het 4-0 en was het wel definitief klaar. Dat is heel wat anders dan een finale afstraffing in 20 minuten tijd natuurlijk.

25 april 2023 om 19:16

Wat maakt het uit in welke minuut de goals vallen? Het gaat om de einduitslag. Een nederlaag met ruime cijfers is een nederlaag met ruime cijfers

25 april 2023 om 19:30

Nou precies om wat Shadyng zegt, Man utd heeft het ruim een uur vol gehouden om er nog een wedstrijd van te maken. Bij Spurs was het na 20 minuten al gespeeld.
Jouw redenatie is hetzelfde als dat Groningen NEC voor de uitsupporters niet uitmaakte of het nou na 10 of 60 minuten was gestaakt. Als je na 10/20 minuten al weet dat het klaar is, dan mag er zeker wel een excuses komen. Met de salarissen van de spelers van Tottenham, mag zon dergelijke compensatie ook wel.

25 april 2023 om 23:50

Japie probeert gewoon weer wat uit te lokken met zijn reactie, dat die vent nog niet gebanned is, is mij een raadsel

26 april 2023 om 00:27

Wat probeer ik uit te lokken dan? Is toch gewoon een normale vraag

Beetje een rare actie, als supporter weet je toch dat je team kan verliezen en kies je toch zelf om naar de wedstrijd te gaan. Zeker als ze tegen een team moeten in topvorm en jezelf in slechte doen bent.

Vond John Wick 3x niks, krijg ik dan ook mijn geld terug?

25 april 2023 om 19:04

Als de film er na 20 minuten mee op houdt, dan krijg je inderdaad je geld terug. Zo moet je het ongeveer zien wat mij betreft. Dit was een dermate grote wanprestatie dat het gewoon een mooi gebaar is.

25 april 2023 om 19:07

Ik ging met m'n neefje naar de Mario film voor z'n verjaardagsfeestje. 3D. Alleen deed dat het niet. Hele zaal een vrijkaartje gekregen, en het verschil tussen een 3D kaartje en een 2D kaartje terug. Dus ja, als het bij de bioscoop in de soep loopt gebeurt dat ook.

Ze moeten ook zo snel mogelijk af van spelers als Perisic en Son. Die halen al lang niet meer het niveau wat ze zouden moeten halen. Als Tottenham jaarlijks om de CL tickets wil spelen moeten ze echt betere spelers halen. Het valt me gewoon op hoe vaak voorzetten van Perisic zo slap zijn en dat hij zijn mannetje laat lopen. Zelfde verhaal voor Son speelt als een pupil soms.

25 april 2023 om 23:19

Son is gewoon een van de betere spelers van de PL…

25 april 2023 om 23:24

Hij was dat. Het is dit jaar gewoon niet best. Het kan ook zo zijn omdat Spurs misschien niet lekker draait. Maar met zijn speelminuten heeft ie gewoon hele magere cijfers. Son speelt altijd maar hij is dit seizoen niet de oude Son. Hij mag blij wezen als hij de 10 doelpunten gaat halen.

Had conte toch gelijk over het bestuur en de club. Vind het wel jammer dat ze het iedere keer maar niet verder schoppen als een plek rond de top 5

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren