Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tooske Ragas schrikt bij Shownieuws van situatie Veldwijk: ‘Klinkt niet goed’

Laatste update:

Lars Veldwijk hoeft voorlopig niet op speeltijd te rekenen bij Suwon FC. De aanvaller werd vorige week om 04:00 uur 's nachts staande gehouden vanwege rijden onder invloed. De club acht het niet verstandig om Veldwijk nog langer op te stellen, daar rijden onder invloed in Zuid-Korea harder wordt aangepakt dan in andere landen. Zeker in het geval van sporters en buitenlandse spelers.

De situatie is ook bij Shownieuws onderwerp van gesprek. "Het is niet dat hij dronken achter het stuur zat, maar Korea is Korea", duidt showbizzjournalist Evert Santegoeds de zaak. "Veldwijk is gepakt met drank in zijn bloed en dat moet je zeker in Zuid-Korea niet doen. Daar mag je helemaal niets drinken in het verkeer. Waarschijnlijk heeft hij één biertje gedronken."

Het showbizzprogramma heeft een woordvoerder van Suwon FC om opheldering gevraagd. "In Zuid-Korea is het zo dat ze je kunnen aanhouden als je alcoholpromillage boven de 0,03 ligt. Als het hoger is dan 0,08 kunnen ze het rijbewijs afpakken. Lars had een alcoholpromillage van 0,19. Ik weet niet precies wat dat betekent voor zijn rijbewijs. Hij heeft een internationaal rijbewijs, dat kunnen ze tijdelijk intrekken."

De woordvoerder benadrukt dat er meerdere belangen spelen bij de afwikkeling van de zaak. "De club heeft nog geen definitieve beslissing genomen wat er gaat precies gaat gebeuren, maar als ze hem blijven opstellen zullen de fans hun onvrede laten blijken", laat hij weten. "Dat is schadelijk voor het imago van zowel Lars als de club." Presentatrice Tooske Ragas schrikt van de woorden van de perschef. "Zo, dat klinkt niet goed."

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren