Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toekomst Man United-broers op losse schroeven: ‘Kans is groot dat ze gaan’

Laatste update:
/

De kans is aanwezig dat we Rafael en Fábio da Silva binnen afzienbare tijd niet meer bij Manchester United zien. De tweeling speelt sinds 2008 op Old Trafford, maar alleen Rafael wist een basisplaats te veroveren bij de Engelse recordkampioen. Dit seizoen heeft echter ook hij, mede door blessures, het lastig.

Zaakwaarnemer Cassiano Pereira zegt dat de twee momenteel niet peinzen over een vertrek bij the Red Devils. “Gaan ze weg in januari? Ik ken die geruchten niet, ik denk dat het speculatie door de media is. Op dit moment kan ik zeggen dat ze tot het einde van het seizoen blijven, maar daarna is de kans groot dat ze gaan.”

Fábio speelde dit seizoen drie officiële wedstrijden voor het team van Moyes en in het derde duel kreeg hij ook nog eens een rode kaart. Rafael speelde negen duels in de Premier League en drie in de Champions League. In de helft van die wedstrijden werd hij ook nog eens gewisseld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rafael vind ik niet eens zo een slechte rechtsback zou jammer zijn als hij weggaat voor United

14 januari 2014 om 20:09

Ja vind ik ook, is wel een aardige back.
Wat z'n broertje betreft, is denk ik wat te licht voor het niveau, als je ziet hoe onstuimig die speelt.
Ik vond het wel zielig toen tegen Swansea voor hem, maar compleet zijn eigen schuld natuurlijk.

14 januari 2014 om 20:12

Dan kan buttner het daar eens proberen. Kan toch of niet

14 januari 2014 om 20:17

Büttner is een linksback.

14 januari 2014 om 20:56

Fabio ook

14 januari 2014 om 21:04

Maar Fabio speelde RB toen hij die rode kaart pakte tegen Swansea. Büttner speelde toen al.

14 januari 2014 om 23:08

Fabio is van orgine een linksback, Rafael is een rechtsback.

Als Rafael fit blijft is het toch een heel goede back lijkt me. Hij is aanvallend zeer sterk maar ook defensief gaat hij er vol in.

Fabio kan volgens mij wel beter vertrekken naar een middenmoter ofzo want die is een stuk minder en gaat geen basisplaats krijgen bij Manu

Als Moyes en Woodward Rafael laten gaan mogen ze van mij part direct hun spullen pakken, waarschijnlijk gaat Moyes dan weer voor zo een kut Everton speler. Hoop niet dat het waar is want Rafael vind ik na Lahm en Zabaleta de beste rechtsback. ( Dani Alves vind ik meer een aanvaller dan verdediger). Fabio moet ook niet verkocht worden een verhuur is het beste voor hem.. Wat zou dit erg zijn als Rafael weg zou gaan, aanvallend en verdedigend ijzersterk de laatste tijd.

14 januari 2014 om 20:11

Ivanovic en Sagna zijn gewoon beter dan deze knul, maar in wezen is die discussie ook irrelevant.
Raffael is klein en dat is een probleem in Engeland.

14 januari 2014 om 20:17

Loool.

Ivanovic is verdedigend best sterk, maar hij is langzaam en brengt aanvallend o,o naast zijn kopballen. Hij scoort wel maar opbouwend en voorzetten etc is beroerd, Wat jij ziet in hem is mij een raadsel. Sagna? Waarom wil Arsenal zo graag van hem af, Sagna heeft zoveel moeite met elke linksbuiten, zoveel blunders ijk maar die penalty van van Persie vorig jaar, zoiets doet Swerts nog niet. Rafael is klein maar wint nog genoeg kopduels, dat maakt het nog knapper.

Rafael heeft bevestigd dat hij niet vertrekt ; https://twitter.com/tommeeke17mufc/status/42316704...

14 januari 2014 om 20:23

Als je goed kunt verdedigen dan is lengte niet eens zo belangrijk. Verdedigend is hij gewoon een uitstekende schakel bij United, dus vind ik het onzin om hem daarop af te rekenen.

14 januari 2014 om 20:33

Grappig Arsenal wilt van hem af gebruik je als argument maar Raffael die zijn plek kwijt is is dan geen argument.

Ivanovic voegt voetballend overigens genoeg toe, komt continue op en heeft al redelijk wat goede voorzetten op zijn naam staan. Er is 1 verschil Chelsea heeft Torres. United een RVP

14 januari 2014 om 20:50

Grappig, je weet niet eens dat Rafael een basisplaats heeft mits hij fit is...

14 januari 2014 om 20:59

Rafael is niet zo lang eruit geweest daarnaast wordt hij constant vervangen

14 januari 2014 om 21:03

@ grunnboy050

Misschien voegt hij bij Chelsea genoeg toe voetballend, maar bij een Real Madrid, Bayern, Barcelona, City, Dortmund,... is hij nooit eerste keus. Althans niet op de rechtsachter.

Klein mag normaal geen probleem zijn voor een back. De twee beste backs van de afgelopen 6, 7 jaar zijn 1m70.

14 januari 2014 om 22:28

Net als of Rafael iets toevoegt bij Bayarn grapjurk. Ik neem aan dat je doelt op Cole en Roberto Carlos. Maar die hadden beide wel veel meer kwaliteit en veel meer body

14 januari 2014 om 23:00

Lahm en Cole vind ik persoonlijk, maar wetend dat hij een Chelsea-hater is zou cole wel wegvallen.

14 januari 2014 om 23:15

Volgens mij heb je een beetje teveel op want Rafael is mits hij topfut is gewoon een basisspeler. Fabio heeft ook het talent maar heeft zich, mede dankzij Evra, nooit kunnen ontwikkelen op hoog niveau. Dat jij Sanga beter noemt vind ik echt de grap van de dag..

14 januari 2014 om 23:28

Ik weet niet als je hebt opgelet maar de meeste backs zijn klein en snel. Dus ook in engeland, er zijn natuurlijk uitzonderingen zoals ivanovic (van nature een cb), Azpilicueta, clichy, sagna etc. maar kijk naar cole, evra, walker. En buiten engeland natuurlijk lahm, alves, alba, alaba, marcelo etc.

14 januari 2014 om 23:39

Vorig jaar was Sagna indd drama(mede door blessures) maar dit seizoen doet hij het uitstekend en Arsenal wilt zijn contract maar al te graag verlengen.
Sagna is beter vind ik maar Rafael is een stuk jonger en heeft meer potentie, dat zeker!

15 januari 2014 om 06:13

Sagna is een prima rechtsback, hij gaat alleen vertrekken omdat hij oud begint te raken (30 ) en een aflopend contract heeft dit seizoen. Ik denk ook dat Arsenal dat niet wilt om zijn megasalaris dan nog te verlengen ik zie persoonlijk ook liever de sciglio op die positie staan. Anders is het gewoon een goed RB met geweldige voorzetten. (Beter dan die van rafael)


ON:Ik vind dat Fabio tekort komt voor MU zou het geen leuk spelertje zijn voor Norwich?
Overigens vind ik Rafael een 'decent' RB niet meer dan dat, als hij fit is hoort hij nog wel net in de basis bij MU.

14 januari 2014 om 20:22

Als hij al de op 2 na beste back is, zou het wel erg zielig gesteld zijn met de rechts backs in de wereld. Pizczek van Dortmund schiet mij als eerste te binnen. Vind ik persoonlijk na Lahm de beste. Maar er zullen nog wel een hele hoop zijn die beter zijn dan hij.
Toch moet hij gewoon bij manu blijven hoor want talent heeft hij zeker.

14 januari 2014 om 20:27

Nee hoor, Pisczek kan je vinden ja dat vind ik niet, het is en blijft een mening.

14 januari 2014 om 20:23

Ajaxcunain, ga eerst is wedstrijden kijken, Rafael bakt er niks van en is veel te wild, Fabio heeft niet het niveau en Buttner is leuk in de aanval maar verdedigen kan die niet. Dat jij komt met dat Moyes mag vertrekken is jou mening waar alle United supporters heel anders over denken. If you can't support them now, don't cheer for them later

14 januari 2014 om 20:57

Vertrekken omdat Rafael weg gaat is misschien radicaal maar ik snap hem wel hoor, dit zou dan een van de zoveel fouten zijn die Moyes maakt en dat dan al in 6 maanden. Op den duur moet het klaar zijn met alle fouten en dan mogen we niet meer als smoesje gebruiken dat hij nieuw is en dat hij tijd nodig heeft? Moeten we zolang wachten dat we straks tegen petrolul spelen met Baines, Coleman, Mirallas, Fellaini in de basis? Dan ook de naam veranderen in Mancheverton?
Dit bericht zal natuurlijk onzin zijn maar als het wel waar is zal het niet lang meer duren voordat de rest zich ook afvraagt wat deze man in godsnaam aan het doen is.

14 januari 2014 om 22:24

Hou nou eens op met kritiek te hebben op Moyes. En je komt niet een keer met feiten aan, welke fouten maakt hij nou dan echt. Dat hij in het begin niet weet wanneer hij wie moet wisselen of wat hij aan iemand heeft. Dat leer je niet in 3 maanden en ook niet hoe je de grootste club ter wereld moet leiden als Manager.

Ik daag je uit, noem de fouten per wedstrijd tegen wie, welke minuut en wat de gevolgen er waren nou eens op. Als het er tien zijn vind ik het nog heel weinig en knap als je zover komt. (btw de fout dat hij v. Persie te vroeg bracht is duidelijk)

Verder is Fellaini gewoon geen verkeerde aankoop als je naar het middenveld kijkt. Carrick (31) Fletcher was/is de vraag of hij terug kwam en nu op niveau kan komen, Anderson te veel geblesseerd, Cleverley redelijk maar geen wereld top en Powell nog niet op dat Niveau en Giggs is al 40. Dat hij nog niet heeft gebracht wat hij zou moeten brengen is helaas wel een feit.

Er moet een Creatieve controleur bij komen. Iemand als Gundogang. Ook een vervanger voor Anderson en Giggs. Mij lijkt Barkley de eerste keus.

Ook Baines is geen slechte optie al zie ik liever Shaw komen.

14 januari 2014 om 23:15

Ugh, ben het nu wel een beetje zat om het 10x uit te leggen. Even kijken of ik het terug kan vinden.

Dat lijkt me toch een tegenvaller voor United. Nu moeten ze naast een linksback ook nog een rechtsback zien te vinden. Benieuwd wie Rafael op gaat pikken, want het is een prima back. Misschien naar Arsenal als opvolger van Sagna?

Rafael mag echt niet vetrekken!!!!!!!!!!!!!! In potentie de beste rechtsback ter wereld en behoort nu ook al tot de top 5. Is echt een parel op de back positie waarvan ik hoop dat hij het United shirt nog jaren zal dragen.

Fabio daarentegen is een gesloten boek lijkt me. Moyes ziet het niet in hem zitten en ik ook niet meer eerlijk gezegd. Hij heeft veel talent (meer dan Rafael) maar het komt er gewoon niet uit, in tegenstelling tot Rafael.

Rafael is een prima back. Na Alves en Lahm de beste rechtsback die ik ken.

Zou zonde zijn als die gaat! Fabio kan echter beter naar de Serie A of Primera Division bij een subtopper spelen.

14 januari 2014 om 20:12

ik vind Piszczek, Ivanovic en Zabaleta ook nog wel van een wat hoger niveau dan Rafael. Verder een prima back met nog aardig wat potentie lijkt mij.

14 januari 2014 om 22:09

Wellicht ben ik ook ietwat subjectief gezien mijn liefde voor United.
Slechter dan de drie die je noemt vind ik iig niet.

Rafael doet het niet onaardig bij Manchester United en is gewoon basisspeler. Fabio komt echter tekort. Een subtopper/middenmoter in de Engelse of de Duitse competitie kan hij waarschijnlijk wel aan.

Cardiff City lijkt geïnteresseerd te zijn in Fabio. Stabiel is het daar op het moment niet, dus persoonlijk zal ik er niet heen gaan.

Men zoekt in mijn ogen teveel achter deze statements. Als Pogba zijn zaakwaarnemer zegt dat hij ontevreden is, dan zegt 9 op de 10 dat is voor een nieuw contract, maar als het iemand van United is, dan is het een speler die ook echt wil vertrekken ? Ik zie totaal geen reden waarom Rafael zou willen vertrekken, hij is de toekomst en is een publiekslieveling. Hij barst van het talent en heeft meerdere malen aangegeven dat Manchester zijn thuis is.

Sport Witness ‏@sport_witness

You'd have to think the Rafael situation is laying ground for new contract. Expires June 2016, now a good time to start.

Vooralsnog vind ik dat men er niet veel achter moet zoeken.

rafael moet blijven dat is een goede back zou zonde zijn als ze hem zouden laten gaan. Fabio is geen slechte linksback maar volgens mij heeft hij evra en buttner voor zich dus dan is het misschien beter voor hem om ergens anders aan speeltijd te komen.

Wat een onzin, Rafael is een zekerheidje. Dit was hij onder Ferguson en dat is hij ook onder Moyes. Alleen door de blessures speelt hij minder wedstrijden dan gewenst. Hij is eerste keuze als rechtsback, absoluut geen reden om te vertrekken. In Fabio's geval snap ik het wel, volgens mij is Moyes niet echt fan van hem, en bovendien heeft hij ook nog nooit echt overtuigd. De broertjes zijn nu vast ook wel oud genoeg dat ze zonder elkaar kunnen voetballen. Waarschijnlijk probeert de zaakwaarnemer en gewoon een verbeterd contract voor Rafael eruit te slepen

Rafeal had ronaldo in zn zak in de afgelopen cl match

Rafael heeft best aardig gedaan zou ik zeker niet zomaar laten gaan, als er een duidelijke betere speler op die positie gehaald gaat worden oke. Maar als ik Man united was zou ik toch echt aan het middenveld en de aanvallende flanken gaan werken.

14 januari 2014 om 21:15

Er is geen RB haalbaar die beter is dan Rafael op het moment, er is ook geen RB met evenveel talent als Rafael.

15 januari 2014 om 00:36

Dan moeten ze hem niet laten gaan

Ze? Ik ga er toch vanuit dat Rafael blijft.. vorig jaar nog de beste rechtsback samen met Zabaleta. Toekomstige RB van Brazilie en kan nog 10 jaar bij Manchester United mee. Fabio mag wel weg, tevaak geblesseerd.

Rafael heeft inmiddels afstand gedaan van deze geruchten en heeft letterlijk gezegd: I'm not leaving. Is ook bullshit deze jongen laten ze echt niet gaan en hij houd van United. Fabio is een ander verhaal die jongen zal idd wel vertrekken.

Rafael zei net op Instagram dat hij de club niet zal verlaten, gelukkig maar. Fabio mag van mij wel weg gaan.

Rafael vind ik een redelijk goede speler op de rechtsback positie. Veel dreiging naar voren en goed fel bij het verdedigende werk. Fabio daarentegen vind ik nog te kort komen voor het niveau van Manchester United! Misschien maar verhuren dan.

Dit zal toch wel weer grote onzin zijn. Als er al 1 van de 2 weg zou gaan is het toch Fabio. Ik zou ook niet weten wie er voor de rechtsback gekocht zou moeten worden of zou moeten doorschuiven. Michael Keane kan er spelen maar is centraal beter. Varela lijkt me toch niet geschikt heeft nog geen minuut gemaakt in het eerste.

van mij mogen alle 3 de LB vertrekken trouwens ook al zie ik het nog steeds wel zitten in Fabio. Halen we Shaw (die in de jeugd ook op rechts speelde trouwens) en Baines voor terug.

Er zullen trouwens wel veel meer geruchten komen de komende tijd. Voor mij mogen nog steeds Rio en Evra (diep respect voor hun prestaties maar word gewoon minder) Buttner, Anderson, Valencia, Nani en Young sowieso weg. Als er voor Hernandez iemand komt ook wel (gun hem een basis plaats ergens) want we hebben Henriquez.

Shaw, Gundogang, Barkley en een RLW (reus, Redmond of Griezman) zijn iig nodig. Hoop stiekem ook wel weer op de terug keer van Morrison en/of Pogba (misschien was Moyes daarom wel bij Juve)

man u moet gewoon net als psv de selectie helemaal renoveren

2 keer 'ook nog eens' gebruiken in de laatste alinea. Artikel geschreven door een persoonlijke fan ofzo?
Ontopic: die Rafael kunnen ze best houden als backup. Fabio komt te kort. Niveau Portugese competitie. Maar misschien willen ze wel altijd bij elkaar in 1 team. Net als broertjes de Boer

Beide vervelende voetballers waarbij je sowieso Fabio de club uit moet werken wil je niet nog een seizoen in de middenmoot spelen. Iedereen is verder zo gecharmeerd van Rafael, maar ik vind hem een nare speler en ik ben hem liever kwijt dan rijk.

14 januari 2014 om 23:53

Misschien moet Moyes Mike van der Hoorn dan maar halen?

Ik las paar weken geleden dat Rafael in de belangstelling staat van Arsenal en Real is dat waar?

15 januari 2014 om 00:34

Zou zomaar kunnen. Real en Arsenal kunnen nog wel een goede rechtsback gebruiken.

Prima back Rafael, zal nooit een Marcelo figuur worden ofzo.
Fabio is ietsje minder, wat onrustiger. De cv van beide spelers zijn wel redelijk om een nieuwe goede club te vinden

Rafael verkopen is heel stom
Die jonge is een goeie voetballer
Zou hem zeker nog minimaal 3 seizoennen behouden
Met alle respect Fabio kan wel weg. Jammer dat hij niet wat beter is...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren