Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Titelhouder Leicester City hard uit FA Cup geknikkerd in ontsierd duel

Laatste update:

Nottingham Forest heeft titelhouder Leicester City zondagavond uit de FA Cup geknikkerd. Het duel in de vierde ronde van het bekertoernooi eindigde in een spectaculaire 4-1 overwinning voor Forest. Een ronde eerder schakelde de ploeg van trainer Steven Cooper ook al Arsenal uit. In de 32ste speelminuut werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd vanwege een veldbestormer die doelpuntenmaker Joe Worrall aanviel.

Na een gelijkopgaande openingsfase begon Forest al snel met het opvoeren van de druk op het vijandige doel. In de negentiende speelminuut werd het eerste waarschuwingsschot afgevuurd, daar Keinan Davis met een snoeihard schot de lat raakte. Vier minuten later was het alsnog raak. Na een voorzet op maat vanaf de rechterkant kon Keinan Davis de bal met het hoofd terugleggen op Philip Zinckernagel, die van dichtbij binnenschoot: 1-0. Nog voordat de regie het in de gaten had, werd de score vervolgens al verdubbeld. Ditmaal was het Brennan Johnson die zijn naam op het scorebord zette na een fout in de defensie van Leicester.

In de 32ste minuut liep de schade nog verder op voor de bezoekers. James Garner had een afgemeten hoekschop in huis in de richting van Worrall, die vrijgelaten werd en op overtuigende wijze binnenknikt: 3-0. Na de treffer rende een supporter het veld op en viel hij de doelpuntenmakere aan. Hoewel de regie de camera wegdraaide op het moment van de veldbestorming, zijn er meerdere foto’s gemaakt van de gebeurtenis. De fan, mogelijk van Leicester, werd spoedig gegrepen door de stewards. Enkele minuten na het hachelijke moment slaagden the Foxes erin om iets terug te doen. Doelman Brice Samba kwam ver uit zijn doel in een poging een dieptepass weg te werken. Mogelijk gehinderd door een duif maaide hij over de bal heen, waardoor Kelechi Iheanacho kon overnemen en afronden.


In het tweede bedrijf deelde Forest de genadeklap uit via Djed Spence, die op aangeven van Zinckernagel voor de 4-1 zorgde. In het restant van de wedstrijd slaagde Leicester er niet meer in het grote gat te dichten. In een reeks van elf wedstrijd werd Leicester uitgeschakeld in de FA Cup, de EFL Cup, de Europa League en zag men het gat tot de nummer zes in de Premier League oplopen tot liefst tien punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel verassingen deze speelronde maar ook bijna verassingen. Maakt een beker toch leuker als er dit soort stunts bij zitten gisteren ook al Plymouth bijna tegen Chelsea helaas de verlenging verloren. Zouden ze in Nederland eigenlijk ook moeten doen alle clubs inclusief amateurclubs in de KNVB beker zoals ook in Engeland wordt gedaan.

6 februari 2022 om 19:37

Dit wordt in Nederland ook al gedaan. Op vorig seizoen na, toen er vanwege corona geen amateursport mocht worden beoefend, maar alle andere jaren doen de amateurclubs gewoon mee.

Buzzing! Come on you Reds!

6 februari 2022 om 20:05

Wat een geweldige wedstrijd! Leicester helemaal niet gezien.

6 februari 2022 om 20:14

Fantastisch hoe we spelen op het moment, wat een vertrouwen stralen we uit. Beetje spijt dat ik niet naar het stadion ben gegaan nu..

Weer een Mo ihattaren artikel waar niet op gereageerd mag worden.. vz wat is hier toch elke keer de reden voor ?

6 februari 2022 om 22:10

Dat hele systeem met niveau 3 slaat nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren