Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tevreden Tottenham Hotspur komt opnieuw met contractnieuws

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft na Dele Alli opnieuw een talent voor langere tijd aan zich gebonden. De pas achttienjarige Josh Onomah tekende dinsdagmiddag in het bijzijn van manager Mauricio Pochettino een nieuwe verbintenis, die hem tot de zomer van 2020 op White Hart Lane houdt, zo valt te lezen op de officiële website van de Londenaren.

/

De voorbije jaren doorliep Onomah al de verschillende jeugdelftallen van the Spurs, waarna hij in 2015 voor het eerst zijn opwachting mocht maken in de hoofdmacht. Vorig seizoen debuteerde de aanvallende middenvelder in de FA Cup tegen Burnley, toen hij als invaller een kwartiertje mee mocht doen.

In het huidige voetbaljaar maakt hij voor het eerst echt deel uit van de A-selectie. In totaal heeft de Engelse jeugdinternational nu veertien keer het witte shirt gedragen, waaronder ook tijdens enkele Europese duels, en zijn ontwikkeling is dus beloond met een nieuw contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tottenham doet het leuk, maar dat komt vooral door de trainer. Met Levy aan het roer komt er zeker weer wanbeleid op het moment dat deze trainer vertrekt. Het ziet er leuk uit met spelers als Alli, Eriksen en Kane. Echter zullen de goede spelers eerder vertrekken dan dat de selectie juist versterkt wordt met goede spelers.

3 februari 2016 om 18:32

Als ze champions league halen, zie ik ze het hele team wel bij elkaar houden. Immers is dat waar de meeste spelers voor gaan atm. Wie zie jij dan nog vertrekken?

3 februari 2016 om 18:59

@De Toekomst
Waar haal jij dat laatste vandaan? Alli contract verlengd, Eriksen nog lang doorlopend contract, Kane contract tot over 2020. Mauricio Pochettino heeft idd het laatste woord bij the spurs, ik denk dat hij jaren bij ons zal coachen, jonge en goede spelers, nieuw stadion en volgend seizoen weet ik wel zeker dat we CL spelen.

On: Onomah heeft duidelijk van zich laten horen en zien dit seizoen, goed dat hij bij ons blijft. #coys

3 februari 2016 om 19:18

DeToekomst, integendeel, Levy werkt net voor het eerst sinds lang goed samen met een manager onder zijn bewind. Elke transfer gebeurt in overleg, samen met Poch en hoofdscout Paul Mitchell. Poch heeft een visie, die goed blijkt te werken, en Levy merkt dat. Dus de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Tottenham heeft zo'n geweldige lichting op dit moment. Met een stabiele verdediging, jeugdige middenvelders die nu al uitblinken en pinchitter Kane. Dit belooft veel goeds voor de toekomst!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren