Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Terug in Nederland: ‘Ik ben in het buitenland een veel completere spits geworden

Laatste update:

Sam Lammers is blij om terug te zijn op de Nederlandse velden. De aanvaller wordt de rest van het seizoen gehuurd door FC Utrecht, dat hem overneemt van Rangers FC. De kans is groot dat Lammers zondagmiddag, als Utrecht op bezoek gaat bij Vitesse, meteen in de basis start.

"Echt, ik ben zo blij dat ik hier ben", citeert het Algemeen Dagblad uit de mond van Lammers. "Ik heb echt enorm veel zin in mijn avontuur bij FC Utrecht. Aangezien het er in de eerste seizoenshelft niet helemaal is uitgekomen, kan de club nu eigenlijk alleen maar omhoog. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ik verwacht heel veel van mezelf."

Trainer Ron Jans kampt met personele problemen in de voorhoede bij Utrecht. Isac Lidberg en Anthony Descotte zijn geblesseerd en Mats Seuntjens heeft eieren voor zijn geld gekozen met een tijdelijke terugkeer naar RKC Waalwijk. En dus kozen de Domstedelingen ervoor om Lammers terug te halen.

"Ik durf te zeggen dat ik in het buitenland een veel completere spits ben geworden ten opzichte van mijn tijd bij Heerenveen", gaat Lammers verder. "Tegen gerenommeerde ploegen en met grote spelers voetballen maakt je gewoon veel beter."

"Feit is ook dat je het op het veld wil laten zien. Een voetballer wil voetballen, hè? Bij Rangers was het de vraag of ik in de tweede seizoenshelft veel aan bod zou komen. Vandaar mijn keuze voor FC Utrecht, een club die me altijd al heeft aangesproken. Ik geloof erin dat we met deze selectie, die heel veel goede spelers telt, een mooie tweede seizoenshelft tegemoet gaan."

Voor Lammers was het gevoel heel belangrijk. "Ik hoefde echt niet per se weg bij Rangers, een prachtige club natuurlijk. Maar als je in gesprekken dan merkt hoe graag Jordy (Zuidam, red.) en de trainer me naar FC Utrecht wilden halen, zet je dat wel aan het denken."

Lammers heeft nog een contract tot medio 2027 bij Rangers. Bij de Schotse topclub deed hij dit seizoen zeventien keer mee in competitieverband, waarvan tien keer als starter. Twee keer wist hij het net te vinden. Naast Heerenveen kwam Lammers in Nederland ook uit voor (Jong) PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben heel benieuwd hoe Lammers het gaat doen. Voor de top komt hij te kort, en voor de subtop waarschijnlijk ook, maar daaronder kan hij enorm waardevol zijn, zeker voor Utrecht in de situatie waarin die zitten.

14 januari 2024 om 11:00

Denk echt dat Lammers het uitstekend gaat doen. Blijf het idee houden dat er veel meer in zit dan er tot nu toe uitkomt. Technisch perfect, kan koppen, goed schot, tweebenig. Heeft alles om Utrecht aan de hand te nemen.

14 januari 2024 om 11:24

Denk dat het helemaal niets wordt. Heeft amper gescoord in het buitenland. Ook vind ik zijn handelingsnelheid veel te langzaam. Als hij veel ruimte krijgt dan is het best een aardige speler maar ben bang dat dit weer de zoveelste speler die Utrecht op naam koopt en die gaat mislukken.

Vind die Zuiddam ook maar een matige trainer die ongebreideld de miljoenen van V. Seumeren mag verkwanselen.

14 januari 2024 om 11:29

Hier in de Eredivisie is het voor spitsen natuurlijk wel een weelde he, qua tijd die je krijgt. Viel me vooral gister ook weer op bij PSV Excelsior. Als je ziet hoeveel tijd een speler als Til elke keer kreeg om te kappen en schieten, dan moet een Lammers zich daar helemaal wel in kunnen redden. Zou niet de eerste spits zijn die na teleurstellingen in het buitenland opeens weer opbloeit in de Eredivisie.

14 januari 2024 om 13:45

Juist in kleine ruimtes vrij vaardig

Ben erg benieuwd naar hem vandaag.

Schiet ons naar de top 6!

14 januari 2024 om 10:12

Laten we beginnen met een royale plek in de middenmoot.

14 januari 2024 om 10:23

Nee joh, eigen stadion, supertrainer.
Nieuwe spitta.

Heb wel vertrouwen in!

Hij moest zo nodig weg bij PSV, terwijl hij onder Schmidt op weg leek naar een seizoenstart als eerste spits.
Het heeft hem als voetballer geen steek verder gebracht, ongeacht wat hij hier zegt. Dat hij bij een matige ploeg als Rangers weinig speelt/start, zegt een hoop.
Financieel zal het wel goed zijn geweest, al weet je niet waar hij wel niet had kunnen staan.

Mooie voetballer was het. Begaafd. Twee benig. Kappen, draaien.
Hopelijk zien we hier weer wat van terug.

14 januari 2024 om 10:28

Blij toe dat ze hem toen weg hebben gedaan. Zit veel ste weinig wilskracht en power in hem. Vergelijkbaar met een Stengs technisch begaafd maar zo soft.

14 januari 2024 om 10:40

Vond het jammer toen. Had echt het idee, dat hij op het punt stond echt door te breken.
Prijs voor PSV was wel prima. Daarna wel twee jaar zitten kijken naar Zahavi en Vinicius. Een eigen jongen was leuker geweest.

Wel jammer, dat hoe completer hij werd als spits, hoe minder hij ging scoren en hoe lager zijn transferwaarde.
Het lijkt wel alsof hij met alles wat hij bijleerde, hij de kern van het vak kwijtraakte.

Bizar, nog 3 jaar verbonden aan Rangers. Sommige clubs geven zo makkelijk lange contracten aan middelmatige spelers. Hoop dat hij het goed gaat doen bij Utrecht! Mooi dat hij terug is in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren