Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag volledig gesteund: ‘Onder valse voorwendselen binnengehaald’

Laatste update:

Rio Ferdinand heeft zijn steun uitgesproken richting Erik ten Hag. Laatstgenoemde ging zaterdagmiddag met Manchester United op beschamende wijze af tegen Brentford FC (4-0) en is met zijn club de nieuwe hekkensluiter van de Premier League. Volgens Ferdinand valt Ten Hag niet veel te verwijten en is vooral de familie Glazer schuldig. De clubeigenaren moeten stevig in de spiegel kijken, onder meer gezien de transfersoap rond Frenkie de Jong, aldus de voormalig verdediger.

"Ik heb geen medelijden met de spelers, ik heb medelijden met Ten Hag", stelde Ferdinand in zijn podcast Vibe with Five. "Ten Hag is onder valse voorwendselen binnengehaald. Hij verwacht nieuwe spelers. Hij wist vast dat er weinig vertrouwen zou zijn, maar dacht dat hij dat wel kon herstellen. De spelers zijn echter niet goed genoeg. Zo simpel is het. Er zullen spelers zijn die vinden dat ik dat niet mag zeggen, maar het zijn gewoon de feiten."

De 4-0 eindstand was al na ruim een half uur bereikt. De nachtmerrie werd ingeleid door David de Gea, die verschrikkelijk in de fout ging bij de openingstreffer van Josh Dasilva. Niet veel later bracht de Spanjaard ploeggenoot Christian Eriksen in de problemen en kon Mathias Jensen profiteren. Ben Mee en Bryan Mbeumo deden er nog een schepje bovenop. Het is voor het eerste sinds 21 augustus 1992 dat United de hekkensluiter is op het hoogste niveau in Engeland.

Als het aan Ferdinand ligt verandert er snel iets binnen de club. De oud-verdediger wijst met de beschuldigende vinger richting de Glazers. "Waar zijn ze? Ze laten niets van zich horen, dat kan niet en toont een gebrek aan respect. Op het veld verliezen we niet alleen, we worden helemaal de vernieling in gespeeld. En niemand komt om de verantwoordelijkheid te nemen", aldus Ferdinand, die met verbazing kijkt naar de geruchten rond Frenkie. "Ze lopen om hem heen te draaien en te smeken of hij wil komen. Hij heeft daar geen zin in. Toch lopen we nog steeds te smeken. Denk je dat Klopp of Pep zo achter een speler aan zouden blijven lopen? Nee!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft toch met Lisandro Martinez en Malacia zijn spelers gehad ? Vervolgens is er nog geld beschikbaar voor Antony bijvoorbeeld. Erik kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld Rashford aan PSG te verkopen en wat nutteloze spelers te lozen zoals Fred, McTominay, Lindelof en Rashford. Komt er weer geld vrij en kan je vervolgens door investeren in kwaliteitspelers. Het is nog niet telaat voor Erik maar hij moet echt opschieten dit worden 2 cruciale weken voor hem en voor Man United! Ik kan hem wel helpen met een klein boodschappenlijstje : Gvardiol, Paredes en bijvoorbeeld Nkunku. Maar helaas is Erik zijn lijstje : Arnautovic, Rabiot en Antony 👍

14 augustus 2022 om 14:18

Leuk joh, 2 aankopen gekregen. Waarvan één voor de toekomst en nu als back-up. Dat is echt veel en echt genoeg om voor de 4e plek te spelen. Ten Hag moet gewoon niet zeuren dus.

14 augustus 2022 om 14:21

Als Ten Hag de transfer van Rashford blokkeert en hem blijft opstellen en vervolgens worden er geen punten binnengehaald heeft hij geen recht om te zeuren nee. Dit worden gewoon cruciale weken voor Erik en Man Utd.

14 augustus 2022 om 14:37

Ja hij moet Rashford weg laten gaan als er geen nieuwe buitenspeler voor terugkomt, lekker man

14 augustus 2022 om 14:38

En dan is Rashford weg en heeft helemaal geen keuzes meer voorin, want beter dan Rashford is momenteel bijna niet haalbaar. Topspelers zitten niet meer te wachten op United.

14 augustus 2022 om 15:47

Gvardiol staat in de belangstelling van de Europese top. Nkunku was de beste speler van de competitie. Die spelers gaan niet naar united komen. En Paredes is niks bijzonders daar lopen er een stuk of 30 van in de Franse competitie. Zo makkelijk als jij t stelt iss het niet. Ten Hag moet de spelers die hij nu heeft aan de praat krijgen en hopen dat hals hij CL haalt spelers wel komen.

14 augustus 2022 om 14:21

Hij zal wel wat langer de tijd krijgen denk ik, en Anthony is te duur (of Ajax vraagt te veel). En die spelers die jij opnoemt had Manutd in juni al moeten dumpen

14 augustus 2022 om 23:38

Anthony is gewoon niet te koop momenteel, dat zijn de feiten. De tijd van shoppen naar talenten en goede voetballers voor te weinig geld is voorbij.

14 augustus 2022 om 14:21

Malacia was dan ook gelijk de beste aan de kant van United gister in de tweede helft. Die heeft ten minste nog dat gif, daar waar de rest vrede lijkt te hebben gemaakt met hoe ziek de club vanbinnen is. Dit gun je Ten Hag niet, maar iedereen behalve wat Ajax fanboys zag dit aankomen.

14 augustus 2022 om 14:25

Ja naar binnen komen bij een 4-0 achterstand en als Brentford het rustiger aan doet ook vanwege de extreme hitte is even anders dan vanaf het begin moeten laten zien!

14 augustus 2022 om 14:40

Het ergste is dus dat sommigen mogen blijven aanmodderen shaw had na vorige week al op de bank gekund maar toch deed Ten Hag dat niet. Waarschijnlijk uit angst voor als malacia niet presteert, uiteindelijk is dat dikke onzin gezien de voorbereiding. Beste is rechts die jeugdspeler die snelle die verhuurt was. Centraal varane en baily voorlopig en links malacia. Middenveld zou ik gewoon savage mrt hannibal of iqbal opstellen aangezien fred en mctomminay nooit het niveau zullen halen. Eriksen zou ik boven bruno verkiezen gezien de luiheid van bruno voorlopig. Van voren is het wel echt een groot probleem.

14 augustus 2022 om 14:40

Het ergste is dus dat sommigen mogen blijven aanmodderen shaw had na vorige week al op de bank gekund maar toch deed Ten Hag dat niet. Waarschijnlijk uit angst voor als malacia niet presteert, uiteindelijk is dat dikke onzin gezien de voorbereiding. Beste is rechts die jeugdspeler die snelle die verhuurt was. Centraal varane en baily voorlopig en links malacia. Middenveld zou ik gewoon savage mrt hannibal of iqbal opstellen aangezien fred en mctomminay nooit het niveau zullen halen. Eriksen zou ik boven bruno verkiezen gezien de luiheid van bruno voorlopig. Van voren is het wel echt een groot probleem.

14 augustus 2022 om 14:29

Jlopez7

Rangnich, de man die binnen werd gehaald als adviseur, zei letterlijk dat er 10 spelers gehad moest worden om Man Utd te herbouwen en jij denkt dat 2 aankopen voldoende is?
En je kan wel makkelijk zeggen dat hij Fred, Mctominay en Lindelof moet verkopen maar dan moet iemand ze ook willen. Waarom zou je als club aan een van die spelers beginnen?

14 augustus 2022 om 14:38

En weer hebben we te maken met een fifa manager.

Al die spelers die jij opnoemt staan onder contract met een gigantisch salaris waar ze nergens anders kunnen krijgen. Waarom denk je dat een Phil Jones er nog zit??
Zulke spelers krijgen je gewoon iet snel kwijt. En wie wilt ze hebben??

Er is genoeg geld beschikbaar. Maar ze geven het niet uit. Dat ligt dat toch aan het bestuur ipv aan ten Hag.

Los van de spelr zelf. Maar ze zijn nu al een week bezig met Rabiot. En nog steeds is het niet geregeld. En jij denkt dst United in 2,5 week even paar spelers haalt.

Maar goed...volgens jou ligt dat allemaal aan ten Hag. Die de gesprekken voert en contracten opstelt met de evt aankopen.

14 augustus 2022 om 15:05

En als je met de rust met 4-0 achter staat tegen een Brentford, dan ligt dat volledig aan Ten Hag. Die zet het volledig verkeerd neer, linies te ver uit elkaar, wil op een manier spelen wat niet past bij de selectie, zie het tweede doelpunt en heeft voor 70 miljoen een dwerg gehaald wat een totale miskoop is. Zit er ook zonder uitstraling met nobody Van der Gaag, heeft geen gezag, spelers nemen hem niet serieus en werken niet voor hem. Ten Hag is gewoon een eredivisietrainer en dat is het wel, teert op één goed jaar bij Ajax.

Wie wordt er eerder ontslagen?
Stem a : Erik ten Gaf
Stem b: Dirk Kuijt

14 augustus 2022 om 14:23

Dirk natuurlijk. Erik gaat echt wel de tijd krijgen.

14 augustus 2022 om 14:27

Hangt er van af. Stel hij begint met 6/30 of iets dergelijks. 0/9 Gaat wel gebeuren denk ik. En met de uitvorm van Man U kan 0/12 ook zomaar.

14 augustus 2022 om 19:10

Volgende werk met 0-10 ten onder tegen liverpool dan is het einde verhaal voor Ten Hag.

14 augustus 2022 om 14:25

B!

14 augustus 2022 om 14:34

Sowieso Kuyt. Denk dat ze zelf bij Ado die man geen dag meer kunnen uitstaan. Maar dat is slechts ene onderbuikgevoel hoor

14 augustus 2022 om 14:41

@maarten... ga je dit in ieder topic herhalen?

Dit Manchester United mist echt heel erg een leider, iemand die de boel op sleeptouw kan nemen als het minder gaat. Dat Harry Maguire je captain is zegt ook meer dan genoeg.

14 augustus 2022 om 14:22

Er mist wel meer dan een leider. Je zou toch verwachten dat een Bruno of Cr7 zou opstaan, maar valt vies tegen.

14 augustus 2022 om 14:58

Bruno Fernandes is toch geen leiderstype en C.ronaldo die lijkt gewoon klaar te zijn met zijn carrière. Van het huidige Man Utd vind ik Eriksen het meeste een leider maar ook voor hem lijkt die rol niet weggelegd.

14 augustus 2022 om 15:09

Ronaldo lijkt gewoon klaar te zijn. Meen je dit echt? Of heb je doorgaans een messi pyama aan.

14 augustus 2022 om 15:29

Skippen van de voorbereiding, vertrekken tijdens de wedstrijd, jezelf te goed vinden voor het team. Maar vertel jezelf vooral dat de motivatie bij Ronaldo er vanaf straalt.

Discussies zijn onmogelijk met zoals ik jullie noem fanboys. Dat geldt overigens ook de andere kant op met Messi.

14 augustus 2022 om 14:38

Dit Manchester United mist alles

Het hele elftal is niet balans. Alleen Varane is de enige met een acceptabel niveau van de achterste 6. Martinez schrijf ik niet af, maar misschien doet hij het beter als een cvm dan achterin als lcv. De rest is comedycapers, al meerdere seizoenen. Degene die verantwoordelijk is voor het aankoopbeleid de afgelopen jaren is een schande. Zou me niks verbazen als er in Maguires contract een altijd-spelen clausule erin staat. Bovendien is het over de breedte gezien een matige selectie. Denk dat Ajax een sterkere bank heeft dan dit Utd.

14 augustus 2022 om 14:20

Martinez komt gewoon te kort. Zeker voor het bedrag waarvoor hij gehaald is.

14 augustus 2022 om 14:34

Ik denk dat Martinez het beter zou doen op het middenveld. Ik dacht dat ie daarvoor ook zou worden gehaald, gezien ik altijd bij Ajax al dacht dat in de absolute top hij daar beter tot zijn recht zou komen.

Ferdinand slaat de spijker op ze kop! Er moet gewoon mega veel geinvesteerd worden, meer dan de helft van de spelers heeft gewoon het niveau niet!

14 augustus 2022 om 14:19

Maar waarom wil je dan rabiot en Arnautovic hallen dan,die gaan united echt niet beter maken..

14 augustus 2022 om 14:24

Rabiot ben ik ook geen fan van, blij dat hij vertrekt bij Juve maar is wel beter dan de middenvelders die er nu lopen bij Manutd. Er zijn geen topspelers die momenteel naar United willen omdat er geen perspectief is en geen CL voetbal

14 augustus 2022 om 14:26

Er is ook een grote tussenweg tussen topspelers en spelers als Rabiot en Arnautovic.

14 augustus 2022 om 14:28

En een Anthony ook niet.
Het United van eind jaren 90, begin 00 daar moeten ze stap voor stap weer naar toe. Maar dan moet je niet de meeste spelers van nu halen die niveau niet aankunnen.

14 augustus 2022 om 17:10

Omdat kwaliteitsspelers, zoals Frenkie de Jong, simpelweg gewoon niet naar dit United willen komen.

Nee Rio, die gasten hebben helemaal geen reden om verantwoording af te leggen zolang er gasten op het veld staan die zonder zweetdruppel ervanaf komen. Als speler moet je verantwoordelijkheid nemen en als dan nog blijkt dat het allemaal niet genoeg is, dan kan je eens hogerop gaan klagen. Maar tot die tijd, laat die gasten eerst maar eens aantonen dat ze willen winnen, of in ieder geval niet verliezen. Die Sancho bijv.. die speelt werkelijk drama, wordt gewisseld, komt van het veld lopen en kan zo zijn kleren weer aandoen zo schoon is die. Doet zijn haar goed, gaat voor rondje high 5s op de bank en gaat lekker zitten. Geen boosheid, geen teleurstelling, niets.. Dat is dus de reden dat Ronaldo zo verloren erbij loopt. Niet dat er kwaliteit ontbreekt, maar de totale lak aan overgave van zijn medespelers. Troosteloos.

14 augustus 2022 om 17:34

Snap ook niet wat die Sancho bij United doet. Leuk bij Dortmund maar 120 miljoen betalen voor hem was echt waanzin. Weer een engels over hetpaard getilde speler. Wat brengt hij nou extra. Varane gekocht die nooit speelt. En dat is denk ik hun beste verdediger. Dat middenveld is ook drama. Eriksen is ook over the hill en over mcfred wil ik het niet eens hebben. Als je daar gewoon Milinkovic-Savic had samen met Martinez als CVM dan had je nog eenigzins wat gehad met Rabiot erbij is dat redelijk stabiel. En dan een verdediging met Varane en Bailey. Malacia voor de wolven gooien en rechts gewoon Wan-bissaka. Voorin met Rashford en Ronaldo met Fernandes daarachter. Dan kun je in ieder geval voor de top 6 gaan. Wat makkelijk kan. En dan gewoon proberen de EL te winnen. Dan heb je volgend seizoen gewoon de CL te pakken. En dan kun je een grote schoonmaak gaan houden en spelers aantrekken die wel top zijn.

15 augustus 2022 om 12:17

Over de spelers keuzes verschillen wij wel aanzienlijk van mening, maar dat terzijde.
Naast dat, gaat het ook wel beetje voorbij aan de intentie van mijn reactie. Die heeft namelijk niets te maken met kwaliteit.

Je hebt bijvoorbeeld Frenkie niet nodig. Je hebt een rechtsachter die niet kan voetballen. Maguire is lachwekkend.

Je hebt geen stopper op het middenveld om het vuiler werk op te knappen van hoog spelende backs. Zoals bij die goal uit de counter. Frenkie is ook niet zo'n type speler. Die wil passjes verdelen vanuit de middencirkel. Met Eriksen en Bruno heb je al voetballende middenvelders. Wat je nodig hebt is een type Alvares of Sangare.

Spot on van Rio, echter moet ten Hag zich wel snel gaan realiseren dat het spel wat hij voor ogen heeft echt niet kan met het zooitje waar hij mee moet werken. Het blok McFred zou zelfs bij Brighton niet in de basis staan, echt schandalig slecht voor een club als United. Dalot heeft geen niveau, Fernandes loopt erbij als een vedette maar presteert dit hele jaar al helemaal niks meer, Cristiano wil helemaal niet meer voor United spelen, Rashford is Rashford; komt zwaar te kort op dit moment, Elanga saboteerde je gewoon gisteren. En zo kun je nog wel even doorgaan, over Maguire ga ik bvb niet eens meer beginnen. Voor de redding van United moet je al denken aan 7 nieuwe spelers die allen niet gaan komen: Dumfries, Frenkie, Brozovic, Gvardiol, Tomori, Paredes en Nkunku. Dat niveau heb je nodig om de rest omhoog te trekken.

Wel mooie woorden van Rio en hij heeft gewoon gelijk. Als die ex Mancunians nu ook nog aan Erik z'n stoelpoten gaan zagen kan het snel gaan

14 augustus 2022 om 14:44

Jezus, die haat naar Ten Hag op dit forum loopt een beetje uit de hand. Het is toch overduidelijk dat er een cultureel probleem heerst bij Manu? Dat er een topspits rondloopt die er niet wilt zijn? Dat ze 2 defensieve middenvelders hebben die kunnen verdedigen, maar totaal niet kunnen voetballen?

14 augustus 2022 om 14:44

Zolang je Frenkie maar even kunt afzeiken in ieder topic he.

14 augustus 2022 om 14:45

Dit soort reacties. Met Frenkie erbij was het nooit 4-0 geworden. Heb je Frenkie gister zien invallen? Heb je gezien wat hij bij Ajax heeft gedaan? Heb je heen respect voor wat hij bij het NL elftal heeft gedaan? Frenkie is een hele grote speler met een top karakter, zouden we in NL trots op moeten zijn. Elke club weet dat Barca van hem af wil maar alsnog wordt er 80 miljoen minimaal geboden. Frenkie is een topper.

14 augustus 2022 om 14:52

Wellicht een topper ja, maar hij is toch niet geslaagd bij Barca. Verkeerde positie? Misschien, maar het is wel een teken van zwakte als je maar op 1 positie echt goed kan spelen.

14 augustus 2022 om 14:52

Goede vergelijking, echt sterk bedacht en beschreven. Frenkie liet gister nog zien een wereldspeler te zijn. Bon, volgens mij heeft discussiëren met jou vrijwel geen zin.

14 augustus 2022 om 14:57

Emile, waarom is hij niet geslaagd bij Barca? Heeft vaak genoeg laten zien een hele slimme speler te zijn, die zowel kan aanvallen, verdedigen als een mannetje uitspelen. Dat dit bestuur zo ongelofelijk dom is om de huidige weg in te slaan en daarbij een extreem grote fout makem om Frenkie zo te behandlen is hun probleem. Frenkie liet gister nog zien dit team naar een hoger level te kunnen brengen, waar gaat het over.

14 augustus 2022 om 14:59

Bek houden? Tegen wie zeg je dat nou? Ferdinand?

Als je als manager alleen wint wanneer je de betere spelers hebt, hoe goed ben je dan echt als manager? Hij heeft een betere selectie als Brentford en Brighton maar is tactisch overmeesterd. Hij blijft gewoon vasthouden aan 1 tactiek terwijl hij de spelers er niet voor heeft.

Denk je dat de eigenaren zitten te wachten op Martinez, Malacia, Eriksen, Arnautovic, Rabiot of Morata? Ten Hag krijgt gewoon de spelers die hij wilt op Frenkie na. Alleen daar kan niemand wat aan doen. De eigenaren hebben echt al zoveel geld geïnvesteerd in spelers onder de vele coach sinds SAF. Dat de scouting en Woodward dan de verkeerde binnenhalen kunnen de eigenaren ook weinig aan doen.

Beetje makkelijk om alles aan het team de schuld te geven. Vergeet niet dat dit team ook gewoon beter is dan brentford en Brighton qua kwaliteit. Top 6 moet echt wel haalbaar zijn als je beetje goeie coach bent.

14 augustus 2022 om 14:32

Dat is een denkfout die velen maken. De eigenaren investeren bijna niks van hun eigen geld in de club. Manchester United is commerciee erg goed bezig, dus er komt jaarlijk zat geld binnen om spelers te kopen. Die Glazers parasiteren daar op.

14 augustus 2022 om 16:56

Wat is dan het probleem? Je wilt toch dat een club veel geld geïnvesteerd? Dat gebeurt bij united. Dat de aankopen matig zijn kunnen zij niks aan doen.

14 augustus 2022 om 18:19

Jewel. Zij hebben/hadden bankiers aangesteld als technische directeurs. Die nul verstand van voetbal hebben. Nu ziet je met overbetaalde middelmaat opgescheept als Shaw, Maguire, Dalot etc

14 augustus 2022 om 14:41

Exact, ik ga hier nu niet de Glazers verdedigen, begrijp dat de supporters liever andere eigenaars zouden zien. Maar je kan niet zeggen dat ze niet investeren, er worden gewoon heel veel spelers gehaald. Deze transferperiode al 75 miljoen uitgegeven. Vorig seizoen Ronaldo, Sancho, Varane... De mentaliteit zit bij United gewoon grondig mis. En met spelers zoals Fred, Mctominay, Maguire... mag je blij zijn dat je de top 6 haalt.

14 augustus 2022 om 16:04

Iedereen geeft geld uit, de vraag is wie er meer uit geeft. United moet blijkbaar inhalen en ik zie ze op transfergebied in ieder geval niet die stappen zetten. De Glazers trekken geld uit de club terwijl de concurrenten investeren. Zeg jij het maar.

14 augustus 2022 om 18:20

Sanchez 35, Lindelof 35, Matic 45, Lukaku 85, Pogba 105, Mkhytarian 42, Bailly 38, Martial 60, Fred 59, Dalot 22, Maguire 90, Fernandes 63, Wan Bissaka 55, Donny 39, Sancho 85, Varane 40, Martinez 57... Je gaat me niet zeggen dat er Man City, Liverpool en Chelsea veel meer dan United uitgeven. Het is gewoon een mix van een verschrikkelijk beleid en de toppers die niet presteren.

15 augustus 2022 om 00:00

Ja en lees je even in over de achtergrond van de club. Meer dan 100 miljoen dividend uit de club gehaald in 4 jaar tijd en ook nog 800 miljoen aan interest betaald over de leningen die zij zijn aangegaan om de club te kopen. Zonder deze parasieten was United een supermacht in het voetbal geweest. Ze richten de club ten gronde

14 augustus 2022 om 16:05

Dat is echt de grootste onzin! Ten Hag wilde ook geen Arnautovic, Rabiot en Morata toen hij aan dit project begon. Die namen zullen niet eens in hem opgekomen zijn. Dat United nu aan zulke spelers denkt, geeft aan hoe erg ze in de steek gelaten worden door de Glazers. De huidige spelers komen tekort en er moeten spelers bij, maar ze krijgen niet de middelen om kwalitatieve versterkingen te halen. Daarom wordt er nu gezocht naar kwantitatieve versterkingen. Spelers die niet (perse) beter zijn, maar je wel in staat stellen om iets anders te spelen. Het is gewoon treurig om te zien allemaal.

14 augustus 2022 om 16:58

Wie praat er nu onzin? United heeft meer dan een miljard uitgegeven de laatste jaren. Zij hebben geld zat. Nu ook weer bijna 70 miljoen voor Martinez en ook al een bod van 86 miljoen voor Frenkie. Er is echt geld zat maar ten Hag wilt alleen maar bekenden of matige spelers. Dat is zijn eigen schuld.

14 augustus 2022 om 19:49

Ook hier geldt weer, hij heeft geen keus. United is niet meer interessant voor spelers. Zo'n beetje alle spelers die het niveau hebben om United enigszins terug te brengen naar de top, zitten al bij betere clubs of kunnen naar betere clubs. Die komen niet meer. Dan is het logisch dat je op slot lijntjes uit gooit naar bekenden.

Dit soort opmerkingen zijn vaak begin van het einde. Het beste wat Erik kan doen is zijn ontslag indienen, dat redt zijn carrière en geeft daarna de fanbase de vrijheid om dat te doen wat echt nodig is.

14 augustus 2022 om 14:37

Maar dan zit hij ineens zonder inkomesten?

Als je de reacties op voetbalzone leest, dan is de overgrote meerderheid het over het algemeen eens met de fouten van Ten Hag, de club, de eigenaren, de selectie, het spel noem maar op.
Iedereen ziet het. Als iemand als Ten Hag het niet ziet, geen medelijden. Geen genade. Ze staan waar ze horen momenteel.

Als Woodward/bestuur de 4 aanbevelingen die Rolf Rangnick gedaan had voordat hij vertrok; hadden ze nu misschien wat beter kwaliteitsspelers…
1. Julian Alvarez
2. Konrad Laimer
3. Nkunku
4. Josko Gvardiol

Toch heeft roept hij alleen maar om (ex) eredvisie spelers (waarvan er al 3 zijn gekomen), die United totaal niet beter maken! Een Gakpo, Antony en een Arnoutovic zullen dat ook niet gaan doen

Gezien de aankopen lijkt het me duidelijk dat Ten Hag bij zijn aanstelling heeft afgesproken dat hij een dikke vinger in de pap heeft bij het transferbeleid. Wat prima is, maar hij moet niet zeuren als hij zelf middelmaat voordraagt.

Is toch logische dat top spelers zoals Kounde enz niet komen naar Unted.
Ze spelen geen champions Leaque !
Anders was Frankie vast gekomen
Martinez moet naast Varene staan die praten Spaans.
Maguire moet eruit heel Engeland ziet dat en Europa

ManU glijdt steeds verder weg zo over de jaren. Topspelers zullen 3x nadenken om hier te tekenen. Club is gewoon kapot!

De grootste voetbalmeme op internet staat elke wedstrijd in de basis en heeft nog een aanvoerdersband om. Dit is toch echt de keuze van ten hag en de rest van die 5 droeftoeters die hij ook opstelt.. dat haalt het hele balans uit zo een ploeg en dan draaien je beste spelers zelfs niet meer. Had dan gewoon je hele ploeg in dienst gesteld van ronaldo en hem ook aanvoerder gemaakt, dat is garantie voor goals en je weet dat hij wat ouder aan het worden is en misschien niet meer zo veel wilt of kan lopen, dan doet de rest dat maar. Goals maken verleert hij niet.

Op papier hebben ze echt hele goede spelers. Alleen klopt er niks van de opstelling en spelen er spelers die normaal niet eens in de championship aan de bak kunnen.


Elanga ronaldo Sancho

Vd Beek eriksen fernandes

Malacia martinez varane w-bissaka

De gea

Als ze zo zouden spelen en dan de rest proberen te slijten en nog een paar aankopen erbij doen dan kunnen ze in ieder geval nog een totale afgang redden dit seizoen. Een spits erbij kopen mag ook wel trouwens.. zie je ook aan het gebrek aan doelpunten momenteel.

Ik begrijp de frustratie van Ronaldo wel. Heb de wedstrijd tegen Brentford gekeken en spelers als Maguire, McTominay en Dalot waren zo ontiegelijk slecht. Niet te filmen. Vd Beek er nog in brengen wat ook pure armoe is. Ten Hag moet de bezem flink door de selectie halen. Ontbinden van Ronaldo’s contract is niet de oorzaak van alle ellende daar aanpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren