Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag moet ’constant zeurende‘ Bruno Fernandes de aanvoerdersband afpakken’

Laatste update:

Roy Keane vindt dat Erik ten Hag de aanvoerdersband van Bruno Fernandes zo snel mogelijk moet afpakken, zo heeft het Manchester United-icoon gezegd in een uitzending van Sky Sports.

Bruno Fernandes is pas sinds het begin van dit seizoen captain bij the Mancunians. De Portugese middenvelder nam het stokje over van Harry Maguire, die door Ten Hag de band werd afgepakt.

Keane wil dat Ten Hag nu nog een keer van aanvoerder wisselt. “Ik snap dat het een grote beslissing is, ook omdat hij dit seizoen al eens van captain is gewisseld, maar Bruno Fernandes is geen ideale aanvoerder.”

“Sterker nog, hij is het tegenovergestelde van wat ik zou willen zien in een aanvoerder”, gaat de voormalig international van Ierland verder. “We hebben het hier al zo vaak over gehad…”

“Ik heb het tegen Manchester City (0-3 verlies) ook weer gezien. Hij is constant aan het zeuren, aan het klagen, staat de hele tijd met zijn armen te zwaaien. Het is echt onacceptabel.”

Keane was zelf aanvoerder van United tussen 1997 en 2005. De spijkerharde middenvelder legde met United beslag op zeventien prijzen, waaronder de Champions League in 1999.

Na zijn carrière als voetballer ging Keane aan de slag als manager. Tussen 2006 en 2008 stond hij aan het roer bij Sunderland. Zijn laatste klus was in 2019, als assistent-trainer van Nottingham Forest. Tegenwoordig is Keane analist bij Sky Sports.

Erik ten Hag moet de aanvoerdersband van Bruno Fernandes afpakken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zouden de Manchester fans er ook zo over denken? Ik snap dat het er voor andere mensen irritant uit ziet, maar zij vatten het misschien op als winnaarsmentaliteit. Beetje hetzelfde wat Tadic bij Ajax had

31 oktober 2023 om 10:04

Ik was het gezeik en geduikel van Tadic al heel snel zat hoor.

31 oktober 2023 om 10:17

Alleen ging Tadic niet bij iedere achterstand met ze handen lopen zwaaien op 40 meter van het probleem. Hij vroeg om iedere bal, bleef zijn medenspelers motiveren, en ging niet blind om zich heen schoppen. Wel ging die natuurlijk duiken en die onzin waar ik wel een hekel aan had.

31 oktober 2023 om 10:30

Tja, ze vullen het irritante gedrag allebei op een andere manier in dus; die trekjes kwamen bij beide wel een beetje vanuit dezelfde houding.

Als PSV-fan had ik een hekel aan het gedrag van Tadic en hoewel ik het van Fernandes wel eens heel dom vind boeit het je toch echt minder als diegene één van de vedettes van je eigen club is. Moet eerlijk zeggen dat ik Ajax in de competitie ook niet zo heel weinig bekeek buiten de toppers om en in de goede jaren supporterde ik Europees het Nederlandse voetbal toch wel, dus dan ergerde ik mezelf er ook minder aan. Als een scheidsrechter zich zichtbaar laat opnaaien door theater vind ik het altijd wel zonde (want een onzekere scheidsrechter heeft altijd zijn weerslag op beide partijen in kaarten en wedstrijdverloop), maar zolang dat niet gebeurt vind ik het vaak eerder belachelijk dan irritant.

31 oktober 2023 om 10:56

Dat zou kunnen. Ik vond Tadic een geweldige leider, maar zie Fernandes niet vaak genoeg spelen om dat van hem te weten

31 oktober 2023 om 11:25

Ik kan niet zo heel goed beoordelen of het een geweldige leider is; denk dat je daarvoor zelf met hem moet spelen of dat moet via de media naar buiten gekomen zijn; maar het is wel een aanjager. Hij heeft één keer heel hard verzaakt (die 7-0 uit tegen Liverpool afgelopen seizoen), maar voor de rest is hij wel degene die het team blijft opjagen. Dat is misschien niet voldoende, maar er zijn voor de rest simpelweg weinig echte leiders in het elftal.

Casemiro heeft wel winnaarsmentaliteit, maar verder in het veld weinig bezig met coaching omdat hij altijd gewend is in dienst van andere voetballers te spelen; Varane is goed maar in alles het tegenovergestelde van een leiderstype; Rashford is veel te wisselvallig en egoïstisch; Shaw is goed, maar blessuregevoelig, wisselvallig, en ook niet echt een leiderstype; Onana vind ik wel uitstraling hebben en is wel echt bezig met wat voor hem op het veld gebeurt, maar zit nog veel te kort bij de club en is nog niet constant genoeg (maar dat komt nog wel).

Martinez zou misschien aanvoerder kunnen zijn, maar die is tot nog toe ook wel erg veel geblesseerd om daarvoor in aanmerking te komen. Dan houd je ook gewoon simpelweg niet zoveel over.

31 oktober 2023 om 11:37

Daarnaast liet Tadic het ook gewoon zien op het veld..

31 oktober 2023 om 10:49

Hij zeurt veel, veel gebaartjes etc maar dat is nou eenmaal zijn persoonlijkheid op het veld. Hele emotionele speler maar wel iemand die keihard werkt en redelijk goede teksten heeft na een wedstrijd. Ik snap best dat neutrale of rivaliserende fans zijn gedrag irritant vinden maar betere opties hebben we niet echt. Varane is iets te timide, en bv Casemiro spreekt niet goed genoeg Engels.

31 oktober 2023 om 11:21

@ManUtd36 Bruno Fernandes en hard werken haha wat een grap. En daarna nog zeggen “en redelijke teksten heeft na een wedstrijd”, je gelooft toch niet echt dat hij ze zelf typt he? Bruno Fernades is samen met Bergwijn de slechtste aanvoerder in de voetballerij, zonder twijfel. Ben je vergeten hoe Bruno, toen bij die 7-0 tegen Liverpool, niet meer liep? Harvey Elliot speelde hem uit en hij stond met zijn armen te zwaaien en gwn te kijken/wandelen ipv als een echte ”harde werker” gewoon doorgaan. Na die overtreding van Antony op Doku, deed Bruno gewoon bijna hetzelfde bij Doku. Is dat een goede leider? Die man loopt niet voor het team, hij doet alles voor zichzelf en maar klagen en maar huilen.

Met alle respect, Bruno is een grote egoïstische speler, met problemen. Dat hij aanvoerder is van Manchester United vind ik echt abnormaal en ik heb gewoon medelijden met jullie club dat iemand zoals hem de club zogezegd representeert.

31 oktober 2023 om 11:56

De grootste grap is dat jij een hele carrière van iemand verkleint naar 1 moment. Dat zegt genoeg over jou. Bruno werkt zich elke wedstrijd te pletter. En het moment van met Doku vergelijken met Antony is een nog een grotere grap. Anthony verdiende donkerrood terwijl Bruno niet eens een gele kaart waard was. Grapjas.

31 oktober 2023 om 13:35

1 moment? Haha ik kan verschillende momenten van Bruno Fernandes benoemen, laten we niet vergeten hoe ontevreden hij was toen zijn landgenoot terugkwam en hoe hij nog steeds alles wou eisen... "niet eens een gele kaart waard" doe die United bril af aub, je bent totaal niet serieus te nemen.

31 oktober 2023 om 11:08

Voor mij is winnaarsmentaliteit meters maken, geconcentreerd spelen, hard werken en anderen aansturen en inspireren. Dat gezeur van Tadic en en Fernandes bij de scheidsrechter elke minuut of dat toneel van gasten als Avila en Suarez is voor mij geen winnaarsmentaliteit, gewoon irritant en kinderachtig.

31 oktober 2023 om 13:23

mc significant ik niet. Tuurlijk, hij is wel eens irritant, maar hij is voor nu de enige echte captain in de selectie, die ook nog eens altijd fit is en speelt.

Ik vind hem ook echt een vreselijk negatieve aanvoerder. Loopt constant te zeuren, te zeiken, zich aan te stellen, gemene foutjes te maken en hij heeft gewoon algemeen zo een gefrustreerde houding als het niet loopt.

Al is het natuurlijk ook de vraag wie je dan pakt als aanvoerder.

31 oktober 2023 om 10:00

Volledig met je eens, wanneer het niet loopt heb je helemaal niks aan hem.

31 oktober 2023 om 10:23

Bruno Fernandes is echt jarenlang de enige veldspeler geweest die een constant niveau haalde. Van De Gea wordt vaak gezegd dat het een puntenpakker in de slechte jaren was, maar een keeper schiet de ballen er niet in en creëert over het algemeen de kansen ook niet. De enige die dat constant gedaan heeft bij United sinds zijn komst is Bruno Fernandes, dus dat lijkt me echt onzin. Genoeg mooiweervoetballers bij United nu en gehad, maar Fernandes leverde nagenoeg altijd zijn deel.

Dat hij irritant is als het niet loopt is daarentegen wel waar natuurlijk; hij is in het veld een enorme zeikerd natuurlijk en dat komt simpelweg meer naar boven als het niet loopt.

31 oktober 2023 om 11:23

Dubbele post, mag weg.

31 oktober 2023 om 11:28

Bruno levert zijn deel in wedstrijden tegen Leeds, Burnley, San Marino etc. Die man speelt altijd Casper het Spook tegen de grote teams of wanneer ManU hem echt nodig heeft. “Constant niveau haalde” ik hoor al weken dat United fans hem op de bank willen zien, die man speelt echt bagger dit seizoen. Bruno is de echte definitie van een “mooiweervoetballer” hij speelt daar nu hoeveel jaar al? En hoe vaak heeft hij echt laten een savior te kunnen zijn? Die man is meer cry baby dan aanvoerder.

31 oktober 2023 om 12:37

Hahaha Bruno een mooiweervoetballer? Jij kijkt duidelijk United niet. Heel het team levert op dit moment, maar Bruno is al sinds zijn komst in januari 2020 onze mvp.

Zijn cijfers: 112 G/A in 198 wedstrijden. En hij is een middenvelder!!!

Als je niet naar United kijkt, zeg dan niks.

31 oktober 2023 om 13:51

Hele mooie stats, maar zoals ik al zei dat 98% zal vast tegen de slechtere teams zijn. Als je iemand nodig hebt in de big games of wanneer het echt moeilijk gaat, dan moet je heel duidelijk Bruno Fernandes niet bellen. Die man speelt veel te veel voor zichzelf met zijn hero ball, in 2020 was het nodig dat hij zo speelde maar nu vraagt het systeem wat heel anders en hij presteert niet meer.

Ik kijk genoeg United als Liverpool fan omdat ik geniet van de show, maar Bruno is zwaar overrated. Ik kan genoeg betere middenvelders dan Bruno opnoemen, maar dat hoeft momenteel niet.

Zo hehe eindelijk is iemand die t ook zat is en t zegt!!!

Tja, zolang je wint is dit grinta toch? De hele wedstrijd zeuren, aanstellen en irritant doen. Zodra je dan verliest is het opeens negatief. Ik vind het gewoon altijd negatief die hele grinta.

31 oktober 2023 om 10:53

Volgens mij staat grinta voor strijdbaarheid en alles doen en doorgaan tot het laatste fluitsignaal om.de zege binnen te halen ik zie niet hoe constant zeuren op de scheids en je eigen teamgenoten daar aan meehelpt

31 oktober 2023 om 11:43

Als je van kleins af aan dat met de paplepel binnengewerkt krijgt, krijg je dit soort karaktertrekken Migi. Des te knapper dat Suarez ooit ondanks alle Grinta toch telkens zijn tanden wist te zetten in iemand.

Een aanvoerder zegt iets over hoe die jongen in de groep ligt. Zijn rol in de kleedkamer, op de training en op het veld. Bruno Fernandes was altijd al aan het zeuren ver voordat hij aanvoerder van United was. Ik vind dat los staan van het feit of hij geschikt is als aanvoerder of niet. Het is wel enorm vervelend dat constante gezeik. Maar om hem daarvoor zijn band af te pakken vind ik te ver gaan. Toch is het wel zo dat een aanvoerder op het veld tegen de scheidsrechters mag "praten". Dus in dat opzicht mag hij zijn ongenoegen uiten.

31 oktober 2023 om 10:18

In dat opzicht scheelt het je gewoon een paar kaarten richting je beste speler, zeuren tegen de scheids deed hij toch al en nu is hij dan degene die het ook daadwerkelijk mag doen

Bruno Fernandes ligt prima in de groep volgens mij. Logisch ook, het is de enige Unitedspeler van de laatste pak em beet tien jaar die vrij constant op niveau presteert sinds hij bij de club zit én er niet om de haverklap geblesseerd is. Ongeacht of iemand je dan als vriendje binnen de selectie mag dwingt dat wel respect af.

31 oktober 2023 om 10:52

Of die zo goed in de groep ligt weten we niet. Wat we wel kunnen zien is zijn irritatie richting zijn ploeggenoten. En misschien toeval of niet maar de beste wedstrijd van dit seizoen zat hij op de bank.

31 oktober 2023 om 11:16

Nouja, dat is een beetje wat ik probeer te zeggen: Er zijn vast spelers die een hekel aan hebben en zeker de wat gemoedelijker spelers zoals ze dat misschien ook wel aan Tadic bij Ajax hadden, maar zo iemand functioneert waarschijnlijk toch op basis van respect omdat het wel een leider en simpelweg de beste speler is. Daarnaast ongeveer de enige Unitedspeler die constant op Unitedniveau presteert; zelden geschorst is en nooit geblesseerd. Dan heb je je credits gewoon dusdanig op orde dat ze je wel slikken.

En met 'beste wedstrijd van het seizoen' bedoel je Crystal Palace thuis in de League Cup neem ik aan? Dat vind ik echt geen graadmeter, wedstrijd erop in de PL speelde Crystal Palace gewoon weer zoals ze altijd speelden (palace is stiekem best een beetje reuzendoder, winnen vaak van United en City had het de afgelopen jaren ook vaak bijzonder lastig tegen ze) en wonnen ze weer van United. Je zag in die wedstrijd wat jeugdige frisheid, maar dat kwam niet geheel toevallig omdat er in ieder geval nog één goede CB (varane) opgesteld kon worden, iets wat we nog amper gezien hebben dit seizoen. Dat had denk ik weinig te maken met de absentie van Fernandes

Ten Hag houdt volgens mij wel van een zeurende aanvoerder. Hij heeft Tadic ook nooit de band afgenomen.

Bruno is zowat de langst dienende speler van Utd denk ik? Kan me geen reden bedenken waarom hij anders aanvoerder mag zijn. Sws een heel negatieve speler, vrolijk als het goed gaat maar totaal geen motivator als het nodig is. Hij zou bijvoorbeeld Antony tot de orde moeten roepen bij die trap op Doku, maar in plaats daarvan pakt hij zelf ook een gele kaart door zijn gezeur.

31 oktober 2023 om 10:33

Hij heeft zelf geprobeerd om Doku op een achterlijke manier neer te halen.
Gelukkig was Doku te snel voor Bruno’tje…

Het is inderdaad geen groot succes maar wie kies je dan? Rashford is op het veld vooral bezig met zichzelf, Eriksen speelt niet altijd, Casemiro in de vorm van dit seizoen zal ook vaak banken en Maguire lijkt het nu juist beter te doen zonder de extra verantwoording. Shaw zou een optie zijn maar die ligt er ook vrij vaak uit.

31 oktober 2023 om 10:50

Het is wel een lastige kwestie inderdaad. Rashford is wel iemand met een goede persoonlijkheid. Op het veld wel wat egoã¯stischer natuurlijk, maar misschien helpt die extra verantwoordelijkheid hem wel. De rest lijken mij ook allemaal geen opties inderdaad.
Wat betreft Bruno vind ik dat hij 'zeurt' bij de scheids niet eens heel erg. Het is vooral zijn houding op het veld wanneer het niet loopt, waarvan ik vind dat het aanvoerder onwaardig is. Hij is zichtbaar teleurgesteld in teamgenoten als hij de bal niet krijgt of zij iets doms doen, loopt met zijn armen te wapperen als het niet goed gaat en als het een bagger wedstrijd is dan is hij ook iemand die 'opgeeft'. Als aanvoerder zijnde kan dat in mijn optiek niet/niet zo prominent naar voren komen. Prima als het een keertje gebeurd, maar Bruno heeft dit continu.
Dan zou Rashford een 'positievere' aanvoerder zijn denk ik.

En misschien heel gek, maar Lisandro Martinez? Zit er nog niet lang natuurlijk, maar is de enige die nooit opgeeft en voorop gaat in de strijd. Weet alleen niet of hij verbaal ook mensen aanspreekt, maar dat hoeft niet altijd.

31 oktober 2023 om 11:34

Ik zeg het hierboven inderdaad ook al, maar zoveel opties zijn er niet. Martinez mag van mij aanvoerder worden, maar die lijkt wel behoorlijk blessuregevoelig waardoor een flink gedeelte van het seizoen alsnog met een andere aanvoerder moet spelen.

Rashford is echt een enorme egoïst in het veld. Dat is fijn als hij in vorm is, want dan is hij mede daardoor heel beslissend, maar ontzettend frustrerend als hij niet in vorm is, vooral ook voor zijn medespelers. Daarnaast is hij gewoon veel te wisselvallig om aanvoerder te zijn. Casemiro heeft wel grinta, maar is ook niet coachend aanwezig en verkeert ook niet in een beste vorm inderdaad. Maguire moet je absoluut niet de aanvoerdersband teruggeven, beste beslissing van Ten Hag was daarmee stoppen. Zal ongetwijfeld even in zijn ego gekrenkt zijn, maar er is zichtbaar een last van hem afgevallen. Shaw vind ik ook niet echt een leiderstype. Let wel op zijn medespelers, maar is ook niet echt een aanjager. Een aanvoerder moet een beetje van dat beide hebben.

Volgens mij houd je weinig over buiten Fernandes en Martinez dus, maar die zit ook nog niet zo lang bij de club natuurlijk.

31 oktober 2023 om 11:51

Eens hoor Psvmanunited. Ik dacht misschien dat het een positieve invloed op Rashford zelf kon hebben. Bij Arsenal met Odegaard had ik in eerste instantie ook niet direct het idee bij dat hij een hele goede aanvoerder zou zijn. Maar hij laat dat wel zien. Scheelde ook wel dat hij bij Noorwegen ook al aanvoerder was natuurlijk.

Voor de rest eens hoor. Misschien daar dan maar op inkopen in de komende periodes? Is wel het meest lastige om op in te kopen natuurlijk, maar het is wel mogelijk. Niet om non stop naar Arsenal te wijzen, want het kan bij ons ook beter, maar Rice vind ik daarin een heel goed voorbeeld. Die pakt die rol bij ons eigenlijk direct op. Zoiets zou je als United zijnde ook moeten hebben.

Overigens had je het hierboven over Bruno in die 7-0 nederlaag tegen Liverpool, dat hij buiten die keer het team wel blijft opjagen. Dat zie ik van buitenaf toch anders. Die wedstrijd zie ik als meest extreme voorbeeld, maar ik zie het wel vaker gebeuren bij hem. Als aanvoerder kun je eigenlijk niet zichtbaar je teamgenoten afvallen, maar dat doet Bruno dus wel. En dan zou ik denk ik toch wel kijken naar Martinez, die er dan nog niet zo lang zit, maar wel aantoont een echte strijder voor de club te zijn. Hoe zit dat met zijn blessures eigenlijk? Is dat omdat hij te vroeg wordt gebracht telkens of is het wel op zichzelf staand? Want bij Ajax lag hij er haast nooit uit.

31 oktober 2023 om 12:07

@jackieboy10: Fernandes heeft het inderdaad wel eens vaker gehad dat hij zijn frustratie teveel de vrije loop laat als het helemaal niet loopt op een manier die voor een aanvoerder niet past, alleen is het op die 7-0 na niet zo heftig geweest dat ik dat maar voor lief zou nemen.

Ik denk ook dat Martinez de beste aanvoerder is op basis van kwaliteit als speler, coaching (martinez zet de hele verdediging neer bij United, dat is dag en nacht met alle andere Cb's), het aanjagen van medespelers en zijn emoties altijd net niet over de schreef te laten gaan. Enige waar ik mee zit is zijn blessuregevoeligheid, maar ik weet ook niet zo goed waar dat vandaan komt. Zijn grote blessure bij United (en de enige echt grote uit zijn carrière) was een gebroken middenvoetsbeentje. Dat is ongelukkig, maar in het algemeen geen teken van overbelasting. Zijn huidige blessure is echter weer een voetblessure, dus het zou inderdaad kunnen dat hij te snel gebracht is na de vorige omdat hij eigenlijk keihard nodig was (en is), maar dat weet ik niet.

Qua inkopen zou het ideaal zijn als daarnaar gekeken wordt, maar dan heb ik wel liever dat er eerst überhaupt eens beter naar de aankopen gekeken wordt. Je hebt door de bizar slechte onderhandelaars altijd een Unitedtaks; dus dat voor sommige spelers teveel betaald wordt zal wel en is mijn geld uiteindelijk ook niet (united staat er financieel natuurlijk ook niet per se slecht voor, dus dat helpt ook wel, alleen is het gewoon zo zonde). De categorie spelers die binnengehaald wordt vind ik echter gewoon zwaar ondermaats. Wie Mount voor dat bedrag binnengeloodst heeft is echt niet wijs, en datzelfde geldt natuurlijk voor Antony. Dat Eriksen gezien werd als tussenstap naar de top op 8, ze Sabitzer en Fred hebben laten gaan en vervolgens geen echte 8 aantrekken is gewoon dom beleid. Mount is in niets een acht, dat is gewoon een lopende 10 die bij nood op de vleugels kan en vooral niet zó goed is.

Haha wauw inderdaad zeg die Bruno samen met Anthony. Wat een vervelende gasten zijn dat. Als je die samen op een verjaardag aan een bartafel zet weet ik toch wel zeker dat die tafel niet gebombardeerd wordt tot de gezellige tafel waar je je tussen wil wurmen.

Ook al was Ten Hag van plan om Fernandes de band af te pakken omdat het een zeikstraal is, geen enkele coach gaat het doen nadat analisten het op tv voorgesteld hebben. Geen coach wil namelijk de verdenking hebben dat hij zijn oren laat hangen naar analitici

Bruno heeft heel veel voor de club betekend en is nog steeds een van de belangrijkste spelers die als een van de weinige met veel passie speelt, maar ik ben wel van mening dat je voor de toekomst niet op hem kan bouwen, idem dito voor Rashford. Deze jongens hebben echt flink veel individuele kwaliteit, maar het zijn momenten voetballers. Na een jaar Ten Hag zie je nog steeds geen echte speelstijl, wat teleurstellend is. Daarom moet je gewoon een switch maken naar spelers waarmee ten Hag echt kan groeien naar de speelstijl die hij wil spelen. Denk aan spelers als Mainoo, Mejbri, Gore, Mount, Garnacho… die komen nu amper in de plannen voor. Een Bruno en een Rashford kunnen wedstrijden beslissen en zijn op de korte termijn de betere keuzes, maar ik denk dat als Ten Hag echt ergens naartoe wil groeien gewoon hardere keuzes moet gaan maken op het gebied van toekomstvisie. Resultaten zullen niet meteen komen, en je zal een jaar misschien wel meerdere moeten gaan inleveren, maar ik denk voor de lange termijn de beste optie.

Leuk dat 'ie dat vindt ... dan neem je hem de band af, en dan geven we de band aan welke mysterieuze leider die dit elftal dan wel heeft ...... ?
Of moeten we die in januari nog kopen? Oh nee, het geld is op ...

En het zeuren en zagen op de niet Engelse spelers is weer van start gegaan. Daarbij is er geen enkele speler die de aanvoerdersband meer verdiend dan Bruno. Leuk die band af te pakken, maar aan wie ga je hem dan geven?? Casemiro? Als die de taal beheert misschien wel. Maar pm nou te zeggen dat die dan met kop en schouders erboven uit steekt om die band te dragen vind ik niet.De maniertjes zal Bruno altijd blijven houden. Maar is altijd fit, speelt alles en kan je op meerdere posities inzetten

Alleen om de reden dat hij dan niet langer "onschendbaar" is, is al een reden om hem de aanvoerdersband af te pakken. Hij presteert niet, creeert niets, eigenlijk een van de problemen van United. Alleen Ten Hag vertikt het om hem op de bank te zetten.

Roy Keane is een maniac.
Dezelfde Keane die iemand een ongeluk schopt, en dan verhaal gaat halen terwijl de gewonde per brancard van het veld gaat.
Hele wedstrijd bezig met zagen en praten, sorry maar deze mening kan de prullenbak in.

Ten Hag moet ’constant zeurende‘ Bruno Fernandes de aanvoerdersband afpakken?

Dan wordt het nog erger, gaat ie ook nog zeuren bij ten Hag om zijn band terug te krijgen. Erik kijkt wel uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren