Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tandem Suárez-Messi werpt gelijk vruchten af bij seizoensopener Inter Miami

Laatste update:

Inter Miami is het nieuwe seizoen in de Major League Soccer (MLS) voortvarend van start gegaan. De club van eigenaar David Beckham wist Real Salt Lake eenvoudig met 2-0 opzij te zetten. Luis Suárez speelde zijn eerste officiële wedstrijd voor de club en tekende gelijk voor een assist. Dat gold ook voor zijn maatje Lionel Messi, die net als Suárez in de basis startte.

In december was het dan eindelijk zover: de hereniging tussen Suárez en Messi. De Uruguayaan tekende voor één seizoen en kwam over van het Braziliaanse Grêmio.

Dat wilde hem afgelopen zomer nog niet laten gaan, toen Inter Miami ook al interesse had. Met nog een halfjarig contract streek de clubleiding echter over het hart.

Daardoor bestaat de enclave ex-Barcelona-spelers bij Inter Miami nu uit Messi, Suárez, Sergio Busquets en Jordi Alba. Alle vier verschenen woensdagnacht op het startformulier tegen Real Salt Lake.

Messi verscheen vlak voor rust in de statistieken: de achtvoudig Ballon d'Or-winnaar stuurde Robert Taylor weg met een fraaie steekpass en zag die met enig fortuin bekroond worden tot doelpunt: 1-0. Suárez had wat langer nodig om in de boeken te komen.

Pas in minuut 83 drukte de voormalig Ajax-spits zijn stempel. Messi zette een aanval op, en in een driehoekje met Suárez belandde de bal uiteindelijk bij Diego Gómez.

De Paraguayaan kon aannemen en gleed de bal al vallende achter doelman Zac MacMath. Vlak daarna kreeg Suárez een publiekswissel.

De ploeg van Gerardo Martino staat zo meteen bovenaan in de MLS. Kleine kanttekening: er is in totaal nog maar één wedstrijd gespeeld.

Vorig seizoen eindigde Inter Miami als veertiende in de Eastern Conference, het oostelijke deel van de MLS. Over het geheel bezien werd de club 27ste; alleen Colorado Rapids en Toronto FC presteerden minder. Zestien van de achttien verliespartijen werden overigens zónder Messi geleden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je gisteren dan Barca 90 minuten ziet ploeteren verlang je toch naar de CL avondjes met deze 2 heren. Maarja he samen met je (beste) vrienden wonen en voetballen in Miami op een respectabel niveau is de droom, lekker man!

22 februari 2024 om 08:49

Wat een heerlijk trio was dat altijd met Neymar er ook nog bij. Maar precies wat je zegt, lekker daar in Amerika een beetje ballen moet toch veel lekkerder zijn dan dat je naar de zandbak gaat met bijbehorende cultuur

22 februari 2024 om 08:57

"op een respectabel niveau"

Heb je het dan over de levensstandaard die je als multi-miljonair in Miami hebt? Want het voetbal niveau is gewoon onderkant ED / bovenkant KKD.

22 februari 2024 om 09:01

Denk wel dat sommige clubs toch wel subtop Eredivisie zijn maar dat terzijde. Zijn 36 jaar, dan is dat een respectabel niveau vind ik, ja. Ook niet meer als dat.

22 februari 2024 om 09:13

Ik weet niet of jij veel MLS gekeken hebt maar ik heb zelf bijvoorbeeld vorig jaar best veel gezien. En Achterman zegt het goed, het is echt onderkant Ed/bovenkant KKD. Aanvallend gaat het nog wel want hier geven ze ook het meeste geld aan uit, maar tactisch en verdedigend (alsook de keepers) is het echt heel erg slecht. Een fatsoenlijke verdedigende organisatie krijgen ze gewoon echt niet voor elkaar. Dit maakt het wel vermakelijk, maar wel echt heel erg matig.

22 februari 2024 om 13:15

Dat is het inderdaad. Aanvallend gezien zouden de meeste teams gewoon bij de (sub)top van de eredivisie horen. Verdedigend is het echter dusdanig droevig dat er van het niveau verder weinig overblijft. Zorgt ervoor dat er veel doelpunten worden gemaakt, en daar houden Amerikanen van, maar verder lijkt het nergens op. Wel heerlijk vermaak inderdaad en ook een reden waarom veel aanvallers daar nog wel heen willen om af te bouwen. Je krijgt in ieder geval geen pijnlijk slechte cijfers.

22 februari 2024 om 15:48

@deenb nee dat is geen subtop ED. Ik zie vrij veel van de MLS en het niveau is gewoon laag. Zeker over de hele breedte. Er is ook niet echt een top die er bovenuitsteekt in die competitie.

22 februari 2024 om 09:37

Ik hoop stiekem ergens nog dat hij terug gaat. Maakt het kijken naar Barca en La Liga in 1 keer wat interessanter. Nu is het niet om aan te gluren

Ik heb alleen de highlights gezien, maar daar was Messi nog heel actief, snel en gevaarlijk. Heeft hij weer 80min gewandeld of viel het mee? Naja als je zo presteert en elke wedstrijd wint, word je wel kampioen! Mooi dat zowel Messi als Ronaldo blijven spelen en presteren

Waarschijnlijk gaat Xavi de nieuwe trainer van Inter Miami worden zodra hij bij Barca weg is.
Enerzijds geen logisch vervolg maar anderzijds natuurlijk wel een mooie uitdaging om met Miami de MLS te winnen en prijzen te pakken in Noord Amerika.
Saudi Arabie zal hij denk ik nog niet doen,helaas!
En voor degene die denken dat europa nog de Walhalla is.....dream On!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren