Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zien: Lionel Messi en Luis Suárez tonen opnieuw hun klasse bij Inter Miami

Laatste update:

Nashville SC en Inter Miami hebben donderdagnacht de punten gedeeld in de heenwedstrijd van de achtste finales van de CONCACAF Champions Cup: 2-2. Namens de bezoekers uit Miami waren sterspelers Lionel Messi en Luis Suárez belangrijk met een doelpunt. Laatstgenoemde kopte pas in minuut 95 raak, waardoor Inter Miami volgende week met een goede uitgangspositie aan de return begint.

Bijzonderheden:


Een dubbelslag van Nashville-linksbuiten Jacob Shaffelburg zorgde ervoor dat Inter Miami vlak na rust tegen een 2-0 achterstand aankeek. Niemand minder dan Messi zorgde er met zijn dodelijke linkerbeen voor dat Inter Miami terug in de wedstrijd kwam. De Argentijn krulde de bal op fraaie wijze langs Nashville-doelman Joe Willis: 2-1. Pas in de dying seconds kwam Inter Miami langszij. Een afgemeten voorzet van Sergio Busquets belandde op het hoofd van Suárez, die van dichtbij vrij kon binnenknikken: 2-2.

Nashville SC - Inter Miami 2-2


4’ 1-0 Jacob Shaffelburg (assist: Shaquell Moore)
47’ 2-0 Jacob Shaffelburg (assist: Sean Davis)
52’ 2-1 Lionel Messi (assist: Luis Suárez)
90+5’ 2-2 Luis Suárez (assist: Sergio Busquets)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En de mensen over de KKD maar weer zeuren als een Jong team met eerste spelers komt. Dit is pas competitievervalsing met half Barcelona daar 😉

8 maart 2024 om 09:24

Hele sterke vergelijking. Zo had ik het nooit bekeken.

8 maart 2024 om 10:12

Zo lastig als mensen de knipoog aan het eind niet willen zien/begrijpen. 😔

8 maart 2024 om 09:41

Toch mooi dat je met een vriendenteampje lekker kan ballen in Miami. Wie weet wilt Xavi na de zomer ook wel weer beginnen, neemt ie zn compagnon Iniesta ook wel mee

8 maart 2024 om 09:56

Ramos nog even oppikken....

Dat er hier echt nog serieuze berichten aan gewijd worden. Die spelen tegen halve amateurs en kunnen op hun 36e daar nog lekker een beetje ballen en dan wordt er door veel media gedaan alsof het allemaal zo geweldig en uniek is.

8 maart 2024 om 10:55

We hebben het over Messi, een van de allerbeste ooit, tuurlijk krijgt hij nog serieuze berichten. Zelfde telt voor Ronaldo, vergelijkbare situatie, en als neymar straks zijn minuten weer gaat maken zal dat ook gebeuren.

8 maart 2024 om 12:45

Maak daar maar de beste ooit van.

8 maart 2024 om 13:19

Mening waar ik het mee eens ben, maar geen zin om onnodige discussies met mensen die andere mening hebben.

Die gasten leven daar een heerlijk leventje in Miami, kwalitatief ver boven de rest, mooie stad, bizar salaris en inderdaad, een half vriendenteam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren