Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi raakt kindje in het publiek, maar vooral reactie van vader gaat viral

Laatste update:

Dat zelfs Lionel Messi het vizier niet altijd op scherp heeft staan bleek afgelopen weekend. De sterspeler van Inter Miami schoot een vrije trap over het doel en raakte daarbij een jonge fan. Het meisje barstte in tranen uit.

Inter Miami stond al met 5-0 voor in het competitieduel met Orlando City, toen Messi mocht aanleggen voor een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De linkspoot krulde de bal richting de bovenhoek, maar mikte te hoog.

In plaats van het net te raken belandde de bal in het publiek op een klein meisje. Zij barstte in tranen uit, waarna ze moest worden getroost door mensen om haar heen.

Op internet gaan mensen vooral goed op de reactie van de (vermoedelijke) vader. “Het is oké schatje, Messi heeft je geraakt", zo klinkt het in de video. "Het was Messi! Het is oké, er is niets gebeurd!"

Messi nam in het bewuste duel twee doelpunten voor zijn rekening en zag ook goede vriend Luis Suárez tweemaal doel treffen. Voor de Uruguayaan waren het zijn eerste officiële goals in het shirt van Inter Miami.

Inter Miami gaat na drie speelronden aan kop in de Eastern Conference met zeven punten. Messi mag zich samen met Christian Benteke (DC United) topscorer van de competitie noemen met drie goals.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En zo heeft de vader weer een mooi verhaal te vertellen op de vrijdagmiddagborrel.

Als dit de volgende gouden bal niet veiligstelt weet ik het ook niet meer

5 maart 2024 om 14:41

Die stond zoiezo al vast.

5 maart 2024 om 18:07

Haha heerlijke reactie

dit is amerika toch? sue en die hap, er valt bij messi genoeg te halen

Kind nooit meer wassen! Geraakt door een vrije trap van Messi.

Ik zou een tatoeage laten zetten in het gezicht met als vorm de afdruk die de bal heeft achtergelaten.

Tja als een filmpje maken belangrijker is dan je kind

5 maart 2024 om 17:08

Ach wat zuur, je ziet dat er al 2 man sterk (zal de moeder zijn) omheen staat. Kind is niet dood hè, valt allemaal reuze mee

Messi koos ervoor dat kindje te zegenen want doelpunten heeft hij al genoeg van

Gelukkig zie je de bal niet richting je dochter gaan.. kom op zeg dan ben je toch aan het slapen als ouder??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren