Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strijd om Chelsea-aanvaller Pulisic barst los: vijf clubs zeer geïnteresseerd

Laatste update:

Christian Pulisic staat mogelijk voor een transfer naar de Ligue 1. Volgens L'Équipe is de Amerikaan van Chelsea door Olympique Lyon gebombardeerd tot topprioriteit. Ondanks de berichten dat Pulisic niet onwelwillend staat tegenover een Frans avontuur, is de transfer verre van een uitgemaakte zaak. De vleugelspeler wordt namelijk ook begeerd door AC Milan, Juventus, Napoli en Crystal Palace. Pulisic ligt in Londen nog tot medio 2024 vast, waardoor de club hem deze zomer of desnoods aankomende winter moet verkopen om nog wat aan hem te verdienen.

Pulisic meldde zich begin 2015 in de jeugdopleiding van Borussia Dortmund. Die doorliep hij succesvol en na 127 wedstrijden in het eerste team van die Schwarzgelben maakte hij in de zomer van 2019 voor een slordige 64 miljoen euro de overstap naar Chelsea. Namens the Blues kwam hij tot op heden tot 145 duels, waarin hij goed was voor 26 goals en 21 assists. Pulisic slaagde er in die tijd onder meerdere managers niet in om zich voor langere tijd te verzekeren van een basisplaats. Het afgelopen seizoen moest Captain America vaak Mykhailo Mudryk en Raheem Sterling voor zich dulden en kwam hij in de Premier League tot slechts 812 minuten.

Waar Pulisic na de zomer aan de slag gaat, valt dus nog te bezien. De mede-eigenaar van Lyon, de Amerikaan John Textor, zou de aanvoerder van de Verenigde Staten bijzonder graag in Lyon willen zien voetballen in aanloop naar het WK 2026. Dat vindt onder meer plaats in de VS. Naast Lyon zijn ook Napoli, Juventus en AC Milan geïnteresseerd in de diensten van de 57-voudig international. Wat in het voordeel van Lyon spreekt, is dat de club al contacten heeft gelegd met Pulisic en zijn management. Zijn salaris kan echter een struikelblok vormen. Volgens the Daily Mail verdient de 24-jarige aanvaller omgerekend zo'n 232.000 euro per week. Dat bedrag kan Lyon niet ophoesten, waardoor de Fransen onderzoeken wat er mogelijk is om alsnog tot een deal te komen.

Een overstap naar Crystal Palace valt ook niet uit te sluiten. Pulisic wil nog slagen in de Premier League, terwijl Textor 45 procent van de aandelen van Palace bezit. La Gazzetta dello Sport deed eerder deze maand uit de doeken dat Juventus' sportief directeur Giovanni Manna naar Londen was afgereisd om met Chelsea te praten over Pulisic. Hij zou in die gesprekken naar voren zijn gekomen als onderdeel van een mogelijke deal omtrent Dusan Vlahovic. De Serviër staat in de belangstelling van the Blues, die echter aanhikken tegen het prijskaartje van 80 miljoen euro. Naast Pulisic zijn ook Ruben Loftus-Cheek en Trevoh Chalobah genoemd als spelers die de overstap naar Turijn zouden moeten maken, om zo het prijskaartje van Vlahovic omlaag te drukken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

speler van het niveau eredivisie top3, maar zit al zo hoog qua salaris, die gaat lekker zijn carriere van hier naar daar bij wat grote clubs rondzwerven, zonder ooit echt een deuk in een pak boter te schieten... is mijn voorspelling,

24 juni 2023 om 21:08

Die gozer is echt veel te goed voor de eredivisie top 3. Dat heeft die bij Dortmund en Chelsea wel degelijk laten zien met hele goeie periodes. Een goeie coach en een juiste tactiek en dan kan hij echt wel weer dat niveau halen.

24 juni 2023 om 21:25

Hij mist echter wel ontzettend veel kansen. De uitschakeling tegen Real in het Bernabeu vorig jaar mocht hij imo persoonlijk op zijn rekening zetten met zijn gemiste kansen, al is dat slechts 1 van de karrevracht aan voorbeelden die je daarvan kunt geven. Mits in vorm kan ik genieten van zijn dribbels maar op de tweede helft van 2019/20 na kan ik niet zeggen dat hij Chelsea naar een hoger niveau heeft getild.

24 juni 2023 om 21:31

Het feit dat Tuchel niet 2 FA Cups en een League Cup op zijn conto heeft staan kun je Pulisic ook moeiteloos aanrekenen hoor..

24 juni 2023 om 21:32

Zet hem bij Napoli en deze jonge gaat vlammen, hij moet naar een 433 voetbal spelende team. Geen 541 systemen zoals Chelsea speelt

Zwaar overhypte speler.
Heeft vorig seizoen maar 3 wedstrijden gespeeld en 0 keer gescoord.

Daarvoor ook geen geweldige seizoenen die je verwacht van een vleugelspeler bij een topclub. Middenmoot Europa is zijn max level.

24 juni 2023 om 21:13

Beetje lullig om hem te dissen op z’n goals als hij maar 3 wedstrijden heeft gespeeld haha. Goal maken in 3 wedstrijden, gok niet eens volledig 90 minuten en dat als vleugelaanvaller, let je de lat wel hoog.

24 juni 2023 om 23:22

Er is een reden dat hij maar drie wedstrijden heeft gespeeld?

Een verloren jaar vanwege kwaliteit tekort. Ging erom dat hij niet goed genoeg is voor de top.

25 juni 2023 om 00:20

Misschien eerst even statistieken checken voor je reageert. Hij heeft 29 pl wedstrijden gespeeld waarvan 8 in de basis

Blijft er ondertussen nog wat over bij Chelsea? Wel lekker om zo door te selecteren na zo'n ramp seizoen.

Hij was drie maanden, net na de hervatting van het voetbal tijdens 19-20, een ongelofelijke Hazard-clone. Alles lukte en het leek alsof we een fabelachtige voetballer in huis hadden, maar zijn vorm zakte daarna alweer snel in elkaar en hij ging slechter en slechter spelen.. Nu kan hij niet eens meer normaal blijven staan, bij iedere actie valt hij of glijdt hij uit.. Wat mij betreft is dit ook weer zo’n speler waar we niet snel genoeg afscheid van kunnen nemen. Als Pulisic niet speelt is er altijd ruis vanwege zijn achterlijke vader die constant rare interviews geeft of hij liked een extreemrechtse post op instagram. Er is altijd wel iets met die gozer. Niet in de laatste plaats zou het fijn zijn als hij vertrekt omdat hij dan die vreselijke Amerikaanse groupies met zich mee neemt die Reddit en Twitter overspoelen en ieder topic overnemen met hun zelfingenomen gebral.

24 juni 2023 om 21:55

Poehh die reeks van hem was wel echt bizar. Het ervoor gezorgd dat net aan de CL-plek is behaald, en laat nou net uitgerekend die CL gewonnen zijn. Indirect heeft hij daarin toch een belangrijk aandeel gehad dus.

Maar wat je zegt, sindsdien is het kommer en kwel. Blessures speelde hem parten, maar ook in het veld: nooit oog voor anderen, dramatisch in de afronding en zelfs een mannetje passeren (normaal gesproken zijn paradepaardje) lukte hem totaal niet meer. Volgende in de rij om schoon schip te maken dus.

25 juni 2023 om 00:47

Pulisic, Lukaku, Werner, Mount, Havertz, Sterling, Ziyech allemaal deadwood. Ik geloof niet dat de hele voorhoede van Chelsea van e afgelopen jaren allemaal te kort komen

25 juni 2023 om 01:24

Dat zul je mij ook zeker niet horen beweren.

Mount vind ik een geweldenaar, maar is geen aanvaller. Hij hoort op het middenveld te spelen.

Pulisic komt duidelijk wel te kort.

Werner en Lukaku zijn counterspitsen pur sang, zeker Werner heeft echt zijn klasse laten zien bij Chelsea als we (in grote wedstrijden) op de counter kwamen voetballen maar hij kwam te kort als die ruimte er niet was. Lukaku heeft het na 6 maanden opgegeven en heeft het bij Chelsea nooit echt geprobeerd.

Havertz is ook geen spits en stond niet op zijn positie. Daarbij komt dat hij de meest simpele ballen van zijn voet liet stuiteren en de meest schandalig grote kansen liet liggen.

Ziyech kwam ook chronisch te kort voor de top van de Premier League en Sterling is een leuke systeemspeler maar heeft niets van een beslissende en belangrijke speler die zelf iets kan creëren.

Daar komt bovenop dat Chelsea eigenlijk nooit in zijn optimale opstelling gespeeld heeft in de afgelopen 3 seizoenen omdat de belangrijkste spelers elkaar afwisselden in de ziekenboeg en je daardoor constant aan het rouleren was. Dan laat ik nog even achterwege wat voor zooi de Britse regering en die Cowboy van de club gemaakt hebben in de afgelopen 12/14 maanden!

25 juni 2023 om 13:57

De poppetjes op de juiste plek zetten en het spel aanpassen aan de kwaliteit van je spelers is cruciaal. Doe je dat niet dan daalt de productiviteit en op termijn de motivatie en kom je in neerwaartse spiraal terecht waardoor het opeens matige spelers lijken. Er zit veel meer in deze selectie dan ze laten zien. Het is daarom echt zonde om de hele selectie er dan maar uittrappen hopende dat de nieuwe talenten het ooit wel beter zullen doen

Wat een hoop spelers verlaten Chelsea zeg!! Ook wel gezond om een keer een grote schoonmaak te doen en met een vaste kern te gaan werken. En niet meer wild de ene na de andere speler aan te trekken!

25 juni 2023 om 00:49

Een complete selectie vervangen vind ik geen gezonde zet. Stabiliteit, ervaring en talenten moeten gecombineerd worden. Niet een elftal vol relatief onbewezen talenten. Bijna elke aankoop van de afgelopen jaren wordt gezien als een enorme miskoop

Wat een heerlijk gevoel moet dit zijn voor de Chelsea supporters. Chelsea is bezig met een opruiming wat hard nodig is . Al een aantal spelers vertrokken of bijna vertrokken zijn . Pul heb je echt niks aan . Voegt weinig toe .. speelt amper en is echt geen bijzondere speler.

25 juni 2023 om 00:50

Pulisic, Werner, Lukaku, Havertz, Mount, Ziyech, Sterling. Chelsea heeft een voorhoede van 400m gekocht (7 spelers) straks bijna helemaal vervangen. Dat kan nooit alleen aan de spelers liggen

Pulisic gaat toch al naar ManUnited?

Die gast verdient dus 12 miljoen per jaar. Wat een geld voor zo'n middelmatige voetballer die ook nog eens heel vaak geblesseerd is. Zou echt wanbeleid zijn van een club om hem zo'n salaris te bieden.

Ik ben blind waarschijnlijk maar ik zie het niet bij deze speler. Zelfde geld voor Mount. Niet mijn type aanvallers.

Chelsea is lekker de bezem door de selectie aan het halen zeg. Natuurlijk te begrijpen na zo’n waardeloos seizoen, maar ik ben naast het puinruimen wel geïnteresseerd in de wederopbouw. Er komt in ieder geval de nodige salarisruimte vrij en een transferkas die gevuld gaat worden.

Vind hem wel iets hebben, wellicht dat die ergens anders beter tot zijn recht komt.

Her verbaast me dat zoveel clubs interesse hebben. Heb deze jongen een paar keer in actie gezien. Ja hij kan scoren en verder mislukt er wel heel veel bij deze jongen. Ik vind hem niet zo goed en zou als club opteren om het geld in iemand anders te steken.

Hahahah nou volgens dat filmpje van pawn stars is hij de LeBron James onder de voetballers...dat belooft dus wat!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren