Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tijjani Reijnders rondt droomtransfer naar AC Milan definitief af

Laatste update:

Tijjani Reijnders heeft zijn droomtransfer naar AC Milan definitief afgerond, zo bevestigt AZ via de officiële kanalen. De 24-jarige middenvelder heeft een contract voor vijf seizoenen getekend in het Stadio Giuseppe Meazza en gaat naar verluidt 1,7 miljoen euro netto per jaar verdienen. Fabrizio Romano meldde afgelopen zaterdag dat Milan een vast bedrag van 20 miljoen euro betaalt, wat middels bonussen nog kan oplopen tot een niet nader genoemd bedrag. Reijnders gaat met rugnummer 14 spelen in Italië.

De onderhandelingen tussen AZ en Milan gingen er stevig aan toe, waardoor Reijnders lange tijd geduldig moest zijn. Afgelopen zaterdag werd er dan eindelijk een akkoord bereikt, waardoor alleen de medische keuring en de handtekeningen nog nodig waren om de transfer definitief af te ronden. Reijnders vertrok maandagmiddag naar Milaan om de laatste details in orde te maken.

De inmiddels ex-AZ’er krijgt met behoorlijk wat concurrentie te maken op het middenveld van de Italianen. Zo heeft trainer Stefano Pioli onder anderen Ruben Loftus-Cheek, Tommaso Pobega, Rade Krunic en Ismaël Bennacer tot zijn beschikking, al ligt laatstgenoemde er de komende maanden nog uit wegens een zware knieblessure. Daarnaast wordt er druk werk gemaakt van de komst van Yunus Musah, een Amerikaanse middenvelder van Valencia. Milan haalde naast Loftus-Cheek en Reijnders ook Christian Pulisic, Luka Romero en Marco Sportiello binnen.

Het is de laatste jaren erg snel gegaan met Reijnders, die door AZ in de zomer van 2017 transfervrij werd opgepikt bij PEC Zwolle. De rechtspoot ontwikkelde zich prima bij Jong AZ en werd begin 2020 voor een halfjaar gestald bij RKC Waalwijk. Uiteindelijk speelde Reijnders slechts acht wedstrijden voor de Brabanders, aangezien de coronapandemie de competitie al snel volledig stillegde. In de seizoenen 2020/21 en 2021/22 schommelde de spelmaker tussen de bank en de basis in het AFAS Stadion, maar afgelopen jaar wist hij zijn plek definitief te veroveren en maakte hij in 54 wedstrijden zijn opwachting. Daarin was Reijnders goed voor 7 doelpunten en 12 assists. Hij lag nog tot medio 2027 vast in Alkmaar, waardoor AZ hoog in de boom kon gaan zetten wat betreft de transfersom.

Wil jij Tijjani Reijnders live in actie zien bij AC Milan? Wacht dan niet te lang en koop je tickets via deze link in de ticketshop!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van AZ naar een van de meest succesvolle clubs op aarde. Prachtig voor Reijnders. Hoop dat hij slaagt. Sympathieke jongen.

Ik weet niet wie nu de zaken bij Milan waarneemt nu Maldini weg is, maar die 20+ miljoen voor Reijnders snap ik echt niet. AZ heeft een leuk seizoen gedraaid in de Conf League, maar is ook maar 4e geworden in de competitie. Voor iets meer had je een Kokcu kunnen krijgen (al is die dan weer voor te weinig weggegaan).

19 juli 2023 om 17:30

En Feyenoord is slecht voor het eerst in jaaaaaren weer eens kampioen geworden.
War wil je verder kwijt ipv je afgunst jegens Az omdat die statistisch gezien nu eenmaal beter verkopen dan Feyenoord?

19 juli 2023 om 19:12

Hoezo zou jij een feyenoord erbij halen? Omdat hij over kokcu begint? Az heeft een fantastisch beleid, verkoopt goed.
Ps jij lijkt ook regelmatig negatief je te uitten over feyenoord.

19 juli 2023 om 17:37

Je weet dat Feyenoord naast de 30 mil ook circa 25% doorverkoop percentage heeft?

19 juli 2023 om 17:58

Reijnders zal goede kans hebben op een basisplek. Op zich vind ik het geen gek bedrag in deze markt, al heeft hij zich nog niet heel lang bewezen op het hoogste niveau. Maar stel hij verovert een basisplek en draait ern sterk seizoen, dan is hij meteen het dubbele waard. In potentie is het wel een complete speler. Goede dribbel, visie en kan ook scoren. Ben heel benieuwd, mooie transfer in ieder geval!

Echt goed om te zien dat er bij zo veel goede clubs Nederlanders spelen/ onder contract staan. Zou je toch zeggen, mits fit, dat we een heel aardig Nederlands elftal kunnen opstellen..

Dit is prima cement tussen de bakstenen. Deze jongen heeft aangetoond beter te kunnen en willen worden, een laatbloeier. In Italië gaat hij volwassener spelen en kan hij moeiteloos 10 jaar lang op het middenveld rondlopen (als hij 5 goals en 5 assists per jaar geeft is dat dikke prima). Als zelfs De Roon uitgroeit tot een gewaardeerde kracht in Italië kan deze jongen het ook, zit meer voetbal in.

Bennacer is trouwens grootverdiener bij AC Milan met 7m p/j. Krunic pakt een miljoen meer dan Reijnders en Pobega zit er een paar euro boven. Milan ziet het als een investering voor de komende jaren denk ik dan.

Prachtige transfer voor die jongen. Benieuwd of hij de druk aankan want Tonali vervangen is niet makkelijk en de supporters verwachten na een moeizame 4e plek toch ook wel een beter seizoen. Milan kan met die paar aankopen denk wel is gaan verrassen. Zijn misschien geen wereldtoppers die ze halen maar in de breedte wordt het team wel sterker en met Leao Theo Bennacer en Maignan hebben ze alle toppers behouden.

Stadion giuseppe meazza?? Oef, pijnlijk dit.

19 juli 2023 om 22:22

Dus dat
Onze stadion heet San Siro

Veelste veel geld voor een speler van zijn kaliber, kijk rond in de ligue 1 en je vind 20 zelfde type spelers als Reijnders maar dan goedkoper. Die zien we over 2 jaar terug bij Vitesse ofzo

Giuseppe Meazza? Zo noemt Inter het gedeelde stadion. AC Milan noemt het San Siro. Kom op VZ. On: Mooie transfer. Verassend veel NL-spelers die het redden in Italië. Ben benieuwd.

Ze konden beter Youssouf Fofana van AS Monaco halen in plaats van deze Reijnders. Ze zijn helemaal gek daar in Milaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren