Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg zwaait ervaren Braziliaan uit maar krijgt Bradley terug

Laatste update:

Maarten Stekelenburg moet het in de toekomst doen zonder de steun van 82-voudig Braziliaans international Juan. De inmiddels 33-jarige verdediger, die nog een contract had voor een seizoen bij AS Roma, keert terug naar zijn geboorteland. La Gazetta dello Sport meldt dat Juan aan de slag gaat bij Internacional, dat eerder ook al Diego Forlán vastlegde.

/

“In de voetballerij kun je spreken van verschillende periodes en die van mij bij AS Roma was geweldig”, laat de mandekker optekenen in de krant. “Ik zal de fans en de ploeggenoten nooit vergeten, ze toonden altijd veel respect voor mij. Ik vertrek met opgeheven hoofd. Ik heb altijd mijn best gedaan en daar ben ik trots op.”

Juan speelde sinds 2007 meer dan honderd officiële wedstrijden voor de Romeinen. De verdediger, die werd overgenomen van Bayer Leverkusen, kwam afgelopen voetbaljaar tot zestien competitiewedstrijden voor de Serie A-club. Juan heeft bij Internacional een contract voor twee seizoenen getekend.

Tegenover het vertrek van Juan staat de komst van Michael Bradley. Bradley, ex-sc Heerenveen, komt voor een bedrag van 3,5 miljoen euro over van Chievo. Dat melden i Giallorossi via de officiële kanalen. De 24-jarige Amerikaan heeft een contract getekend tot medio 2016. Adrian Stoian maakt deel uit van de transfer: hij vertrekt naar Verona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel jammer voor stekelenburg Juan stond altijd voor hem om hem te beschermen jammer hoor

15 juli 2012 om 20:17

Het is zeker jammer dat deze topverdediger vertrekt. Helaas heeft is hij het afgelopen seizoen een tijdje geblesseerd geweest. De verdediging van AS Roma was de zwakste schakkel, maar hij bleef gelukkig vaak wel op de been. Maar zijn transfer naar zijn thuisland is hem zeker gegund.

Ik dacht dat ik van veel Inter fans hoorde dat hij daarnaartoe zou gaan??

15 juli 2012 om 16:58

Juan heeft veel te veel respect voor onze club om naar Inter Milaan over te stappen.

15 juli 2012 om 18:15

Er is wel een Juan naar Inter gegaan, maar dat is een andere Juan.

Bradley heeft een goed seizoen gedraaid bij Chievo. Hij heeft al veer ervaring en is pas 24 jaar. Ik denk dat hij nog een nuttige speler gaat worden voor AS.

15 juli 2012 om 18:26

Michael Bradley heeft net zijn eerste training achter de rug met zijn nieuwe ploegmaats. Het is geen klinkende transfer, maar ik hoop ook dat hij een meerwaarde zal blijken.

Niet de meest bekende speler, maar altijd wel een degelijke goede verdediger. Hij heeft toch een aantal mooie clubs in Europa mogen hebben, hopelijk kan hij nog van waarde zijn in Brazilië, maar daar twijfel ik niet over.

De rest van AS Roma neemt geen afscheid van Juan?

15 juli 2012 om 17:05

Niet de meest bekende? Hij was toch jarenlang gewoon een vaste waarde in het Braziliaanse elftal hoor. Dat jij hem niet zo goed kent wil niet zeggen dat hij geen bekende is...

Lekkere harde verdediger, zoals Dunga dat ook vroeger was en een hele goede speler, technisch ook nog een redelijk begaafd, in tegenstelling tot de houthakkers die Brazilië nu achterin heeft staan.

Hij had denk ik ook zeker nog wel meegekomen met een mooie club in Europa. Maar ja, lekker afbouwen in Brazilië is verre van een straf. Had wel altijd gedacht dat hij terug naar Flamengo zou gaan, indien hij weer naar Brazilië zou gaan.

Ook zes leuke toernooien gespeeld met Brazilië, alleen helaas voor hem nooit de wereldtitel gepakt, maar wel altijd een vaste waarde geweest voor zijn Europese werkgevers...

Hun hem iig een mooie afsluiting van zijn carrière...

15 juli 2012 om 17:31

Alleen jammer dat Dunga een middenvelder was ;-)

15 juli 2012 om 18:27

Ik weet dat Dunga een verdedigende middenvelder was pik, ik bedoel ook meer over het lekkere harde spel... ;-)

15 juli 2012 om 20:12

Ik zeg niet dat ik hem niet zo goed kende, maar doordat hij eigenlijk nooit bij de echte topclubs van Europa gespeeld heeft, genoeg mensen die het niet heel goed volgen, hun neus ophalen, want Juan kennen ze niet. Het ligt er maar net aan wie er op de televisie komt en wie niet.

16 juli 2012 om 10:36

Thiago Silva en David Luiz zijn technisch wel degelijk beter dan Juan. Als je Lucio bedoelt kan ik er nog enigszins inkomen. Al heb ik liever Lucio dan Juan centraal achteraan staan.

16 juli 2012 om 10:48

Silva is van buitengewone klasse, maar David Luiz is nog lang niet van dezelfde klasse als Juan in zijn beste tijd.

Spijtig van zijn blessure waardoor hij een groot deel van vorig seizoen moest missen. Met een fitte Juan en Burdisso beschikte Roma over een heel goede verdediging.
Was altijd heel respectvol over onze club, hij is een echte prof.

15 juli 2012 om 20:06

Met Heinze, Burdisso en Juan in de verdediging hadden we tenminste niet zoveel punten gemorst.

15 juli 2012 om 20:10

Inderdaad, als Burdisso en Juan niet zo'n lange tijd out waren geweest, hadden we zeker Europees voetbal gehaald vorig seizoen.

Ik volg het Italiaanse voetbal helemaal niet goed, maar dat ik n.a.v. de titel meteen wist dat het over Juan ging, zegt veel.
Een goede verdediger toch wel geweest.

Grote naam die Juan, ik heb hem altijd wel goed gevonden. Laatste tijd iets minder, maar komt denk ik meer door zn leeftijd.
Vooral bij het Braziliaanse elftal heb ik heel vaak van em genoten.
Ik wens em veel succes in Brazilië en wens em een waardig afsluit van zijn profcarrière toe!

Juan bedankt voor alles! Overigens VZ is Michael Bradley gecontracteerd door Roma en al op t trainingskamp gearriveerd. Weet niet of ik er blij mee ben, moet toch beter kunnen lijkt me..

15 juli 2012 om 17:40

Ik ben zeker blij met Bradley, hij gaar het iig veel beter doen dan dat Gago het deed. Daarbij was hij De man bij Chievo en pas 24 jaar.
Deze man kan probleemloos gelijk vol meedoen bij Roma. Spreekt de taal, kent het voetbal etc. Denk dat dit vorig seizoen ook een probleem was, veel nieuwe gezichten waarvan veel niet makkelijk aarden.

Juan, bedankt voor de jaren in dienst van Roma.
Vervanger is er al, Leandro Castan.

15 juli 2012 om 17:42

Ik hoop dat je gelijk hebt man. Was vorig jaar goed inderdaad en ook bij Gladbach en Heerenveen maar Roma is toch van een ander niveau. We zullen zien!

15 juli 2012 om 18:23

Chievo speelde afgelopen seizoen 2x gelijk tegen Juve, vooral omdat Bradley het Pirlo te lastig maakte.
Dat is ook denk ik de kracht van hem. Onverzettelijkheid.
Verwacht geen doelpunten van hem, zie het maar als een adjudant van derossi.
Voor iets meer dan 3 mil. is dit een koopje.

Nu nog Destro, Tachtsidis en een RB erbij (piris word het waarschijnlijk) en Simplicio, Greco, Pizarro mogen van mij vertrekken.
Echte supertransfers van 10tallen miljoenen hoef je denk ik niet te verwachten, dit jaar moeten de miljoenen van vorig seizoen het waarmaken.

15 juli 2012 om 18:29

Ik denk dat dit het seizoen zal worden van Erik Lamela en/of Miralem Pjanic. Panagiotis Tachtsidis komt vrijwel zeker, net als Mattia Destro.

16 juli 2012 om 08:57

Diverse media melden dat de transfer van Destro al zo goed als afgerond is.

Juan heeft zijn beste tijd wel gehad het was een fantastische verdediger !

Vroeger behoorde Juan samen met Lúcio tot de top naar mijn mening. Helaas hebben ze allebei hun hoogtepunten gehad. Deze man kon als de beste koppen, en stond altijd wel zijn mannetje. Goed dat hij nog niet gestopt is, maar nog lekker in Brazilië gaat voetballen.

was vroeger een goeie verdediger nu niet meer eigenlijk.

15 juli 2012 om 20:11

Ik weet zeker dat jij nooit naar AS Roma kijtk, Juan was onze beste verdediger die we hadden, helaas voor ons was hij het laatste deel van het seizoen geblesseerd, ik baal , en nog meer Roma fans balen nu erg hard dat Juan ons verlaat, maar we wensen hem alle Suc6 in zijn thuisland, deze man heeft dat verdiend...

Damm hier baal ik van, onze beste verdediger op dit moment vind ik, helaas was hij het einde van de competitie geblesseerd , we hebben hem zeker gemist op dat moment... Veel Suc6 in Brazilië

Juan, bedankt voor al je inzet voor AS Roma. Deze transfer naar zijn thuisland is hem zeker gegund.
Met Leandro Castan hebben we een goede opvolger voor Juan gehaald.

15 juli 2012 om 20:12

Vind jij Leandro Castan een goede verdediger dan? Ik ken hem niet, nog nooit bezig gezien. Ik weet alleen dat hij met Corinthians de Copa Libertadores heeft gewonnen. Heb wel niet zo'n positieve meningen over hem gelezen..

15 juli 2012 om 20:19

Ik hoop dat het een goede verdediger voor ons is. Maar of hij dat is, dat is natuurlijk altijd afwachten.

15 juli 2012 om 20:32

Wat vind jij als Roma-fan van de transfers van onze club tot nu toe?

16 juli 2012 om 08:56

Ik vind het moeilijk om daar nu al over te oordelen, omdat ik deze spelers nog niet bij ons heb zien spelen.

Ik ben vooral blij dat Marquinho voor vier seizoenen bij ons getekend heeft.
Dat zal wel eens de beste transfer kunnen zijn die wij deze zomer maken.
Marquinho heeft zijn waarde al bewezen in het afgelopen half jaar dat hij al op huurbasis bij ons was.

ik vind die michael bradley een goeie voetballer
toen vond ik hem bij heerenveen al goed

Dit is tot nu toe samen met de verbintenis van Marquinho de beste transfer.
AS Roma heeft nu balans nodig in het team, Bradley is een zeer goede schakel tussen verdediging en aanval..
Je zou deze speler met Pirlo kunnen vergelijken.. Alleen natuurlijk wel in mindere mate.
Roma gaat daarintegen veel plezier aan hem beleven, daar ben ik van overtuigd

16 juli 2012 om 12:13

Nee zeker geen Pirlo vergelijking. Hoewel hij wel een goede pass in de benen heeft.
Het is het type speler die spelers als Pirlo het voetballen juist moeilijk maakt.

16 juli 2012 om 14:37

Juventus heeft afgelopen seizoen twee keer gelijkspeeld tegen Chievo Verona.
Dit kwam mede omdat Bradley Pirlo goed in bedwang wist te houden. Bradley is een verdedigende sloper en geen aanvallende spelbepaler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren