Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn krijgt bepaald geen aanbeveling: ‘Alles wat ik niet van een trainer wil’

Laatste update:

Suleyman Öztürk heeft zo zijn bedenkingen bij een eventuele aanstelling van Maurice Steijn bij sc Heerenveen, als opvolger van de deze zomer vertrekkende Kees van Wonderen. Steijn heeft reeds gesproken met de clubleiding van de Friezen, al is er nog geen definitief akkoord bereikt.

"Maurice Steijn is trainer geweest bij allerlei clubs, VVV-Venlo en Sparta, en heeft daar een bepaalde reputatie opgebouwd", opent Öztürk het item over de clubloze trainer maandag in VI Uncensored. "Een zodanige reputatie dat je bij Ajax kan belanden."

"Maar als je gaat kijken wat je van een trainer wil... Althans, als ik naar een trainer kijk en wat ik van hem zou willen. Dan is het eigenlijk alles wat Maurice Steijn niet is. En dan denkt Heerenveen: fijn, die moeten we hebben. Dat vind ik dan knap", analyseert de journalist met gevoel voor cynisme.

"Het is heel makkelijk om van buitenaf naar deze periode bij Ajax of Maurice Steijn te trappen. Laat het hem maar zien bij Heerenveen", geeft Öztürk Steijn toch het voordeel van de twijfel. "Ik bedoel: Heerenveen is ook een club waar je moet presteren, dus laat het maar zien."

Ranieri


"Claudio Ranieri is ook een keer uitgelachen, maar is gewoon kampioen geworden met Leicester City. Gary Lineker (fan van Leicester, red.) was toen heel chagrijnig over de aanstelling van Ranieri: 'Is dit alles wat jullie kunnen doen? Bij deze trainer uitkomen, Ranieri?' Dus misschien maakt Maurice Steijn Heerenveen wel kampioen", zegt Öztürk met een glimlach op zijn gezicht.

Gesprek


De Leeuwarder Courant meldde vrijdag dat Heerenveen en Steijn een oriënterend gesprek hebben gevoerd. "Maurice was geïnteresseerd in ons verhaal. Het was een prima gesprek", zei directeur Ferry de Haan na afloop.

De regionale krant meldt maandag dat ook Rick Kruys in beeld is bij Heerenveen. Kruys is bezig aan zijn laatste maanden bij VVV-Venlo en is de volgende naam die wordt genoemd als volgende trainer in het Abe Lenstra Stadion.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Vind jij Maurice Steijn geschikt voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De zoveelste journalist die graag dom praat om aandacht te krijgen!
Van het Schip doet het niet beter en Steijn heeft zich zeker al bewezen.
Ben niet per se fan van Steijn maar dat napraten van sommige “journalisten” is zeer sneu!
En dan nog journalisten zonder status ook nog🤦🏼‍♂️

11 maart 2024 om 16:24

Meh, Suley kijkt tenminste veel voetbal en geeft echt zijn mening, ipv analytici die duidelijk over bepaalde mensen niets negatiefs gaan zeggen. Luister 10 keer liever naar zijn mening dan naar Van de Vaart of Van Basten.

Verder lijkt het mij vooral duidelijk na Rondo dat Steijn niet veel aan zelfreflectie doet, het is de schuld van iedereen behalve Steijn dat Ajax onder hem laatste stond, is dat de soort trainer die je wil?
Dat Van 't Schip niet een veel betere trainer is mag duidelijk zijn (niet voor niets nooit eerder bij grotere clubs gewerkt) maar dat maakt Steijn nog niet geschikt.. Zou mijn vingers er als Heereveen niet aan branden.

11 maart 2024 om 16:24

Met steijn had je 10-0 tegen Villa eraf gegaan, hoe kunnen mensen nog steijn verdedigen begrijp er helemaal niks van. De hele groep heeft zich tegen de trainer gekeerd, dan doe je het vast goed toch?

11 maart 2024 om 16:32

tsja, en met van 't Schip verlies je een historische bekerwedstrijd van amateurs. Het is gewoon de kwaliteit van de spelers die zwaar onder de maat is....

11 maart 2024 om 16:37

Met Van't Schip? Die zat letterlijk aan de andere kant van de wereld. Waarom moet er vanuit het Rotterdamse steeds over die verliespartij tegen amateurs worden begonnen haha?

11 maart 2024 om 16:55

Denk niet dat het perse vanuit het Rotterdamse gebeurt.
Denk dat mensen het historische event gewoon nog even niet vergeten zijn.....hoe vervelend dat ook is voor mensen zoals jij

Overigens is het wel makkelijk om nu te doen alsof Van 't Schip geen enkele verantwoordelijkheid draagt omdat hij toevallig op een bruiloft zat toen het gebeurde. Gok er op dat je dat heel anders had uitgelegd al;s de trainer in kwestie toen nog ene M. Steijn was .

11 maart 2024 om 16:29

Ze kunnen ook allebei ongelofelijk matig zijn en totaal niet niveau staan. Van t Schip heeft dan nog het voordeel dat hij een nette uitstraling heeft en met een Amsterdams accent praat.

On: volkomen eens. Geen flauw idee waarom je Steijn als trainer zou willen hebben. Slechter dan de gemiddelde trainer zal hij ook niet zijn, dus waarom niet.

"maurice Steijn is trainer geweest bij allerlei clubs, VVV-Venlo en Sparta, en heeft daar een bepaalde reputatie opgebouwd", opent Öztürk het item over de clubloze trainer maandag in VI Uncensored. "een zodanige reputatie dat je bij Ajax kan belanden."

Nou dat ben ik dus al niet met hem eens. Ik geloof ook niet dat er ook maar 1 Ajacied te vinden was die op basis van Steijn zijn prestaties en hoe hij zijn teams liet voetballen echt het gevoel had dat dit een goede match zou zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Ten Hag die het goed deed met Utrecht en die vooral die ploeg gewoon heel goed liet voetballen.

Reuzeknap wat Steijn met Sparta gepresteerd heeft maar ook in voetballend opzicht had dat niks te maken met een Ajax manier van spelen. En laat ze in Heerenveen nou juist ook graag de voorkeur geven aan mooi verzorgd voetbal in plaats van -omschakeling lange halen spel- met een kopsterke spits.

11 maart 2024 om 16:27

Ik ben het helemaal eens met je m.b.t. de kwaliteiten van Steijn. Is in niets een Ajax coach als je het mij vraagt, maar doet het met beperkte middelen bij middelmatige clubs prima o.b.v. het materiaal dat hij heeft. Het is geen coach met een duidelijk herkenbare speelstijl die hij overal waar hij komt probeert te implementeren. Gewoon realistisch voetbal naar het beschikbare materiaal.

Wat ik jammer vind aan dit artikel is de opmerking "als ik naar een trainer kijk en wat ik van hem zou willen. Dan is het eigenlijk alles wat Maurice Steijn niet is"
Licht dat dan verder toe....want dit laat wel heel erg veel ruimte voor interpretatie.

11 maart 2024 om 17:43

Niemand bij de Ajax fans heeft inderdaad om Maurice Steijn gedacht als trainer dit seizoen. Was zelfs een enorme shock dat hij opeens trainer zou worden van Ajax. Had zelf ook al het gevoel dat het niks zou worden omdat een jaar bij Sparta natuurlijk niks zegt. En ook daar had hij niet denderend voetbal gespeeld zoals inderdaad Ten Hag bij Utrecht.

Steijn is idd niet geschikt voor de top maar denk dat hij het bij Heerenveen gewoon goed zou doen. Bij ADO toen der tijd was 't niet ook niet best met Steijn maar vind dat hij sinds die tijd goede stappen gemaakt heeft.

Eindigde bij Sparta in de subtop. Alles wat je niet wil? Lijkt me toch best een leuk onderdeel, resultaat. Maar goed, dit is vast weer zo'n klein stukje uit een extreem goed en steekhoudend verhaal waar je bij had moeten zijn. De beste man kijkt immers 1270 voetbalwedstrijden per week.

11 maart 2024 om 20:35

Journalisten en analisten willen tegenwoordig allemaal iets nog dommers roepen om de headlines te halen. Steijn is toch gewoon een prima trainer voor de subtop en lager.

Steijn is meer een trainer voor clubs die normaliter ergens in de grijze middenmoot of aan de onderkant zitten. De boel gaan vergelijken toen met Leicester City slaat ook nergens op. Rainieri had al wel een staat van dienst. Steijn is vooral een verdedigende trainer. Spel is niet leuk om naar te kijken, maar er werd daarmee wel successen geboekt bij VVV en later ook bij Sparta. Weet niet of hij wel bij Heerenveen past. Eerlijk gezegd snap ik ze ook niet echt. Zo slecht doet van Wonderen het niet. Ja, 't is geen Foppe de Haan. Die tijd zullen ze toch echt achter zich moeten laten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren