Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn junior trekt keiharde conclusie over Ajax: ‘Daar was ik verbaasd over’

Laatste update:

Sem Steijn is geschrokken van Ajax, zo laat hij weten voor de camera’s van ESPN. De middenvelder van FC Twente en zoon van Ajax-trainer Maurice Steijn heeft zich verbaasd over bepaalde aspecten in het spel van de Amsterdammers. “Hoe makkelijk je vrijkwam... Dat kan eigenlijk niet. Ja, daar was ik verbaasd over”, aldus de Hagenaar, die zondagmiddag tijdens de 3-1 zege van Twente goed was voor het tweede doelpunt van de Tukkers.

Twente was in De Grolsch Veste heer en meester tegen Ajax. Steijn denkt dat de overwinning deels te danken is aan de supporters. “We kunnen hier van iedereen winnen als we ons eigen spel spelen, dus ik ben niet verbaasd. Zeker niet vanwege de staat waarin Ajax nu verkeert. Ajax kwam totaal niet in hun spel, wij juist wel.” De aanvallende middenvelder trekt een pijnlijke conclusie over het elftal van zijn vader. “Hoe makkelijk je vrijkwam... Dat kan eigenlijk niet. Ja, daar was ik verbaasd over. Ik had gedacht dat ik tot kansen zou komen, maar dit was wel heel erg. Wij hebben het goed gedaan en ons eigen spel gespeeld.”

Tijdens de wedstrijd heeft Steijn niet aan zijn vader gedacht. Pas nadat hij werd vervangen door Mitchell van Bergen kreeg de middenvelder medelijden. “Dat komt achteraf. Ik heb alles gegeven in het uur dat ik speelde. Ik had er eigenlijk nog wel meer in willen schieten. Maar als ik hem dan zo zie staan als ik eraf ga doet dat wel pijn.” Steijn speelde tegen Ajax wederom een goede wedstrijd en werd door ESPN uitgeroepen tot KPN Man of the Match. In de eerste acht officiële duels van Twente dit seizoen wist de rechtspoot vijf treffers te noteren.

Michel Vlap
Ook Michel Vlap, een van de uitblinkers aan de kant van Twente, verscheen na afloop voor de camera’s van ESPN. De Fries vindt het belangrijk om beide benen op de grond te houden. “We zitten in een goede flow. Er is plezier, een goede intensiteit. Wij weten dat we het elke tegenstander lastig kunnen maken. Maar titelkandidaat? We moeten wel nuchter blijven in de regio Twente.” Twente staat na vier wedstrijden op twaalf punten en moet momenteel alleen PSV voor zich dulden. Wel kan AZ bij een overwinning op Sparta nog over de Tukkers heen dit weekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zegt precies waar het op staat.Enige is dat dit wellicht niet in het voordeel werkt van z'n pa😂Maar bij vlagen (vooral in de 1e helft) was het een speeltuin voor Twente.

17 september 2023 om 19:28

Sem is altijd wat te eerlijk haha. Hij zei toch ook dat Ajax al maanden rond was met z'n pa voor het bekend werd.

17 september 2023 om 20:19

Eigenlijk is dit wel een heel pijnlijk interview voor z’n pa. Want alles wat hij benoemd is trainingbaar en coachbaar

Zelfs de tegenstanders hebben medelijden. Het wordt toch wel heel frappant nu.

17 september 2023 om 19:23

Als de tegenstander de zoon is die in goede harmonie een gezin vormen is dat anders volstrekt begrijpelijk toch?

17 september 2023 om 19:34

Is echt zo! Ik weet nu ook pas wat feyenoord supporters al die jaren hebben ervaren. Op een geven moment kreeg ook de normaal gesproken, neutrale media medelijden en snakten met feyenoord naar een succes. Het zijn mindere tijden als Ajacied, maar heb wel meer respect gekregen voor de feyenoordsupporter.

17 september 2023 om 19:59

Wat heeft feyenoord met Twente - ajax te maken? Beetje sneue reactie

17 september 2023 om 21:30

Nou Feyenoord heeft jaren dit niveau ook aangetikt en stond ook meerdere keren voor lul. Nu weten hij als Ajacied wat de Feyenoord supporters hebben moeten doorstaan. Nu is het allemaal weer mooi als Feyenoorder.

17 september 2023 om 22:40

Feyenoord is alsnog totaal niet relevant aan dit topic, gewoon een kleine sneer omdat je eigen ploeg kut speel.

17 september 2023 om 20:06

Ik vind Ajax ook wel schrikbarend, maar volgens sommige supporters is er niet aan de hand.Prima toch.....lekker laten zo, velen zullen hier niets aan toe te voegen hebben.

Scoren tegen papa en een dijk van een wedstrijd spelen.. Sem Steijn is goed bezig dit seizoen! Hij laat een hele goede ontwikkeling zien. Goede voetballer!

17 september 2023 om 22:29

Sem is al jaren goed bezig. Bij Den Haag speelde hij al goed en vorig seizoen ook.

18 september 2023 om 12:21

Dat weet ik. Vorig seizoen was hij echter een tijd lang geblesseerd en heeft hij lang niet alles gespeeld toch? Bij ADO was hij wel sterk en scoorde hij ook veel. Ik hoopte altijd dat hij naar mijn club zou gaan, net als van Bommel. Helaas!

Yep ik ook. Vs Ajax lijkt iedereen op Messi

Ook een Fortuna heeft hetzelfde gehad tegen Ajax alleen Twente is wel capabel om het af te maken. Ongelofelijk dat dit het huidige Ajax is. Sommige spelers hebben nog niet eens de basisvaardigheden. Daar schrik je al enorm van. Het helpt ook niet als je een trainer hebt die geen enkel tactisch plan heeft en een selectie die compleet uit balans is zonder een capabele rechtsbuiten. Twente daarentegen speelt inderdaad een uitstekend seizoen.

17 september 2023 om 18:28

Ach, dan speel je maar zonder echte rechtsbuiten, meer met een hangende rechtsbuiten a la Berhuis. Probleem zit hem in de functieomschrijving van de TD. Die is er blijkbaar niet, en mag doen en laten wat hij wilt. We hadden een beproefd concept: alleen spelers kopen voor de basis en als ze aantoonbaar beter zijn, anders eigen jeugd. Nu kom je met spelers aanzetten van het tweede niveau van Engeland en Frankrijk, een wisselspeler van AS Roma, een transfervrije Nederlander die in NL niet verder kwam dan Willem II, etc. Dat is het echte probleem.

17 september 2023 om 18:31

Mislintat is zeker ook de schuldige ja. Niet alleen koopt hij deze spelers waarvan inderdaad ook maar de vraag is of ze kunnen aanhaken maar heeft ook een grote gok genomen door te kiezen voor iemand zoals Steijn. Als je slim was geweest had je voor meer zekerheid moeten kiezen na het debacle van afgelopen seizoen. Maar nee liever weer op dezelfde voet doorgaan als vorig jaar alleen dan heeft Mislintat alles in handen...

17 september 2023 om 19:08

Absoluut, snap de logica ook niet, als die er al is, waarom men niet voor Bosz is gegaan. Jaren in de Europese subtop gewerkt en staat qua speelstijl ook nog s heel dichtbij de Ajax filosofie.

17 september 2023 om 19:25

Met deze spelers die ook nog eens veel te laat zijn gekomen kan Bosz ook niets beginnen. Het is gewoon niet fair dat Steijn de zwarte Piet krijgt. Dit is 100% fout van de TD

17 september 2023 om 20:39

Je slaat de spijker op zijn kop. Dat is precies wat Ajax (Blind, Tadic) deed en wat ze gouden bergen opleverde. Best raar ook. Iedereen die net FM of Manager Mode speelt haalt toch directe versterkingen? De top 100 lijst erbij en onderhandelen maar..

18 september 2023 om 10:47

Daar haalde ik alleen maar talenten of oud spelers van de club. Nooit directe versterkingen. Dat betaalde me na 2 seizoenen wel uit

Te triest voor woorden dit Ajax. Twente had het veel eerder moeten beslissen. Ik ben Ajacied, maar een flinke oorwassing zat er wel in. Deze uitslag valt me nog mee.

17 september 2023 om 20:10

Gewoon even doorslikken nu, die gasten kunnen allemaal wel voetballen, het komt er alleen niet uit nu.
Ik ben altijd wel verbaast over het feit dat 100 miljoen aan spelers op het veld blijkbaar een goedkope coach als roepmiddel nodig heeft om te weten wat je met een bal moet doen.

Komt gewoon omdat je vader te veel wissels doorvoerde. Had met een vertrouwd middenveld gespeeld , Taylor ( hoe slecht ook ) Van Der Boomen en Tahirović. Die drie hebben meer samengespeeld en zet daar Berghuis als 10 net voor en ga met twee spitsen spelen. Brobbey en Borges bv. Kracht en snelheid.

17 september 2023 om 19:27

Met dat middenveld speelden ze anders ook waardeloos en hebben ze al 2x gelijk gespeeld. En had hij het verwijt gekregen dat hij die nieuwe spelers niet had opgesteld.

17 september 2023 om 20:00

Vijf nieuwe spelers die nog geen wedstrijd hebben samen gespeeld! Bergwijn die niets laat zien , net als Rensch , maar gewoon opstellen. Automatisme is wat er in moet en dat krijg je niet met elke week andere spelers die dan ook nog niet op hun beste positie staan. Steijn sr is gewoon te licht voor dit Ajax. Nu moet hij winnen de twee volgende wedstrijden anders zit hij voor de herfstvakantie thuis.

17 september 2023 om 20:21

Taylor viel vandaag prima in. Zou hem gewoon in de basis zetten aangezien de andere opties nog minder zijn. Die Tahirovic voegt helemaal niks toe en Van den Boomen is ook geen basisspeler. Die hoeven van mij niet in de basis.

Wat speelde deze jongen een goede wedstrijd zeg!

Ik heb echt nog nooit zo een slecht Ajax gezien. Wat triest is dit zeg, echt geen enkele speler heeft ook maar iets van creativiteit om te bedenken hoe we een tegenstander gaan kapot spelen. Ik hou het dit seizoen helaas voor gezien. Dit wordt echt helemaal niks zo. Wat is de club kapot sinds Overmars weg is. Je zou er bijna een serie van kunnen maken. Hoe verk*** je een top club.

17 september 2023 om 18:42

Beetje slap om het voor bekeken te houden als je een seizoen draait waar 99% van de voetbalclubs in Nederland van kan dromen hoor.

17 september 2023 om 18:51

Ach hou toch op met die onzin. Welke 99% droomt van dit seizoen? Geen top 3 club dat kan ik je wel vertellen. Vandaag verliezen we van Twente, van de week van Marseille en daarna als kers op de taart van Feyenoord. Dat kan ik je op een briefje geven. Noem mij slap maar ik kan het niet aanzien dat Ajax zichzelf zo kapot maakt na alle miljoenen die zijn uitgegeven. Dat is gewoon een fucking schande. Je geeft al 2 seizoenen verreweg het meeste geld uit en je kan niet eens met alle respect van Twente winnen. Twente bespeelde ons bij vlagen alsof ze uit Madrid komen. Gewoon een schande.

17 september 2023 om 19:03

Ali Boembari, Ajax wordt wel vaker weggespeeld door Twente hoor. De vorige pot bijvoorbeeld nog. Toen zag je dezelfde berichten.

17 september 2023 om 19:08

En Twente werd vernietigd door Fenerbahce. Ik hou het erbij dat Ajax vandaag gewoon niveau Almere City was.

17 september 2023 om 19:21

Kerel. Europees voetbal. Een reële kans op een bekeroverwinning en een bijna gegarandeerde top 5 eindklassering (en maak daar eigenlijk maar top 4 van).

Daar droomt elke club buiten Ajax, PSV en Feyenoord van.

17 september 2023 om 19:23

Nou Lies, voorlopig 12e plek en Europe League wordt ook een deceptie. Weet niet waar jij je lol uit haalt maar kan Ajax alleen zijn als je van de neergang geniet.

17 september 2023 om 19:34

Een twaalfde plek op het hoogste niveau en volgende week een Europese thuiswedstrijd tegen Marseille.

Waar kan ik tekenen voor een dergelijk scenario bij Lierse?

17 september 2023 om 20:42

Ach het is allemaal zo overleven in Amsterdam. Je begint een keer gruwelijk slecht. Kop op en trainen met die miljoenenaankopen!

18 september 2023 om 01:30

Typische Ajax “supporter” en wanneer het goed gaat grootste mond, bij eerste beste tegenslag janken en zeggen dat ie het voor gezien houd.

Ajax kon beter alle spelers van Twente kopen hadden ze 3 punten en nog miljoenen over in plaats 200+ miljoen😅 geef zo unuvar een kans in plaats miljoenen aan akpom borges mikau…..

Van je kinderen moet je het hebben😂

Ik denk dat Maurice Steijn bezig is om de boel te saboteren bij Ajax. Hij geeft mij de indruk dat hij het totaal niet meer ziet zitten. Mogelijk verwacht hij toch wel dat hij ontslagen wordt en probeert hij zijn Duitse vriend mee te trekken de afgrond in. De titel is een onmogelijke opdracht en na een verlies tegen Feyenoord helemaal. Dan moet je je daarna zelfs af gaan vragen of Europees voetbal mogelijk is. De grootste club van Nederland zit zwaar in de problemen. Dan kan je nog wat poen achter de hand hebben, maar deze selectie is na een kut seizoen geen drol meer waard.

17 september 2023 om 19:28

Onze Duitse vriend heeft echt een mega fout gemaakt met de aanstelling van Steijn. Wat een miskleun is dat. De gehele voorbereiding zag je Ajax niet ergens naartoe werken en brabbelde hij maar door over spelers. En nu laat werkelijk elk team waar je tegen speelt meer samenhang zien dan Ajax. Het zijn niet allemaal spelers die in de laatste week van de transferperiode zijn gekomen. Sterker nog een Sosa leek een beter idee te hebben van wat hij moest doen en hoe hij andere spelers moest aanspelen dan een Bergwijn. Een Gaaei leek beter te weten hoe hij rechtsback moest invullen dan een Rensch die er echt al de hele voorbereiding bij is. Steijn is gewoon ruk en een hele matige trainer. Leuk dat hij een goede motivator is, maar Ajax heeft een goede trainer nodig. Iemand die er een systeem inslijpt waarbij spelers langzaam vastigheden ontwikkelen. Nu zijn er 0 vastigheden. Ook niet tussen een Brobbey, Bergwijn en Berghuis. Had Steijn och echt een hele voorbereiding voor. Of bijvoorbeeld Hato, Tahirovic en Brobbey. Die as spelers staan er ook al de gehele voorbereiding. Er wordt echt te makkelijk geroepen dat de nieuwe spelers te laat zijn aangetrokken. Er is ook gewoon sprake van een gebrek aan handvatten van een trainer. Geen spelsysteem, geen duidelijke spelprincipes. Tactiek is ook gewoon onduidelijk. En het is een dure fout, die Mislintat gaat opbreken.

17 september 2023 om 19:49

Dit is ook hoe ik het zie. Tot Fortuna hadden de meeste spelers gewoon de hele voorbereiding gedraaid. Maar ook tot die wedstrijd was het vrijwel elke wedstrijd qua spel matig.

Je zou toch enigszins iets verwachten van de mannen die er al wel waren dat er iets van een spelsysteem, tactiek etc. al was ingebouwd. Of in ieder geval zien waar Steijn naar toe aan het werken is.
Maar van alles was dus echt geen spraken. Dan kan je zoveel nieuwe spelers inpassen als je wilt, maar als er van dat alles gewoon veel ontbreekt.. Dan krijg je dus de situatie waar we nu in zitten. Het probleem nu zit echt bij Steijn in mijn ogen.

Heerlijk je vader voor lul gezet. Dat heb je goed gedaan man! Kan alleen maar hopen dat hierdoor je vader uit Amsterdam wordt getrapt. Nog nooit zo’n clown meegemaakt. 12e met Ajax, dan behoor je op te rotten

Pfoe dit was toch echt heel erg slecht van Ajax-kant. Ik dacht dat Heerenveen gister een wanprestatie leverde maar Ajax doet daar nog een schepje bovenop.

Ik heb vorig jaar Mannsverk gevolgd, die een uitstekend seizoen had. Een slechter debuut had bijna niet gekund. Ook Sutalo zeer, zeer matig.

Berghuis heeft de ballen nog voor de camera te verschijnen en altijd een redelijk tot goed interview af te geven. Erg knap als je ziet dat hij bij de complete teloorgang aanwezig is (geweest). Ik denk dat hij van zijn transfer toch iets heel anders had voorgesteld. (Hopende dat mijn reactie ditmaal mag blijven staan en niet wordt verwijderd onder het mom van "provoceren".)

De enige die mij enigszins konden bekoren waren Brobbey en Sosa. Vooral de linksback heeft gevoel in het linkerpootje.

17 september 2023 om 20:05

Eens. Ik snap ook niet waarom je in live meepraten vond dat ik Mannsverk en andere aankopen te snel afserveerde toen ik zei dat ze als aankopen totaal onnodig waren. Sylvano Vos had dit niet slechter gedaan. Taylor was al een verbetering (kun je nagaan). De aankopen staan er gewoon niet meteen en vallen zelfs zwaar door de mand. Ze kunnen vast beter dan ze nu lieten zien, maar dit is niet de Ajax filosofie: jeugd plus aankopen die meteen iets toevoegen. Dit is zeker voorin lukraak bij elkaar geraapt en door Steijn totaal niet tot een team gesmeed. Berghuis zal het absoluut met lede ogen aanzien.

17 september 2023 om 20:14

Oh dat ben ik zeker niet met je oneens. Je maakt een uitstekend punt en onderbouwt dat ook nog eens goed.

Ik merk gewoon vaak dat spelers al met een zeer opportunistische inslag binnen 45 minuten worden afgeserveerd. Ik had mijn conclusie betreffende jouw reactie daarin te snel klaar. Excuses daarvoor.

Zeker in de voorhoede is er fors uitgegeven voor spelers die er verre van direct staan. Dat is niet conform de Ajax-filosofie. Dat vind ik, zelfs als Feyenoorder, erg jammer om te zien. Ik denk persoonlijk wel dat Mannsverk je nog gaat verrassen😉.

18 september 2023 om 00:00

Mannsverk was bizar slecht. Ik had gehoopt dat hij kon fungeren als balansbewaker, maar we werden in de eerste helft volkomen overlopen. ik ga hem niet afserveren, maar ik mag hopen dat dit een incident is. Idem dito wat betreft Sutalo, maar in hem heb ik genoeg vertrouwen. Hato was ook redelijk, dus samen met Sosa zou er toch een prima verdediging in moeten zitten. Maar dat moet dan wel verdomd snel groeien.

Gaeei was een verbetering ten opzichte van Rensch, in verdedigend opzicht. Aanvallend is het lood om oud ijzer, met in Gaeei's voordeel dat hij nieuw is en nog moet 'wennen', hopen we dan maar...

Het is echt hopen dat de organisatie snel opgebouwd kan worden, zodat je verdediging niet iedere keer aan zijn lot wordt overgelaten. Misschien dat de rust dan wat terugkeert in je elftal en er in balbezit ook wat kan groeien. Lijkt mij prio 1.

Maar goed, dat is allemaal utopisch denken bijna, na wat je vandaag hebt gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren