Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting amuseert publiek bij zege; duel FC Porto vanwege mist gestaakt

Laatste update:

Sporting Portugal komt met de week dichter bij het eerste kampioenschap sinds het seizoen 2001/02. De achttienvoudig kampioen van trainer Jorge Jesus had zondagavond geen kind aan Moreirense (3-1) en heeft nu vijf punten meer dan FC Porto. De runner-up won eerder op de avond met 1-2 van CD Nacional, maar doordat dat duel vanwege de mist drie keer moest worden stilgelegd, wordt er maandag nog een kwartier ingehaald.

/

Sporting Portugal - Moreirense 3-1
Sporting was van begin af aan de bovenliggende partij en kwam na een klein half uur op voorsprong: Gelson schoof diagonaal raak na een snel genomen vrije trap van Bryan Ruiz. Alberto Aquilani verdubbelde even later op aangeven van Adrien Silva de score en op slag van rust had het ook nog 3-0 kunnen worden, ware het niet dat Teofilo Gutiérrez net over kopte. Na een klein uur viel die derde goal wel: Islam Slimani schoot een strafschop in tweede instantie binnen. Rafael Martins deed in de slotfase vanaf elf meter wat terug en doordat Rui Patrício even later voorkwam dat Martins’ opnieuw zou scoren, bleef het bij 3-1 in het regenachtige Lissabon.

/

CD Nacional - FC Porto 1-2
De scheidsrechter zag zich genoodzaakt om het treffen op Madeira in de 67e, 78e en 83e minuut te onderbreken en de voetbalbond heeft besloten dat Nacional en Porto maandagmiddag vanaf 12.30 nog een kwartier door voetballen plus extra tijd. De bezoekers kwamen na zes minuten op voorsprong door een treffer van Ivan Marcano, die de bal bij een hoekschop van Miguel Layún op technische wijze binnenschoot. Wilyan maakte al gauw gelijk, maar door een rake rebound van Yacine Brahimi gaat Porto maandag dus met een voorsprong het restant van de wedstrijd in. Bruno Martins Indi stond in de basis.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Liga NOS, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie wedstrijd van Sporting met een aantal spelers die normaal op de bank zitten. Esgaio en Jonathan Silva horen voor mij in de basis en dat hebben ze vandaag bewezen. Volgende wedstrijd knallen in de beker tegen Braga!

Wat een toestand dit jaar op Madeira. Slechte weersomstandigheden steeds. Nu is het mist, vorige keer was het hevige wind.

Achja, Porto speelde toch weer niet al te best. Geroest lijkt wel en de trainer weet niet wat olie is. Moet echt een betere monteur gaan komen die de motor weer soepel laat draaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren