Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spierings kan na sluiting van transferwindow een opvallende transfer maken’

Laatste update:

Stijn Spierings kan op korte termijn mogelijk terugkeren bij Toulouse, zo melden verschillende media in Frankrijk. De 27-jarige middenvelder maakte deze zomer transfervrij de overstap naar RC Lens, maar komt daar vooralsnog niet uit de verf en kan nu dus alweer terugkeren bij zijn oude werkgever. Dat zou zelfs op korte termijn al kunnen, daar Franse clubs buiten de transferperiode één speler mogen halen die al in Frankrijk speelt.

De mogelijke terugkeer van Spierings bij les Violets zou zeer opvallend zijn, aangezien de rechtspoot deze zomer bewust koos voor een stap omhoog in Frankrijk. Spierings stond in de nadrukkelijke belangstelling van zowel Ajax als PSV, maar prefereerde een transfer naar Lens boven een terugkeer naar Nederland. De spelmaker legde even later in gesprek met Voetbal International uit waarom hij die keuze maakte. “Direct Champions League, grote kans op speeltijd, grote club en op minder dan vier uurtjes rijden van Rotterdam. Het plaatje klopte helemaal.”

“Ik denk niet dat alle Nederlandse voetballiefhebbers weten en beseffen hoe groot deze club is”, aldus Spierings. “Lens is van de regio, supporters komen van overal vandaan en zijn net zo fanatiek als die in Marseille. Er zitten elke wedstrijd veertigduizend fans in het stadion.” De Nederlander heeft een transfer naar PSV wel serieus overwogen. “Maar toen Lens zich ook meldde en ik met mijn zaakwaarnemer Ali Dursun een bezoek bracht, was ik eigenlijk meteen verkocht. Direct de Champions League in, dat is een droom en tegelijkertijd voelde ik dat ik nog niet klaar ben in het buitenland.”

Spierings is het seizoen matig begonnen bij Lens. De ex-speler van onder meer RKC Waalwijk, AZ en Sparta Rotterdam stond in de eerste vier competitiewedstrijden één keer in de basis en viel de overige drie duels in. Tegen Stade Brestois (3-2 verlies) en Stade Rennes (1-1) maakte hij respectievelijk zes en negen minuten. De overige twee duels werden verloren van Paris Saint-Germain (3-1) en AS Monaco (3-0), waardoor de Fransen momenteel op de zeventiende plaats staan in de Ligue 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lens bakt er zonder Openda dan ook helemaal niks van. Die wedstrijd tegen Monaco was echt om te janken zo slecht. Wel lekker voor de CL natuurlijk, zeker als je ook Newcastle oid had kunnen loten.

Edit: het vertrek van Fofana scheelt natuurlijk ook een slok op een borrel. Openda is nog wel redelijk opgevangen met Wahi, maar die presteert gewoon nog niet.

12 september 2023 om 12:19

PSV heeft het daarom ook echt gunstig dat ze Lens hebben getroffen uit pot 4 tijdens CL loting. Ik schat Union Berlin, Newcastle, Galatasaray, Real Sociedad echt hoger in en ik betwijfel zelfs of Lens nu echt beter is dan een Young Boys, Antwerp of Celtic uit pot 4. PSV mag beslist niet klagen en echt in hun handjes klappen dat ze Sevilla en Lens hebben getroffen uit respectivelijk pot 1 en pot 4.

12 september 2023 om 12:24

Eens, en goed voor de coëfficiënten vooral dat ze dan een Franse ploeg 2x kunnen pakken

Bosz en Stewart hebben dat gewoon erg goed gezien door voor Schouten te gaan ipv Spierings. Zowel vd Boomen als Spierings vallen nu tegen op een hoger niveau.

12 september 2023 om 08:57

Ik denk dat er bij vd Boomen nog heel wat in het vat zit als het elftal beter draait.

12 september 2023 om 09:17

Achteraf heel blij dat Schouten gekomen is, wat een speler. Al was Spierings niet verkeerd geweest met het vertrek van Sangare.

12 september 2023 om 09:21

De speler wilde zelf niet , dus hoe hebben ze het goed gezien dan?

12 september 2023 om 09:23

De speler wilde zelf niet naar psv. Dus niks te maken met goed gezien van Bosz en Steward

12 september 2023 om 09:37

Is toch ook niet heel visionair? Een speler die inmiddels een aantal jaar goed speelt in Italië of 2 spelers die één leuk jaar hebben in Frankrijk.

12 september 2023 om 10:57

Spierings wilde zelf niet naar PSV, anders was hij gewoon gekomen. Daarnaast vind ik het een beetje makkelijk praten, Lens speelt in een heel ander systeem dan PSV en ik denk dat Spierings in de Sangarerol echt wel van toegevoegde waarde was geweest. Denk ook dat VdBoomen nog van genoeg waarde gaat zijn als het een beetje gaat lopen bij Ajax. Die jongen heeft echt een fenomenale traptechniek, met de juiste loopacties stapelt hij assist op assist.

12 september 2023 om 19:24

Verschil is wel dat VD Boomen een geweldige traptechniek heeft dus dat levert je zoiezo doelpunten op uit corners en vrije trappen

12 september 2023 om 20:36

Heb ik gezien ja. Hij speelt ze van de ene kant van het veld zo over de zijlijn aan de andere kant van het veld. Van den Boomen en Spierings zijn FC Twente niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren