Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaans international verlaat LaLiga voor China; nettosalaris van 5 miljoen

Laatste update:

Las Palmas heeft maandagmiddag de aanstaande transfer van Jonathan Viera naar Beijing Guoan uit de Chinese Super League bekendgemaakt. Via de officiële kanalen geeft de LaLiga-club aan dat de middenvelder met toestemming van de club naar Lissabon is afgereisd, waar hij een medische keuring ondergaat alvorens hij gaat tekenen.

De Canarische club maakt niet bekend hoeveel geld het gaat incasseren, maar verschillende Spaanse media, waaronder Mundo Deportivo, praten over een bedrag van tussen de 18 en 25 miljoen euro netto. Viera gaat in China naar verluidt voor drie seizoenen tekenen, waarbij de eenmalig Spaans international vijf miljoen euro per jaar gaat verdienen. Door de transfer zou voormalig werkgever Standard Luik ruim drie miljoen krijgen.

Bij de onderhandelingen zou Las Palmas een doorverkooppercentage van dertig procent hebben bedongen. Voorzitter Miguel Angel Ramirez gaf eerder aan dat hij eigenlijk niet blij is met de deal: "Ik ben helemaal niet tevreden hiermee. Ik voelde me gedwongen om een oplossing te vinden. In deze sport doen we vreselijke zaken", aldus Ramirez, die zei dat Viera als tekengeld zeven miljoen van de Chinese club ontvangt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer.... Jonathan is echt een geweldige speler. Nam vorig seizoen Las Palmas op sleeptouw, maar dit seizoen lukt dat minder. Komt ook omdat de trainer weg is gegaan. Ik had wel verwacht dat Villareal, Sevilla of een Valencia hem zou oppikken. Maar probeer eens nee te zeggen tegen 5 miljoen netto.

19 februari 2018 om 18:25

Het probleem van Viera is dat hij nergens anders lijkt te kunnen aarden/presteren dan bij zijn eigen Las Palmas. Mislukt bij Valencia, mislukt bij Standard Luik en nog enigszins degelijk bij Rayo.

20 februari 2018 om 11:02

Ja inderdaad en wat dacht je van die 7 miljoen tekenbonus... Ik geef deze man groot gelijk hier, als je in europa niet de kans krijgt/niet goed genoeg bent om hogerop te komen.

Oei, Las Palmas staat al op een degradatieplek en verliest nu ook nog eens een van hun sterkhouders. Zie ze eerlijk gezegd wel degraderen, terwijl het vorig jaar nog zo'n leuke ploeg was die prima meedraaide in de middenmoot.

19 februari 2018 om 18:54

Zeker waar. Ik denk dat je wel kunt stellen dat na het vertrek van Quique Setién de boel als een kaartenhuis in elkaar is gestort. Je ziet nu ook hoe hij Betis heel leuk laat voetballen. Het vertrek van Jonathan gaat daar zeker niet bij helpen en je ziet ook dat gasten zoals Lemos die vorig seizoen uitblonken nu geen knikker meer raken. Ik denk dat de derby tegen Tenerife weer terugkomt maar dan wel in de Segunda 😢

Het geld is in China nog duidelijk aanwezig. Ik dacht dat het gewoon allemaal een publiciteitsstunt was, maar ze blijven topsalarissen uitdelen aan modale voetballers. Deze jongen heeft gewoon de loterij gewonnen.

Zeven miljoen tekenend en vijftien miljoen aan salaris voor een redelijk modale speler. Je moet echt je handen dicht knijpen als modale speler als een Chinese club je op de één of andere manier wilt hebben.

Ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat Las Palmas gedegradeerd is. Het hele spel draaide om Viera en hij stak met kop en schouders boven de rest uit.

heel raar dit. gozer kon zeker hogerop komen als je kijkt naar zijn spel. een gewepdige speler met prachtige flair. zou zeker in de subtop van spanje passen of zelfs een een geweldige wisselspeler voor een topploeg.

heel raar dit. gozer kon zeker hogerop komen als je kijkt naar zijn spel. een gewepdige speler met prachtige flair. zou zeker in de subtop van spanje passen of zelfs een een geweldige wisselspeler voor een topploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren