Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaans international onder vuur: ‘Hij wilde zijn penis in haar keel duwen'

Laatste update:

Dani Carvajal is door een man die stelt als vertaler te hebben gewerkt voor het Spaanse nationale team beschuldigd van kwalijke vergrijpen tijdens het WK 2018 in Rusland. De man heeft in een interview met Che América Latina een boekje open gedaan over de gebeurtenissen tijdens een avondje uit. Volgens Carvajal is er echter niets waar van het verhaal van ‘de tolk’. Op X schrijft hij al juridische stappen te hebben ondernomen tegen de man.

De vertaler zei in het interview dat hij tijdens het WK een avondje is uitgegaan met Carvajal, David de Gea en Nacho Monreal. Volgens de tolk zijn de drie voetballers vervolgens met hem en een paar dames naar een hotelkamer gegaan, waar flessen wodka en een bong werden besteld. “Plotseling vroeg Carvajal mij of ik aan een van de vrouwen wilde vertellen dat hij zijn penis in haar keel wilde duwen.”

De vertaler stelde vervolgens dat de dame in kwestie de avond niet met Carvajal heeft doorgebracht, maar met De Gea. "Carvajal kon niet begrijpen dat hij als speler van Real Madrid werd afgewezen.” De inmiddels 31-jarige rechtsachter kwam tijdens dat WK drie keer in actie voor zijn land, dat in de achtste finale werd uitgeschakeld door gastland Rusland.

Via X, het voormalige Twitter, heeft Carvajal laten weten ontstemd te zijn over de volgens hem onterechte beschuldigingen. “Alles wat er momenteel rond gaat over mij is totaal niet waar. "Ik vind het absoluut betreurenswaardig en uiterst delicaat dat de media het recht hebben om straffeloos te schrijven, woorden van derden voor waar aannemen en mijn naam en eer aan te tasten. Ik heb al juridische stappen ondernomen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik lees een ietwat platte, dronken "versierpoging" die uiteraard niet tot succes lijdt. Als je de afwijzing daarna respecteert, is het ook helemaal prima. Maar ik ruik weer een aantal internethelden nu de zaak Rubiales tot zijn einde is gekomen. Dat er weer een nieuw slachtoffer gevonden moet worden en iemand anders gecancelled moet worden. Het waren ook wel een saaie twee dagen..

14 september 2023 om 15:59

Tja is het zo schokkend is de vraag idd. Je kan het vragen en nee is dan een antwoord en als het daarbij blijft, is het ook weer geen cancel reden, maar goed of het helemaal normaal is, is natuurlijk een twistpunt.

14 september 2023 om 16:05

"maar goed of het helemaal normaal is, is natuurlijk een twistpunt."

In de supermarkt? Nee. Maar als je met zijn zessen zo naar een hotelkamer gaat om nog wat flessen vodka er doorheen te jagen. Doe je dat volgens mij niet met de intentie om een potje te klaverjassen.

In die setting kan je in een dronken bui er dan zoiets uit floepen. Ik denk dat we allemaal met een paar drankjes teveel op wel iets hebben gezegd waar je de volgende dag van dacht "dat had ik beter niet kunnen zeggen."

Vreemder vind ik dat je het als tolk, die vermoedelijk minder heeft gedronken, nog vertaalt ook. Dan zeg je met je verstand toch tegen die Carvajal: "probeer even iets anders.."

14 september 2023 om 16:15

Zelfs in die setting heb ik dat nooit gevraagd. Maar respect, normen en waarden is niet iedereen gegeven. Is het fout? Nee dat vind ik niet, is het plat, boers van bedenkelijk niveau. Zeker weten van wel. Zijn mensen die hierom kunnen lachen of dit goedkeuren mensen die ik wil kennen. Nee absoluut niet. Maar iedereen zijn eigen smaak.

14 september 2023 om 16:52

Hou toch eens op met dat als je naar een hotelkamer gaat bla bla bla. Je hoeft niet altijd met die intentie naar een hotelkamer te gaan. Dat is dus precies de fout die veel mannen maken hè. Die linken dat weer puur en alleen aan sex. Je kan ook een leuke gezellige avond met z’n allen hebben.

14 september 2023 om 16:59

Kom op zeg, je ontmoet een paar vrouwen in de club en gaat daarna verder op de hotelkamer. Ja seks is iets dat we gerust kunnen zeggen er vaak bijkomt. Uit de anekdote blijkt ook wel dat de vrouw(en) ervoor in waren.. alleen dan niet met Carvajal haha.

Er is echt niets ergs aan zo'n verhaal, zolang het niet tegen iemands wil in ging. Soms gedraag je je beschamend en maak je zelfs fouten, daar schaam je je daarna voor en ga je weer door met je leven. Je hoopt alleen dat het nooit uitlekt zoals hier is gebeurd.

14 september 2023 om 18:31

@soccerfan blijf vooral naïef, kom op zeg. Wat ga je dan op een hotelkamer doen? Ze heeft vervolgens ook nog de nacht met de Gea doorgebracht dus het was blijkbaar toch duidelijk.

Het ergste aan dit hele verhaal is dat je de vrouw in kwestie niet hoort maar een derde die op zoek is naar aandacht. Hou toch op zeg, gaat van kwaad naar erger. Mogen we vrouwen straks überhaupt nog aanspreken of gaan we letterlijk overal een probleem van maken? Wat zijn we soft aan het worden zeg!!

14 september 2023 om 19:16

Haha de vraag is of er veel vrouwen met je zijn mee gegaan. Een beetje direct en duidelijk zijn werkt juist heel goed al is dit een beetje lomp. Maar goed, dat is hij waarschijnlijk gewend omdat t normaal wel werkt als bekende voetballer

14 september 2023 om 16:04

Het zijn ook altijd dezelfde mensen die gelijk in de bres springen voor voetballers wanneer iemand met de suggestie komt dat er sprake is van mogelijk wangedrag lol

14 september 2023 om 16:19

Even los van de boodschapper, maar wat is dan het mogelijke wangedrag? Als zij het afwees en hij het accepteerde is er toch geen wangedrag? Dan is er toch niks aan de hand. Het is niet of hij een random dame dit vroeg bij het bushokje terwijl hij op de bos stond te wachten.

14 september 2023 om 16:21

Wangedrag is het niet imo maar onbeschoft wel. Ik kan me niet voorstellen dat ik of vrienden van mij dat ooit in welke setting dan ook zouden zeggen. En ik heb toch al redelijk wat hmm vreemde situaties meegemaakt.

14 september 2023 om 16:52

Ik zeg "mogelijk wangedrag" omdat die tolk het naar buiten brengt op die manier. Dat staat los van of ik het zelf (mogelijk) wangedrag vind. Schaamteloos is het wel in ieder geval.

14 september 2023 om 17:34

O, eens hoor. Schaamteloos en onbeschoft zou ik er ook wel opplakken. Hoe bedenk je het? Maar als hij dit in die setting aan haar vroeg en hij vervolgens haar afwijzing accepteerde, snap ik het issue niet zo goed.

Hij heeft een blauwtje gelopen. Nou. Nou. Als dat al niet meer mag.

14 september 2023 om 17:46

Ik heb er zelf ook geen issue mee. Alleen dat gezanik over cancel-dit en cancel-dat elke keer wanneer een voetballer in opspraak komt, alsof de schuld ligt bij iedereen behalve de voetballer die over de schreef gaat, is vermoeiend. Helemaal wanneer er tegelijkertijd ook nog eens wordt verwezen naar oprecht zorgwekkende gebeurtenissen die ermee worden gebagatelliseerd door dat soort personen.

14 september 2023 om 16:35

Wel leuk dat je zelf die link maakt naar de zaak Rubiales in de eerste reactie en daarmee die zaak wilt bagatelliseren.. Letterlijk niemand in dit topic zet dit op dezelfde hoogte als wat Rubiales gedaan heeft (behalve oppertrol Prem misschien).

14 september 2023 om 16:36

Wie wordt er gecanceld dan? Niemand toch? Het is een anecdote over Carvajal. Als het daadwerkelijk gebeurd is, dan mag een tolk daar best een verhaaltje over vertellen, mits er geen afspraken zijn gemaakt over geheimhouding.

Edit- Aah, het zou betekenen dat ie vreemdgaat. Niet zo leuk voor zn vrouw, die overigens half NL is.

14 september 2023 om 17:21

@ Martijn R

Inderdaad. Je zou hopen dat Europa iets geleerd zou hebben van die compleet door geslagen Third Wave feministische gekkigheid, Metoo etc, die we al zo'n beetje 14 jaar in het Engelse deel van het westen zagen; maar dat is kennelijk niet het geval. Deze tolk heeft volgens mij ook weinig ervaring met vrouwen, aangezien vrouwen zich ook vaak genoeg vulgair/onfatsoenlijk (beschonken of niet) gedragen/uiten; en vaak nog verder gaan omdat ze weten dat ze ermee weg komen. Het zal waarschijnlijk ook niet lang meer duren voordat we ook hier de eerste "gym creep" idioterie hier gaan zien (wellicht is het er al,buiten Ajax en mijn directe sociale kring volg ik geen Nederlandse sociale media)

Maar goed het zal mij niets verbazen dat net zoals in het Engelse deel van het westen wij ook hier in Nederland uiteindelijk zullen gaan zien dat mannen in openbare ruimtes vrouwen gaan vermijden. Op de werkvloer weigeren nog alleen te zijn met een vrouwelijke collega's/clienten. En zoals we ook nu al vaker in de States zien dat mannen voor hen onbekende vrouwen in openbare ruimtes niet meer te hulp schieten. Uiteraard gevolgd door vele verbolgen media artikkelen/reportages en reacties van vrouwen op social media; die zich afvragen waarom mannen hen niet meer benaderen en/of helpen. En uiteraard verbolgen zijn over het fenomenen "pasport bro's & men going their own way", waarbij ik ook even duidelijk wil stellen dat ik geen voorstander ben van de 2 laatst genoemde bewegingen, net zoals ik niets moet hebben van dat Third Wave feminisme. Omdat ik van mening ben dat mannen en vrouwen elkaar nodig hebben, maar het is allemaal wel het gevolk van een jarenlange cancel cultuur, selectieve verontwaardigheid/waarheid bevinding en het enorm vervagen van definities van serieuze zaken. Die uiteindelijk alleen maar in het nadeel werken van echte slachtoffers.

Tja wat is nu nog waar en wat is niet waar. Daarnaast gaat het om een dronken avond, waar de context nog al eens kan gaan vertroebelen of hele verhalen 180 graden gedraaid worden. Al met al zou ik dit soort dingen niet aan de grote klok hangen, want je beschadigt hier iemand mee en wat er precies is gebeurd is nog maar de vraag.

14 september 2023 om 16:10

Al was het waar, ik mis dan nog steeds even wat hier zo strafbaar aan is. Dat het platvoers en ongepast is, maakt nog niet dat iemand meteen aan de schandpaal genageld dient te worden

14 september 2023 om 16:35

Tja, maar aan de andere kant is het een anecdote. Als er niets mis mee is, mag iemand dat toch best zeggen in een gesprek. Ook dat is niet echt netjes (net zoals een vrouw vragen of je je penis in haar keel mag duwen), maar je overtreedt geen wet.

Als de actie zelf niet strafbaar is, dan is erover praten toch ook niet fout? Het wordt alleen duidelijk wat voor iemand Carvajal is.

Als het niet waar is, is het natuurlijk smaad of laster (vergeet altijd welke welke is)

Al is het waar, dan is hier toch niet zo heel veel aan de hand? Een groepje mannen neemt een aantal vrouwen mee naar een hotelkamer, dan weten de dames ook echt wel wat die mannen willen. Carvajal legt z'n wensen neer, de dame in kwestie vind hem niks en ziet meer in De Gea. Prima toch?



Vind ik een vreemd verhaal, niet vanwege de (mogelijke) gebeurtenissen want genoeg voetballers die inderdaad zo dom zijn. Ik geloof niet dat Carvajal, De Gea en Nacho Monreal dit zouden doen. Dit zijn ervaren routiniers en Nacho Monreal is zowat een ideale schoonzoon. Geloof je het zelf? Een bong en wat flessen vodka.... Dat zou een schandaal hebben gedaan in Spanje destijds, want iedereen zou doorhebben dat ze onder invloed zouden zijn.

Ook vreemd dat die tolk dit naar buiten brengt. Niet echt respectvol tegenover je oude werkgever/collega's en ook 5 jaar na datum. Dit brengt Carvajal in een enorm slecht daglicht , zeker als de man getrouwd is en kinderen heeft.



14 september 2023 om 16:41

Tja dat doet Dani natuurlijk voornamelijk zelf door zoiets te zeggen en/of doen tegen/met een andere vrouw. Dat deze man het vertrouwen van de Spaanse bond en de spelers schaadt is uiteraard niet netjes en zal hem geen windeieren leggen in eventuele toekomstige sollicitaties maar als hier nou een groot schandaal uit volgt kun je dat als schuinsmarcheerder niet afschuiven op de persoon die uit de biecht klapt.

14 september 2023 om 16:49

@real8madrid

Als het verhaal klopt. Ik ga er van uit dat het een verzonnen verhaal is, daarom dat ik het schadelijk vind voor Carvajal. Hij ontkent ook uiteraard, maar wat zal zijn vrouw ervan denken? Zij zit nu in dubio want wie spreekt nu de waarheid voor haar? Ik neem aan dat zijn vrouw uiteraard zijn kant gaat kiezen(zoals het hoort).




Ach ja, het is een ietwat boerige manier van communiceren. Maar volgens mij is het niet strafbaar. Ik heb aan een vriend van mij ook wel eens te kennen gegeven wat ik allemaal met de buurvrouw van nummer 51 zou willen doen. Maar ik heb haar er nooit lastig gevallen. Dit kun je scharen onder''mannen onder elkaar''. Het is een beetje lomp maar verder niets mis mee.

Wat ik mij dan afvraag is wat deze tolk hier nu mee wil bereiken? Wil hij even in de picture staan? Het lijkt mij dat hij nu ineens ook mee wil doen met politiek correct zijn maar dat hij op moment supreme Carvajal niet durfde te corrigeren. Maar dat zijn allemaal aannames van mijn kant.

Wat wel redelijk pijnlijk is is dat je als veldspeler het aflegt tenopzichte van een keeper. Dat moet wel even zeer doen.



14 september 2023 om 16:42

Tja, De Gea is langer, objectief knapper en heeft een dikkere bankrekening. Ik zie weinig oppervlakkige redenen waarom een vrouw eerder in Carvajal geinteresseerd zou zijn dan in De Gea.

14 september 2023 om 16:58

Nee ik denk dat je wel een punt hebt. Dat soort dingen gelden alleen voor de amateurteams in de krochten van het voetbal waar ik jarenlang geresideerd heb

"de vertaler stelde vervolgens dat de dame in kwestie de avond niet meer Carvajal heeft doorgebracht, maar met De Gea." - Dus naast Carvajal gooi je ook de Gea voor de bus met deze uitspraken.
Al zal deze beste man zijn uitspraken wel weer intrekken als het te heet onder z'n voeten wordt. Wat er van waar is, zullen we hierdoor nooit echt achter komen en dat vind ik helemaal prima. Vind dat door het slijk halen van bekende mensen echt wel een nare trend worden.

14 september 2023 om 16:05

Niet echt, het verhaal lijkt alleen te zeggen dat die vrouw gewoon wel wat zag zitten in De Gea en totaal niets in Carvajal. Zou niet weten hoe De Gea voor de bus wordt gegooid door te zeggen dat hij seks heeft gehad. Tenzij hij getrouwd was.

14 september 2023 om 21:51

Hij is sinds 2011 samen met zijn inmiddels vrouw, dus ja. Hij wordt voor de bus gegooid door deze man.

14 september 2023 om 22:03

Flinke bus ook zeg. Oef.

15 september 2023 om 02:04

Het is ook een spreekwoordelijke, dus geen idee of ie groot is. Als je de uitdrukking niet snapt, moet je niet bij mij proberen bijdehand te gaan doen. Kleine tip.

15 september 2023 om 10:11

Een tip voor jou: voel je niet zo snel aangevallen. Ik zei dat het een flinke bus was omdat je als De Gea zijnde flink in de problemen zou zitten als jouw vrouw van +12 jaar erachter komt dat je vreemd bent gegaan. Normaal gesproken dan. Misschien zit dat anders bij voetbalvrouwen, aangezien je er haast wel ervan uit kan gaan dat voetballers vreemd gaan. Beeldspraak.

Met andere woorden, ik was het met jou eens over dat De Gea onder een bus is gegooid toen je zei dat hij getrouwd was en deed dus niet bijdehand.

Het ergste van dit verhaal is dat Carvajal zijn voornaam was kwijtgeraakt in die hotelkamer. Tragisch allemaal. Maar als Carvajal wordt afgewezen en De Gea wordt gebald, betekent dit dat Manchester United officieel groter is dan Real Madrid?

Dit rare verhaal is alleen beschadigend voor Carvajal (zal waarschijnlijk getrouwd zijn met 3 kindertjes) die dit voorval natuurlijk had willen verzwijgen voor zijn vrouw. Verder valt dit onder de “what’s new?” Categorie. Een paar dames gaan met een paar bekende voetballers naar hun hotelkamers dan weten ze toch dat het niet om klaverjassen gaat?

Vreselijk om te lezen. Dit is echt ongelofelijk! Deze verhalen lijken altijd maar naar boven te komen.

14 september 2023 om 16:23

@prem_93

Wat vind je exact vreselijk?

14 september 2023 om 16:24

De opmerking van een penis in een keel steken, dat is toch walgelijk?

14 september 2023 om 16:32



@prem_93

Tuurlijk, in zoverre die werd gemaakt. Ik weet wel dat Spanjaarden nog al boertig en platvloerse opmerkingen kunnen geven (check Rubiales), maar deze lijkt me echt verzonnen. Zeker de namen die hij dan ook noemt, Carvajal, De Gea en Nacho Monreal...

Edit : Vreselijk is overigens een te zwaar woord. Ik noem het eerder zonder klasse... Als je zo je interesse kenbaar wil maken bij een vrouw.

14 september 2023 om 16:35

Soms vraag ik me af of je ouders wel eens verteld hebben wat mamas en papas doen achter gesloten deuren... Of je het dan zo boertig en rechtuit kenbaar moet maken is een andere kwestie maar om dit nou al vreselijk te noemen.

14 september 2023 om 17:06

@prem: Ik geef je gelijk dat het een ietwat expliciete uitleg van een pijpbeurt is. Maar aan de andere kant, je kunt ook niet de hele tijd met je ogen van haar mond naar je kruis wijzen. Op gegeven moment moet je ook wel even zeggen dat je een orale douche wil hebben.

14 september 2023 om 16:33

Prem, iedereen zegt met met een drankje op toch wel eens gekke dingen? Jij vast ook wel toch?

14 september 2023 om 16:37

Wat moet jij een ontzettend saai leven hebben

15 september 2023 om 03:37

Ik denk dat ie zich dood lacht om alle reacties

15 september 2023 om 10:00

@njfromvol

The joke is on him als hij een troll account is. Dan heb je namelijk geen leven en zit je maar zielig te wezen op een PC.

15 september 2023 om 11:48

Ik hoop voor hem wel dat het om te trollen is, anders heeft ie het maar druk met alles erg vinden.

Nogal plat als het klopt, maar niet veel meer dan dat. Waar VZ vandaan haalt dat dit een kwalijk vergrijp is, ontgaat me even. Het lijkt me kwalijker dat hij tijdens een toernooi dit soort uitjes had, maar ik ben de spaanse bond niet. En van de spaanse bond is gebleken dat ze daar niet zo moeilijk doen.

Waarom zouden profvoetballers, tijdens een WK, een bong bestellen. Wiet staat (nog) op de dopinglijst en THC blijft lang in je bloed zitten. Spelers zullen dat tijdens een WK echt niet riskeren. Ik geloof eigenlijk niet veel van dit verhaal. Buiten dat is er niks gebeurd, de speler vroeg om seks, de vrouw zei nee, daarna is ze weggegaan. Dit verdiend eigenlijk geen aandacht.

14 september 2023 om 17:18

Alsof je in een hotel een bong kunt bestellen, laat staan in Rusland.

14 september 2023 om 18:14

Voor rijke gasten kan er natuurlijk van alles geregeld worden.

Ojee, laat me raden.
Heel de wereld gaat om een ontslag van Carvajal vragen?

Wat is hier zo schokkend aan? Onprofessioneel en boertig gedrag maar dat is het dan ook lijkt me?

Wat erg zeg! cancelen! Dit kan echt niet meer in 2023!! Dalijk worden er nog mensen gekwetst door dit voorval!

Ach ja lomp en behoorlijk plat maar wel onder invloed van drank met een groep vrouwen die niet voor een goed gesprek kwamen. Ik heb ook wel eens met mijn dronken kop in de blauwe engel aangegeven bij een vrouw dat we wel even de koffer in konden duiken, dat werkte niet (verrassend zeg) maar bij een vriend regelmatig. Een antwoord accepteren en klaar.

14 september 2023 om 16:52

Blauwe stengel zeggen ze wel eens toch haha. Ach, misschien dacht Carvajal wel laat ik die vertaler mooi voor lul zetten. Als vertaler heb je lijkt mij toch ook een bepaalde controle. Hij is ook geen papegaai toch?

14 september 2023 om 16:58

Als je iedereen kwijt bent en je waardigheid ook maar toch nog wil scoren veel te laat in de nacht haha. Als Carvajal een lekkere vent was geweest in de ogen van de vrouw was er niets aan de hand.

14 september 2023 om 17:07

Als ze uiteindelijk de hele nacht met de Gea is gebleven kunnen we nou ook niet stellen dat haar eisen zo hoog zijn

Dit is dus een man (tolk ) die dit verhaal naar buiten brengt hè, niet de vrouw in kwestie. Was ie toen al getrouwd? Foei meneer de voetballer. De poging tot vreemdgaan vind ik persoonlijk 10 keer erger dan de opmerking zelf.

Als t al waar is, is het hoogstens een vrij schunnige opmerking om te maken. Ik begrijp echt niet waarom die tolk de noodzaak ziet dit te melden.

Dan zijn ze in Rusland en bestellen ze zomaar een bong? Ik ben bang dat ik Carvajal geloof…

Hier in Heerenveen had je een kerel die standaard als openingszin had, nou ja 1 woord: neuken? In het gunstigste geval werd hij genegeerd, meestal een klap op de bek, en de wereld draaide weer door.
Hij vroeg het tenminste, net als Carvajal.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren