Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solskjaer weet wie Manchester United moet polsen als toekomstige manager

Laatste update:

Ole Gunnar Solskjaer ziet in Michael Carrick een toekomstige manager van Manchester United. De in november 2021 ontslagen Noor gelooft dat zijn voormalig assistent alle kwaliteiten bezit om ooit het stokje over te nemen op Old Trafford. Carrick, momenteel werkzaam als manager bij Middlesbrough, had na het ontslag van Solskjaer in Manchester al de leiding kunnen nemen. Hij koos er destijds echter voor om niet op dat aanbod in te gaan.

"Op de dag van mijn ontslag ging ik naar Michael toe en zei: 'Ik ben weg, maar de club wil dat jij het overneemt'", vertelt Solskjaer in een uitgebreid interview met The Athletic. "Ik vertelde hem dat ik dat een goed plan vond, maar na tien dagen kwam Michael naar me toe om te zeggen dat hij het niet ging doen. Dat zag ik als een groot compliment, want ik had het grootste respect voor hem. In het interview na mijn ontslag werd ik emotioneel toen ik over Michael praatte. We zien elkaar niet vaak, maar het was puur uit respect voor hem."

Ole Gunnar Solskjaer hoopt dat Michael Carrick ooit terugkeert als manager van Manchester United.

Solskjaer ziet in Carrick naast een geweldig mens ook een echte winnaar schuilgaan. "Sir Alex Ferguson en José Mourinho waren zijn managers en hij heeft met de beste spelers ter wereld gespeeld. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat Michael ooit de manager van Manchester United wordt, als hij dat zelf wil tenminste. Ik kan me niet voorstellen dat dat niet zal gebeuren", aldus Solskjaer over zijn voormalig ploeggenoot en assistent, die met Middlesbrough de play-offs ingaat om promotie naar de Premier League.

Carrick speelde tussen 2006 en 2018 voor Manchester United. Hij werd na zijn afscheid opgenomen in de technische staf en na het ontslag van Mourinho koos Solskjaer ervoor om de oud-middenvelder te behouden. Na het wegsturen van de Noorse manager was Carrick drie duels lang de interim-manager, om vervolgens kenbaar te maken dat hij niet de definitieve opvolger van Solskjaer wilde zijn. Manchester United stelde Ralf Rangnick tijdelijk aan en Carrick vervolgde zijn trainersloopbaan in oktober 2022 bij Middlesbrough.

Denk jij dat Michael Carrick geschikt is voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie dat Carrick met Middlesbrough 4e staat in de Championship, maar ik heb geen flauw idee hoe zijn selectie is in vergelijking tot zijn concurrenten. Maar het zal toch fantastisch zijn als zo clubman op een dag de scepter zal zwaaien!

10 mei 2023 om 21:11

Middlesbrough stond volgens mij ergens onderaan het lijstje voor Carrick kwam en heeft er een team van gemaakt dat kan promoveren. Kmo best een goede prestatie.
Het mooie is, is dat Mckenna het ook goed doet bij zijn club.

Tuurlijk zou het fantastisch zijn. Maar nu nog lang niet. Iedereen dacht okk dst Gérard na zijn Rangers tijd klaar zou zijn om evt Klopp over een tijd te vervangen bij Liverpool. Meestal.beloofd het niet zoveel goeds dat oud spelers goede trainers voor diezelfde club worden

10 mei 2023 om 21:12

Heeft de boel wel omgedraaid/op de rit gekregen bij Middlesbrough dat elk jaar in het middenrif aan het rondt sukkelen was. Sinds zijn komst spelen ze beter voetbal & daarmee ook de weg omhoog gevonden. Maar zoals Soma al zegt, dient de beste man eerst maar eens de nodige ervaring op te doen. Zijn eerste pittige klus is promoveren met Boro, want dat is al geen eitje, & mocht het ze lukken, dan handhaven voor volgend jaar, als hij er dan nog zit..

11 mei 2023 om 07:52

Toen hij daar in oktober aankwam stonden ze nog 21e. Aardig getransformeerd dus

Solskjaer ziet dat het slechter gaat met United en denkt meteen dat hij zoiets publiekelijk kan zeggen.
Carrick was een goede voetballer overigens. Laat hem eerst wat meer ervaring opdoen.

10 mei 2023 om 19:16

Wederom geen best seizoen inderdaad

10 mei 2023 om 19:38

Mocht Liverpool de CL halen dan is het een slecht seizoen inderdaad. Haalt ie het is het genoeg om niet ontslagen te worden.

10 mei 2023 om 19:45

Klopt, hij zal met cl dit seizoen overleven. Komend seizoen moet het wel een gooi naar de epl titel zijn of een hele goede cl campagne, anders zie ik het somber in voor eth

10 mei 2023 om 20:01

@bochherief Dat zal zeker moeten gaan gebeuren. Je kan je als coach niet eeuwig blijven indekken met een verhaal over een zogenaamd proces wat voltooid moet worden. Er zal gepresteerd moeten worden. De League Cup is een leuk prulletje voor in de vitrinekast daar, maar voor een club van de statuur van een United zijn er maar twee prijzen die serieus worden genomen. Het landskampioenschap en de Champions League

10 mei 2023 om 20:01

Ik snap dat jullie alle 3 een gruwelijke hekel aan ETH hebben maar zelfs als ETH vijfde wordt dan wordt ie niet ontslagen. Er was namelijk vrijwel niemand die dacht dat we top 4 zouden halen. Pundits niet, en fans ook niet. Tel daarbij de blessures op en twee cup finales en hij doet het gewoon goed genoeg. Het naar beneden praten van ten Hag begint trieste vormen aan te nemen. En het zijn altijd dezelfde figuren.

10 mei 2023 om 20:04

Vreemd verhaal dat een top 4 plek niet is ingecalculeerd voor dit seizoen. Dat is het minimale wat ik verwacht had op voorhand. Van Gaal, Mourinho en Solskjaer eindigden allemaal 4e of hoger in hun eerste seizoen en die hadden dezelfde problemen als Ten Hag toen ze instapten en materiaal wat niet beter was dan wat Ten Hag tot zijn beschikking heeft

10 mei 2023 om 20:17

Niets vreemds aan, gewoon feitten Japie. Van de 20 pundits plaatste slechtst 3 United in de top 4. De gemiddelde positie van de fans was op de plaats 5 of 6. En je kan wel elke keer jaren teruggaan maar feit is dat we vorig jaar 6e werden met 58 punten. Die onzin om elke keer over Mourinho te beginnen die in 2018 werd ontslagen of nog erger, van Gaal. Hele andere tijden. Feit is dat ETH een elftal in handen kreeg die 6e werd met 58 punten. Arteta werd twee keer 8e en een keer 5e en werd ook niet ontslagen.

10 mei 2023 om 20:25

Arsenal heeft ook geen selectie staan waar meer dan een miljard euro in is gepompt. Arteta presteert momenteel ver boven het budget. Zou hij nu 5e of 6e staan dan zou hij het nog steeds naar behoren doen kijkende naar wat er is uitgegeven aan de selectie

10 mei 2023 om 20:34

Je moet kijken naar kwaliteit. Lijkt bij jou wel tunnelvisie, je ziet altijd alleen de bedragen. MU is kwalitatief nog niet echt sterk momenteel. Arsenal is kwalitatief veel sterker.

10 mei 2023 om 20:36

Arteta heeft ook voor 400m aan spelers nodig gehad om te zijn waar hij nu is en in de tussentijd werd hij twee keer achtste. En dat er over de jaren een miljard is gekocht aan spelers, daar heeft ETH weinig aan als dat spelers als Maguire, Fred, Lindelof, Pogba, Sancho en Martial zijn geweest.

10 mei 2023 om 20:42

Je weet dat Arsenal sinds Arteta er zit al 445 miljoen heeft uitgegeven en United in diezelfde tijd 469 miljoen? Dat eerste half jaartje laat ik nog zitten ook voor je, je weet nooit hoeveel invloed zo’n iemand heeft die nieuw is. 24 miljoen verschil in 3 jaar tijd, nou poeh. Dan is het okè als je 5e of 6e wordt.

10 mei 2023 om 21:05

Af en toe denk ik echt dat je door VZ wordt ingehuurd om wat consternatie te veroorzaken hier. Of dit nou wel of niet zo is: chapeau, ik moet zeggen dat je het perfect doet. Ten Hag wordt natuurlijk absoluut niet ontslagen. Gelukkig wordt dat hier onder deze reactie al toegelicht.

10 mei 2023 om 21:10

@Camavingoat Voorlopig staat Arteta voor die 24 miljoen verschil op een tweede plek en doet Arsenal nog mee om de titel

10 mei 2023 om 21:11

@Bacicorner Waar heb ik gezegd dat Ten Hag dit seizoen ontslagen wordt dan? Ik geef alleen aan dat als hij geen CL haalt hij de slechtst presterende United coach sinds Moyes is. Ik snap sowieso niet dat een objectieve mening wordt aangezien voor consternatie. Ik weet namelijk nog dat Solskjaer hoger op de ranglijst stond dan Ten Hag en door mensen die nu vinden dat Ten Hag geweldig presteert werd neergezet als een koekenbakker

10 mei 2023 om 21:14

En hoe lang staat Arteta voor de groep Japie.

10 mei 2023 om 21:16

3 jaar geloof ik. En hoe lang stond Tuchel voor de groep toen hij de CL pakte met Chelsea? 6 maanden ofzo?

10 mei 2023 om 21:23

Is niet te doen dit met jou, fijne avond.

10 mei 2023 om 21:26

Om daarna in het linker rijtje te staan en ontslagen te worden. Daarbij had Chelsea zowat een hele nieuwe selectie gekocht onder Lampard.

Maar jij komt met Arteta aan. Je komt steeds met excuuses of Iers dergelijks.om ten Hag naar beneden te halen. Het begint een beetje zielig te worden. Wat boeit het jouw dan zo erg als hij slecht zou presteren? En steeds het verleden, waar totaal niet relevant is en niet met elkaar kan vergelijken door vele verschillende manieren . Jij bent daar zo geobsedeerd door...vraag me echt af hoe dat komt...

10 mei 2023 om 21:28

Jij ook een fijne avond Camavingoat!

10 mei 2023 om 21:29

@Camavingoat... daar staat die om bekend. Als je het hebt over een bord voor je kop...of beter gezegd een balk voor je kop

10 mei 2023 om 21:53

Ik benoem gewoon valide argumenten en vergelijkingen. Solskjaer werd twee seizoen terug nog 3e en werd toen een matig presterende koekenbakker genoemd. Of is dat ook opeens te ver terug in het verleden?

10 mei 2023 om 22:36

Jij kijkt alleen maar naar bedragen Japie. Waarom? Er bestaat ook zoiets als naar kwaliteit kijken. Arsenal heeft simpelweg meer kwaliteitsspelers dan United. De bedragen doen daar niks aan af.

10 mei 2023 om 23:01

Volgens mij heeft United afgelopen zomer nog 300 miljoen uitgegeven en er zit weinig vooruitgang in t.o.v. voorgaande jaren. Die 300 miljoen is toch echt uitgegeven aan spelers die de coach wilde hebben en waarin hij kwaliteit zag

10 mei 2023 om 23:11

Tuurlijk Japie, voeg maar ff €65m extra toe om zogenaamd een punt te maken

10 mei 2023 om 23:20

Betekent niet dat ze kwalitatief geweldig zijn? Saka komt uit de jeugd en Antony kostte 100 miljoen, maar Saka is veel beter. Hiermee negeer je dit soort zaken dus. Je moet weten dat qua stand de kwaliteit van een team veel belangrijker is dan het geïnvesteerde geld. Het geïnvesteerde geld zegt alleen wat over het beleid en dat beleid is bij Arsenal vele malen beter.

10 mei 2023 om 23:26

Tjonge wat een non-discussie. ETH zit in zijn eerste jaar en is een talentvolle coach die ook laat zien dat hij iets te brengen heeft. Met goed beleid zou hij aanblijven, ongeacht eindklassering. Net als Arteta destijds.

Qua transferbeleid: Martinez en Casemiro (en Eriksen transfervrij) waren een schot in de roos, Antony en in mindere mate Malacia (duidelijk door hem gehaald) minder succesvol. Maar als je kijkt naar het materiaal waarover hij beschikt buiten de aankopen, dan heeft hij knappe prestaties geleverd, zeker gezien moordende concurrentie.

10 mei 2023 om 23:37

@Ajax12321 Jij negeert volgens mij zaken. Wie wilde Antony hebben voor een monsterbedrag? Die transfer komt duidelijk uit de koker van de coach

10 mei 2023 om 23:38

ManUtd36

Ik bewonder je geduld met die gasten. De mensen die nu niet zien dat EtH het gezag over de selectie terug heeft en dat er weer serieus aan voetbal wordt gewerkt, die gaan het niet meer zien.

10 mei 2023 om 23:39

@Gunnero Dat is jouw mening dat het knap is. Als hij de CL haalt zoals zijn voorgangers Van Gaal, Mourinho en Solskjaer dan doet hij het redelijk imo

11 mei 2023 om 00:36

We hebben het over kwaliteit. En het lijkt mij duidelijk dat die 100 miljoen de kwaliteiten van Antony niet weerspiegelt. Daarom is het scheef om alleen naar bedragen te kijken, snap je mijn punt? Bij wedstrijden gaat het om kwaliteit, niet wat iemand gekost heeft. Met jouw logica moet het duurste team altijd winnen ongeacht kwaliteit.

11 mei 2023 om 00:55

@manud36. Je hebt groot gelijk, het zijn altijd bocherief en japie krekel.
Ik ben echt absoluut geen fan van United, maar elk persoon die ik ken is meer dan tevreden met ETH. Nee er moet nog genoeg worden verbeterd, maar dat was bij Ajax toen ook zo. 2 cup finales en in de top 4 met de breedste top in het Engelse voetbal ooit.

11 mei 2023 om 08:37

Zodra een club verliest of een speler speelt niet goed, of het gaat om Ten Hag dan is Japie er als de kippen bij, maar hij zou nooit benomen dat iets goed gaat bij een De Ligt, Frenkie, Ten Hag of wat dan ook. Tis gewoon zoveel mogelijk onzin roepen om discussie te creëren. Voetbalzone doe alsjeblieft je ding en ban hem.

11 mei 2023 om 09:53

Ik was anders aardig lyrisch over deze spelers en trainer toen in dat CL jaar en De Ligt vond ik laatst bv tegen PSG ook enorm goed spelen. Ik ben kritisch waar kritiek terecht is, maar ook vaak genoeg positief als iets goed is

11 mei 2023 om 09:55

@Ajax12321 Maar wie wil Antony en accepteert dat de club zover wil gaan als 100 miljoen voor deze speler? Ten Hag toch. Dan moet je niet zeuren over kwaliteit wat je tekort komt, want voor 100 miljoen kan je een speler halen die kwalitatief veel beter is

11 mei 2023 om 10:33

Daar ben ik het mee eens, maar dat is niet het punt van discussie. Dat heeft dus met beleid te maken. Kwalitatief is MU gewoon niet heel goed. Tenzij jij het echt geweldenaren vindt. Dat is het hele punt. Met deze selectie is top 4 gewoon prima. Liverpool heeft een kwalitatief veel betere selectie bijvoorbeeld. Tevens heeft het bestuur ook ingestemd met de koop van Antony en ondanks dat hij veel te duur was, zullen ze best geduld met hem hebben.

11 mei 2023 om 11:36

meer dan halve selectie was vertrokken waaronder topspelers en recordaankopen. De gehaalde- inform zijnde spelers heeft hij veel pech mee gehad die allemaal geblesseerd zijn geweest. de competitie is overigens ook veel sterker geworden tenopzichte met voorgaande jaren dus je hebt veel meer concurrentie met destijds. een chelsea die een godsvermogen (vorheen ook al aardig wat natuurlijk)uitgeeft maar ook teams als new castle me nieuwe eigenaren en als je ziet welke spelers ze nu bij de lagere teams zelf halen.. die andere coaches zouden nu 4 posities lager staan. Wat vind jij nou een goede coach japie? uiteindelijk ben je als coach afhankelijk van je spelers. of denk jij dat guardiola nu met united eerste zou staan? Liverpool heeft voor hun doen heel veel geld uitgegeven, klopp was zo een wonder coach maar staat super laag dus die kan er opeens niks meer van? Heeft gewoon te maken met de selectie waarmee ze te maken hebben de aantal aankopen kunnen gewoon niet op tegen het kwaliteits verlies, en niet alleen spelers die vertrekken maar ook ouder worden zoals een v dijk, fabinho, thiago, firmino etc. iedereen wist al 2 jaar geleden dat united het niet zou redden met een paar (2/3/4) aankopen en verklaarde ten hag voor gek daar heen te gaan naar dat slangen nest. Hij moet inderdaad gewoon champions league halen zeker gezien de stand paar weken terug. maar mocht ie dat halen dan heeft hij het gewoon heel goed gedaan met dat slangen nest daar. Je kan mij niet vertellen had martinez, varane, erikssen, rashford etc allemaal niet geblesseerd zijn geweest dat ze gewoon op de zelfde voet waren verder gegaan. Dan had casemiro wellicht niet eens rood gehad omdat hij zoveel moet herstellen van de rest. Eigenlijk zou je alleen al moeten tellen hoevaak maquire heeft moeten spelen, en daarna mctomminay (hoewel dat niet eens zo een virus is als maquire) tis niet dat er dan nog iets fatsoenlijks in komt he die maquire is zo slecht dat je hele team ontregelt wordt n eigenlijk al je gemaakte plannen in de prullenbak kan gooien.

11 mei 2023 om 11:51

@Ajax12321 Top 4 is inderdaad prima, maar alles buiten een top 4 plek zou ik matig vinden. Eriksen, Casemiro, Rashford, Bruno Fernandes, Varane, Martinez, Shaw, De Gea en Sancho zijn natuurlijk gewoon hele goede spelers. Dat hebben ze in het verleden wel bewezen. Zaak om weer het maximale uit deze spelers te halen

11 mei 2023 om 11:54

@rayvg Ik vind Zidane en Ancelotti hele goede coaches als we het over topniveau hebben. Ten Hag is een veelbelovende coach, maar wel een die zich nog moet bewijzen in de top. Wie weet gaat hij dat volgend seizoen doen met nog wat extra versterkingen. De tijd zal het uitwijzen

10 mei 2023 om 19:21

Hij prijst in dit interview gewoon zijn voormalig assistenten Carrick, McKenna en Wood. Die het allemaal goed doen bij hun clubs. Heeft niks met united zijn vorm te maken.

10 mei 2023 om 19:36

Ik vind de timing van zo'n uitspraak niet netjes.

10 mei 2023 om 19:46

Ten hag krijgt de laatste weken meer kritiek, dus de timing is eigenlijk logisch. Collega trainers, analytici en fans beginnen te morren. Dat zijn de wetten van een topclub

11 mei 2023 om 00:37

De enige kritiek die hij krijgt is van Japie en Jou. Laat me niet lachen aub. De united fans klagen niet en Collega trainers? Waar heb je het überhaupt over. Dat dit soort trolls maar alles mogen blijven roepen hier. Lachwekkend.

11 mei 2023 om 11:59

Waarom is iedereen die jouw mening niet deelt een troll? Waren alle mensen die kritiek hadden op Solskjaer toen hij tweede en derde werd dan ook trolls? Of geldt dat alleen als je kritisch bent op een Nederlandse coach?

10 mei 2023 om 23:35

Soldkjaer heeft het over “ooit”. De kop van voetbalzone is gewoon weer erg suggestief

Ik zie Rooney met een jaar of 4 wel de leiding nemen bij Man U. Dat lijkt me toch prachtig. Een van de beste spelers van de club ooit, zou een sprookje zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren