Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Italia: Sampdoria sprak donderdag met entourage van ‘beul van Ajax’

Laatste update:

Sam Lammers staat volgens Sky Italia in de belangstelling van Sampdoria. De nummer acht van de Serie A wil voor het sluiten van de winterse transfermarkt nog een spits vastleggen en zou in die zoektocht zijn uitgekomen bij de aanvaller van PSV. Donderdag heeft een afvaardiging van Sampdoria in Milaan gesproken met 'de entourage' van Lammers, aldus het Italiaanse televisienetwerk.

Lammers wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan sc Heerenveen en maakt een goede indruk bij zijn nieuwe club. In negentien officiële wedstrijden was hij elf keer trefzeker. Zondag speelde Lammers met twee doelpunten en een assist een belangrijke rol in de spectaculaire wedstrijd tegen Ajax (4-4). Hij wordt in principe tot het eind van het seizoen gehuurd van PSV, maar Sampdoria zou tussenbeide kunnen komen als het een goed bod neerlegt in Eindhoven.

Het contract van de tweebenige spits loopt door tot medio 2021. De interesse van Sampdoria is een gevolg van de zware blessure die Gianluca Caprari deze week opliep tijdens de training. Bovendien staat collega-aanvaller Dawid Kownacki op het punt om te vertrekken naar Fortuna Düsseldorf. Desondanks valt niet uit te sluiten dat Lammers pas in de zomer komt, aldus Sky Italia, omdat 'Heerenveen de speler niet voortijdig wil kwijtraken'.

Samp weet de weg naar Friesland in ieder geval goed te vinden, want eerder deze maand contracteerde men Morten Thorsby al transfervrij voor komende zomer. De middenvelder leeft sindsdien in onmin met Heerenveen: hij is uit de selectie gezet en de club hoopt hem deze maand nog te verkopen, om zo nog wat aan Thorsby over te houden. Het is overigens niet bekend hoe PSV aankijkt tegen een vertrek van de 21-jarige Lammers.

Is Sampdoria een goede club voor Sam Lammers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als psv zijnde zou ik hem zelf behouden.dit word een toppertje, mark my words!

24 januari 2019 om 22:52

Vraag me wel af hoe hij speelt zonder ruimte.

Wel mooi weer zoiets, 1 x goed spelen tegen Ajax en je ligt meteen in de markt.

24 januari 2019 om 20:01

Nou ja hij heeft natuurlijk wel meer goede wedstrijden gespeeld en doelpunten gemaakt. Nog altijd onbegrijpelijk dat PSV hem zo weinig kansen heeft gegeven. Hopelijk neemt de belangstelling toe en kan Lammers zijn kunsten op een hoger niveau laten zien als basisspeler, bij PSV of ergens anders.

24 januari 2019 om 20:02

Alleen maar goed voor ons voetbal. Fijn, dat er zoveel waarde wordt gehecht aan een goede pot tegen Ajax. Plukt iedereen er vruchten van.

24 januari 2019 om 22:02

19 wedstrijden 11 doelpunten met een dramatisch Heerenveen. Doet het gewoon goed die Lammers.

Opvallend dat Italiaanse clubs tegenwoordig veel vaker shoppen in Nederland dan een jaar of vijf/zes geleden. Naar mijn mening hebben de positief uitgepakte transfers van o.a. Hiljemark, Hateboer en de Roon hierbij geholpen. Ook zo'n Ter Avest doet het verrassend goed, ondanks dat hij nog jong is. Normaliter richtten clubs als Genoa/sampdoria/udinese zich voornamelijk op de Oost-Europese of Zuid-Amerikaanse markt, waar ze nu toch steeds meer merken dat de Nederlandse markt ook vrij interessant is. Hetzelfde geldt voor clubs uit de Serie B trouwens, daar zie je ook steeds vaker Nederlanders spelen. Leuke ontwikkeling.

Wat betreft Lammers; prima investering voor de toekomst, maar nog niet klaar voor de Serie A lijkt me. Maar goed, wie weet kan hij me net als de bovengenoemde Nederlanders ook verrassen. Ik zou daarnaast ook niet weten waarom Sampdoria per se een nieuwe spits aan zou moeten trekken. Ze hebben met Defrel, Gabbiadini en good old Quagliarella toch drie prima spitsen voor de 4-3-1-2 die Sampdoria hanteert. Bij blessures is het altijd handig om een vierde spits te hebben, maar laat dan gewoon iemand uit de jeugd doorstromen. Zou voor Lammers ook helemaal niet goed zijn om nu te vertrekken, want dan gaat hij met zijn vierde plek in de pikorde bar weinig minuten maken.

24 januari 2019 om 20:21

Fijn deze informatie over de spitsen van Sampdoria. Ik kan me niet voorstellen dat PSV hieraan meewerkt. Lijkt steeds beter zijn draai te vinden en de nodige (belangrijke) doelpunten te maken. Als Luuk wegvalt of weg gaat kan hij mooi met Romero om de spits positie strijden. Uit jouw verhaal concludeer ik dat het voor Lammers zelf ook niet de beste zet zou zijn.

24 januari 2019 om 20:26

Vergeet De Vrij en Hoedt niet, die Lazio had weggeplukt bij Feijenoord en Az

Beul van Ajax is een beetje raar gezegd als je de wedstrijd van vandaag in ogenschouw neemt.

Overigens zou ik Lammers gewoon houden als ik PSV was. Binnen een paar jaar moet je toch Luuk vervangen en als je nu een veelbelovende jonge spits hebt, zou ik die niet zomaar weg doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren