Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Shay Given’ neemt Engelse tv-zender in de maling en gaat viraal

Laatste update:

Een grapjas die zich voordeed als Shay Given heeft zondagavond de lachers op zijn hand gekregen in Engeland. Given is bij Stoke City reservedoelman achter Jack Butland en die raakte zaterdag kort voor rust geblesseerd in de oefeninterland tegen Duitsland. Sky Sports dacht telefonisch contact te leggen met Given voor een reactie, maar men kreeg iemand anders aan de lijn.

/

De presentator liet weten dat Given aan de lijn hing, dankte hem voor de moeite en wenste hem een gelukkig Pasen toe. Hij vroeg de man in kwestie vervolgens wat de impact van Butlands blessure was voor Butland zelf. “Dit is een enorme klap voor Jack”, zei de man met een fake Iers accent. “Het is een rotblessure. Ik wens hem het allerbeste toe en eh... laten we zien wat de toekomst brengt”, aldus de nep-Shay Given.

Verschillende voetbalfans hadden meteen door dat het helemaal niet om Given ging en lieten via Twitter weten keihard gelachen te hebben om het fragment. Bij Sky Sports leek men oprecht te denken dat men met de 39-jarige doelman van Stoke had gesproken.




Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahaha schitterend! Ook die reacties op twitter zijn prachtig. Dit soort dingen maakt het voetbal zoveel mooier vind ik
De engelsen kunnen hier wel wat van trouwens, ik ben erg fan van hun humor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren