Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf pakt door met Deportivo en nadert prestatie uit december 2015

Laatste update:

Deportivo la Coruña heeft dinsdagavond opnieuw een stap gezet richting eventueel lijfsbehoud in LaLiga. Het thuisduel met nummer zeven Sevilla eindigde doelpuntloos, waardoor de ploeg van Clarence Seedorf inmiddels drie opeenvolgende competitieduels ongeslagen is: 0-0. Depor heeft nu al vijf thuiswedstrijden op rij in LaLiga niet verloren; de beste prestatie sinds december 2015 (zes opeenvolgende thuisduels zonder nederlaag).

Sevilla had in de eerste helft het meeste balbezit en kreeg diverse kansen om aan de leiding te gaan, maar Deportivo bleef overeind, had ook enkele mogelijkheden en haalde de rust zonder kleerscheuren. Bij Sevilla liet Carlos Fernández, spits van het jeugdteam, zich nadrukkelijk gelden, maar doelman Rubén Martinez was telkens bij de les. Pogingen van Guido Pizarro en Ever Banega resulteerden evenmin in een doelpunt voor de bezoekers.

Seedorf zag hoe Deportivo in de eerste 45 minuten ook op voorsprong had kunnen komen. David Soria keerde in de 28e minuut een inzet van Lucas Pérez en dat was een voorbode van de grootste kans voor de Galiciërs, enkele minuten later. Na een uitstekende voorzet vanaf links van Pérez schoot Adrián in een keer op doel, maar recht in de handen van Soria.

De krachtmeting in Riazor ging na de pauze op en neer, met kansen voor beide teams. Pedro Mosquera hielp vlak na rust een dot van een kans voor Deportivo om zeep, terwijl Rubén uitstekende reddingen in huis had op pogingen van Joaquin Correa en Sandro. In de 68e minuut kon Seedorf zijn ogen niet geloven. Oog in oog met Adrián voorkwam Soria de zekere 1-0, waarna hij ook indruk maakte met het keren van de rebound van Mosquera.

In de slotminuten liet Deportivo na om drie punten bij te schrijven. Oog in oog met Soria liet Pérez zich van de bal zetten en een minuut later mikte Celso Borges het leer op de paal. Pérez completeerde zijn ongelukkige wedstrijd in de 88e minuut door de bal over te schieten, terwijl hij beter had kunnen afleggen op Adrián. Deportivo, dat achttiende staat, heeft nu 27 punten, terwijl Levante, dat op de veilige zeventiende plek bivakkeert, vier punten meer heeft: 31. De club uit Valencia speelt donderdag in eigen huis tegen Málaga.

Denk jij dat Deportivo La Coruña dit seizoen boven de rode streep eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou fijn zijn als Seedorf Deportivo erin kan houden. Dat zou een succesje zijn in zijn beginnende trainers carrière.. Zeker omdat hij aanzien over de hele wereld geniet en hij ongelooflijk veel prijzen heeft gewonnen.

17 april 2018 om 21:34

Dit, en het is hem ook wel gegund als je ziet hoe Milan hem heeft behandeld. En het Nederlandse trainersgilde mag ook wel weer wat aanwinsten krijgen.

18 april 2018 om 07:58

Wordt wel lastig, ze moeten nog tegen leganes, villarreal, celta, valencia en barca. Bij leganes kan je wel punten halen, al doen zij het de laatste tijd ook wel goed. De rest wordt lastig.

Ik schakelde op het laatst in en heb de laatste 10 minuten nog met een schuin oog gezien, maar zoals ook al in de tekst vermeld wordt had Deportivo nog een grote kans om via Lucas Perez te scoren. Helaas ging die er niet in, want Seedorf had de punten goed kunnen gebruiken, aangezien directe concurrent Levante nog tegen de afgetekende nummer 20 Malaga moet deze speelronde. Met een beetje pech is het verschil na deze week 7 punten, en dan wordt het toch wel knap lastig om Deportivo er nog in te houden. Hopelijk wint Levante dus niet, dan geef ik Deportivo nog wel een kans.

Ik heb de resterende programma's even bekeken:
Levante:
Malaga (t)
Athletic Bilbao (u)
Sevilla (t)
Leganes (u)
Barcelona (t)
Celta de Vigo (u)

Deportivo:
Leganes (u)
Barcelona (t)
Celta de Vigo (u)
Villareal (t)
Valencia (u)

Wat opvallend is, is dat ze nog 3 dezelfde ploegen treffen, waarbij Levante het voordeel heeft dat ze Barcelona treffen op het moment dat zij waarschijnlijk al kampioen zijn. Wordt dus een lastig karwei voor Deportivo, hoop voor Seedorf dat ze het gaan redden.

17 april 2018 om 22:28

Denk eerlijk gezegd dat het gedaan is met Depor, helaas. Prachtige club met een mooie historie, maar alles behalve stabiel. Dit wordt nu al de 3e degradatie in 7 jaar..

Ik gun het Seedorf om degradatie met Depor te ontlopen. Vond hem een geweldige voetballer en heeft bij AC Milan toch te weinig tijd gekregen als trainer.

Ik heb best vaak hier zuur lopen doen over Seedorf, maar dit is toch wel een knappe prestatie. Hoop dat hij deze lijn door kan trekken in de laatste wedstrijden van het seizoen.

Zou mooi zijn voor seed or en Nederlandse trainers die het dit seizoen internationaal niet echt goed gedaan hebben. Zijn volgende wedstrijd tegen Leganes is doorslaggevend. Die moet hij winnen! Dan is de kans heel groot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren