Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scouts Feyenoord doen werk: Rotterdammers gaan voor twee vervangers Geertruida

Laatste update:

De transfer van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig lijkt een kwestie van tijd. De Duitse topclub wil 30 miljoen euro exclusief 2,5 miljoen euro aan bonussen neertellen voor de 23-jarige verdediger, zo meldt het Algemeen Dagblad. Met zijn aanstaande transfer wordt Geertruida zeer waarschijnlijk de duurste Feyenoorder aller tijden.

Een van de grootste kwaliteiten van Geertruida is zijn multi-inzetbaarheid. De rechtspoot kan zowel centraal achterin als op de rechtsbackpositie uit de voeten en was daarmee een unieke kracht in het kampioenselftal van trainer Arne Slot. Volgens het AD hebben de scouts van Feyenoord inmiddels hun werk gedaan. De Rotterdammers gaan voor twee vervangers, daar zij in kaart hebben gebracht welke rechtsbenige centrale verdediger én rechtsback naar de Kuip moeten worden gehaald om het verlies van Geertruida op te vangen.

Daarnaast hebben trainer Slot en algemeen én technisch directeur Dennis te Kloese ook al geschikte namen in hun hoofd. Voor deze aankopen zou ‘wel wat geld’ beschikbaar zijn. Geertruida wordt bij een transfer naar RB Leipzig, indien hij voor 30 miljoen euro vertrekt, de duurste Feyenoorder ooit. Dat record is nu in handen van Orkun Kökçü, die deze zomer voor 25 miljoen euro exclusief 5 miljoen euro aan 'haalbare' bonussen naar Benfica trok.

Feyenoord staat ondanks het hoge bedrag dat Leipzig wil betalen niet te springen om Geertruida te verkopen. De multifunctionele verdediger heeft zich in De Kuip stormachtig ontwikkeld en ook zijn debuut gemaakt in Oranje. Voor het elftal van Slot zou zijn vertrek een aderlating zijn. Voor de positie van rechtsback heeft Slot bij een vertrek van Geertruida alleen Marcus Pedersen nog tot zijn beschikking. Op de positie van rechter centrale verdediger zijn Thomas Beelen en de nu nog geblesseerde Gernot Trauner de overgebleven opties.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben wel erg benieuwd voor welke 2 spelers ze dan gaan. Welke goede optie zijn er? Je moet wel iemand hebben die er meteen staat.

7 augustus 2023 om 09:07

In de wandelgangen kon je wel lezen dat er een vervanger komt die er gelijk staat. Zo'n kaliber Hancko achtig.

Vind het wel jammer dat Geertruida vertrekt, is een goede speler. Kind van de club, maar is nu onze recordtransfer houder. Dat is mooi om te zien. Zeker dat er 2 jaar geleden onze toptransfer nog Dirk Kuijt was. Dit is dan wel mooie ontwikkeling.

7 augustus 2023 om 09:23

Mr_knowledge

"zeker dat er 2 jaar geleden onze toptransfer nog Dirk Kuijt was. Dit is dan wel mooie ontwikkeling."

Zoooo die heeft echt heeeel lang op 1 gestaan. Alleen wat wel jammer voor jullie is, is dat het record niet echt gigantisch verbroken is.

Sinestera 25 miljoen
Kocku 25 miljoen
Geertruida 30 miljoen

Kocku had sowieso rond de 40 miljoen moeten opleveren. Geertruida ook richting 38 miljoen minimaal.

Hopelijk voor jullie dat Gimenez eens volgende grens gaat verleggen en boven 40 mil zal opleveren.

7 augustus 2023 om 09:33

Met kokcu zijn afspraken gemaakt vorig jaar om nog 1 jaar te blijven. Voor Geertje is 30 + 2,5 op dit moment een mooi bedrag.

Na een goed seizoen in de CL en goed presterende transfers kunnen we meer gaan vragen.

7 augustus 2023 om 09:42

@mrkrillin,

Feyenoord loopt nog gewoon wat achter door eerder misbeleid. Misschien is daarom de contractverlenging van Slot het beste transfer die we tot nu toe hebben. Samen met Kloese.
Ik heb wel eens 5 jaar vergeleken wat er de transfersinkomsten/-uitgaven waren van de top 3. Daar lopen wij echt behoorlijk wat achter.

Sinisterra had ik zelf niet verwacht dat hij zoveel kon opleveren. Denk ook destijds wel reëel was.
Kokcu, is inderdaad veels te laag. Alleen kan ik niks anders denken dat er afspraken waren gemaakt met hem.
Geertruida, waarschijnlijk als er een Premier League club was, dat de bedrag wel wat hoger zou liggen (moeilijk in te schatten).

Misschien is dat ook wel de reden (transfer Kuijt) dat we wel positief zijn dat de transferrecords telkens worden verbroken.

Ik hoop het ook dat Gimenez volgend jaar de volgende is die het gaat verbreken.

7 augustus 2023 om 11:29

@mr_knowledge - stap voor stap. Het balletje kan ineens gaan rollen als je verkopen het goed doen.

Alleen de echt exceptionele talenten (Frenkie, de Ligt) zullen nog gigantisch veel opbrengen. De laatste is met Simons wel vertrokken, denk ik. Anthony was natuurlijk een cadeau van Ten Hag. Als de Eredivisie spelers van 30-40m kunnen afleveren, dan doen zij dat gewoon zeer goed.

7 augustus 2023 om 09:16

Krejci en/of Vitik wellicht? Ik denk dat Hancko dan ook meteen helemaal blij is.

7 augustus 2023 om 09:26

Krejci hadden we al eerder 'intresse' in toch? Lijken me allebij wel goede opties.

7 augustus 2023 om 09:44

Niet helemaal.. Er werd gesproken over een transfer omdat hij gespot was in de Kuip. Dit bleek echter enkel te zijn omdat hij op bezoek was bij zijn (beste) maatje Hancko.

7 augustus 2023 om 10:09

Ik las iets over een verdediger van Leuven. Marokkaanse verdediger die daar speelt. Feyenoord scouts bleken daar op de tribune te zitten voor hem. Ik ben even de zijn naam vergeten.

7 augustus 2023 om 10:20

Bedoel je El Ouahdi? Is een vleugelaanvaller, mocht je hem natuurlijk bedoelen

7 augustus 2023 om 10:38

Die speelt ook helemaal niet voor Leuven. Wel speelde hij afgelopen weekend tegen Leuven.

7 augustus 2023 om 10:57

Ik heb ook diverse geruchten over St. juste voorbij zien komen. Zou ik zeker toejuichen maar weet niet of hij betaalbaar is.

7 augustus 2023 om 11:02

@maximus St Juste moet een miljoentje of 30 kosten. Sporting is erg tevreden over hem en wil hem niet laten gaan. Die lijkt mij echt volstrekt onhaalbaar.

7 augustus 2023 om 09:58

Ik ook. Vooral voor de RB positie. Tegen PSV werd erg duidelijk dat Pedersen gewoon niet goed genoeg is tegen sterke tegenstanders. Is gewoon de ren-je-rot-show, maar niet heel veel voetballend vermogen. In de Champions League kun je niet met hem aanzetten.

7 augustus 2023 om 11:56

Pedersen is super snel en dat compenseert heel veel, voetballend is het super super matig.. durft ook geen voorzet meer te geven wat die in het eerste jaar wel deed (zonder succes vaak). Nu is het allemaal terug halen en moeilijk doen.

Sutalo van zagreb schijnt wel een goede te zijn.

7 augustus 2023 om 09:10

Package deal met Ivanusec 😁

7 augustus 2023 om 09:18

Lijkt me absoluut niet haalbaar. Daar gaat gewoon 20 miljoen voor neergelegd moeten worden.

7 augustus 2023 om 09:41

Ik denk dat we een niveau hoger moeten mikken 😉

7 augustus 2023 om 09:43

Poe, daar zou ik wel ziek van zijn als dat zou gebeuren....

7 augustus 2023 om 10:04

Dat gaat niet gebeuren. Feyenoord gaat geen 20+ neerleggen voor een enkele speler.

7 augustus 2023 om 10:20

Denk ik ook niet, maar zou het wel toejuichen. Een waardige vervanger voor Geert is broodnodig. Ik weet dat het qua transfersommen niet zo zwart-wit is, maar in principe haal je dan een adequate vervanger en heb je nog 10m winst.

7 augustus 2023 om 10:28

@repuiztav: laatst had VI Pro een goed stuk over transfersommen en wat clubs eigenlijk echt overhouden van een transfer. Dat is echt wel een stuk minder dan je zelf zou bedenken (althans, voor mij was dat zo). Ik denk dat als je met een dergelijke transfer dan eerder 'gelijk oversteekt' of misschien wel een stukje moet bijbetalen.

7 augustus 2023 om 10:32



@repuiztav,

Was het maar zo makkelijk. Helaas blijft er van die transfersom echt een heel stuk minder over. Ajax heeft van de 97 miljoen voor Anthony netto ongeveer zo een 45-50 overgehouden. Ongeveer de helft dus. Er wordt nogal eens overschat hoeveel er daadwerkelijk netto overblijft. Als Feyenoord Geertruida voor 30 verkoopt en Sutalo voor 20 aankoopt, verbaasd het mij niks als ze onderaan de streep maar een paar miljoen overhouden.

Dat is een van de redenen waarom ik Feyenoord dit niet voor een speler zie betalen. Dat is momenteel niet de prijsklasse waarin ze zoeken. Moet wel bij worden gezegd dat Feyenoord hoogstwaarschijnlijk een groter percentage overhoudt aan Geertruida en Kokcu, want jeugdspelers, maar het hele bedrag zit er zeker niet in.

7 augustus 2023 om 11:36

Dat komt natuurlijk ook omdat er bij Antony allerlei doorverkooppercentages en fees aan zaakwaarnemers moesten worden afgedragen. Iets wat in Zuid Amerika veel gebruikelijker is dan hier in Nederland. Dus met jouw voorbeeld noem je wel weer een uiterste natuurlijk. Geertruida is een jongen uit de eigen jeugd dus daar blijft verhoudingsgewijs veel meer over van de initiële transfersom.

7 augustus 2023 om 12:03

Dat is letterlijk wat ik zeg, mijn beste. Natuurlijk is dat zo.

7 augustus 2023 om 11:04

Helemaal prima, jullie mogen Bosko hebben, zijn broer die ook bij Dinamo Zagreb speelt.

7 augustus 2023 om 12:56

Die toevallig ook als rb en cb kan spelen 😉

Als je ziet wat er na het vertrek van Geertruida overblijft, is het duidelijk dat er een RB en een RCV bij moet.
Pedersen is tegen betere tegenstanders niet goed genoeg en Van Beelen heeft zijn tijd nodig.

7 augustus 2023 om 09:26

Njfromvol

"is het duidelijk dat er een RB en een RCV bij moet."

Het is jammer voor jullie dat Timber geen rechtsback wil zijn. Toen hij ons zat, hoopte ik dat hij de opvolger zou worden van Mazzroui. Ik blijf het zonde vinden, want zie hem als middenvelder niet verder komen dan Feyenoord. Als rechtsback (zou ook dan in een 352 opstelling kunnen) zie ik hem veel verder komen.

Is die Eswijk van Heerenveen al verkocht trouwens? Dacht dat Feyenoord hem ook lang aan het volgen is/was.

7 augustus 2023 om 09:31

Van Ewijk heeft onlangs een transfer gemaakt naar Coventry City en heeft gisteren in de competitiewedstrijd tegen Leicester City zijn debuut gemaakt. Die kun je dus afstrepen.

Vwb Timber, het is uiteindelijk de trainer die bepaalt waar een speler speelt. Op het middenveld zie ik hem nauwelijks renderen. Als hij belangrijk kan zijn voor het team op rechtsback dan zal hij dat moeten accepteren en daar zijn best doen voor het team.

7 augustus 2023 om 09:44

Ik rekende Timber inderdaad niet mee, maar ik zie hem inderdaad ook niet echt floreren op het middenveld. Daar is voor Slot ook nog genoeg werk te doen, afgaande op afgelopen vrijdag.

7 augustus 2023 om 10:00

Welke topper ga je halen voor het tweede plan though? Trauner is net aanvoerder gemaakt dus lijkt me niet dat hij komt te banken, en met de beperkte portomonnee die wij hebben zie ik liever dat we met Trauner en Beelen verder gaan.

Beelen vind ik echt een goede indruk maken, zou het serieus niet erg vinden om hem voor de leeuwen te gooien. Vooral als hij naast Hancko komt te staan zou ik het totaal niet erg vinden met Beelen als RCV het seizoen in te gaan ipv Trauner, veel wendbaarder en sneller.

7 augustus 2023 om 10:06

En Kasanwirjo wordt niet eens meer genoemd als alternatief. Overigens heeft die natuurlijk ook nog tijd nodig als hij ooit het niveau gaat halen. Kan wel voetballen, maar is volgens mij noet in staat 90 minuten geconcentreerd te blijven.

7 augustus 2023 om 10:14

Vindt je Pedersen verdedigend of aanvallend niet goed genoeg. Verdedigend vind ik hem wel ok is enorm snel en je moet hem drie keer voorbij. Aanvallend is het rennen afremmen en weer terug spelen maar ook meer omdat onze rechtsbuitens niet functioneren.

7 augustus 2023 om 18:02

Pedersen kan een prima rechtsback zijn als hij op zn voorzetten traint. Heb alsnog liever dat hij nu 15 voorzetten geeft waarvan 10 mis gaan. Nu is het elke keer vertragend

Had toch gehoopt dat er wat meer bonussen bij zouden komen wat in totaal 35 of misschien wel richting 40 zou gaan. Maar goed het is een mooi bedrag en het is Geertruida gegund.

Als rechter centrale verdediger zou ik proberen Vitik te halen. Die zou er meteen kunnen staan. Voor rechtsback hoop ik dat we echt niet gaan voor Brenet.

7 augustus 2023 om 09:24

Dit is voor Feyenoord ook een prachtig bedrag. Richting de 40 ga je niet krijgen voor een speler die geen Champions League heeft gespeeld.

7 augustus 2023 om 09:27

Ah krijgen we deze onzin weer. Ene Rice heeft een aardig bedrag gekost en Caicedo gaat voor 100 miljoen een transfer maken. Raad is? Beide geen CL. Het gaat er niet om CL maar wat een club wilt betalen voor de speler. Vraag en aanbod.

Felix van Benfica heeft 77 minuten CL gespeeld, dat maakt hem 130 miljoen waard?

7 augustus 2023 om 09:40

@arsenal890 Niet al te druk om maken. Soccerfan is de Chris Woerts van VZ, als hij iets zegt dan is het altijd precies het tegenovergestelde.

Al snap ik niet dat Feyenoord in deze niet gewoon hoger in de boom gaat zitten. 30 Miljoen vind ik persoonlijk echt geen idioot bedrag voor hem. Dat krijg je komende winter en anders komende zomer echt nog wel voor hem. Met een EK en champions league campagne in aankomst is het vrij aannemelijk dat zijn prijs nog een (behoorlijke) stijging gaat doormaken.

7 augustus 2023 om 10:21

Heeft volgend jaar maar nog een 1 jarig contract , 30 mil +2.5 aan bonussen is een prima bedrag. Het is allemaal maar afwachten hoe Feyenoord in de Champignons League gaat presteren. De wedstrijd tegen PSV liet zien dat er heel wat stappen gemaakt moeten worden.

7 augustus 2023 om 12:36

Raar argument, dat is nu gewoon nog 2 jaar.

7 augustus 2023 om 09:31

Vitik lijkt mij ook een hele goede, ook voor PSV en Ajax overigens.

7 augustus 2023 om 12:22

Ook goed haalbaar en zal niet teveel kosten

Ik dacht dat Feyenoord hoger in de boom zou zitten, timber bedragen zeg maar. Dan is 30 toch wel wat weinig, zeker nadat je ook niet het maximale uit Kokcu hebt gehaald qua prijs en vorig jaar Aursnes voor een appel en een ei verkoopt. Vind het toch een beetje karig qua uitgaande transfers voor wat er mogelijk is. Feyenoord hoeft niet te verkopen toch?

7 augustus 2023 om 09:26

Maar Feyenoord heeft ook niet die Ajax tax hè. Wij hebben de laatste jaren een naam opgebouwd in de CL. Feyenoord nog niet. Die kunnen dan wel hoog in de boom gaan zitten maar die zullen zolang ze zich niet positief laten zien in de CL die bedragen niet krijgen. Dat kan komend seizoen veranderen als ze goede prestaties neerzetten

7 augustus 2023 om 09:28

Misschien wel, maar als je ziet waar we vandaan komen. We halen er igg een stuk meer uit dan bij het vorige bod van Leipzig.
Van mij had hij niet echt weg gemoeten.

7 augustus 2023 om 09:32

JK-Ajax

Vergeet niet dat de eeuwenoude record van Kuyt (met 18 mil) pas vorig jaar uit de boeken geschoten is door Sinesstera. Feyenoord heeft dus jarenlang niet goed verkocht (wat ook betekent dat je weinig geld hebt).

Daarnaast natuurlijk kan je niet hoog in de boom zitten met de 2 beste spelers Kocku en Geertruida die ook nog eens afkomstig zijn uit de jeugd. Bij verlengingen is natuurlijk afgesproken dat Feyenoord zal mee werken, wat wij ook hebben met Alvarez (laatste winter Chelsea door de neus geboord).
Kocku had veel meer moeten opleveren, maar wilde perse naar Benfica. Die gaan nooit 40 mil betalen. Ook een Leipzig is geen PL club die met geld kan smijten.

Als club moet je ook geluk hebben dat de PL clubs willen aankloppen. Voor Feyenoord hopen dat Gimenez de 40 mil gaat passeren, alleen wil je dan niet dat clubs als Sevilla en Benfica aankloppen. Ook met Hancko lijkt goed in de markt te liggen, alleen vooral in Italie, die betalen ook geen jackpot prijzen.

7 augustus 2023 om 11:02

@MrKrillin - dat is het punt. Dat besef hebben aardig wat Feyenoorders niet inzake het prijskaartje. Onder het mom van we hoeven niet te verkopen, denken ze dat ook dat Giminez 70-80 miljoen op gaat brengen.

30 + een beetje is gewoon een uitstekend bedrag voor Geertruida. Beginnend international, nog geen CL-ervaring, relatief kort contract. Een mooie stap bij een club waar hij zich kan ontwikkelen.

Overigens heeft Sevilla financiële problemen dus verwacht niet dat zij 40m gaan aftikken.

7 augustus 2023 om 11:22

Leipzig heeft voor meer dan 200 miljoen binnen geharkt, dan mag je best wat hoger in de boom zitten voor een multifunctionele aanvoerder en international.

En zo zie je maar, al die drukte over het wel of niet aantrekken van nieuwe spelers bij Ajax want de concurrentie heeft haar zaakjes wel in orde.

Je kan niks over de selecties zeggen totdat de transfermarkt sluit. Is elk jaar weer spannend

7 augustus 2023 om 09:40

Daarbij komt dat ik afgelopen vrijdag echt geschrokken ben van mijn club. Ik weet dat het pas de eerste pot is en we nog in voorbereiding zijn. Maar ik vond psv vanaf minuut 15 echt heer en meester. De aankopen voldeden allemaal niet en vooral de invallers waren schrijnend. Zerrouki en Wieffer zijn precies dezelfde spelers met weinig dynamiek. Ik denk echt dat Slot nog een hoop werk te doen heeft.

7 augustus 2023 om 09:44

Absoluut. er gaat nog genoeg gebeuren. ben benieuwd wie er na de transferperiode er het sterkst voor staat.

Ook moeten we meenemen dat het inpassen van spelers altijd even duurt voordat alles loopt zoals je wilt. Dan zie ik dat PSV een kleine voorsprong heeft op dit moment. veel spelers spelen alk langer met elkaar en zie daar niet extreem veel veranderen aan de basis 11.

Martin Vitik schijnt de beoogde versterking te zijn, ik denk als je alleen hem haalt je al klaar ben. Kan zowel centraal als rechtsback.

Met Trauner en Beelen is het centraal al goed bezet.
Kan Vitik concurreren met Pedersen voor rechtsback en indien nodig als cv fungeren.

7 augustus 2023 om 09:49

Dat wordt leuk, Vitik staat ook bij Ajax op de lijst. Als Feyenoord concreet voor hem wordt, benieuwd of Ajax zich er dan ook in gaat mengen.

7 augustus 2023 om 09:52

Ajax is meer bezig met Sutalo. Rond Vitik is het echt al een maandje stil.

7 augustus 2023 om 10:00

Dat weet ik maar hij staat op de schaduwlijst als Sutalo niet rond komt. Vandaar de vraag, zal Ajax zich alsnog gaan mengen in de strijd voor Vitik als Feyenoord hem wil halen?

7 augustus 2023 om 10:09

Nee dat denk ik niet. Ajax is wel vrij dichtbij Sutalo. Denk dat het wachten is tot de play offs van de CL voorbij zijn. Dan zal de transfer van Sutalo (en Ivanusec) definitief gemaakt worden.

7 augustus 2023 om 10:29

Als Zagreb de volgende voorronde Cl overleeft, dan zullen ze pas einde van deze maand de play off spelen. Denk niet dat Ajax het risico kan nemen dat einde maand Zagreb alsnog nee zegt.

Dan zal de TD een beslissing moeten nemen, blijf ik wachten of ga ik voor plan B voordat Feyenoord mijn plan B wegkaapt.

7 augustus 2023 om 10:37

Ik doel op de voorronde tegen Athene, dus de ronde voor de play offs. Ivanusec mag na Athene vertrekken, dat zal ook voor Sutalo gelden lijkt mij? Als het rond is dan kan Zagreb ook geen nee zeggen

7 augustus 2023 om 10:43

En als ze die voorrondes winnen, dan mogen de spelers wel ineens vertrekken? Geloof er niks van, als ze winnen van AEK Athene, dan verwacht ik dat er niemand weg mag totdat de play off's gespeeld zijn.

Ik denk dat langer wachten geen zin meer heeft. Ajax zou een laatste take-it or leave-it bod neer moeten leggen of anders verder kijken. Voordat je plan B straks ook weg is.

7 augustus 2023 om 10:45

Ajax kan zich er best in mengen,maar Vitik ziet ook wel dat hij bij Feyenoord wel echt als potentiële basisspeler gehaald wordt en hij kan dan op een hoger nivo in Europa spelen samen met een voormalig ploeggenoot dus Ajax zal achter het net vissen in dat geval

7 augustus 2023 om 10:49

Bij Feyenoord is dat wel aardig bevestigd. Dus ja betreft Ivanusec denk ik wel dat het na Athene rond gaat komen.

Wie zegt dat Ajax niet al rond is? Sutalo wil die kant op en Zagreb zal het heus wel accepteren. Ze houden het alleen nog tegen.

7 augustus 2023 om 10:54

Mondeling bevestigd of is het een harde overeenkomst dat Ivanusec na de wedstrijden tegen AEK overgenomen wordt door Feyenoord waar Zagreb niet meer onderuit kan?

7 augustus 2023 om 11:17

Speedyafc

"als Feyenoord concreet voor hem wordt, benieuwd of Ajax zich er dan ook in gaat mengen."

Je kan altijd inmengen he. De jongen kan ook rechtsback. Benieuwd wat hij moet kosten. Op TM 2,5 miljoen waarde.

Sanchez verhuren aan die club uit Brazilie en Rensch back-up.

7 augustus 2023 om 12:17

Als je er over nadenkt best wel gek inderdaad dat ze Ivanusec (en evt. Sutalo) na een winst op AEK zouden laten vertrekken. Juist in die play-off ronde -waar je strijdt om de miljoenen startgeld tegen een relatief sterke tegenstander- zou je dan toch gebruik willen maken van je beste spelers. Als Dinamo overigens verliest van AEK komen ze alsnog in de play-off ronde terecht, maar dan van de Europa League. Dus ze moeten hoe dan ook nog vier voorrondeduels spelen.

7 augustus 2023 om 12:21

Ik verwacht niet dat Vitik nog bij Ajax hoog op het lijstje staat. Ajax zocht meerdere verdedigers en had hem al vast kunnen leggen. Ze focussen zich nu volledig op Sutalo en hebben Medic ook recentelijk gehaald. Laatste nieuws is ook van begin juni.

Denk dat Feyenoord zich wel snel voor hem zal melden, als Geert zo goed als rond is.

belachelijk natuurlijk om voor 30 miljoen (ex bonussen) te verkopen. is vaste waarde in NL elftal en zou dus ook ten minste 40 miljoen moeten opbrengen. Al die verhalen over de naam van Feijenoord die de prijs zouden drukken zijn alleen maar bedachte argumenten. Heeft Leipzig zo briljant gepresteerd in de CL? was Guardivol zo exceptioneel dat hij 90 miljoen moet kosten? Dit is gewoon een spelletje 'armpje drukken' en Feijenoord moet zich ook realiseren dat je dan straks wel miljoenen op de bank hebt maar volgend jaar CL voetbal kan vergeten. Je kapitaal moet zoveel mogelijk op het veld staan want daar vedien je ook het meest!

7 augustus 2023 om 09:57

Vaste waarde in NL Elftal ??? Ze hebben het geprobeerd en dat is niet zo goed uitgepakt , Normaal gesproken heeft hij De Ligt , De Vrij en Timber voor zich

7 augustus 2023 om 10:47

De Vrij was niet eens geselecteerd, terwijl hij wel fit was en Timber zat netjes op de bank achter Geertruida. De Ligt was inderdaad geblesseerd. Dus zoals het er nu naar uitziet, heeft hij alleen de Ligt voor zich.

7 augustus 2023 om 11:07

Timber had een mindere periode en bankte terecht, maar ga me nou niet vertellen dat Geertruida goed was in die paar interlands?

Normale niveau van Timber betekent dat hij weer hoger in de pikorde zal staan dan Geertruida. Bij Arsenal is hij in ieder geval goed begonnen.

7 augustus 2023 om 12:45

"bij Arsenal is hij in ieder geval goed begonnen."
Als linksback, dus mag hij concurreren met Ake, Malacia en Hartman

Geertruida speelde afgelopen vrijdag ook gewoon een goede pot.

Ik zou geen 2 spelers kopen, maar slechts 1 centrale verdediger... Geef Kasanwirjo gewoon de kans als back-up van Pedersen. Die gast kan echt voetballen EN verdedigen. Als Slot hem opperste concentratie kan bijbrengen en dat hij eerst simpel en dienend moet spelen, en pas bij een voorsprong van 5-0 risico in z'n spel mag nemen, dan gaat hij echt ver komen....

Lekker om te lezen dan, als je Thomas Beelen heet. Dat ze een extra rb willen, kan ik begrijpen. Maar als je dan 2 rcv's hebt is een 3e toch niet nodig lijkt me.

7 augustus 2023 om 12:37

Denk dat het meer te maken heeft met Trauner. 12 december t/m 25 februari was hij geblesseerd aan z'n knie en 20 april t'm nu opnieuw. Altijd afwachten hoe hij terugkomt.

ik vrees voor feyenoord het ergste aan het einde vd transferperiode... die raken straks ook nog hancko kwijt. hopelijk voor feyenoord pakken ze dan goed door. gr ajax fan.

Als je nu ook een rechtsback gaat halen, wat ik mij wel kan voorstellen, dan moet je eigenlijk afscheid nemen van Kasanwirjo omdat hij anders centraal 4e keus is en als back 3e keus. Volgend seizoen heb je dan nog steeds de nieuwe rechtsback, Benita komt terug en Read ontwikkelt zich uitstekend. Kasanwirjo lijkt dan zowel dit seizoen als volgend seizoen overbodig geworden.

Jammer dat er niemand vanuit de jeugd tegen het 1ste aanhikt of hiervoor het geduld kan opbrengen. Hall is naar Heerenveen en dat is een rechtsback, dan had je een standin voor Pedersen of een speler die met hem concurreert.

Je spreekt enkel van een vervanger als die gelijk er staat zoals Geertruida. Anders is het puur een optie.

Feyenoord moet gewoon lekker in de Nederlandse markt kijken naar een degelijke back en centrale verdediger. Brenet zou voor rechts een prima optie zijn. Centraal zou ik Mbuyamba de natuurlijke opvolger van Geertruida vinden

7 augustus 2023 om 12:26

Wat ben ik blij dat jij geen TD bent bij Feyenoord.

Op de Nederlandse markt is er voor Feyenoord, PSV en Ajax weinig verdedigende kwaliteit te vinden die je team direct versterken én mee kunnen op CL/EL-niveau. Dat is de reden dat vrijwel alle aankopen van de top-3 uit het buitenland komen en eventuele buitenkansjes (Beelen, vd Belt etc.) rustig de tijd krijgen om aan het niveau te wennen en er niet direct hoeven te staan.

7 augustus 2023 om 12:58

Nou...Mumbaya ofzo vind ik wel echt een goeie verdediger. Brenet is niks

7 augustus 2023 om 12:47

Is goed Van Geel.....

Zou vreemd zijn als ze geen werk deden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren