Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Scouts Ajax en Feyenoord zitten op dezelfde tribune en zien speler uitblinken’

Laatste update:

Scouts van zowel Ajax als Feyenoord zaten zondag op de tribune bij het duel tussen Bröndby IF en FC Midtjylland (1-0), zo meldt het Deense medium Bold maandag. De Nederlandse topclubs hebben naar verluidt een oog laten vallen op Patrick Pentz, doelman van de thuisploeg. Ook verschillende Europese grootmachten zouden de Oostenrijkse sluitpost afgelopen weekeinde hebben bekeken.

Pentz zal met tevredenheid terugkijken op de wedstrijd. De 27-jarige keeper zag zijn ploeg na een dik kwartier met een man minder komen na een rode kaart van verdediger Henrik Heggheim. Pentz hield vervolgens de bijbehorende strafschop tegen.

Het bleek het begin van een sterk optreden van de Oostenrijks international. Met de nodige reddingen voorkwam hij dat Bröndby op achterstand kwam. Een doelpunt van aanvaller Ohi Omoijuanfo beslechtte de wedstrijd vervolgens in het voordeel van de thuisploeg.

Pentz had een goed moment uitgekozen om uit te blinken bij Bröndby. Scouts van onder meer Ajax en Feyenoord zaten dus voor hem op de tribune. Zij werden vergezeld door collega's van Bayern München, Inter, Tottenham Hotspur, Atalanta, Borussia Mönchengladbach en Hamburger SV, aldus Bold.

Volgens 1908.nl is Feyenoord momenteel niet concreet in de markt voor Pentz. Het fanmedium schrijft dat de Rotterdammers hem vooralsnog slechts 'volgen'. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Pentz een transferwaarde van anderhalf miljoen euro.

De doelman wordt momenteel door Bröndby gehuurd van Bayer Leverkusen. De Duitsers betaalden in januari 2023 nog anderhalf miljoen euro om Pentz over te nemen van Stade Reims, alvorens hij afgelopen zomer uitgeleend werd.

Pentz is viervoudig international van Oostenrijk. Bij de nationale ploeg is Alexander Schlager, die onder contract staat bij Red Bull Salzburg, zijn grootste concurrent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Feyenoord heeft al twee goede keepers die allebei 17 wedstrijden keepen. Waarom nog eentje??

19 februari 2024 om 21:07

Misschien is er nog de ijdele hoop dat Bijlow ooit geld op gaat leveren?

20 februari 2024 om 00:34

Wordt natuurlijk Ajax. Van Verhoeven naar Pentz.

Bijlow is zo vaak geblesseerd, als die verkocht kan worden moet je het doen.

19 februari 2024 om 21:05

Bijlow is een kind van de club. Zolang je hem niet hoeft te verkopen, ook zeker niet doen. Als hij zelf wil, gunnen en verder kijken.

Wellicht dat Wellenreuther een stap wil zetten om ergens eerste keeper te worden. Heeft hij absoluut verdiend.

19 februari 2024 om 23:16

Dat lijkt me de minst onlogische hypothese, maar toch apart. Hij wist toen hij een contract tekende dat hij tweede keus zou zijn dus dat kan niet tegenvallen, en het aantal wedstrijden dat hij dit seizoen speelt lijkt me nou ook niet tegenvallen, dus waarom zou hij weg willen?

19 februari 2024 om 23:34

Er kan in een jaar natuurlijk een hoop veranderen. Misschien wil hij terugkeren naar Duitsland of wil hij zich definitief financieel onafhankelijk spelen.
Van mij hoeft hij niet weg overigens; uitstekende keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren