Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schuurs helpt Torino met eerste treffer aan prachtige tegenstander in de beker

Laatste update:

Perr Schuurs heeft dinsdagavond zijn eerste treffer gemaakt in het shirt van Torino. De club uit Turijn was in de eerste ronde van het bekertoernooi met 4-0 te sterk voor Cittadella. Schuurs begon in de basis, speelde de volledige wedstrijd en nam een kwartier voor tijd de derde treffer voor zijn rekening. Door de zege speelt Torino in de volgende ronde in San Siro tegen AC Milan.

Schuurs kon tegen Cittadella rekenen op zijn zesde basisplaats sinds zijn overgang van Ajax afgelopen zomer. De centrale verdediger kwam tot dusver in zeven wedstrijden in actie. De laatste drie deed hij volledig mee. Tegen Cittadella kwam de ploeg van trainer Ivan Juric halverwege de eerste helft op voorsprong via Nemanja Radonjic. De middenvelder haalde van een meter of twintig uit en vond op fraaie wijze de rechterbovenhoek.

Na rust besloot Torino de duimschroeven verder aan te draaien tegen de club uit de Serie B. Pietro Pellegri was na een klein uur spelen verantwoordelijk voor een verdubbeling van de score, nadat hij de bal ietwat gelukkig voor de voeten kreeg en koelbloedig afrondde. Een kwartier voor tijd was het vervolgens de beurt aan Schuurs. De Nederlander combineerde met Mërgim Vojvoda en schoot raak vanaf de rand van de zestien. Het slotakkoord kwam op naam van David Zima.

Door de bekerzege staat er in de volgende ronde een mooi affiche op de rol voor Torino. In San Siro is dan AC Milan de tegenstander. De Milanezen waren vanwege Europese verplichtingen vrijgeloot in de eerste ronde. In competitieverband gaat het Torino minder goed af. Van de laatste zeven wedstrijden werd er slechts één gewonnen, waardoor de elfde plek wordt ingenomen. Komend weekend staat de uitwedstrijd tegen Udinese op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hadden ze nu met 1-0 gewonnen dan had ik de titel van dit artikel wel begrepen , 4-0 winnen met een doelpunt van Schuurs dat is heel wat anders dan de titel doet vermoeden

19 oktober 2022 om 08:41

Ik vind de titel perfect kloppen. Hij helpt met een treffer, er staat niet dat hij een verlossende goal maakt of wat dan ook. Van alle headers die ik hier voorbij zie komen, vind ik deze toch erg prima.

19 oktober 2022 om 09:58

Deze hebben ze later aangepast , de orginele titel was Schuurs shiet Torino naar een top affiche. Het zou VZ sieren als ze iets aanpassen dat dit ook zichtbaar is , zoals wij ook iets aanpassen.

19 oktober 2022 om 10:03

Ik was er al bang voor dat ze daar weer wat gewijzigd hadden. Voorheen zag je de oude titel nog terug in de header van het tabblad in de browser, nu zelfs daar ook niet meer. Dan volledig met je eens, die titel is zwaar overtrokken.

19 oktober 2022 om 09:18

Jij en 16 anderen gaan daar van uit, wat de titel doet vermoeden is dat hij ergens mee heeft geholpen en niet per defentie de enige redder was.

Torino - ac Milan is absoluut geen top affiche.

19 oktober 2022 om 08:12

Staat ook niet "topaffiche", staat prachtige tegenstander.
AC Milan is een prachtige tegenstander.

19 oktober 2022 om 08:13

Voor Torino wel. En zo staat het ook geschreven.

19 oktober 2022 om 08:27

Nou heb AC Milan gezien tegen Chelsea, viel me vies tegen wat een slechte ploeg is dat zeg. Alleen Leao is goed maar die gaat straks toch weg en dat Milan weer mee om plek 10.

19 oktober 2022 om 08:30

Het glas is bij jou altijd leeg en veel te duur bovendien? Jemig. Eerst hierboven met een reactie komen dat van geen kant klopt, dan word je erop gewezen en dan kom je daarna met een reactie waar de azijn en andere soorten zuur van doordrenkt zijn. Relax! Dit is gewoon prachtige tegenstander voor Torino. Dat klopt compleet

19 oktober 2022 om 08:35

PSVchelseaboy, Milan miste te veel spelers en kan zich dat niet permitteren. En ook de scheidsrechter hielp een handje mee hè in de tweede wedstrijd

19 oktober 2022 om 12:01

Maar Leao is nog niet weg, dus is het een mooie tegenstander. Ik adviseer je geen azijn meer bij je ontbijt te drinken.

Iemand die hem een beetje volgt? Toch te licht bevonden voor Ajax, ben benieuwd of hij zich staande houdt in Italië. Toch wel een beetje bekend als het walhalla voor verdedigers.

En in Amsterdam staan ze op de banken voor Calvin Bassey 🤡

19 oktober 2022 om 15:29

Ja inderdaad😂😂😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren