Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rudi Garcia laat Olympique Lyon na interne onenigheid achter zich

Laatste update:

Rudi Garcia vertrekt komende zomer bij Olympique Lyon, zo kondigde de oefenmeester aan op de persconferentie na afloop van het met 2-3 verloren duel met OGC Nice. Les Gones liepen door de nederlaag een Champions League-ticket mis en de 57-jarige trainer was al in het bezit van een aflopend contract. Garcia kan bij Lyon ogenschijnlijk niet door één deur met sportief directeur Juninho Pernambucano, zo schrijft L’Équipe.

“Ik wilde de club achterlaten met een Champions League-ticket en dat is niet gelukt. Dit is het slechtste scenario. We waren te kwetsbaar bij de standaardsituaties, iets dat normaal gesproken ons sterkste punt is. Ik zal hier volgend seizoen niet zijn. Dat heb ik al wat langer geleden voor mezelf besloten, omdat ik niet onder de huidige voorwaarden bij Lyon kan blijven werken. Dit is niet de plek en het moment om het uit te leggen, maar ik zal niet verdergaan”, zo tekent L’Équipe op uit de mond van Garcia.

“Als de president me morgen toch iets voorstelt, zal ik geen kandidaat zijn om mezelf op te volgen”, benadrukte Garcia. Lyon eindigde als vierde in de Ligue 1, achter Lille OSC, Paris Saint-Germain en AS Monaco. “Er is geen verklaring voor. Dit is ook mijn schuld. Het is vreselijk. Verbazingwekkend, dat is het woord. We konden ons niveau aan de bal niet halen. We waren niet agressief genoeg. Los van Rayan Cherki hebben de invallers niks gebracht, het niveau zakte zelfs na de wissels.”

Garcia stond sinds oktober 2019 aan het roer bij Lyon. Les Gones eindigden vorig seizoen als zevende, terwijl de werkgever van de eveneens vertrekkende Memphis Depay deze jaargang lang meedeed om de landstitel. Garcia werkte eerder bij Saint-Étienne, Dijon, Le Mans, Lille, AS Roma en Olympique Marseille.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou samen met ons de groepsfase van de EL in, terwijl OL 16 punten hoger is geëindigd dan OM. Voor beide een compleet mislukt seizoen dus eigenlijk

24 mei 2021 om 20:18

OM eindigt de laatste tijd toch meestal rond plek 4 / 5? In de laatste 8 jaar 1x 2e geworden, verder altijd 4e of lager. Hoe is het dan een mislukt seizoen?

Geen onaardige coach, en speelt leuk voetbal. Maar lijkt mij als club een ontzettend moeilijke man om mee samen te werken. Spelers zijn volgens mij wel altijd lovend over hem, maar als TD, algemeen directeur, etc. heeft hij wel vaker onenigheid mee gehad. Maar ja nu hij vertrekt, denk ik dat Napoli wel een goeie club is voor hem. Toch een prima selectie waar Garcia dan verder voortborduren op het werk van Gatusso. Maar dan moet wel door een deur kunnen met Di Laurentiis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren