Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo lijkt zeer spoedig nieuwe trainer voor de groep te krijgen

Laatste update:

Het ontslag van Rudi Garcia bij Al-Nassr lijkt aanstaande. Volgens Marca heeft de oefenmeester al zijn congé gekregen, terwijl ESPN meldt dat Garcia nog één kans krijgt om het tij te keren. Duidelijk is dat het sportief niet loopt zoals gehoopt bij de club waar Cristiano Ronaldo onder contract staat, nadat er afgelopen zondag zeer duur puntenverlies werd geleden in de titelstrijd. Al-Nassr heeft nog niet op de berichtgevingen gereageerd.

Volgens Marca liggen de sportieve prestaties én de verstoorde relatie tussen Garcia en zijn spelers ten grondslag aan het (aanstaande) ontslag van de Fransman. In tegenstelling tot de Spaanse sportkrant meldt ESPN dat Garcia nog één wedstrijd de kans krijgt. Om zijn baan te houden zou Garcia Al-Nassr dinsdag naar een overwinning moeten leiden tegen de nummer vier van de Saudische Premier League, Al-Hilal. Afgelopen zondag leed Al-Nassr nog duur puntenverlies in de strijd om het kampioenschap. Door het 0-0 gelijkspel bij nummer elf Al-Feiha staat Al-Nassr nu drie punten achter koploper Al-Ittihad, met nog zeven wedstrijden te spelen.

Na afloop van het gelijkspel was Garcia niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg. "Het resultaat is slecht en we zijn niet blij", was hij duidelijk tegenover de Saudi Sports Company. Ook liet Garcia zich uit over de prestaties van zijn eigen spelers. "Ik ben niet tevreden over wat de spelers hebben laten zien. Ik vroeg ze een soortgelijke prestatie te leveren als in de vorige wedstrijd, maar dat gebeurde niet." In de vorige speelronde werd de nummer veertien van de competitie, Al-Adalh, nog met 0-5 aan de kant gezet. "Er zijn zeven wedstrijden te gaan", concludeert Garcia. "We gaan proberen ons te herstellen, maar we realiseren ons dat het niet makkelijk wordt nadat we twee punten hebben laten liggen. Maar alles is mogelijk."

Of Garcia daadwerkelijk de kans krijgt om zijn team nog aan de praat te krijgen, valt dus nog te bezien. De precieze details over de vermeende verstoorde relatie tussen Garcia en zijn spelers brengt Marca niet naar buiten. Wel is duidelijk dat er grote frustraties waren na afloop van het gelijkspel tegen Al-Feiha. Na het laatste fluitsignaal beende Cristiano Ronaldo boos richting de catacomben en sneerde hij naar tegenstander Ali Al-Zaqaan. "Jullie willen niet voetballen", riep de Portugese sterspeler op boze toon tegen Al-Zaqaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nagelsman, conte, luis enrique zijn allemaal vrij.

12 april 2023 om 17:01

Alfred Schreuder ook

12 april 2023 om 17:12

Ik ben zo vrij om even de honneurs voor Totti waar te nemen; Dirk Kuyt is ook nog vrij..

Niemand boeit de Arabische competitie en wat Ronaldo verder doet in dat vreselijke land. VZ, ik zal er niet rouwig om zijn als er niet elke dag meer een Ronaldo goes Arabia gerelateerd bericht te lezen is op vz

12 april 2023 om 17:10

Ik vind het wel interessant, zet regelmatig betjes op deze league. Late over hit meestal, je hoeft het ook niet te lezen chef. Iedere topic altijd paar mensen die zeggen dat niemand het boeit maar toch nemen ze de moeite om het artikel te lezen en te reageren, dan moet je dat niet doen. Hoe minder mensen lezen hoe sneller het VZ stopt met zulke artikelen

12 april 2023 om 17:12

Dan lees je toch lekker niet maat. Niemand heeft je gedwongen om op het artikel te klikken? Los daar van is en blijft Ronaldo een wereldvoetballer. Dus als er een trainer ontslagen word, bij de club waar hij zit, word daar een artikel aan gewijd.

Altijd dat geklaag van mensen sjongejonge..

12 april 2023 om 18:29

'was Ronaldo een wereldvoetballer'

12 april 2023 om 17:41

Vreselijke land zeg je ahh hou toch op man

12 april 2023 om 18:02

Waarom is dat een vreselijk land? Jij bent blijkbaar dan ook een van de schapen van de maatschappij die alles gelooft wat op NOS komt 😅

12 april 2023 om 19:58

Aan jouw naam te zien ben jij ook zo’n een die LHBTQI banden weigert. En wie is er nou het schaap? Degene die zijn visie baseert op een oud boekje uit de woestijn of iemand die het nieuws volgt?

12 april 2023 om 23:36

Tjah ik kies toch voor dat 'oud boekje uit de woestijn'

12 april 2023 om 18:57

Ik vind het geen vreselijk land. Dus praat voor jezelf. Daarnaast vind ik het wel interessant om te zien hoe Ronaldo het doet daar.

12 april 2023 om 20:06

Sorry het is een fantastisch land, niet voor niets vliegen er elk jaar miljoenen Europeanen naar uit om te genieten van een vakantie

13 april 2023 om 00:31

Dus een geweldig land kun je alleen zijn als er ieder jaar miljoenen Europeanen er naar toe gaan om vakantie te vieren? Bedoel je die Europeanen uit Europa die verantwoordelijk is voor zowel de Eerste- en Tweede wereldoorlog? Die Europa die bijna de hele wereld koloniseerde en daar nog steeds (onrechtmatig) de vruchten van plukt? Die Europa met hun hypocriete dubbele maatstaven? Ga lekker spelen zielig neusje..

12 april 2023 om 19:34

VZ schrijft over wat kliks pakt en er zijn zat Ronaldo fans die hierop zitten te wachten, wat is het punt van deze comments iedere keer?

12 april 2023 om 21:37

Eens. Ik zou graag een filtertje willen, zodat ik het ook niet meer zie. Als real fan was ik een enorme dan van Cristiano. Maar hiermee is hij voor mij van zijn voetstuk gevallen.het kan mij geen reet schelen of hij 10-0 wint of verliest. Vanwege de afschuwelijke competitie en het land.

12 april 2023 om 21:41

En toch ben je hier om er wat van te zeggen. Wat zegt dat over jou, ajacied035?

13 april 2023 om 11:05

Ajacied035 vreselijk landje? Zegt de gene die opkwam voor israel de kinder moordenaads! By the way niemand boeit de kleine eredivisie neither.

Een voordeel voor Ronaldo; Ten Hag presenteert na het vertrek van Ronaldo wel en zal dus niet beschikbaar zijn

12 april 2023 om 17:20

Wat je presteren noemt. Utd staat ternauwernood op plek 4. In een normaal seizoen van liverpool of chelsea zouden ze 6e staan. Dus nee, eth presteert niet en zeker niet beter dan zijn voorgangers

12 april 2023 om 17:31

Vandaar dat ze CL voetballen 🙈

12 april 2023 om 17:37

Ze spelen Europa league nu

12 april 2023 om 17:44

Wat is dit nou weer voor lulkoek haha "in een normaal seizoen"

Liverpool en Chelsea kunnen er beide niet zoveel van. Blijkbaar is dat normaal momenteel. Dat je dan als reden gaat geven dat ze "normaal" beter zijn om de prestatie van ETH naar beneden te lullen is heel treurig.

12 april 2023 om 17:46

Ze profiteren van een zeldzaam slecht seizoen van de concurrentie. Je mag utd prestatie nu echt niet als uitzonderlijk beschrijven

12 april 2023 om 18:19

Chelsea en Liverpool hebben gewoon een ongebalanceerde selectie. Dat heeft niks te maken met een zeldzaam slecht seizoen. Als jij niet ziet dat het probleem bij Liverpool het middenveld is en bij chelsea de aanval dan snap je geen voetbal en moet je gewoon blijven fifa spelen. Waar het draait om rating. In het voetbal kan je 11 goede spelers hebben maar geen goed team. Het draait om balans ☯️

12 april 2023 om 18:30

League Cup gewonnen, nog in de FA Cup en in de Europa League en op koers voor CL. Laten we het even afwachten, maar alles duidt op een beter seizoen dan vorig jaar.

12 april 2023 om 18:34

Kaiser gaat ten hag nou olé overtreffen? Die werd ook gewoon tweede in zijn eerste seizoen al lag dat toen ook aan een slechte Liverpool Chelsea. Ten Hag staat vierde dat is beneden pijl voor United begrippen...

12 april 2023 om 18:45

Liggen op koers voor meer punten dan sommige van Ferguson zijn kampioensjaren. Overigens kon dat aantal punten in die tijd ook maar plek 6 opleveren in sommige jaren. Stonden de eerste 6 teams binnen 15 punten. Tegenwoordig eindig je met 73-75 punten eigenlijk altijd wel in de top 4, maar liggen de eerste 2 vaak mijlenver voor.

12 april 2023 om 19:56

Aqua ,ben jij jezelf nou aan het overtuigen

12 april 2023 om 17:30

Alsof United top presteert zelfs Newcastle staat boven, ze zegt genoeg United en ten Hag profiteren gewoon van een slecht jaar van Chelsea en Liverpool zo goed doet ten hag het echt niet.

12 april 2023 om 17:39

United had vorig seizoen na 38 speeldagen 58 punten en nu staan ze al op 56 punten na 29 speeldagen.Dus United presteert in vergelijking met vorig jaar wel top.Die 58 punten gaan ze ruim voorbij of er moesten nog gekke dingen gebeuren.

12 april 2023 om 17:55

Ah ja natuurlijk. Ten Hag is 2x manager van de maand geworden omdat Liverpool en Chelsea slecht presteren...

12 april 2023 om 18:08

Ja deed het nog aardig daarna is het bergafwaarts gegaan dieptepunt is toch die 7-0 verlies van een gemankeerde Liverpool...

12 april 2023 om 19:44

Aqua ,denk aan je hart ,manneke

Ik zou ten hag halen als ik al nassr was, is een trainer die teams aardig aan de praat krijgt als ze in een dal zitten

Van Mr CL naar Mr Team-Killer. Garcia had Ten Hag als voorbeeld moet nemen.

12 april 2023 om 18:12



Wat een onzin met je team killer puur om te bashen op Ronaldo.. Je doet net of Ten hag zo goed presteert dat is niet zo

Kan hij niet beter als coach functioneren ,zo lang hij niet wint ligt het altijd aan de coach .Ook in saudia Arabia geef ik Ronaldo een half seizoen voor dat zijn team genoten hem uitkotsen ..

Dickie pakt nog wel een klusje hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren