Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Rooney heeft veel duels op de teller, hij is al een beetje een oude man'

Laatste update:

Jamie Carragher heeft serieuze twijfels over de houdbaarheid van Wayne Rooney. De aanvaller van Manchester United zou met zijn dertig jaar nog even te gaan moeten hebben, maar de oud-stopper van Liverpool vindt dat de sleet er nu al op zit bij de aanvoerder. “Hij is op zijn zestiende begonnen als profvoetballer, dus in feite is hij al een jaar of 35”, aldus Carragher op Sky Sports.

/

Rooney nam zaterdag tegen Swansea City op prachtige wijze de winnende 2-1 voor zijn rekening, maar het kan volgens Carra niet verbloemen dat hij door een moeizame fase gaat. “Voetbalwedstrijden zijn als kilometers op de teller. Wayne heeft er zo’n zeshonderd gespeeld als aanvaller en dat is iets anders dan wat ik deed, als verdediger. Hij heeft in zijn carrière veel te verduren gekregen van stoppers. Hij is eigenlijk al een beetje een oude man.”

Collega-analyticus Graeme Souness is een andere mening toegedaan. Hij denkt juist dat Rooney de komende jaren moet kunnen vlammen. “Ik ga ervan uit dat hij goed voor zijn lichaam heeft gezorgd. Ik denk dat hij zijn beste jaren nog voor zich heeft. Het is een kwestie van de juiste plek voor hem vinden en hem weer motiveren. Het wordt weer tijd voor de ‘boze Rooney’.”

Gaat Wayne Rooney weer zijn oude niveau halen, denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was een mooie goal die hij maakte tegen Swansea , maar inderdaad hij werkt hard maar hij lijkt een stuk langzamer en minder dynamisch te worden , ik gok dat hij niet meer in de spits moet gaan staan , maaar daarachter. Hij is veel te langzaam geworden voor een spits

3 januari 2016 om 19:12

Wanneer heeft hij nou eigenlijk echt spits gespeeld dan? Een jaar onder Sir Alex, daarna alleen maar op de 10 positie.

3 januari 2016 om 19:47

Na het vertrek van CR7 speelde Rooney ook een jaar als spits. Toen scoorde Rooney 20 goals en crulde hij 5 vrije trappen. In vorm is Rooney 1 van de beste spitsen op aarde.

3 januari 2016 om 20:49

ja maar hij bekleedt nu zowel de 10 als in de spits en hij wisselt dan af , maar ik vind dat hij beter de creativiteit kan bepalen erachter , en niet al zijn energie steken in het rennen en gaten dichtten.

Volgens mij heeft Rooney ook niet zo goed voor zijn lichaam gezorgd als bijvoorbeeld Ronaldo of Giggs waardoor je langer door kunt blijven gaan. Zij zijn echte professionals die leven voor hun sport. Ik kan me van Rooney daarentegen verhalen herinneren over alcohol, sigaretten en overkilo's. Prima dat hij van het leven geniet maar ik denk wel dat je als topsporter dan minder lang door kunt gaan.

Pff, journalistiek van tegenwoordig. Carragher gaf aan dat een voetballer normaal gesproken 35 is als hij het aantal wedstrijden heeft gespeeld dat Rooney nu al heeft. Lekker woorden verdraaien weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren