Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo maakt obsceen gebaar naar publiek: Saudische bond start onderzoek

Laatste update:

De Saudische voetbalbond is een onderzoek gestart naar Cristiano Ronaldo, zo meldt de Arabische krant Asharq al-Awsat. De 39-jarige superster van Al-Nassr liet zich zondag gaan tijdens het uitduel met Al-Shabab (2-3). Nadat de fans van de thuisclub meermaals Lionel Messi hadden toegezongen, maakte Ronaldo een obsceen gebaar richting een deel van het publiek.

Op social media gaan beelden rond waarop is te zien hoe Ronaldo een masturbatiegebaar maakt naar de fans van Al-Shabab. Ook provoceerde hij de thuissupporters door zijn hand achter zijn oor te houden. De fans van Al-Shabab scandeerden tijdens het competitieduel meermaals de naam van Messi, de grote concurrent van Ronaldo.

De actie van Ronaldo, die tegen Al-Shabab de openingstreffer maakte, wordt niet door iedereen gewaardeerd. De gerenommeerde journalist Waleed Al-Farraj reageerde via X op het incident. “De disciplinaire commissie staat voor een grote test. We zullen het moeten afwachten. Alles heeft zijn grenzen, hoe beroemd je ook bent. Dat is hoe het werkt in grote competities.”

Ronaldo lag onlangs al onder vuur, toen hij na een nederlaag tegen Al-Hilal (2-0) een sjaal van de rivaal langs zijn kruis haalde. Ook tijdens dat duel werd Messi massaal toegezongen, waardoor Ronaldo uit frustratie een bal de tribune in schoot. Voor die actie kreeg hij een gele kaart van de scheidsrechter.

De Portugees heeft nog niet gereageerd op het incident van zondag. Via Instagram deelde Ronaldo enkel een foto van zijn doelpuntenviering na zijn goal. “Tot het einde. We blijven doorgaan en zullen niet stoppen!” Al-Nassr staat momenteel op de tweede plek in de Saudi Pro League, vier punten achter Al-Hilal, dat nog een wedstrijd te goed heeft.

Doelpuntenmachine


Ronaldo is bezig aan een fantastisch seizoen bij Al-Nassr. De Portugese superster was in 29 officiële wedstrijden goed voor 28 doelpunten en 11 assists. Komende zomer gaat de 205-voudig international (128 doelpunten) voor zijn zesde EK met zijn geboorteland. In 2016 wist Ronaldo het prestigieuze toernooi te winnen met Portugal, door Frankrijk in de finale met 1-0 te verslaan.

Al-Nassr maakte in januari 2023 gebruik van de transfervrije status van Cristiano Ronaldo, die zijn contract liet ontbinden bij Manchester United. In Riyadh ligt de doelpuntenmachine nog tot medio 2025 vast. De totale teller namens de Saudische topclub staat inmiddels op 48 officiële wedstrijden. Daarin was Ronaldo goed voor 42 doelpunten en 13 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens de Sharia lekker 100 zweepslagen geven. Maar ach, meneer krijgt zijn petrodollars. Volgens mij vindt ie dat dus wel prima.

26 februari 2024 om 09:58

Teken van onkunde en geen kennis. Mocht je gestudeerd hebben dan wist je dat het wetboek van Napoleon gebaseerd is op de Sharia. Het wetboek van Napoleon dat ze in heel Europa gebruiken...

26 februari 2024 om 10:30

Incorrect. Het wetboek van Napoleon, ook bekend als de Code Napoléon of het Burgerlijk Wetboek, is gebaseerd op de Romeinse wetgeving, met name het Romeinse recht zoals dat werd geherinterpreteerd tijdens de Franse Revolutie. Het is niet gebaseerd op de sharia, het is eerder een codificatie van seculiere wetten die tijdens het Napoleontische tijdperk in Europa werden toegepast.

Nu jij weer.

26 februari 2024 om 10:50

En ik maar denken dat dat gebaseerd was op het Corpus Iuris Civilis, dat neergeschreven was in de 6e eeuw na Christus.

26 februari 2024 om 10:53

Nu ben ik ene benieuwd welke studie futsaller7 heeft gedaan...

On: door het gebaar van Ronaldo lijkt het in ieder geval dat hij flink geschapen is.

26 februari 2024 om 10:55

Nou de prijs voor de slechtste comment van de dag is wel weer vergeven zeg. Lekker bezig Futsaller7.

Misschien toch maar even een nieuwe cyclus goederen- en/of Romeins recht volgen?

26 februari 2024 om 11:59

De Romeinse beschaving en de Westerse beschaving zijn gaan lopen met alle islamitische ontdekkingen. Napoleon heeft in Egypte heel veel opgestoken van de moslims en zo zijn wetboek gemaakt. Het is niet omdat ze u blaasjes hebben wijsgemaakt op school dat je dit moet aannemen voor waarheid. Toen de moslims aan wetenschap deden gooiden ze in Europa onderzoekers op de brandstapel. Europa is groot geworden door plunderingen en laffe tactieken. En ik blijf erbij : Moslims hebben Napoleon de weg laten zien hoe hij een deftig wetboek moest opstellen. Geen Romeinen en zeker geen Grieken die voor alles een god hebben

26 februari 2024 om 12:01

@Gillesdb9: waarschijnlijk is je naam gebaseerd op Gilles de Bilde. Fantastisch voorbeeld moet ik zeggen. Een marginale voetballer die op hetzelfde niveau als u zit qua studies...

26 februari 2024 om 12:13

Er is zoveel mis met wat jij hier typt.

De Romeinse beschaving en de westerse beschaving hebben niet "gelopen" met islamitische ontdekkingen. Hoewel er zeker sprake was van uitwisseling van kennis en ideeën tussen islamitische beschavingen en de westerse wereld tijdens de middeleeuwen, was er geen sprake van dat de westerse beschaving alle islamitische ontdekkingen heeft "gepikt" of "geplunderd". In de islamitische wereld bloeiden wetenschap, filosofie en kunst tijdens een periode die bekend staat als de Gouden Eeuw van de islam, die zich uitstrekte van de 8e tot de 14e eeuw. Tijdens deze periode werden belangrijke werken vertaald uit het Grieks, Latijn en Sanskriet naar het Arabisch, en werden nieuwe ontdekkingen gedaan op verschillende gebieden.

Nogmaals, Napoleon heeft zijn wetboek, het Burgerlijk Wetboek of de Code Napoléon, niet rechtstreeks gebaseerd op moslimwetgeving. Het Burgerlijk Wetboek was voornamelijk gebaseerd op het Romeinse recht, met enkele moderne aanpassingen. Hoewel Napoleon tijdens zijn Egyptische campagne in aanraking kwam met de islamitische cultuur, is er geen bewijs dat dit directe invloed had op de totstandkoming van zijn wetboek. Als dat er wel is, hoor ik dat graag van je.

Het idee dat Europa alleen maar is gegroeid door plunderingen en laffe tactieken is een simplificatie van de geschiedenis. Tuurlijk zijn er landen veroverd en volkeren verslagen. Maar dat is toch hoe het vroeger altijd ging?hoe zijn overigens de kalifaten dan groot geworden? Ook door onder andere plundering, moorden, genocide, slavernij toch?

Het idee dat moslims de weg hebben gewezen aan Napoleon bij het opstellen van een wetboek en dat de Romeinen en Grieken alleen maar goden hadden, is een simplistische en onnauwkeurige weergave van de geschiedenis. Napoleon's wetboek was voornamelijk gebaseerd op eerdere juridische tradities, zoals het Romeinse recht, en werd ontwikkeld met input van juristen en geleerden uit die tijd, niet alleen gebaseerd op één specifieke bron of cultuur. Bovendien hadden de oude Grieken en Romeinen complexe juridische systemen die verder gingen dan alleen religie. Dat is alsof ik zou zeggen dat Moslims alleen maar Allah hadden en meer niet. Je snapt toch wel dat dat nergens op slaat?

26 februari 2024 om 12:34

Zo, op een druilerige maandag een artikel over Ronaldo's vermeende masturbatie gebaar... en voor je het weet gaat het over schurkenstaten en gaan we zelfs eeuwen terug in de tijd naar de oude Grieken en Romeinen. Geweldig! 👍

26 februari 2024 om 12:44

Ik trek mijn eerdere comment in, dit is de slechtste comment van de dag. En prima, ik zal mijn proefschrift inleveren. Overigens behaald bij de universiteit, niet op school.

26 februari 2024 om 13:04

De Romeinse beschaving in de 6e eeuw heeft iets gestolen van de islamitische. Weet jij wanneer de profeet Mohammed leefde? In de 7e eeuw namelijk.

26 februari 2024 om 13:07

Nee is allemaal gepikt en gestolen weet je wel. En zo niet, dan ben je gebrainwashed op school.

Moslims zijn namelijk het beste wat de wereld is overkomen, pikken en stelen sowieso nooit!

26 februari 2024 om 10:36

Hij was aan het sjoelen. Ronaldo staat minder bekend om zijn passie voor oud hollandse spelletjes maar in de sjoelwereld wordt hij ook wel de Messi van het sjoelen genoemd.

26 februari 2024 om 15:44

Eerlijk, daar lijkt het meer op dan wat hij daadwerkelijk probeert uit te beelden. Of hij pretendeert een masturberende kromgegroeide holbewoner te zijn met een leuter van 1 meter 20.

😂



Het kan aan mij liggen, maar ik zie geen masturbatie-gebaar. Zij zullen er wel wat anders in zien, maar man wat kunnen ze een probleem maken om niets. Ben benieuwd of hij een schorsing krijgt.

Ook triest dat die supporters maar Messi Messi blijven roepen. Wees blij dat zo'n grote voetballer in jouw land, jouw competitie komt voetballen en respecteer hem, dan krijg je ook niet zulke tegenreacties terug (wat Ronaldo overigens niet moet doen, laat zich enorm kennen, maarja dat is dat weer z'n ego)

26 februari 2024 om 09:39

Ronaldo zal zich er niet veel van aantr…

Zal het niet veel kunnen schelen bedoel ik. Wel?

26 februari 2024 om 10:19

Aan- of aftrekken. Blijkbaar doet hij het (hem) beide

26 februari 2024 om 09:41

Of hij ontkurkt een fles champagne, of hij aait een hond, of hij heeft een leuter van 1.20m.

Ik vind het allemaal wel kunnen trouwens.

26 februari 2024 om 09:45

Heb je het filmpje wel gezien, Myvision? Het gaat om Ronaldo, niet om Lukaku.

26 februari 2024 om 09:46

Hahaha, zeker heb ik het gezien!

26 februari 2024 om 10:27

Hij aait een hond😂. Hahaha ik ga stuk, erg scherp opgemerkt. Persoonlijk dacht ik dat hij zijn Samurai-zwaard aan het slijpen was. Zo zie je maar wat je met een beetje fantasie bereikt.

Benieuwd of hij een schorsing krijgt voor wat dierenliefde, zou bijzonder zijn..

26 februari 2024 om 10:33

Ik weet niet zo goed wat de positie van dieren in Saudie Arabie is Gluubstertj, maar ik acht de kans groot dat die meer rechten hebben dan de vrouwen in dat land

Een Samurai-zwaard is ook een goeie inderdaad haha!

26 februari 2024 om 11:02

Met de hond aaien komt hij dan wel weg haha...behalve als het een naakthond is, dan mag het waarschijnlijk weer niet 😃

26 februari 2024 om 11:16

Fout. Belachelijke comment ook. wellicht alleen in Nederland is dat van toepassing. Mensen moeten eens naar de Golfstaten reizen ipv onzin napraten. Het is daar tevens veiliger dan Europa en andere werelddelen.

26 februari 2024 om 11:25

Ik ben 4x in de Golfstaten geweest de afgelopen 5 jaar, dus weet wel een beetje hoe de situatie daar is. Je mag mijn opmerkingen belachelijk vinden, alleen tekent het ook je gebrek aan tolerantie en gevoel voor humor.

26 februari 2024 om 12:21

Je opmerking is niet alleen belachelijk maar ook zwaar racistisch en getuigd van ontwetenheid apart voor iemand die er zogenaam 4x is geweest. Maak een grap over Joden en je account word geblokeerd en men gaat misschien zelfs aangifte doen maar over moslims mag je alles zeggen. Voel je nu heel stoer?

26 februari 2024 om 13:31

Ik heb zeker gevoel voor humor
Dat jij dit wilt aanduiden als humor tekent eerder voor een gebrek aan kennis maatje..

26 februari 2024 om 09:42

Ik zie er ook geen masturbatie-gebaar in. Misschien als je Ron Jeremies heet ofzo, maar voor de normale sterveling is dat echt anders....

26 februari 2024 om 09:53

Daarom wordt het onderzocht toch?
Ik ben het wel met je eens dat het triest is en provocerend werkt om weer de naam van je rivaal continue te horen. Zou juist mooi zijn om hun 2 een keer samen zien te spelen

26 februari 2024 om 09:54

Die supporters roepen dat omdat ze weten dat Ronaldo toch wel reageert. Die laat zich toch wel kennen.

"alles heeft zijn grenzen, hoe beroemd je ook bent. Dat is hoe het werkt in grote competities.”

Zeker. De vraag is hier echter hoe het werkt in kleine competities

Had ie vorig jaar niet ook al zoiets? Wel zieke stats trouwens..

een paar extra plakjes ham op zijn boterham, moet toch kunnen

Hij ontkurkt toch gewoon champagne. Heeft ie van Michieltje geleerd. Oh wacht, drinken is daar ook obsceen.

26 februari 2024 om 10:06

Kinderchampagne van de hema misschien?

Word onderzocht, Ronaldo zegt dat hij geen masturbatie gebaar deed, maar dat het iets anders betekende. Word nogmaals onderzocht, niet genoeg bewijs dat het een masturbatie gebaar was. Ze kunnen er dus niets mee, case closed.

Graag gedaan mensen, nu hoeven jullie de rest van de artikelen hierover niet meer te lezen, scheelt je tijd

Wat een drukte om helemaal niets..

Lijkt eerder alsof hij zijn nieuwe auto aan het aftikken is.

Als ik op social media ook zie hoe mensen uit bepaalde regio's zoals het Midden Oosten en Azië geobsedeerd zijn met die Messi Ronaldo vete, snap ik wel dat je daar moe om wordt. Zonde 2 van zulke legendarische spelers zo in een zwart licht te zetten.

Grote competities? 😅😂😭

Zie hier weinig obsceens in. Beetje vreemde manier van masturberen hebben ze daar dan. Maar wel mooi dat ze daar al de illusie hebben bij de grote competities te horen.

Cristiano laat zich zo makkelijk de tent uitlokken. Moet hij niet doen, zo'n wereldvoetballer! Bizar veel prijzen gewonnen. Nergens voor nodig dit.

Masturbatiegebaar? Ik weet niet wat hij precies probeert uit te beelden maar als je zo masturbeert dan gaat er iets niet helemaal goed met je volgens mij.

Erg dom van zo'n ervaren voetballer. Als tegenstander weet je nu precies hoe je hem uit de tent lokt en hem gefrustreerd maakt.

Als dat rukken moet voorstellen is Ronaldo blijkbaar ook getalenteerd in een andere lucratieve business.

Ik dacht heel even aan een flappen tellen gebaar maar hoe vaker ik het bekijk, hoe meer ik denk dat hij een schoenpoets gebaar maakt als in, jullie zouden m'n schoenen moeten poetsen of Messi kan mijn schoenen niet poetsen, zoiets. Hoe dan ook: 500 zweepslagen.

Ach heerlijk, weer een hele commentsectie waarin kleuters gaan wijzen naar Ronaldo en Messi en waar ze hun idolen gaan verdedigen. Geef de popcorn even door aub.

Het is kinderachtig omdat je weet dat Ronaldo erom moet janken. Het is alsof je je broertje treitert door hem steeds sukkel te noemen en weet dat die overdreven er op zal reageren. Dat is bij Ronaldo dus ook zo.

Er is een reden dat de tegenstanders van Messi geen Ronaldo Ronaldo tegen hem roepen. Gewoonweg omdat het Messi echt geen moer kan schelen en waarschijnlijk er alleen maar om moet lachen.

Dit is geen masturbatiegebaar, dit is sjoelen!

Is toch geen obseen gebaar. Hij is aan het sjoelen. Cristiano stop lekker met voetballen daar in de zandbak en hou mooi je eer aan je eigen en ga lekker vakantie houden de rest van je leven 😎😎

Jeetje, zit even de reacties te lezen en krijg gelijk een hele cursus “Wetboek van Napoleon”.

Wel interessante discussie, moet kunnen mannen.

Daarentegen, Ronaldo.. grote meneer, kleine jongen

Dus omdat het publiek de naam van Messi roept moet hij toch maar even zijn frustratie uiten. Je zou toch denken dat hij er gewend aan is geraakt, hij wordt volgend jaar 40 en het zit hem blijkbaar nog steeds heel diep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren