Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald de Boer hekelt ‘amateuristisch’ Man United en wijst op wissel van Ten Hag

Laatste update:

Volgens Ronald de Boer is de voor Manchester United blamerende slotfase van het halvefinaleduel in de FA Cup tussen Manchester United en Coventry City in ieder geval deels te wijten aan Erik Ten Hag.

Manchester United gaf zondagmiddag op beschamende wijze een ruime 0-3 voorsprong weg tegen Coventry City. Ronald de Boer wijst na het verstrekken van de reguliere speeltijd met de beschuldigende vinger naar Ten Hag.

“Zó amateuristisch”, doelt De Boer op het optreden van de United-spelers. De analyticus kraakt vooral het wisselbeleid van Ten Hag. Volgens hem was het te nonchalant om de sleutelspelers als Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho voortijdig naar de kant te halen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Hij deed een soort feelgood-wissels, want hij wil iedereen tevreden houden", stelt De Boer, die de wissel van Christian Eriksen maar bovenal die van Antony als illustratief voorbeeld aanhaalt.

“En natuurlijk denk je ook: dat moet kunnen, maar in mijn ogen: Garnacho wisselen voor Antony, die laat trouwens ook helemaal niks zien… Dat wordt Ten Hag wel aangerekend", bereidt De Boer de voormalig Ajax-trainer alvast voor op de bakken met kritiek die hij vermoedelijk zal ontvangen in Engeland.

“Ik ben benieuwd hoe het af gaat lopen, maar ik houd mijn hart vast voor Erik", verwijst De Boer naar de wedstrijd, maar mogelijk ook naar de nabije toekomst van Ten Hag in Manchester.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Manchester United, dat de tegenstander zeer verrassend helemaal terug liet komen. Na een doelpunt van Ellis Simms en een gelukkig doelpunt van Callum O'Hare stuurde Haji Wright Onana van elf meter de verkeerde kant op en voltooide daarmee de ongekende comeback van Coventry: 3-3.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met name de wissel Eriksen Mainoo was dramatisch, Rashford speelt heel slecht maar de houding waarmee Garnacho op het veld loopt is echt dodelijk voor je elftal, die werd ook gewoon terecht gewisseld.

21 april 2024 om 19:29

Garnacho is een enorme stoorzender. Hij heeft geniale bevliegingen maar gedraagt zich als een vedette. Daar had United vandaag weinig aan.

21 april 2024 om 21:59

Tegen Liverpool pakte die wissel (mainoo/Eriksen) wel goed uit.
Vreemd dat je Garnqchinaanslreek op hoe hij op het veld loopt. Is juist diegene die terig verdedigend en spelers opzoekt om iets te creëren. Juist de manier van Rashford is juist dodelijk voor het team. Die moest gewoon gewisseld worden.

Maar hoe kan het zo zijn dat 2 jeugdspelers gewisseld worden en het in elkaar valt. Liep toch genoeg ervaring op het veld.

De winnende trainer heeft altijd gelijk. Op naar de finale

Achteraf is altijd makkelijk praten. Je staat 3-0 voor tegen de nummer 8 van de Championship en met nog 25 minuten te spelen haal je Garnacho (een tiener) eruit en geeft de aankoop van 100 miljoen wat speeltijd. Geen idee waarom dit te wijten is aan ten Hag.

21 april 2024 om 20:10

Inderdaad, ik snap niet waarom mensen doen alsof dit een hele gekke wissel was ofzo, dat was het totaal niet. Mainoo had ik persoonlijk wel laten staan maar ook dat is een piepjonge gozer die je (met alle blessures die je al hebt) niet wil overbelasten in deze fase van het seizoen.

21 april 2024 om 21:16

Die aankoop van 100 miljoen die het nog steeds niet laat zien bedoel je? Donny zijn credits waren op, maar die heeft geen 100 miljoen gekost. Enige reden dat Antony nog minuten krijgt is die 100 miljoen vermoed ik..

Heeft die Garnacho zijn gezicht cosmetisch laten verbouwen?

On: Veel pech voor Ten Hag. Zoveel blessures en een toch ondermaatse selectie. Zeker dat laatste is Ten Hag deels te verwijten. Deze wedstrijd tekent het seizoen van United wel een beetje. Soms gaat het goed en lijkt het wel ergens op, om vervolgens weer als een kaartenhuis in te storten. Maar voor de poorten van de hel weet Ten Hag net voldoende krediet te pakken om door te mogen gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren