Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano benoemt ‘enorme power’ van Mbappé en salarisindicatie bij Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid doet er alles aan om Kylian Mbappé zo snel mogelijk te contracteren. Dat laat Fabrizio Romano weten in een video-item. Volgens de transfermarktspecialist zijn op dit moment de onderhandelingen over enkele ‘cruciale details' gaande.

Romano bevestigt dat de 25-jarige aanvaller vorige week intern zijn vertrek bij Paris Saint-Germain heeft aangekondigd. Er gingen vervolgens geruchten dat clubs uit de Premier League zich ook in de strijd om de handtekening van Mbappé wilden mengen, echter is enkel Real, dat hem al een contractaanbod heeft gedaan, nog in de race.

Marca schreef maandag dat Mbappé zelfs al een langdurig contract bij de Madrilenen heeft ondertekend. Dit wordt door Romano echter duidelijk tegengesproken. De journalist benadrukt dat er eerst nog enkele belangrijke details besproken moeten worden.

Zodra Mbappé zijn verbintenis heeft ondertekend, zal hij samen met Paris Saint-Germain in een statement zijn vertrek bij de Franse grootmacht wereldkundig maken. Een van de details waar de aanvaller nog met Real over moet onderhandelen zijn de portretrechten. Volgens Romano heeft Mbappé op dit gebied ‘enorm veel power’.

De transfermarktexpert geeft ook een indicatie van het salaris dat de 75-voudig international van Frankrijk op gaat strijken in Madrid. Romano weet dat Mbappé een soortgelijk salaris als Jude Bellingham en Vinícius Júnior tegemoet kan zien. Beide sterspelers van Real verdienen momenteel zo’n 400.000 euro per week, wat neerkomt op ruim 20 miljoen per jaar.

Doordat Real geen transfersom voor Mbappé hoeft over te maken, kan de steraanvaller ook ‘een enorme tekenbonus’ tegemoetzien. Romano noemt nog geen exact bedrag, maar zal meer details geven zodra Mbappé zijn contract bij de Madrilenen daadwerkelijk heeft getekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah, de eeuwige transfer. Het genereert al bijna geen clicks meer. Je zou onderhand bijna hopen dat hij voor 29 miljard euro per jaar lekker naar de zandbak vertrekt.

21 februari 2024 om 09:40

Daar zullen alle clubs waar hij niet voor kiest inderdaad op hopen ja. Begrijpelijk.

21 februari 2024 om 10:28

Nou eerlijk RM, ik ben er ook al even klaar mee met al dat gedoe rond die gozer. Natuurlijk is hij van harte welkom bij Arsenal, ook al is het niet realistisch dat iemand van zijn statuur daarvoor kiest, maar ik zal oprecht blij zijn als we weer een paar jaar van dit hele circus verlost zijn. En dan begint het een 1,5 jaar voor het verstrijken van zijn huidige contract weer allemaal opnieuw, want dan moet er weer geld bij natuurlijk... Oprecht vermoeiend, dat zou ik ook zo voelen als hij wel naar Arsenal zou komen of voor ze zou spelen.

21 februari 2024 om 09:54

Ik heb het idee dat er gewoon over een maand een bericht verschijnt dat hij voor nog een jaar bij PSG getekend heeft.
Uiteraard voor een handvol tekencentjes.

Je moet je toch afvragen of hij dat dan wel gaat doen. Hij levert iets van 50 miljoen aan salaris en enkele tientallen miljoenen aan bonussen in, hij laat honderden miljoenen van Parijs schieten. Dit zijn bedragen die City, Chelsea en Newcastle met gemak kunnen matchen en overtreffen. Fayza zal niet blij zijn met hem als hij het laatste woord heeft en besluit naar Madrid te komen.

21 februari 2024 om 10:12

Zijn moeder zal het vast verschrikkelijk vinden dat haar zoon het laatste woord heeft over iets wat alleen hem aan gaat. Die ziet haar zoon vast liever bij Newcastle spelen. Vast en zeker.

21 februari 2024 om 11:01

Met een knipoog, Ryangarcia. De club waar hij tekent krijgt Fayza gratis erbij. Lijkt me op het eerste gezicht vreselijk, maar dat is ook vanwege wat de media over haar vertelt. Voor hetzelfde geld is ze een gouden mens. ;-)

Overigens is Newcastle best wel een goeie plek om te vertoeven voor de gewone man. In elk geval beter betaalbaar dan London en andere zuidelijke steden.

21 februari 2024 om 10:38

Verschil is wel dat hij voor een contract van pakweg 5 jaar 130 miljoen aan tekengeld krijgt Eigenlijk dus gelijkwaardig aan 30 jaar per seizoen erbij. Real gaat niet voldoen aan zijn huidige salaris en dan kan hij zelf de keuze maken tussen geld of een sportief succes..

21 februari 2024 om 10:47

Geen een club buiten PSG in Europa gaat een salaris van 70 miljoen geven. Dus als die in Europa een stap wou maken dan moest die sowieso geld inleveren. Als die moeder geld wil verdienen was die Saudi aanbod van afgelopen zomer de enige optie.

21 februari 2024 om 12:44

Die jongen heeft al teveel geld om uit te geven.

Alleen nog dus wat over zijn portretrechten en dan is die officieel speler van Real Madrid. Na 3 jaar is het dan eindelijk zover hoor. Heeft lang geduurd maar nu heb je ook wel een speler voor volgend seizoen om aan je selectie toe te voegen. Hopelijk dat het binnen nu en twee weken kan worden afgerond. En dan de volle aandacht naar Davies en Yoro. En dan heb je een topselectie in handen.

21 februari 2024 om 10:28

Wat moet Yoro bij Real Madrid? Als Militao terug is gaat Militao alles spelen met Rudiger en/of Alaba...

Yoro is 18 of 19. Die heeft voldoende minuten nodig. Die zie ik niet zo snel naar Real Madrid gaan momenteel.

Ik hoop persoonlijk dat hij naar Arsenal komt. Misschien zie ik hem nog wel liever komen dan Diomande van Sporting Cp.

Davies vind ik wel stilstaan in zijn ontwikkeling.
Is die Miguel Gutierrez juist niet een goede optie? Lijkt mij beter dan Fran Garcia als back en is ook Spaans. Vooral aanvallend brengt die ook meer, toch? En jullie kunnen hem relatief goedkoop terughalen! Doet het uitstekend bij concurrente Girona!

Overigens denk ik dat een RB ook nog wel prio mag zijn bij Real, toch?
Vazquez kan echt niet meer daar en Carvajal heeft zich wel wat herpakt, maar een Hakimi/frimpong/arnau Martinez zou daar niet misstaan toch?

21 februari 2024 om 10:32

Wat moet die dan bij Arsenal? Saliba en Gabriel gaat die er ook niet uitspelen hoor.

21 februari 2024 om 10:36

Ik zie Yoro eerder minuten maken bij Arsenal dan bij het grote Real Madrid.
Zeker ook gezien het feit dat hij multifunctioneel is. Hij zou ook als CVM kunnen spelen namelijk.

Ook op de CVM positie zie ik hem eerder minuten maken (achter Rice, want Partey is nooit fit). Rice kan dan eventueel ook naar 8. En Saliba kan ook eens wat rust krijgen in potten!

Bij Real Madrid heb je al Militao, Rudiger, Nacho en Alaba en op de CVM ook nog eens Tchouameni, Camavinga en eventueel Kroos (als die daar speelt).

21 februari 2024 om 10:41

Alaba kan ook linksachter spelen, Nacho is onderhand wel klaar en Rudiger is al een stuk ouder dan Gabriel of Saliba.

De Varane route zou zomaar kunnen.

21 februari 2024 om 10:44

Zeker Alaba wordt al aardig wat ouder, ook Rüdiger gaat al een tijd mee. Gewoon rustig brengen a la Varane destijds.

21 februari 2024 om 10:45

Arsenal die Gabriel, Saliba, Timber en Kiwior heeft op het moment? Daarnaast heb je dit seizoen wel kunnen zien dat hij makkelijk aan zijn minuten kan komen. Nacho daarnaast is uitgeblust en kan aankomende zomer echt wel vertrekken. En dus heb je er altijd 4 nodig in een seizoen. Ook kan hij natuurlijk makkelijk de Varane route belopen die ook jong was. Ook zijn Rudiger en Alaba in de 30 en Militao is 26. Dus je hebt als Real zijnde een jonge centrale verdediger nodig voor de toekomst.

21 februari 2024 om 10:46

Haha, dat klopt. Misschien zeg ik het ook wel omdat ik wel fan ben van deze Yoro en hem graag naar Arsenal zie komen. Wellicht de Saliba routé

Sowieso zijn er een x aantal Franse talenten die ik graag zie komen hoor. Totaal niet haalbaar allemaal, maar een Leny Yoro, Desire Doué, Lucas Gourna & Guillaume Restes vind ik zo interessant. Allemaal onder de 20 jaar en bijvoorbeeld zo'n Gourna heeft ook al flink wat CL ervaring (groepstage).

Nacho is ''klaar'', maar ondertussen verlengen ze hem wel telkens en krijgt hij toch ieder jaar flink wat minuten mee en is hij nog altijd een gewaardeerde kracht binnen Madrid...

Alaba kan inderdaad linksback, maar speelt daar al heel lang niet meer. Simpelweg gezien de opbouw anders erg karig is vanuit achteruit bij Madrid als hij niet LCV speelde...

Rudiger is inderdaad wat ouder, maar lijkt wel een tweede voetballeven gevonden te hebben momenteel. Ijzersterk! Samen met Militao een uitstekend duo!

21 februari 2024 om 10:54

Nacho krijgt natuurlijk enorm veel minuten omdat letterlijk alle centrale verdedigers geblesseerd zijn waarvan twee met een kruisbandblessure. En dan nog valt die kerel vies tegen. Zelfs Carvajal en Tchouameni hebben overtuigender gespeeld als centrale verdediger dan Nacho. Met zijn 34 jaar is de klad er bij hem wel ingeschoten. Dit jaar hoort zijn laatste seizoen te zijn en dan doorselecteren.

21 februari 2024 om 11:03

Ben het met je eens hoor. Maar ben benieuwd of ze dat gaan doen.

Is trouwens die Vallejo ondertussen ook verkocht? Of staat die nog steeds op de loonlijst en verhuren ze die nog steeds ieder jaar?

21 februari 2024 om 11:16

Nee Vallejo is nog steeds verhuurd en heeft een contract tot 2025. Hopelijk dat hij aankomende zomer maar verkocht gaat worden haha

21 februari 2024 om 11:58

Miguel is terug te halen van Girona, maar of je dan beter af bent met hem is maar de vraag. Ik ben ook niet meer zo overtuigd wat Davies betreft, sinds zijn zware blessure lijkt hij aan snelheid en kracht te hebben ingeboet en hij ligt er nu vaker uit met pijntjes hier en daar. Real kan liever naar een rechtsback kijken dan naar een linksback, want op links hebben we volop keus uit meerdere opties: Mendy, Fran, Alaba, Camavinga, Nacho en zelfs Rudiger als het moet.

21 februari 2024 om 12:36

Eens.
Ik denk dat Miguel wel een pak beter is dan Fran hoor. Zeker aanvallend.

Dan heb je defensief Mendy als LB en aanvallend hem!

21 februari 2024 om 13:06

Als je 18 bent, kies je dan liever voor concurrenten die 22, 22, 26 en 26 zijn of concurrenten die 31, 32 en 34 zijn?

Dit is het perfecte moment om naar Madrid te gaan als jonge verdediger. Heb je pakweg 2 seizoenen de tijd om te settelen en je aan te passen terwijl je voldoende minuten maakt maar de defensie nog lang niet moet dragen om daarna rond je 20 te beginnen strijden voor de basisplaats die begint vrij te komen. Ideaal lijkt me.

21 februari 2024 om 16:53

@modric

Waarom zouden ze Nacho weg doen dan? Hij heeft wat mindere wedstrijden gespeeld(uitgeblust weet ik niet), maar welke speler die duidelijk beter is dan Nacho gaat de 4de optie bij Madrid zijn?

Het vergelijken met Varane zie ik ook niet. Die had enkel Ramos en Pepe voor zich. De verdediger die Real nu zou moeten aantrekken heeft Alaba, Rudiger en Militao voor zich.

Zou ik als ik Yoro was nooit doen. Kopen en direct verhuren? Dat wel.

22 februari 2024 om 00:33

Omdat die kerel misschien al 34 jaar is? Daarnaast gaat Yoro genoeg minuten krijgen als je ziet hoeveel wedstrijden Real per jaar aan het spelen is in alle competities. Alaba is daarnaast ook niet zo overtuigend voordat hij die kruisbandblessure had opgelopen. Ook zijn zowel hij als Rüdiger al in de 30. Dus dan heb je een wat jongere verdediger nodig.

22 februari 2024 om 09:58

Tsja. Maar voor jonge verdedigers is het wel zo dat hij zoveel mogelijk potten moet spelen.

Ik weet niet of Yoro voldoening genoeg krijgt als hij pak 'm beet 20 potten speelt bij real Madrid.

Denk voor hemzelf dat het beste is om bij Lille te blijven en alles te spelen hoor. En dan maar een transfer te maken als hij daadwerkelijk ergens 100% gaat spelen.
Hij is 18 of 19 (of bijna 19). Dan wil je zoveel mogelijk spelen!

Hoe komen ze op dat hij een soortgelijke salaris gaat verdienen zoals Bellingham en Vini? Een tekenbonus wordt vaak uitgesmeerd tijdens het contractduur. Dus eigenlijk is het zijn salaris maar wordt het anders verwoord.

Als die intern zijn afscheid al heeft aangekondigd bij Paris, en alleen real is serieus met hem bezig. Dan kunnen ze hem toch ook een relatief normaal salaris aanbieden?!

21 februari 2024 om 10:15

Ja omdat die het dan niet doet? Wat denk je dat er dan niemand dan meer interesse heeft?

@voetbalzone, moet er in de eerste zin niet "contracteren" staan ipv "controleren"?

Geen zorgen jongens, die tekent straks gewoon weer bij voor 300 miljoen en 30% van de aandelen van PSG, geen stress

Perez heeft het weer geflikt om hem maar 20 milj te geven ook al krijgt die miss een hoge tekenbonus maar real zal veel van hem verdienen ivm veel nieuwe sponsors plus sportief echt knap

Als hij daadwerkelijk 'maar' 20 miljoen bruto gaat verdienen dan zakt je salarishuis gewoon deze zomer wanneer Modric vertrekt terwijl je de beste en meest marketable speler van de wereld aantrekt. Dat geloof ik haast niet.

21 februari 2024 om 16:57

@real8madrid

Tel zijn tekenbonus van potentieel 130 miljoen en hij verdient als hij 5 jaar tekent dus zo'n 50 miljoen per jaar.

Ook Kroos gaat daarbij misschien met pensioen.

Snap niet dat de Real fans nog steeds zo graag willen dat hij komt. De club wordt al lange tijd aan het lijntje gehouden.

Natuurlijk is het een goede voetballer, maar daar zijn er meer van. Je laat je als een club als Real toch niet zo behandelen?

Het is bijna smeken of hij bij Real wilt komen voetballen.

21 februari 2024 om 15:58

Mbappe is al een jaar of 2/3 de beste speler ter wereld. Real zou wel gek zijn om hem te laten lopen.

21 februari 2024 om 18:31

Nee, hij is niet de beste speler ter wereld. Hij behoort wel tot de top 5.

23 februari 2024 om 08:43

Wie is beter?

21 februari 2024 om 17:03

@marcel

Wat boeit mij de financiele wisselwerking zolang het te betalen is voor Real.

Mbappe hoeft daarbij niet perse te accepteren wat er wordt geboden, omdat hij graag bij Madrid wilt spelen.

Er is ook al aangegeven dat ze altijd een goede verstandhouding gehad hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren