Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Roma denkt met Feyenoord in aantocht aan grote naam als winterversterking’

Laatste update:

Het zou deze winter zomaar tot een breuk kunnen komen tussen Leonardo Bonucci en 1. FC Union Berlin. De 36-jarige verdediger komt amper in de plannen voor in de Duitse hoofdstad en heeft volgens Corriere dello Sport te kampen met heimwee. Het AS Roma van José Mourinho heeft belangstelling getoond.

De verbazing was groot bij velen, toen Bonucci afgelopen zomer plots opdook bij Union Berlin. De verdediger kwam transfervrij over van Juventus en tekende een contract voor een jaar, dat middels een optie kon worden verlengd met een tweede jaar.

Verwacht wordt dat dat laatste niet zal gebeuren. Sterker nog: Bonucci wil deze winter al terugkeren naar zijn geboorteland, zo klinkt het. De verdediger heeft heimwee naar zijn familie, die niet is meegereisd van Turijn naar Berlijn.

De drang naar huis kan niet los worden gezien van de sportieve prestaties van Bonucci. De Europees kampioen van 2021 verscheen dit seizoen slechts zeven keer op het veld in de Bundesliga, waarvan zes keer als basisspeler.

Onder de inmiddels ontslagen Urs Fischer werd Bonucci in zijn laatste wedstrijd (0-4 verlies bij Bayer Leverkusen) na een kwart wedstrijd gewisseld vanwege dijbeenklachten. Onder diens opvolger Nenad Bjelica bleef de Italiaan twee volledige wedstrijden op de bank en mocht hij invallen tegen 1. FC Köln.

In Italië houdt men er rekening mee dat Bonucci zijn laatste wedstrijd in dienst van Union heeft gespeeld. AS Roma ziet de mandekker graag komen. De Romeinen willen in de tweede seizoenshelft klimmen op de ranglijst en treffen Feyenoord in de tussenronde van de Europa League (15 en 22 februari).

Indien het daadwerkelijk tot een deal komt, zal Bonucci het treffen met zijn voormalig werkgever Juventus moeten missen. Roma en Juventus nemen het op 30 december tegen elkaar op. Begin mei zal Juventus te gast zijn in Stadio Olimpico.

Bonucci speelde het grootste gedeelte van zijn carrière in het zwart en wit van Juventus, waarvoor hij tussen 2010-2017 en 2018-2023 tot 290 competitiewedstrijden kwam. In Italië kwam hij verder uit voor onder meer AS Bari, AC Milan en Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap ik dat je versterking zoekt. Santi is beter dan vorig jaar en Smalling kan niet nog beter zijn dan voorgaande jaren. Wat een plaag is die man.

24 december 2023 om 10:04

Ik denk inderdaad dat Roma deze versterking haalt met Gimenez in het achterhoofd ja. Wat zullen ze bang zijn.

24 december 2023 om 10:08

Bonnuci is al jaren geen schim meer van de verdediger die hij was. Grote naam, maar echt flink de slijt erop. Heb je als Roma echt helemaal niks aan.

24 december 2023 om 11:14

Haha! Ik mag inderdaad hopen dat Santi iets heeft geleerd van vorige jaar. Al blijft het een team van Mourinho. Heb Smalling altijd een matige VC gevonden maar desondanks speelde hij vorig jaar goed in het Mourinho systeem.
OT: Wat maakt Mourinho Roma kapot, qua naam, qua speelstyle en qua spelers die hij aanschaft, nu ook weer met Bonucci. Als je zo achteruit verdedigd kan hem nog gebruiken want snelheid heb je niet nodig en krijgt er een fysieke speler voor.
Ik mis de Roma in de tijd van Totti en De Rossi, speelde nog aanvallender en zat meer karakter in. Ookal ligt m’n voorkeur bij La Viola.

24 december 2023 om 13:30

Je kan veel zeggen, maar niet dat hij roma kapotmaakt. Het olimpico heeft in jaren niet zo vol gezeten.

24 december 2023 om 17:11

Bizar want de resultaten zijn zo wisselvallig. Kijk waar ze nu staan. Maar Italianen hebben andere maatstaven blijkt. Misschien het positieve nog in dit verhaal dat Olympico inderdaad goed gevuld is. Maar in die tijd waar ik het over had ook, speelde ze bovenin mee (onder de dominantie van Juve), wellicht hielp dat.

Alles beter als Smalling. Goede versterking.

Die man is toch allang op zijn retour.

24 december 2023 om 12:01

Leuk voor de CL ervaring (die niets heeft gebracht). Je had niets aan de man.

Zijn dit echt de aankopen die Roma wil hebben. Bonucci is toch allang vergaande glorie zeg. Je kan beter niemand halen dan je geld verspillen aan iemand als Bonucci...

24 december 2023 om 11:03

Wel een typische Roma aankoop, overbetalen doen we toch altijd al voor middelmatige spelers.

Jeetje helemaal in die klickbaitkop getrapt. Bonucci voor Feyenoord hoop ik dat ze met hem gaan spelen. Is een speler met ern fantastische carrière maar stop op een mooi moment. Nu is het haast sneu.

Wat heeft dat "met Feyenoord in aantocht" ermee te maken, behalve clickbaits?

24 december 2023 om 12:40

De Serie A doet er niet meer toe, ASRoms wil alleen Feyenoord nog eens uitschakelen en zo de grootste trofee “Roma-Rotterdam” Cup voor de derde keer winnen.

Of zoiets.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren