Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Roma biedt twaalf miljoen op voormalig publieksfavoriet van Groningen’

Laatste update:

Filip Kostic heeft een bewogen eerste seizoen achter de rug bij VfB Stuttgart. De linksbuiten had pas in de laatste twee maanden een vaste basisplaats in het team van Huub Stevens en kwam uiteindelijk tot drie doelpunten en zes assists. Ondanks dat Kostic niet zo dwingend was als bijvoorbeeld bij FC Groningen, heeft hij zich wel in de kijker gespeeld.

/

Sporttijdschrift Kicker bericht maandag namelijk dat AS Roma een bod van twaalf miljoen euro op de Serviër heeft uitgebracht, maar die aanbieding zou door Stuttgart naar de prullenmand zijn verwezen. Het is onduidelijk of Stuttgart de 22-jarige Kostic gewoonweg niet wil verkopen of dat men het voorstel van Roma te karig vindt.

Kostic maakte afgelopen zomer voor zes miljoen euro de overstap van Groningen naar de Bundesliga en door een clausule kan de transfersom nog met een miljoen oplopen. De Trots van het Noorden bedong ook een doorverkooppercentage van vijftien procent. Kicker schrijft overigens dat Kostic met Martin Harnik en Daniel Ginczek ervoor heeft gezorgd dat Stuttgart zich heeft gehandhaafd. Het blad spreekt van de Magisches Dreieck.

'VfB Stuttgart had het bod van AS Roma moeten accepteren'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou raar zijn want Filip heeft geen goed jaar achter de rug. 12 miljoen is daarnaast teveel maar wanneer het waar is moet Stutt het doen. Roma heeft daarnaast Ljajic en Gervinho voor die positie.

1 juni 2015 om 09:28

Gervinho gaat weg

1 juni 2015 om 11:28

Waarheen?

1 juni 2015 om 14:28

Ljajić is toch geen linksbuiten vriend? Kostić had een slecht begin, maar heeft zich de afgelopen weken ontpopt tot een onmisbare kracht en ik zou hem zeker niet voor een schamele 12 miljoen verkopen.

1 juni 2015 om 18:52

Jawel vriend, hij speelt liever op links dan op rechts.

Jammer hoopte stiekem dat hij naar PSV zou komen zie ik veel liever komen dan de nederlandse linksbuitens. Maar dit zijn natuurlijk bedragen die PSV niet neer gaat leggen.

1 juni 2015 om 10:29

nou... een pure buiten zou niet goed zijn voor Willems (dus mag wat mij betreft komen als willems weggaat want anders gaan ze elkaar voor de voeten lopen). PSV heeft in mijn ogen een naar binnen komende buiten nodig met scorend vermogen

1 juni 2015 om 10:52

Kostic kan dat uitstekend. Als je hem in de Eredivisie een beetje gevolgd hebt dan weet je dat hij prima ruimte kan maken voor de opkomende back.

Hopen dat hij voor 15 miljoen verkocht gaat worden, al zou het niet realistisch zijn natuurlijk. Maar dan kan het maar zo zijn dat we er nog een dikke 2 miljoen extra aan opstrijken....

matig aan het begin van het seizoen. Na de winterstop een vaste waarde en een bepalende kracht.

Roma kan beter Gradel halen. Al heb ik liever dat hij niet vertrekt bij Saint-Etienne.

Weergaloos linkerbeen deze man, zou een mooie stap voor hem zijn!

1 juni 2015 om 10:07

Zoveel verschil zit er toch niet tussen roma en schalke...? Kostic doet t laatste tijd super iig. Niet af te stoppen die gast. Lastpost voor iedere verdediger

1 juni 2015 om 12:20

Roma is zo weergalloos goed dat het thuis met 7-1 verliest van Bayern. Dat heb ik Schalke nog niet zien gebeuren hoor, hoewel die er jaarlijks minstens 2 keer moeten tegen spelen. Roma is zo'n typische ploeg waarvan je op voorhand weet dat ze er in Europa nooit iets deftigs van zullen bakken.

1 juni 2015 om 12:45

Je gaat dus 1 uitslag nemen als referentie. Man toch.

Snap niet dat Stuttgart Kostic volgens de poll weg moet doen. Ze verdienen er zelf maar 4-4,5 miljoen aan, dan zou ik hem ook nog een jaartje houden! Helemaal iemand die zo belangrijk is.

1 juni 2015 om 11:56

12miljoen is het dubbele wat Stuttgart heeft betaald, dat is niet slecht hoor in een jaar natuurlijk.

Ik zei een paar weken terug leuke speler als opvolger van Depay maar nu blijkt hij 12 miljoen waard te zijn en Roma heeft interesse.

Stuttgart is een grotere club dan Roma, spelend in een grotere competitie dan de Italiaanse, dus lekker blijven daar.

1 juni 2015 om 12:40

Lol, Saude, slaat nergens op ! Roma is in alles een stuk groter dan Stuttgart ! Who is Stuttgart ?

1 juni 2015 om 14:26

Hij zit er helemaal niet zo ver naast hoor. Stuttgart kent nu dan wel een rotseizoen, maar het is een van de grootste clubs van Duitsland. Puike erelijst, mooie begroting, grote aanhang en schitterende faciliteiten. Een stap naar Roma zou voor Kostić alleen iets toevoegen vanwege de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren