Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC versterkt zich met Wormgoor: ‘Hij investeert in zichzelf’

Laatste update:
/

RKC Waalwijk heeft na de winterstop de beschikking over de diensten van Nando Wormgoor. De 22-jarige centrale verdediger komt op huurbasis over van FC Dordrecht en meldt zich vanaf 5 januari bij de selectie.

“Nando is een fysiek sterke speler met opbouwend vermogen. Door naar RKC te komen investeert Nando in zichzelf”, vertelt directeur Remco Oversier via de officiële kanalen van RKC. “Tevens biedt dit de ons de kans om een hem een half jaar te zien en met hem te werken. Indien dit van beide kanten bevalt, kan dit eventueel leiden tot een langere samenwerking.”

Wormgoor is de jongere broer van ADO Den Haag-verdediger Vito Wormgoor. De verdediger speelde eerder voor Vitesse en kwam vorig seizoen bij FC Dordrecht tot tien optredens in het eerste elftal.

Een goede versterking voor RKC Waalwijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
23 december 2014 om 10:08

Omdat een speler met welgeteld 0 competitie wedstrijden dit seizoen voor Dordrecht op huurbasis bij RKC heel wat wedstrijden mee kan doen.

23 december 2014 om 10:18

Of je nou op de bank zit bij een ploeg die stijf onderaan staat in de Eredivisie of speelt voor een ploeg die onderaan staat in de JL. Ik zou altijd kiezen voor een club waarbij ik zou spelen. Stel dat ie t leuk doet dan komt er misschien nog wel een andere ploeg voor hem terwijl hij zich bij Dord niet kan etaleren.

23 december 2014 om 12:19

Sowieso een goede zet. Hij kan minuten maken en zit na dit seizoen toch niet meer bij dat zooitje van RKC. Dordrecht degradeert toch en dus zullen spelers misschien wel vertrekken wat betekent dat er misschien wel een plekje voor Wormgoor bijzit. Mits hij het goed doet.

23 december 2014 om 17:03

Ik heb het idee dat we na de winterstop weer omhoog klimmen spelers terug die nu geblesseerd zijn en het voetbal begint al weer iets beter te worden.

23 december 2014 om 11:02

Hij heeft niks te verliezen. Hij blijft onder contract staan bij FC Dordrecht, dus is niet afhankelijk van alles wat er gebeurt in Waalwijk. Mocht de club bijvoorbeeld failliet gaan komt Wormgoor niet zonder werk te zitten, want hij staat nog onder contract in Dordt. Daarnaast is het voor een speler, zeker op zijn leeftijd, belangrijk om elke week te spelen. Dat kan hij bij zijn huidige werkgever niet en vermoedelijk is hem bij RKC wel een basisplek beloofd, indien hij presteert natuurlijk. En laten we eerlijk zijn: het kan niet slechter gaan bij Rkc. Het kan alleen maar beter gaan, dan is het best een interessante uitdaging voor een speler om te kijken wat je kunt bolwerken gedurende je periode bij de club. Als ze straks als twaalfde eindigen bijvoorbeeld, dan kijk je als speler toch tevreden terug op jou aandeel in de stijging van acht plaatsen. Daarnaast kom je nooit in beeld bij een club zonder minuten te maken. Hij kan zichzelf op deze manier in de kijker spelen bij de technische staf van Dordt of zelfs bij scouts van andere clubs.

Zoals gezegd. Wormgoor heeft niks te verliezen en kan hier alleen maar beter van worden.

Men heeft daar geen cent om uit te geven, maar toch kunnen ze weer wel een speler huren.

23 december 2014 om 11:06

Je beredenering is kort door de bocht als je het mij vraagt. Er zijn tal van constructies waardoor dit mogelijk is. Zo bestaat de mogelijkheid dat RKC niks betaald voor Wormgoor (geen salaris of huurbedrag), dat externe financiers hier verantwoordelijk voor zijn of dat er nog ruimte in het spelersbudget was. Al lijkt dat laatste me sterk. Zo huurt NAC momenteel bijvoorbeeld Perica kostenloos van Chelsea en worden de winterse versterkingen, ondanks categorie 1, betaald met geld vanuit externe partijen.

23 december 2014 om 12:56

Zo was dat ook bij Willemii vorig seizoen, die kregen een nieuwe hoofdsponsor en die wilde Landzaat erbij hebben terwijl WII geen geld had. Dus die sponsor heeft dat ook zelf betaald.

Ik investeer ook in mezelf mag ik ook bij RKC spelen.

Bij RKC speelt Seedorf. Nog niet veel wedstrijden gespeeld , maar van wat ik gezien heb , is het een groot talent. Groot , sterk , snel en rustig aan de bal.

Toch grappig om te lezen hoe mensen reageren die totaal niet weten wat er bij RKC speelt en zomaar onzin uitkramen als je er niks vanaf weet van heel deze situatie zeg dan niks, er word achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing aan al deze ellende dit mag misschien sportief niet te merken zijn maar qua beleid word er wel hard gewerkt en naar mijn weten komt het goed met RKC en zullen ze binnekort met goed nieuws komen.

Ot:
Lijkt me een prima aanvulling op onze toch al krappe selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren