Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry houdt hoofdwond en hersenschudding over aan autocrash

Laatste update:

Franck Ribéry komt voorlopig niet in actie namens Salernitana. De middenvelder is afgelopen weekend betrokken geraakt bij een autocrash en heeft als gevolg daarvan hoofdletsel opgelopen. Italiaanse media melden dat Ribéry een hersenschudding en een hoofdwond heeft overgehouden aan het ongeluk. De Fransman reed niet zelf, het ongeluk werd veroorzaakt door een familielid van hem.

Volgens Il Corriere dello Sport kreeg de voormalig speler van Bayern München zondag bij zonsopgang een ongeluk toen hij als bijrijder in een voertuig zat dat tegen een verkeerslicht was gebotst in de stad Laura di Capaccio Paestum, in de provincie van Salerno. Ribéry werd daarop met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar werd daar al snel ontslagen. Salernitana laat in een verklaring weten dat Ribéry voorlopig niet inzetbaar is. De Fransman wordt sowieso een week aan de kant gehouden.

De auto van de speler crashte tegen een verkeerslicht en kwam vervolgens tegen een muur tot stilstand. Ribéry werd daarop met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Salernitana kwam al snel met een verklaring dat het niet Ribéry was die achter het stuur zat. Volgens de berichten van Italiaanse media vond het ongeval plaats in de stad Capaccio Paestum, ongeveer veertig kilometer ten zuiden van Salerno.

De afwezigheid van Ribéry is een flinker aderlating voor Salernitana, daar de club volop in de strijd is tegen degradatie. De ploeg staat laatste in de Serie A met 15 punten uit 25 duels en heeft een achterstand van tien punten op de veilige zeventiende plek. Ribéry tekende afgelopen zomer bij de promovendus, nadat hij zijn contract bij Fiorentina niet had verlengd. Hij stond in veertien van zijn zestien competititewedstrijden in de basis, maar trof nog geen doel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ribery en auto's, niet echt een gelukkig huwelijk...

hmm niet de eerste keer dat dit Ribery gebeurd.
maar goed die denkt herstellen en verder die ligt hier niet zo wakker van

Dit is toch geen stad? Daar woont echt vrijwel niemand, overigens een heel mooi stukje.

Maar met of zonder ribery, er zit te weinig kwaliteit in deze selectie helaas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren