Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rentree Sneijder positieve noot bij nieuw puntverlies Internazionale

Laatste update:

Het is en blijft dit seizoen zwoegen bij Internazionale. Sinds de komst van interim-coach Andrea Stramaccioni zijn de resultaten iets verbeterd, maar een echte lijn valt nog altijd niet te ontdekken. Zondag kwamen i Nerazzurri niet tot scoren bij Fiorentina, dat zelf ook het net niet wist te vinden (0-0). Lichtpunt voor de bezoekers uit Milaan was de rentree van Wesley Sneijder, die voor het eerst sinds 9 maart weer eens zijn waarde kon bewijzen.

/

De thuisploeg begon aanmerkelijk beter aan het duel. Slechts zeventig seconden had la Viola nodig voor de eerste kans. Houssine Kharja verscheen uit het niets oog in oog met Júlio César, maar schoot hopeloos naast. Het antwoord van Inter kwam via Diego Forlán, die tot twee maal toe gevaar stichtte in de buurt van doelman Artur Boruc. Al met al was het eerste bedrijf echter zelden het aanzien waard. Na de pauze veranderde dat enigszins.

Inter kreeg iets meer grip op de tegenstander en creëerde een licht veldoverwicht. Dat zonder overigens tot echt grote kansen te komen. Na tien minuten spelen bracht coach Stramaccioni Sneijder in de ploeg en de Nederlander fungeerde meteen als graag gezocht aanspeelpunt voor zijn ploeggenoten. Ook de inbreng van de Oranje-international bracht in offensief opzicht weinig soelaas en de beste kans was dan ook voor de gastheren.

Halverwege de tweede helft stuurde Adem Ljajic ploeggenoot Andrea Lazzari diep, die net voor César bij de bal kwam. De Inter-goalie raakte de middenvelder heel licht aan, maar het bleek genoeg voor een strafschop. Ljajic schoot vanaf elf meter niet eens slecht in, maar César corrigeerde zijn eigen fout door de bal knap langs de paal te tikken. Via Matija Nastasic was Fiorentina niet veel later nog eens dicht bij de 1-0, maar de volley van de verdediger zeilde rakelings over de kruising.

Bekijk hier de samenvatting van Fiorentina - Internazionale:

Gaat Internazionale Europees voetbal halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij een beetje in vorm lijkt te komen. Erg belangrijk voor ons op het EK.

22 april 2012 om 14:30

'in vorm' zijn grote woorden, 'fit' is meer van toepassing, als hij weer met mooie passes e.d. begint te strooien is hij pas in vorm..

Hahaha wtf? Gewoon 1 seconde na de wedstrijd staat dit al geschreven.
Dramatische wedstrijd weer hoor. Vind het echt niet om aan te zien.

22 april 2012 om 15:23

Het verslag wordt al tijdens de wedstrijd geschreven zoals alle verslagen hier over voetbalwedstrijden.. zo speciaal is dat dus niet..

Goed voor hem dat hij weer fit is, hij kan ongelofelijk belangrijk worden voor Oranje op het Wk

22 april 2012 om 15:55

Snap ik ook wel

22 april 2012 om 16:04

Grote knul...

Dramatische wedstrijd van beide kanten... Jammer.
Dat Sneijder speelt is dan iig weer wat positiever.
Gaat niet best met Fiorentina.

Ongelooflijk dat Inter zo is afgezakt.

Sneijder zou ik geen basisplaats geven op het EK. Tuurlijk is het in vorm een goede speler, maar op dit moment is hij dramatisch uit-vorm, ook door zijn blessure.br Ik ben benieuwd welke beoogde-aankopen Inter op het oog heeft, iemand een idee?

Beide ploegen speelde zwak en een gelijkspel is verdiend. Over het algemeen vond ik persoonlijk Fiorentina de beste kansen hebben gehad (voor zover die er waren in deze wedstrijd), terwijl Inter het spel probeerde te maken. Maar Fiorentina verdedigde goed en loerde op de counter die ze paar keer zelfs goed hadden kunnen benutten. Inter flirtte te veel met de buitenspel val en dat liep maar net goed af! Ook César die eigenlijk eerst een domme fout maakt, maar hem dan weer rechtzet. Over het algemeen een vrij zwakke wedstrijd, al vond ik Fiorentina soms verrassend uit de hoek komen. Bij Inter werd vaak een eindstation van een aanval gemist.

22 april 2012 om 14:43

Qua kansen is een gelijkspel inderdaad een goede uitslag. Inter bakte er net zoals ons niet veel van, en creëerde ook niet veel. Wel heel erg zuur dat Ljajic die penalty mist, als je 3 punten had gepakt hier stond je er ineens veel beter voor. Nu blijven het weer angstige weken..

22 april 2012 om 15:38

hmm ja, beide ploegen spelen dit seizoen gwn zwaar onder hun niveau. Normaal speelt Inter bijna altijd CL, en ook Fiorentina speelde 2seizoenen geleden (geloof ik) ook nog gwn CL. Dat ze nu dan op de 7e en 15e plaats staan, is op z'n minst opmerkelijk.

Zoals ik reeds zei is een gelijkspel wel op zijn plaats, daar Inter meer het spel probeerde te maken en het leek alsof er kansen kwamen, die er dan uiteindelijk weer niet kwamen.. Fiorentina loerde op haar beurt wat op de counter, maar eerlijk is eerlijk: de beste kansen waren voor hun.

erg saaie wedstrijd, mooi dat sneijder weer mee kon doen, en forlan mag van mij echt in de serie C gaan voetballen, want die bakt er werkelijk niks van, de hele eerste helft leek het alsof hij rustig in het park aan het wandelen was, echt niet om aan te zien

0-0 en maar liefst 9 gele kaarten (4 om 5). Heb geen minuut gezien, maar lijkt me een dramatische wedstrijd geweest te zijn. Het scorende vermogen bij Inter is erg laag. In 54e minuut is Sneijder ingevallen, maar hij heeft kijkend naar de recentie ook niet echt zijn stempel op de wedstrijd kunnen drukken. Maar ja... het is natuurlijk niet de coach direct te verwijten dat ze niet aan voetballen toekomen. Hopelijk volgend jaar meer effect.

Dramatische wedstrijd, van beide kanten. Inter bakte er ook niet veel van, en wij ook niet. Tot overmaat van ramp mist Ljajic ook nog een penalty, wel mooi dat hij tijdens zijn wissel gewoon applaus kreeg van de tifosi. Een puntje tegen Inter, met een B-ploeg, vind ik toch een puike prestatie. Met Jovetic, Vargas, Amauri en Montolivo erbij hadden we hoogstwaarschijnlijk gewonnen ook nog. Vanmiddag maar eens kijken wat Lecce gaat doen tegen Lazio, en Genoa tegen Siena. Voor deze ene keer ben ik dan toch maar voor Siena.

Camporese speelde trouwens weer een hele goede wedstrijd, die jongen moet echt meer kansen gaan krijgen. Al vind ik Natali op zijn blunders na ook wel goed spelen. Camporese moet echt voor de club behouden worden, samen met Nastasic is dat echt onze toekomst in de verdediging. Ook Behrami was vandaag weer goed bezig, en dat was te merken aan de supporters, heel populair is hij (en terecht).

Sneijder bakte er bij zijn invalbeurt trouwens ook niet echt veel van.

Woensdag tegen Roma, ik zie daar zeker kansen liggen.

Forza Viola!

Ik heb het niet kunnen volgen. Speelde Sneijder belabberd? Of viel het nog mee... Oogt hij fitter?

22 april 2012 om 14:44

Hij bakte er helemaal niks van, naar verluidt is die bal die hij héél ver overschoot net gevonden door iemand uit het gebergte van Fiesole.

22 april 2012 om 14:51

Ai, het ziet er toch echt naar uit dat Sneijder in 2010 boven zijn kunnen heeft gepresteerd en dit niveau nooit meer zal halen. Erg jammer. De beste spelers presteren eigenlijk altijd minimaal goed, ook als de vorm er even niet is. Is Sneijder uit vorm, dan is hij ook meteen heel slecht.

Van der Vaart is dan de laatste weken ook niet meer heel erg in vorm. Ik ben zo benieuwd hoe ze in Oranje gaan spelen binnenkort. Bert moet echt nog even experimenteren met RVP op 10. RVP heeft altijd aangegeven dat hij in Oranje het liefst op die positie speelt, helaas voor hem was Sneijder gewoon beter op die positie en werd Rvp, omdat hij eigenlijk op elke positie kan spelen, geslachtofferd.

Hangt er natuurlijk wel van af wat je een positieve noot vind. Positief dat hij misschien terug fit is maar hij raakte werkelijk geen pepernoot om het maar zo uit te drukken. Twee a drie simpele passes en twee a drie keer wel dramatisch balverlies van Sneijder. Dan één doelpoging die tien meter overging, voor de rest heb ik deze jongen nieti gezien. Het was vandaag dan ook een dramatische wedstrijd, al het kon had ik 95 minuten van mijn leven teruggenomen. Het enige spannende moment was die strafschop voor Fiorentina en dan falen ze ook nog, bah.

22 april 2012 om 14:44

Die bal die zo ver over ging, schoot hij zo het Franchi uit, zo richting Fiesole haha

Sneijder was zwak in de passing en maakte een aantal verkeerde keuzes. Belachelijk was het dat hij zich weer zo boos maakte in plaats van zijn eigen balverlies te herstellen. Hij moet nog veel doen om een EK plek te verdienen, in mijn ogen dan. Bertje stelt hem vast wel op maar ik zou het onbegrijpelijk vinden als hij de voorkeur krijgt boven van der Vaart.

22 april 2012 om 14:54

De beste spelers moeten altijd spelen. Je kunt als bondscoach toch niet maken om een Sneijder nu op te stellen? Dat kost ons het EK! Zet dan liever een Robben op zijn positie, die heeft ook een machtig overzicht en een hele goede pass. Of een Rvp, die speelt misschien wel iets anders maar wil toch graag de bal hebben. Ook RVP strooit zo nu en dan met fabelachtige passes.

Van der Vaart kan het naar mijn idee niet 6 wedstrijden achtereen volhouden. Een fysiek sterke Van der Vaart is dan wel weer van wereldniveau.

22 april 2012 om 15:01

Ik heb soms toch het idee dat er meer wordt gekeken naar het type speler en het type spel. Dat is op zich niet verkeerd, ik ben voorstander van vasthouden aan je filosofie en speelwijze. Maar zoals je zegt, Sneijder in deze doen is misschien op papier de beste optie voor v. Marwijk maar kan ons het EK kosten. Ik zie net als jij liever anderen op die positie, maar ik betwijfel of v. Marwijk zijn Wesley'tje ernaast wil houden, laat staan of 'ie het durft tegen de kleine boze Wes. De fysieke gesteldheid van van der Vaart is altijd vervelend ja, je doet er zo weinig aan. Hij wordt inmiddels ook wat ouder en speelt in fysiek gezien de zwaarste competitie. Misschien dat Afellay snel fit raakt en belangrijk kan worden.

22 april 2012 om 15:06

Ja klopt wat je zegt denk ik. Het type spel van dit Oranje is gewoon gebaseerd ook op de manier van voetballen van Sneijder. Ook ik ben bang dat Van Marwijk (en eigenlijk kan je het hem nauwelijks kwalijk nemen, want echt goede alternatieven zijn er niet) toch kiest voor Sneijder en hoopt dat hij in de voorbereiding wat meer in vorm komt. Alleen zijn balverlies telkens kan zeer nadelig uitpakken. Tegen topploegen zoals Duitsland wordt je weggecounterd. Ik ben bang dat het niet meer goedkomt en ik ben ook bang dat dit wel eens voor Oranje slecht kan uitpakken. RVP oogt plotseling vermoeid. Van der Vaart glanst nog niet echt. Sneijder uit vorm. Afellay die nog geen wedstrijd gespeeld heeft. Robben lijkt even een dipje te hebben. Het kan nog spannend worden!

22 april 2012 om 15:50

Ik zie Van Marwijk er eigenlijk ook wel voor aan dat hij harde keuzes durft te maken als in de oefencampagne blijkt dat Sneijder gewoon niet thuis geeft en andere spelers wél scherp zijn, zoals Van der Vaart of Van Persie. Hij heeft Sneijder namelijk wel eens eerder op de bank durven zetten toen hij in Madrid in mindere periode doormaakte. Dat was dat befaamde incident waarbij Sneijder direct na de wedstrijd als een gek het stadion verliet om zogenaamd op het verjaardagsfeestje van zijn broertje te kunnen zijn.

22 april 2012 om 15:54

Tja ik kom misschien over als een pessimist of een zeurpiet maar ik zie Oranje niet als een favoriet voor het komende EK. Van de drie favorieten van de afgelopen jaren (spanje, Duitsland en Nederland) zijn wij toch het meest achteruit gegaan t.o.v. twee jaar geleden. We zijn minder dominant en flitsend in oefenduels en onze spelers zijn individueel ook minder. Verder zijn ploegen als Italië, Frankrijk en Portugal ook weer wat sterker dan in 2010. Engeland is er ook altijd bij maar ik verwacht daar niet zoveel van, die hebben amper kaas gegeten van het voetbal van nu. Je noemt de blessures en dipjes en daarnaast zit de Jong veelal op de bank en wordt v. Bommel ook steeds minder. Hij maakte net bij Milan weer een stomme fout die de 0-1 voor Bologna veroorzaakte en is gewoon steeds minder solide. Kuijt heeft ook nog eens amper wedstrijdritme bij Liverpool. De enige die echt vooruit is gegaan is Huntelaar.

Ik vind dat er een bezem door het systeem heen mag bij Oranje. V. Marwijk heeft het geprobeerd op een defensieve manier met harde werkers, stofzuigers en een mannetje die de snelle spelers moest wegsturen, maar het heeft niet opgeleverd wat we wilden toen de spelers op haar hoogtepunt waren. Om het dan nog een keer zo te proberen terwijl Spanje en Duitsland zich sterker hebben ontwikkeld en eigenlijk al een antwoord hadden op onze speelwijze vind ik dan ook gewoonweg stom. Het is misschien te laat nu maar ik had graag gezien dat Oranje weer wilde gaan spelen met slechts een controleur en voetballers als van der Vaart, Afellay en v. Persie voorin. Ik heb liever dat het draait om die drie technisch verfijnde combinerende en slim lopende spelers, dan om de vrij statische en veel op momenten terende Sneijder. Het probleem met Sneijder is dat hij ontzettend populair is in Nederland door zijn momenten op het WK. Het landenvoetbal trekt veel leken die niet inzien dat we meer hebben aan spelers die goed samenspelen en tegenstanders kapot kunnen tikken dan aan spelers die een paar gelukkige doelpunten maken. De momenten blijven hangen en het is de vraag of v. Marwijk de impopulaire keuze om meneer Sneijder boos op de bank te zetten durft te maken. We hebben de controleurs en harde werkers misschien nodig om onze zwakke defensie te ondersteunen en zullen wellicht eens goed op onze bek, maar door een zwakke verdediging kan ook worden geholpen wanneer een heel team hecht pressie zet zoals bij Barça.

22 april 2012 om 22:47

Een prachtige reactie en ook lekker onderbouwd. Ik deel echt je mening. Eigenlijk schrijf je dat je het zou aandurven om voor een meer aanvallende variant te gaan dan dat je zekerheid wilt inbouwen met 2 controleurs achter de aanvallende middenvelders c.q. vleugelspelers. Als je kijkt naar het spel van bijvoorbeeld Barca, dan zul je constateren dat zij eigenlijk met 5 middenvelders spelen en zonder echte spits. Datgene heeft volgens mij Van Marwijk ook altijd als ideaal gehad maar onze matige verdediging is het probleem.

Tutti-frutti-voetbal, dat wilde Cruijff zien bij Oranje. Volgens mij kan Oranje alleen verrassen, wanneer ze dat nastreven. Zet op het middenveld alle creatieve geesten die wij hebben. Laat ze plezier hebben met elkaar, laat ze lekker ballen en bouw geen zekerheden in. Het feit is wel dat wanneer Oranje lekker dominant speelt en veel de bal heeft, de verdediging wordt ontlast. Stel een Van der Vaart op, Van Persie, Sneijder, Afellay, Robben en absoluut geen Huntelaar. Zet achter deze jongens 1 stofzuiger, ik opteer toch Van Bommel.

Heb de wedstrijd niet kunnen zien maar zo te lezen heeft me dat anderhalf uur ellende bespaard. Inter moet nog alle zeilen bijzetten voor EL voetbal...

22 april 2012 om 16:22

Ik zou als Inter zijnde me maar focussen op volgend seizoen. De EL is echt niet iets waar je als topclub graag in uitkomt en dat hebben United en City dit seizoen maar weer eens bewezen. Als Inter zijnde kun je misschien beter de EL mislopen zodat ze volgend jaar een veel minder druk programma hebben dan de concurrentie.

Weer puntverlies voor Inter dit is niet hun seizoen en voor de Inter supporters kan het seizoen maar beter afgelopen zijn.

Wes matig zoals ik hierboven lees, helaas zal die nog steeds een basisplek hebben t.o.v Vdv.
Zou wel helemaal gek worden mocht Kuyt dan ook nog basis staan op het Ek

Positieve noot zou ik het niet noemen, hij was net als de rest dramatisch. Ik vond het heel vreemd dat hij boos werd op zijn teamgenoten, terwijl hij zelf ook constant balverlies leed. Als hij zo doorgaat, zou ik voor VDV kiezen op de nummer 10, want dit lijkt nergens op.

Zo hoort het bij inter vind ik.

Júlio César
Maicon
Lucio
Rannochia
Nagatomo
Guarin
Cambiasso
Alvarez
Sneijder
Pazzini
Millito

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren