Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rentree Kadioglu komt nu te laat voor Fenerbahçe; Besiktas profiteert optimaal

Laatste update:

Fenerbahçe heeft na vier overwinningen op rij weer punten laten liggen in de Turkse competitie. Op bezoek bij directe concurrent Trabzonspor verloor het elftal van trainer Ersun Yanal met 2-1. Trabzonspor gaat Fenerbahçe door de zege voorbij op de ranglijst en staat voorlopig derde in de Süper Lig; het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt nu één punt. Fenerbahçe eindigde het duel met tien man door een late rode kaart voor Luiz Gustavo. Besiktas won eerder op de dag met 1-2 van Rizespor en staat met vijf punten minder dan Trabzonspor zevende.

Deze week gingen er in Turkije stemmen op Ferdi Kadioglu te belonen met een basisplaats na zijn uitstekende prestaties van de voorbije weken, maar Yanal hield op de flanken opnieuw vast aan Tolga Cigerci en Garry Rodrigues. Dat pakte aanvankelijk goed uit, want Rodrigues stond na 45 seconden voetballen met een afgemeten voorzet aan de basis van de openingstreffer. De geboren Rotterdamer trok de bal na een individuele actie terug richting de strafschopstip, waarna Max Kruse succesvol de trekker overhaalde: 0-1.

Trabzonspor antwoordde echter snel en wist de wedstrijd nog in de eerste helft volledig te kantelen. De gelijkmaker kwam na precies een kwartier van de voet van Alexander Sörloth: na een heerlijke steekpass van Caleb Ekuban verschalkte de ex-spits van FC Groningen doelman Altay Bayindir in de korte hoek. Trabzonspor pakte door en bracht na dik een halfuur ook de 2-1 op het scorebord. Ditmaal kopte Filip Novak van dichtbij raak na een assist met het hoofd van Gastón Campi.

Campi verwierf zich met zijn treffer direct de status van matchwinner, want Fenerbahçe wist in de tweede helft geen comeback meer te realiseren, ondanks het inbrengen van Kadioglu een kwartier voor tijd. Vorige week won Fenerbahçe na het inbrengen van Kadioglu bij een doelpuntloze tussenstand nog met 2-0 van Istanbul Basaksehir, maar ditmaal kwam de rentree van de voormalig NEC'er dus te laat. Het elftal van Yanal bewees zichzelf daarmee een slechte dienst, want behalve dat men op de ranglijst wordt gepasseerd door Trabzonspor, komt stadsgenoot Besiktas ook dichterbij. De Zwarte Adelaars wonnen eerder op de dag met 1-2 bij Rizespor, door treffers van Burak Yilmaz en Gökhan Gönül.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

İk heb het idee dat ze Fenerbahce kampioen willen maken. Trabzonspor heeft vandaag en van Fenerbahce gewonnen en van de scheidsrechters. Meer in de details hoeven we niet te gaan

1 februari 2020 om 20:10

Hahaha als we in details gaan kunnen we gaan praten over bepaalde schoonzonen van bepaalde autocraten, maar goed, laten we het daar maar niet over hebben

1 februari 2020 om 20:10

Wel makkelijk he? Zoiets commenten, likes vangen van Bjk, GS en TS supporters en dan lijkt het alsof je weet waar je over praat? Doelpunt dat TS scoorde na de corner was een doeltrap geen corner, waarom zet je dat er niet bij in je comment? Fenerbahce Kampioen Maken? TFF heeft alles eraan gedaan om ons geen transfers te laten maken man.

1 februari 2020 om 20:11

Hoezo de scheidsrechter, Trabzonspor had in de eerste helft wel recht op een Penalty. Maar wat heeft hij nog meer in het voordeel van fener gefloten ?

Al met al was Trabzonspor gewoon beter vandaag met een sterk spelende Sorloth. Fener had efficiënter met de kansen om moeten gaan. Vooral tolga had in de eerste helft de 2-2 moeten maken

1 februari 2020 om 20:13

Ik moet eerlijk zijn en toekennen dat er vandaag gewoon degelijk werd gefloten

1 februari 2020 om 20:16

Maat jij bent niet goed bij je hoofd. Tweede goal komt voort uit een corner die onterecht is gegeven. In de blessuretijd is er ook nog onterecht een goal afgekeurd van Fener. Slaat nergens op wat je zegt. Als er 1 team is beroofd is dat Fener vandaag.

1 februari 2020 om 20:46

Voor die tweede goal hoorde trabzon penaly te krijgen, serdar aziz rood, maar niet eens naar de var gekeken. Dus laat je bij de dokter controleren, jij bent niet goed maat.

1 februari 2020 om 20:46

Voor die tweede goal hoorde trabzon penaly te krijgen, serdar aziz rood, maar niet eens naar de var gekeken. Dus laat je bij de dokter controleren, jij bent niet goed maat.

1 februari 2020 om 23:24

Voor die tweede goal? Als je die positie van vedat bedoelt zit je ook weer slap te lullen, want die bal kopte hij weg. Kijk de beelden terug aub.

2 februari 2020 om 01:42

Sowieso moest ndiaye rood krijgen voor fel zeuren bij de scheidsrechter. Dat was al vroeg in de wedstrijd. Goal van muriqi onterecht afgekeurd. En goal van ts mocht nooit tellen. Was een doeltrap en geen corner

Ugurcan mag best vaker zo keepen i.p.v alleen wanneer hij Fenerbahce tegen komt. Sorloth wat een speler zeg, vraag me af waarom Palace die laat gaan? Een puntje hier was al mooi genoeg geweest, dit doet best veel pijn. Wel wat mijn dag weer maakt is dat Trabzon het aan het vieren is alsof ze de competitie gewonnen hebben. Make-a-Wish doet 't me aan denken. Blij dat we ze tenminste konden helpen daarmee. Emre heeft zijn beste tijd gehad, die gozer moet je laten spelen tegen lagere clubs. We hebben echt veel geluk dat de komende weken moeilijke schema's zijn voor andere clubs, behalve GS dan. Anders zouden deze 3 punten nog meer pijn doen. We konden hier puntenverlies accepteren als we niet onnodig verloren tegen Kayserispor of Antalyaspor in eigen huis zelfs...

2 februari 2020 om 16:27

Ik kijk trabzonspor iedere week, dit is ugurcan iedere week

Dit is gewoon je kansen niet afmaken. We hadden er genoeg. Opzich was er niet een iemand beter dan de ander . Bij ons stelde de verdediging voor de zoveelste keer de team teleur. Maar ja gebeurd is gebeurd en op naar de volgende wedstrijd dan maar. PS Tolga mag van mij nu wel weg van de vleugel. Doet werkelijk alles fout

Echt een topwedstrijd met kansen heen en weer. Ik vond beide teams goed spelen. Onze keeper maakte echter het verschil en Ugurcan is dan ook absoluut Mvp! ik ben ontzettend trots dat de jongens na de ontzettend vroege tegengoal terug wisten te komen, want dat is psychologisch gezien een enorme klap om te verwerken. Sorloth bracht ons echt terug in de wedstrijd en daarna speelden we ook beter. Tweede helft proberen uit te spelen, wat vorige keer laatste moment mis ging, pakte dit keer wel goed uit. John Obi Mikel, Sosa en Nova, wat een toppers, en Sorloth is een klasse apart.

Jammer Fenerbahce. Speelde lekker aanvallend, goede combinaties maar in de 16 zijn de meeste spelers te gierig. Ugurcan, de keeper van Trabzonspor is waarschijnlijk de beste Turkse keeper in wording... wat een pot heeft hij gespeeld zeg

1 februari 2020 om 20:15

De toekomst van turkije kan je eigenlijk nu al zeggen. Trabzon en fener hebben allebei goede doelmannen.

1 februari 2020 om 21:52

Turken weten niet wanneer het een goeie keeper is. Goede lijnkeeper betekent niet dat het een goeie keeper is. Een keeper moet ook proberen de bal in het team te houden en geen balverlies lijden met onnodig naar voren te schieten. Dat is modern voetbal. Die gozer kon de bal geen een keer in het team houden.

Een zeer leuke wedstrijd gezien in de 1ste helft van beide ploegen. Sorloth is een van de beste transfers van de afgelopen jaren. Ze hebben hem voor weinig geld gehaald en hij is gewoon verdiend de topscorer van onze competitie. Daarnaast keepte ugurcan een klasse van een wedstrijd! Echt om jaloers van te zijn. Alle turkse topclubs hebben een goede keeper, behalve besiktas. Fener is echt niet klinisch voor doel. Ze hebben een aantal zeer goede kansen gecreëerd die je gewoon moet afmaken. Daarnaast vind ik dat ze zich niet goed hebben versterkt in de winterperiode terwijl trabzon perfect heeft gehandeld. Ze hebben een middenvelder, flankspeler en 2 centrale verdedigers gehaald.

1 februari 2020 om 20:16

Wij mochten ons niet versterken van de Tff. Trabzonspor heeft spelers voor de prijzen van pepernoten kunnen halen thanks to the Tff.

1 februari 2020 om 21:00

Dat wist ik niet. Ik had een week geleden ofzo gelezen dat fener van de tff 10 miljoen meer mocht besteden als ik me niet vergis. Was dat dan niet waar?

1 februari 2020 om 21:36

Ons limiet werd verhoogd met 16miljoen TL, maar wat heb je daaraan? En het gebeurde ook nog is veel te laat... Onze verzoeken waren veel eerder, maar een beslissing kwam pas aan het einde van de transferperiode...

2 februari 2020 om 10:01

Trabzon heeft spelers kunnen halen thanks to the Tff? Leg ff uit? Als het over Trabzonspor gaat, raad ik je aan om andere bronnen te lezen dan de website van Fenerbahce.

2 februari 2020 om 11:55

Als je als club zijnde zelfs op het laatste moment geen transfers kunt maken terwijl de mogelijkheden er wel zijn, betekent dat dat je je huiswerk niet gedaan hebt. Dan heb je als scouting en technisch directeur gefaald. Zelfs in het laatste uur moet je nog 3 namen kunnen presenteren die je zou willen kopen en contact met die spelers/makelaars moeten kunnen hebben. Als dit FB niet is ff gelukt, is er iets goed mis daar. De voorzitter is teveel bezig met wijzen naar anderen en vergeet zijn eigen werk voor FB te doen. Zonde, want FB verdient beter. TS heeft haar transfers ook allemaal last-minute gedaan. Met veel minder geld dan FB. Het verschil is dat FB gewoon oude (ex) topspelers uit Europa wil kopen zonder dat ze vooraf bekijken of ze wel passen in het team. Ja.....die zijn last-minute niet meer te krijgen nee. TS koopt gericht, relatief onbekende spelers die in het team passen en een functie hebben in het team. FB heeft dit volledig aan zichzelf te wijten. Vooral de eigen voorzitter breekt FB af.

1 februari 2020 om 20:33

Misschien ligt het aan mij, maar ik vind Karius niet eens zo heel slecht. Als je naar zijn geïncasseerde doelpunten kijkt, kom je al gauw tot de conclusie dat de verdediging van BJK vaak ligt te slapen. Inderdaad, hij maakt wel eens blunders, maar hij heeft ook vaak goede reddingen verricht en ik durf te wedden dat hij met een betere verdediging ook met meer zelfvertrouwen tussen de palen zal staan en daardoor beter zal keepen.

1 februari 2020 om 20:57

Bro hij had 2 jaar geleden van dijk, matip, robertson en trent alexander arnold voor zich. Wat wil je nog meer hahaha? Destijds was die erg aan het blunderen en dat doet die nog steeds. Ik geef toe dat onze verdediging redelijk verzwakt is, maar karius zou ik niet eens in het doel willen wanneer ik met mijn maten wil voetballen.

Elke keer hetzelfde riedeltje. Je speelt beter en dominanter dan de tegenpartij maar gewoon niet scherp genoeg. Verdediging verzaakt, voorin niet geil genoeg in de woorden van Sir Eric Meijers en dan sta je wéér heel onnodig achter. Aan de andere kant hebben ze dan die ijskoude viking Sorloth die het wel afmaakt. Wat ben ik een fan van die jongen trouwens. Weer geen Kadioglu. Wat moet hij nog doen voor een basisplek? 7 doelpunten scoren in een kwartier? Maar goed, er is hoop. Er wordt in ieder geval gevoetbald en met de juiste versterkingen in de zomer kan Fener er écht staan. Met Cakir & Bayindir (Cakir was geweldig vandaag) hoeven we ons geen zorgen te maken de komende jaren bij het Turks elftal. Sosa verdiend met zijn uitstraling al een 8,5. Pereira doet elke keer weer zn best om mijn minst favoriete voetballer te worden. Op nummer 1 staat nog steeds onbetwist Melo.

Uğurcan Çakır wat een keeper zeg! Had vandaag een paar cruciale reddingen verricht. Wanneer hij en Altay Bayindir zich nog verder ontwikkelen, hoeft Turkije zich i. i. g. geen zorgen te maken om de keeperspositie.

Had niet verwacht dat Trabzon deze wedstrijd kon winnen eerlijk gezegd. Vooral niet na dat doelpunt in de eerste minuut. De verdediging van Fener stortte op sommige momenten als een kaartenhuis in elkaar. Snap ook niet waarom Ersun Yanal Tolga Ciğerci laat spelen, want wat bakte hij er weinig van vandaag.

Nu moet Galatasaray nog morgen winnen en dan staan we maar een punt achter Fener.

1 februari 2020 om 20:26

Bro Turkije zit sowieso goed komende jaren met Altay, ik ben benieuwd of hij nog een transfer gaat maken in de toekomst, onze Turkse keepers maken niet zo snel een transfer naar een grote club, buiten Rustu om ken ik niemand opnoemen...

1 februari 2020 om 20:26

En dan nog ff beseffen dat we ook nog Mert Günok hebben die “maar” 30 is. Qua keepers zitten we inderdaad heel lekker.

1 februari 2020 om 20:36

Tel daar ook nog eens bij op dat we goede (centrale) verdedigers hebben met Söyüncü, Kabak en Demiral. Dat betekent veel clean sheets de komende jaren🤣

2 februari 2020 om 10:04

Daarnaast heeft Trabzonspor met Erce (25) en Arda (19) nog twee geweldige keepers. Arda is waarschijnlijk een groter talent dan Ugurcan

De 3 belangrijke punten en 1ste overwinning van sergen zijn binnen! 1ste helft zag ik een besiktas die druk zette op de tegenstander en probeerde om te spelen op de helft van de tegenstander. Alleen zag je nogmaals dat onze vleugelspelers en spits kwalitatief niet goed genoeg zijn om te spelen voor ons. Maar 2de helft was het letterlijk éénrichtingsverkeer en domineerde rize ons gewoon. We mogen echt van geluk spreken dat umar aminu zijn kansen niet heeft afgewerkt, want anders hadden we hier denk ik verloren. Elke keer dat ik karius zie ben ik gewoon bang voor besiktas. Laat gewoon ersin keepen zou ik zeggen ipv deze meme. Caner en elneny waren nogmaals ondermaats. Ik zie liever kartal en ridvan in de basis. Nu iets zeggen over de veteranen Atiba en gokhan. Beide heren hebben deze wedstrijd gepakt voor besiktas zou ik zeggen.

En dan beweerde sommige fans dat Fener het wel even zou doen tegen Trabzon aangezien Trabzon jaren niet heeft kunnen winnen van Fener, Fener heeft flink de deksel op hun neus gehad dik en dik verdiend gewonnen door Trabzon, Sorloth is echt een beest wat was hij een lastpak voor Jailson en Serdar, over Serdar gesproken wat een vieze speler is hij geworden zeg, hij wist dat Sorloth door zou lopen en ging bewust zijn schouder tegen zijn geZicht aan planten, Ozan ligt de hele wedstrijd huilend voor vrije trappen en kaarten, Gustavo weer een rode kaart gezellige boel daar zoals we gewend zijn, zet de titel nog maar even uit jullie hoofd Fener fans. Gefeliciteerd Trabzon!

Besiktas profiteert? Als ze morgen winnen staan we iets van 50 punten achter de koploper, dus ik zie geen situatie waarin we 'profiteren'. Vandaag winnen we maar met deze keeper en verdediging kun je niet meedoen in de titelstrijd. Ik gun Trabzonspor een kampioenschap, mooie ploeg met hele goede voetballers.

Om Derksen te kwalificeren als 'clown" ben ik mee eens. Eveneens om heel zijn negatieve gedachten over het land Turkije ook. Maar op voetbalgebied is het wel erg dramatisch in Turkije! Daar ben ik het roerig met Derksen eens. Jongens als Ferdi Kadioglu, Ozyakub, Demiral en ömür kunnen zich niet ontwikkelen in Turkije. Dit komt voornamelijk door bestuurders die er totaal géén verstand van hebben. Het niveau zakt ook. Daarnaast komt er een probleem bij, dat de clubs financieel ook aan de grond staan. Om dit te kunnen buigen, heeft een land goede kritische journalisten nodig. Die zijn er niet, of ze hebben het alleen maar over de scheidsrechter. Betreft de Voorzitter van Trabzonspor moet je maar nog eens luisteren. Dat kan echt niet wat hij zegt! Het is niet te rijmen met het geloof. Daar moet hij niet mee komen. Ik vind het verkeerd.

2 februari 2020 om 12:08

Het klopt zeker dat talentvolle spelers zich niet kunnen door ontwikkelen in TR. Het hele voetbalklimaat wordt in TR bepaald door bestuurders die er niets van snappen maar wel hun stempel drukken. Ze worden ook belangrijk gemaakt door de media. Dit zou moeten veranderen. Technische staffen, spelers en talenten zouden belangrijk moeten zijn, net als in de Europese competities. Gelukkig horen we deze geluiden al in de Turkse media. Die verandering zal er komen maar het zal nog jaren duren. Een van die bestuurders is de voorzitter van TS. Het moet bij hem ook nog meer verbeteren maar hij is goed op weg. Betreft zijn commentaar zie en hoor ik niks geks. Hij geeft alleen aan dat TS geen enkele hulp van buitenaf krijgt voor de geleverde prestaties, en haalt de steun van God aan als metafoor om aan te geven dat ze het allemaal op eigen kracht doen. Meer is het niet. Heel Z-Amerika met Brazilië voorop reageert op dezelfde manier als ze winnen. Spelers als Ronaldinho, Romario, Maradona en Messi refereren regelmatig aan de steun van God als ze winnen. Nu doet de voorzitter van TS dit. Niks mis mee toch?

2 februari 2020 om 14:37

@ Vedatovic. Zoals je ziet heeft VZ mijn reactie verwijderd. Dit terwijl jij geen enkele moeite hebt met mijn mening en reactie. Daarom prijs ik lezers als jij ook omdat je tenminste op een normale manier reageert op mijn stukje. Blijf ook je ongezouten mening geven op alle artikelen hier op VZ. De moderators hier hebben kennelijk een kort lontje en er zijn er een paar die er helemaal niets van snappen.

Ze hebben ook een beetje gelijk, anders wordt het een zooitje hier op voetbalzone. Mensen beledigen elkaar al genoeg op internet. Nu trekken ze ergens een grens, begrijp het wel. We proberen in elk geval niet meer teveel af te dwalen. Excuses Voetbalzone

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren