Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reeds vertrokken Eredivisie-trainer voert gesprekken met noodlijdend FC Köln

Laatste update:

Matthias Kohler staat hoog op het lijstje bij FC Köln, zo weet Florian Plettenberg maandagavond te melden. Volgens de journalist van de Duitse tak van Sky Sports zijn er al gesprekken gevoerd met de 32-jarige oefenmeester.

De Duitse trainer werd op 5 december op non-actief gesteld door FC Volendam, nadat hij drie dagen ervoor zelf had aangekondigd dat hij samen met ‘Team Jonk’ zou vertrekken bij de club.

Kohler wilde echter nog wel even aanblijven. Na een met 0-5 verloren competitieduel van PEC Zwolle zei hij voor de camera van de NOS dat hij geen datum had genoemd en nog wel even door wilde gaan.

Toen hij die dag erna bij de club aankwam om een training te leiden, werd hem door het bestuur duidelijk gemaakt dat hij zijn spullen mocht pakken en niet meer terug hoefde te komen.

Nu is hij dus in beeld bij Köln. De club staat momenteel zeventiende in de Bundesliga en heeft slechts tien punten verzameld na tien wedstrijden.

Vanwege de tegenvallende prestaties stuurde de clubleiding van die Geißböcke trainer Steffen Baumgart vier dagen voor kerst de laan uit. De 2-0 nederlaag tegen Union Berlin was de druppel die de emmer deed overlopen.

Kohler moet de club dus behoeden voor degradatie. De pas 32-jarige trainer begon zijn carrière als jeugdtrainer bij Ajax. in 2019 ging hij aan de slag bij AS Trencin, waar hij in juli van dat jaar hoofdtrainer werd. Via jeugdelftallen van FC Basel kwam hij in juli van 2021 terecht bij Volendam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom heeft VZ een foto van Messi gebruikt? Voetbalt Messi bij FC Koln?

1 januari 2024 om 23:40

Messi klust bij als mascotte van Koln

Van Volendam naar Koln is wel een flinke stap omhoog.

2 januari 2024 om 01:42

Als hij de Dom van Köln gaat beklimmen is het inderdaad een stap omhoog.

Vreemde keus . Koln moet flink aan de bak en het zou echt zonde zijn als ze degraderen. Heel groot stadion wat altijd vol zit . Raar dat ze bij hem dan uitkomen

Zal dan ook heel team jonk meekomen?

Laatst bij een wedstrijd geweest van Köln en dat is echt een verloren zaak. Grote club, maar wat een enorm slecht elftal. Ik zou er niet aan beginnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren