Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recordnederlaag in de Keuken Kampioen Divisie levert trainersontslag op

Laatste update:

Jack de Gier is niet langer de trainer van FC Den Bosch. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Het besluit van het bestuur is geen verrassing na de oorwassing van afgelopen vrijdag op bezoek bij PEC Zwolle, toen de Brabanders met maar liefst 13-0 onderuit gingen. De Gier zou na dit seizoen al stoppen in De Vliert, maar krijgt nu dus al eerder zijn congé.

De Gier gaf destijds aan dat hij het seizoen op een mooie en waardige manier wilde afsluiten, maar dat is niet gelukt. De recordnederlaag in Zwolle bezegelde het lot van de oefenmeester, die sinds 2021 de scepter zwaaide in Den Bosch. Vorig seizoen eindigde De Gier met zijn club op de elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie en werd een plekje in de nacompetitie maar net misgelopen. Op dit moment bevindt Den Bosch zich op de achttiende stek in de competitie. William van Overbeek zal de komende tijd als interim-trainer voor de groep staan.

In een reactie op de website van de club legt technisch manager Yousuf Sajjad uit dat er al het nodige speelde in Den Bosch. "De intentie was om het seizoen met elkaar af te maken en Jack daarbij alle support te geven. Jack had in december duidelijkheid moeten krijgen over zijn toekomst. Dat is niet gebeurd, waardoor er ruis op de lijn is ontstaan. Toen wij hem in februari alsnog de boodschap moesten brengen dat we na dit seizoen niet met hem door zouden gaan, viel dat rauw op zijn dak. We hoopten oprecht dat we desondanks samen konden blijven werken aan een goed slotakkoord van het seizoen. Helaas zijn we in die gezamenlijke missie niet geslaagd."

Zo komt er een einde aan de tweede periode van De Gier in de hoofdstad van Brabant. Tussen 1988 en 1991 speelde de voormalig aanvaller uit Schijndel al voor Den Bosch en daarna maakte Jacky Goal zijn doelpunten voor SC Cambuur, Go Ahead Eagles, Willem II, Lierse SK, NEC, Dunfermline en FC Twente. Als trainer werkte De Gier eerder bij Almere City, NEC en Go Ahead Eagles.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dit had ik wel verwacht aan de ene kant. Jammer voor deze man Jack de Gier maar bij zo'n enorme oorwassing moeten er tegenwoordig koppen rollen.
Wellicht kun je dan ook een deel van de selectie ontslaan

6 maart 2023 om 11:14

Je zou er eigenlijk 13 moeten ontslaan. Maar ja, de trainer is wat makkelijker he.

6 maart 2023 om 11:16

@ik weet alles11:haha ja precies. En het is ook wat lastig om aankomend weekend dan een elftal op stellen .

Zo makkelijk om hier dan op af te geven. Als ze met 4-0 verloren hadden, had hij dan ook z'n congé gekregen? Denk het niet, hè? Welke gedachte zit er achter dit ontslag? Is het puur de voetbalwaanzin, wanhoop en impuls? Net of Den Bosch nu beter gaat voetballen of ineens de pannen van het dak gaat spelen... Het zit veel dieper man, bij Den Bosch. Ligt niet aan Jackie Goal...

6 maart 2023 om 10:48

Ze staan buiten de jong teams een-na-laatste, dat is niet best voor Den Bosch. En Dordrecht staan slechts 1 puntje achter. Als ze 8ste hadden gestaan, was hij ook niet na 13-0 ontslagen.

Je kan beter die keeper ontslaan. Wou niet voor de camera komen haha snap ik als je bij elke bal aan de kant duikt. Bizar

6 maart 2023 om 11:10

Is er nog een belChinees gesignaleerd??

6 maart 2023 om 14:55

Het gerucht gaat wel dat de wedstrijd is omgekocht, ze zouden eens een onderzoek moeten doen hoeveel mensen hebben ingezet op meer dan 10,5 doelpunten...

6 maart 2023 om 11:12

Zit al sinds 2017 in de A-selectie van FC Den Bosch en speelde afgelopen vrijdag pas zijn vijfde wedstrijd. Maar op zich wel mooi voor hem, toch? Heeft zes jaar lang zijn geld kunnen verdienen als profvoetballer, maar omdat hij nooit speelde komen ze er nu pas achter dat hij net zo goed kan keepen als de gemiddeld lantaarnpaal.

Toch ook snel bergaf gegaan sinds dat Kakhi Jordania daar is vertrokken. Enkele jaren geleden stonden ze nog fier aan kop en waren ze periodekampioen.

Top, de spelers laten een trainer, club en fans in zo'n wedstrijd compleet in de steek en dan kan de trainer zijn biezen pakken.

Je zag spelers niet meelopen met spelers van Zwolle, zelfs bij een 6-0 achterstand nog met zes man lekker voor de bal staan, leek wel alsof het bewust was om zo dik te verliezen, wellicht wilden ze van de trainer af. En ik heb de slechtste keeper ooit gezien, iemand die gewoon wegdook van ballen die recht op hem af kwamen. Als die wel zijn best deed, dan is het de beste acteur ooit door een contract in de wacht te slepen, want amateur keepers zijn nog beter dan deze keeper.

Bij Den Bosch is heel veel mis en je hebt nu mensen nodig die de club heel goed kennen en veel voor de club hebben betekent om de club er weer bovenop te helpen. Paul Beekmans, Jan van Grinsven, Fred van der Hoorn en met Peter Uneken als hoofdtrainer. Dit zijn toch 4 mannen van de club.

6 maart 2023 om 13:25

Robert Maaskant vergeet je nog in je rijtje...

6 maart 2023 om 14:04

Die mannen van de club zijn ook niet zo netjes behandeld en ondertussen op een zijspoor gezet of zelf eieren voor hun geld gekozen.

Deze wedstrijd kwam helemaal op het verkeerde moment en het was een combinatie van nieuwe spelers die er 3 weken zijn en jongens die er nooit in staan. Neemt niet weg dat FCDB al heel het seizoen te wisselvallig is.

Alleen Rick Mulders (rechtsback normaal maar niet tegen PEC) haalt structureel een goed niveau. De rest is niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren