Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid opent gesprekken met gedroomde verdediger van 50 miljoen euro

Laatste update:

Real Madrid is in gesprek met de zaakwaarnemer van Alphonso Davies, zo maakt het doorgaans betrouwbare AS zondagmiddag bekend. De linksachter van Bayern München ligt tot medio 2025 vast in Zuid-Duitsland, maar wil zijn contract vooralsnog niet verlengen.

Davies had al een overeenkomst over een nieuwe verbintenis met Hasan Salihamidzic. De directeur voetbalzaken van de club werd echter ontslagen door Bayern, waardoor Davies opnieuw is gaan nadenken over zijn toekomst.

Real wil graag anticiperen op de situatie en heeft gesprekken met Davies’ entourage dus geopend. De zaakwaarnemer van Davies, Nedal Huoseh, flirtte tot ongenoegen van Bayern al eerder met de Spaanse grootmacht.

In gesprek met het Canadese The Sports Network zei hij dat ‘een aantal grote clubs’ in de markt zijn voor zijn cliënt. In een interview met Fabrizio Romano liet hij vervolgens weten dat hij altijd al fan is geweest van Real. “Bayern is een van de grootste clubs ter wereld, maar Real ook. Real is een grote naam met veertien Champions League-titels.”

Davies wil volgens BILD enkel bijtekenen als der Rekordmeister hem een van de best betaalde spelers van de club maakt. De Canadees international verdient nu zo’n zeven miljoen euro per jaar, maar is uit op een verdubbeling van dat bedrag.

Bayern zou daarom een vertrek van Davies niet uitsluiten. De Kampioen van Duitsland gaat komende zomer vijftig miljoen euro vragen aan Real, gezien hij een jaar later gratis kan vertrekken uit München.

Bij Real bezet Ferland Mendy momenteel de linksachter-positie. De Fransman blijkt blessuregevoelig en kan volgens AS rekenen op interesse uit Saudi-Arabië. Ook werd hij afgelopen zomer in verband gebracht met Arsenal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk nieuws! Ben enorm fan van Camavinga op linksback, maar hij wil daar zelf liever niet spelen en Garcia (helaas) en Mendy voldoen duidelijk niet. Voor 50 miljoen niet twijfelen en binnenhalen deze geweldenaar. Dan overschakelen naar de rechtsback...

Camavinga op linksback is zonde van zijn kwaliteiten. Een nieuwe linksback lijkt mij geen overbodige luxe, net als een rechtsback. Als je Davies en Mbappe haalt als Real zijnde komende zomer, dan doe je echt uitstekende zaken. Wat een elftal heb je dan.

5 november 2023 om 15:53

Mbappe gaat de boel weer uitmelken. Begint een vermoeiende obsessie te worden. Als het RM bestuur (Perez) echt weer op hem wacht t/m eind mei dan zijn ze echt niet goed bij hun hoofd!

5 november 2023 om 16:40

Zou toch mooi zijn als hij alsnog komt, vind hem echt bij Real passen. Er moet ook een rechtsback bijkomen, lijkt me. Carvajal loopt op z'n laatste benen.

5 november 2023 om 18:15

Mbappe, Davies en Hakimi. Als je die 3 toppers weet binnen te halen.. zet je gigantische stappen richting serieus meedingen voor de winst van de CL!

5 november 2023 om 19:29

Ik hoop dat hij gewon bij PSG blijft. Ze hebben nu een elftal echt om hem heen gebouwd en ik denk dat hij gewoon afwacht hoever ze gaan komen in de CL. Mocht hij winnen dan weet die dat hij niet per se weg hoeft om de Ballon Dor te winnen. En daarnaast kan niemand betalen wat er in Parijs word betaald.

5 november 2023 om 18:30

Mbappe is een linksbuiten, geen rechtsback.

Geintje natuurlijk

Het is allemaal nog vroeg maar deze geruchten gaan al langer rond natuurlijk. Zou echt geweldig zijn (heeft ook maar 1 jaar over dan komende zomer). Kun je Mendy verkopen. Hopelijk gaat er heel wat gebeuren komende zomer.

Davies, Endrick komt (zo die scoorde heerlijke goals zeg laatste en gisteren weer 🔥, Vz daar mag best aandacht voor komen!) en zag ook wat geruchten voor Inacio. Dat zou top zijn. En dan nog een topaanvaller.

5 november 2023 om 15:56



Mendy is zeker niet slecht, maar voegt aanvallend niets toe. Daar kun je nog wel wat voor vangen. Inacio overtuigt mij voor die 60 miljoen echter nog niet helemaal. Wel is duidelijk dat we een topper links centraal nodig hebben.

5 november 2023 om 16:09

Ja daarom, zal ook nog 1 jaar over hebben. Dus dan kun je nog wat vangen als ie natuurlijk wel zelf weg wil.

Betreft Inacio, op zich is een CB niet perse deze zomer al nodig maar er is niet heel veel keus (realistische) lijkt het. Je hebt hem, die Silva en een Scalvini. We gaan het zien.

50 miljoen maar voor de beste linksback van de wereld? Nooit doen.

5 november 2023 om 16:10

Kies maar, of anders transfervrij de volgende zomer. Maar goed 60 mil ook prima. Tenzij Davies natuurlijk wel gewoon verlengd.

5 november 2023 om 16:32

Bayern boeit geld niks (Thiago, Alaba, Kroos) etc.

Ik ben toch niet zo helemaal onder de indruk van Davies. Was zeer sterk in het jaar dat ze de CL wisten te winnen onder Flick, maar daarna toch niet meer kunnen bevestigen. Is voor mij een speler waar Real zich wel is zwaar aan kan mispakken.

5 november 2023 om 16:04

Lol, is op Hartman* na gewoon de beste linksback van de wereld. Ik zou hem met open armen verwelkomen wetende dat je Mendy dan voor een mooi bedrag nog kan slijten.

*Voor iedereen die vanochtend de azijnfles open heeft getrokken, het is een geintje mensen.

5 november 2023 om 19:32

Davies zou juist uitstekend bij Real passen, de rede dat het minder bij Bayern is is omdat die overlap met Sané niet goed werkt. Sane is een winger die het liefst zelf gaat want die is toch altijd sneller dan zijn directe tegenstander.

Met een rechtspoot op links zoals Vinicius dan heb je een Davies die dan veel meer in zijn kracht komt. Als alternatief zou Real ook voor Dimarco kunnen gaan qua traptechniek is die nog beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren