Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid lijdt door prachtige kanonskogel duur puntenverlies in titelstrijd

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdag duur puntenverlies geleden in de strijd om de Spaanse koppositie. Op bezoek bij Real Betis kwam de ploeg van trainer Carlo Ancelotti niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Jude Bellingham opende de score voor de Madrilenen, Aitor Ruibal tekende voor de gelijkmaker. Real Madrid staat nog wel aan kop in LaLiga, maar heeft slechts één punt meer dan Girona. Dat heeft ook nog een duel tegoed. Betis staat voorlopig zevende.

Real Madrid begon het duel met twee andere basiskrachten dan vorig weekend, toen er met 2-0 werd gewonnen van Granada. Dani Carvajal was niet fit om mee te doen, waardoor Lucas Vázquez zaterdag de rechtsback van dienst was. Verder keerde Luka Modric terug in de basis, wat ten koste ging van Joselu. Real Betis startte met Isco, die jarenlang bij Real Madrid speelde. Voormalig PSV’er Andrés Guardado begon op de bank.

Beide ploegen hadden in de openingsfase wat kansjes, en het waren de bezoekers die na ruim een half uur de score leken te openen. Na een mooie actie van Rodrygo schoot Brahim Díaz binnen, maar Rodrygo bleek buitenspel te hebben gestaan. Het doelpunt ging daarom niet door.

Daarna was zowel Betis als Madrid enkele keren gevaarlijk. Ayoze Pérez zag zijn poging gekeerd worden door keeper Andriy Lunin, terwijl Willian José even later net naast schoot. Aan de andere kant van het veld belette doelman Rui Silva Luka Modric en Antonio Rüdiger het scoren, waarna een vrije trap van David Alaba maar net naast ging.

Vlak na rust bracht Lunin redding op een poging van dichtbij van Isco, en enkele minuten later lag de bal aan de overkant in het net. Bellingham speelde de bal naar Brahim Díaz, kreeg hem via een wippertje terug en rondde fraai af: 0-1. Het was alweer zijn twaalfde LaLiga-goal van dit seizoen.

Ruim tien minuten later stond het weer gelijk. Ruibal haalde snoeihard uit van een kleine twintig meter, en de bal vloog de verre hoek in: 1-1. Een schitterend doelpunt, waardoor alles weer mogelijk was.

In de slotfase hadden beide ploegen kansen op de winnende treffer. Zo bracht Silva fraai redding op een vrije trap van Toni Kroos, en raakte nota bene Isco met een kopbal de paal. Gescoord zou er niet meer worden, waardoor Real Madrid duur puntenverlies leed.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3326614984
2Girona3322562971
3FC Barcelona3221742770
4Atlético Madrid3320492364
5Athletic Club33161072058
6Real Sociedad33131281151
7Real Betis3212128248
8Valencia3213811147
9Villarreal3312912-145
10Getafe33101310-443
11Osasuna3311616-1239
12Alavés3310815-738
13Sevilla3291013-437
14Las Palmas3310716-1137
15Rayo Vallecano3371313-1534
16Real Mallorca3361413-1232
17Celta de Vigo3371016-1331
18Cadiz3341415-2326
19Granada 334920-2521
20Almería3311121-3514

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt zo onnodig dit. Je hebt de 0-1 voorsprong. En dan door eigen toedoen weg geven. Door stom balverlies wat vaak achter elkaar gebeurde. Betis kon zo steeds counteren en zo gaf je ze steeds een mogelijkheid! Erg frustrerend!

Maar ja, Betis uit is altijd wel lastig. Vandaag kwamen veel zwakke punten naar voren helaas.

Super jammer. Waar had valverde last van joh? Die heb ik echt nog nooit zo slecht zien spelen. Bellingham weer met een geweldige goal, heerlijk. Hopen op een gelijkspel bij barca en girona..

9 december 2023 om 18:23

Nee Barcelona gaat niet verliezen. Hopelijk gaat real meer punten vallen.

Ondanks het gelijke spel, doet diaz het qua stats niet slecht, mooi dat Diaz z’n kans pakt; laatste 5 wedstrijden 2 goals en 2 assist. Bij zijn favoriete club, waar hij zo graag wilt slagen. Dat moet toch lekker voelen als speler. Mooie speler als hij het op z’n heupen heeft.

Spaanse scheidsrechters zijn een aanfluiting voor de sport, hoe kun je Rodrygo niet in bescherming nemen terwijl hij de volledige wedstrijd wordt kapotgetrapt. En laten we het maar niet over het penaltymoment in de eerste helft hebben

9 december 2023 om 18:33

Laliga refs zijn echt een grote grap idd. Lachwekkend niveau. Doodfluiters. En laliga zelf helpt er ook aan mee met lompe regels.

9 december 2023 om 18:36

Die gele kaart van ceballos sloeg echt alles haha

Bij real gaat er altijd veel aandacht naar Bellingham, en terecht, maar Rodrigo is ook echt kapot goed. Hij heeft echt veel skills en techniek. Alleen fysiek vrij zwak.

Verder blij met dit puntverlies. Als Barca wint dan 2 punten ingelopen op real en 3 op girona.

9 december 2023 om 18:31

Klopt. Helaas voor Rodrygo is voetbal tegenwoordig doelpunten. Wie scoort krijgt alle aandacht en wordt (over)hyped.

9 december 2023 om 18:36

Ja vind ik ook.

Als je bv naar Ballon Do'r nominaties kijkt zijn het 99 van de 100 keer (veel scorende) aanvallers. Zelden verdedigers, middenvelders of keepers. Slaat nergens op.

Yesss...en morgen Barca winnen aub.

Iedereen wist wel dat puntverlies eraan zat te komen met alle blessures die Real Madrid op dit moment heeft. Ik bedoel, je mist Carvajal, Tchouameni, Camavinga en Vinicius. Dat is eigenlijk teveel van het goede om dit soort potjes te winnen.

Eigenlijk ook een off day van Real Madrid, en toch had je deze kunnen winnen. Vlak na de 0-1, had Rodrygo na een prachtige solo de kans op de 0-2, maar ging helaas heel dichtbij naast. En dan krijg je wederom weer een wereldgoal tegen. Real Madrid krijgt alleen maar wereldgoals tegen. Ik weet zeker dat die jongen hem nooit meer zo maakt.

Middenveld was belachelijk slecht, met als dieptepunt Valverde. Echt heel slecht. Die moet wel slecht geslapen hebben.

Maar goed. We gaan gewoon weer verder. Puntje uit bij Betis is niet eens zo verkeerd. Je zal naar alle waarschijnlijkheid koploper zijn na het weekend, omdat Girona uit speelt bij Barcelona.

Je kan het ook positief bekijken. Ondanks dat Real koploper is, heeft het ook behoorlijke pittige uitwedstrijden gehad. Bilbao, Girona, Barca, Atletico, Sevilla en nu Betis.

9 december 2023 om 19:01

Precies. Als je de eerste seizoenshelft afsluit als koploper ondanks alle blessures en je hebt alle uitwedstrijden tegen de gehele top 7 op La Real na al gehad dan heb je er eigenlijk een voortreffelijke seizoenshelft op zitten.

Jammer en echt niet nodig … ondanks de vele blessures en vele wisselspelers is het echt niet slecht .. betis uit is sowieso vaak lastig. … volgende wedstrijd villareal dacht ik .. ook een lastige pot
Hopen op een gelijk spel morgen tussen de nr 2 en 3 .

Uitstekend resultaat, de 1-1. Het had erger gekund. Een punt meenemen uit Sevilla is gewoon heel goed gedaan onder deze omstandigheden. Wel jammer dat die strafschop niet gegeven werd aan Rodrygo, maar zij raakten ook 2 keer het metaal dus al met al niks te klagen.

9 december 2023 om 19:04

Is niet verkeerd idd. Alleen vond het wel onnodig, nadat je op 0-1 kwam. Er was niks aan de hand totdat we stom balverlies gingen lijden. Zo kwam Betis met counters tot mogelijkheden en zo daar kwam ook die fantastische goal uit. Was echt onnodig en frustrerend. Maar goed, gelijkspel en verder.

1-1 uit bij Betis is niet slecht, en zeker niet met een halve ploeg gekwetsten. Hopelijk de schade nog beperken tot Nieuwjaar en daarna stilletjes aan terug op volle sterkte. Ik zie geen reden om te panikeren. Als Bellingham en/of Rodrygo nog uitvallen, dan wel...

Betis uit, blijft natuurlijk een van de moeilijkste uitwedstrijden van het jaar. Zo jammer dat je hem niet wint omdat je een zondagsschot tegen krijgt. Het moest ook weer zo zijn he? Die kerel scoorde geen goal sinds 2021 en doet dat uitgerekend vandaag. Zuur maar goed met de afwezigheid van Camavinga, Vinicius, Tchouameni en ook Carvajal ging het sowieso lastig worden. Bellingham weer met een goal. Blijft een fenomeen. Maar goed niet het einde van de wereld want veel moeilijke uitwedstrijden heb je al gehad dit seizoen. Hopelijk dat de rest zo snel mogelijk terug is januari.

Jammer van het puntverlies, maar achteraf een puntje uit tegen Betis met alle afwezigen is zo slecht nog niet. Bellingham blijft een lust voor het oog, wat een instelling en werkethiek heeft hij zeg.. die sliding in de laatste minuten van de wedstrijd dicht bij de eigen zestien, knap! Dan zit het conditioneel wel goed.
Brahim en Rodrygo worden met de wedstrijd beter en beter, ik vrees voor Brahim dat het gauw klaar zal zijn zodra de geblesseerden terugkomen en hij weer heel weinig aan spelen zal toekomen.
Wat een incapabele afschuwelijke scheidsrechters hebben ze in Spanje, elke wedstrijd weer komen ze met hun eigen manier van fluiten. Het is niet meer te volgen wat wel of geen hands is, wat wel of geen penalty is en ga zo maar door. De overtreding op Rodrygo is 1000% een penalty, dat de scheids en de VAR 'm niet geven is echt lachwekkend. Aan de andere kant is het de schuld van de spelers van Real Madrid dat je m niet krijgt. Misschien toch met z'n allen de scheidsrechter bombarderen zoals alle clubs en Barcelona in het bijzonder doen. Krijg je veel meer mee ;-).

@VZ, de webpagina ziet er niet uit, onoverzichtelijk en absoluut geen verbetering. Ik blijf wel op de app.

10 december 2023 om 13:10

K weet t nog zo niet met het laatste stukje van je, volgens mij willen veel scheidsrechters gewoon hun eigen fouten niet verbeteren. De methodes die Barca gebruikt werken dit seizoen ook totaal niet namelijk, want ook daar worden de meest belachelijke beslissingen gemaakt en doorgezet.
Overigens is het wel fijn dat we eindelijk af zijn van het gezeur over bevooroordeelde scheidsrechters richting Barca of juist richting Real, iedereen ziet gelukkig dat het gewoon echte clowns zijn beide kanten op. Dat neemt niet weg dat er een aantal scheidsrechters zijn die wel opvallend vaak anti-Barca of juist anti-Real lijken te fluiten, maar dat heft elkaar ook aardig op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren