Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid kijkt beschaamd toe: zomeraanwinst deelt vuistslag uit maar ontsnapt

Laatste update:

Een actie van Endrick is maandag het onderwerp van gesprek na Fortaleza – Palmeiras (2-2). Het zeventienjarige wonderkind, dat komende zomer overstapt naar Real Madrid, leek in de tweede helft van het duel een vuistslag uit te delen aan tegenstander Titi. De dienstdoende arbiter liet het echter onbestraft, en Endrick ontving niet eens een gele prent.

Endrick vertrekt in juli naar Bernabéu, maar speelt voor nu nog in zijn thuisland bij Palmeiras. Daar stond de aanvaller zondag zoals gewoonlijk in de basis.

In de tweede helft, bij een 1-0 stand voor Fortaleza, verloor hij zijn zelfbeheersing. Endrick was het zat dat directe tegenstander Titi zo tegen hem aan hing en leek daarop een vuistslag uit te delen.

Titi ging naar de grond en zijn ploeggenoten schreeuwden om sancties bij scheidsrechter André Luiz. Die liet Endrick echter ontsnappen zonder verdere aantekening in zijn boekje.

De kersvers Braziliaans international bleef dus gewoon staan en werd pas in de 83ste minuut naar de kant gehaald door trainer Abel Ferreira. Op dat moment stond de 2-2 eindstand al op het scorebord in het Estádio Governador Plácido Castelo.

Endrick, die onlangs de op drie na jongste debutant ooit werd voor de Goddelijke Kanaries, staat ondanks zijn leeftijd al op 57 wedstrijden in het eerste van Palmeiras. Daarin noteerde het linksbenige toptalent liefst 15 treffers en 2 assists.

Real wist al langer van zijn potentie en besloot maximaal 72 miljoen euro neer te tellen voor Endrick. De betaling daarvan geschiedt pas per juli 2024, wanneer Endrick achttien wordt en formeel de overstap mag maken.

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano betaalt Real een vast bedrag van 35 miljoen euro, wat door bonussen nog op kan lopen tot zestig miljoen euro. Daarnaast moet de Koninklijke nog twaalf miljoen aan belastingen afdragen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Reacties

Ik zie twee rode kaarten, eentje voor het slaan van de tegenstander en de ander voor het aanraken van je hoofd terwijl je een bodyshot krijgt.

27 november 2023 om 11:36

Voetbal zou zo veel mooier zijn zonder al dat theater. Voor mij mogen ze de VAR inzetten voor dit soort dingen. Als het een schwalbe is dan geel trekken. En als de ander rood krijgt door jouw schwalbe. Dan krijg je zelf een rode kaart. Je hoeft het spel niet eens te stoppen. Een van de 3 kan dit dat bekijken tijdens de wedstrijd. Gele kaart kan altijd gegeven worden. In ieder geval iets om dat neppe gedoe te minderen.

27 november 2023 om 11:41

Het is echt ridicuul inderdaad. Het ergste van alles vind ik nog defensieve schwalbes, want de scheidsen gaan er in mee. Als verdediger moet je gewoon gaan liggen als er wat druk gezet wordt en de scheids fluit toch. Als een aanvaller dat doet wordt er echter niet gefloten.

Echt geen idee waarom dat ook opeens zo gigantisch gefaciliteerd wordt door de arbitrage.

27 november 2023 om 11:44

Eerlijk volledig mee eens. Begin het een beetje beu te worden, al die vallende Zwanen, tijd rekken, kaarten aansmeren bij de scheids,.. ik hou zo veel van het spelletje maar dit mag stilletjes aan wel stoppen.

Gewoon alles direct bestraffen met kaarten en nooit meer doen erbij zeggen. Dat zal ze wel leren

27 november 2023 om 11:46

Ik heb geen idee werkelijk. Het is een groot theater geworden. En met de komst van de VAR is het alleen maar erger geworden. Je hoeft alleen maar geraakt te worden, overdreven te gaan liggen. Dan krijg je hem al mee. Ook zo met veel penalty's altijd. Verpest het spel echt enorm.

27 november 2023 om 11:46

Mislukte defensieve schwalbes waar goals uitkomen zijn echt mijn lievelingsmomenten in voetbal.

Ik heb die Titi even opgezocht. Centrale verdediger van 1.89 met bijnamen zoals "de Tank", "de Koelkast" en "de Slager". Titi is ook 35 jaar oud. Gaat naar de grond als een baby na een slag op zijn schouder van de 17-jarige Endrick die 1.72 is. Je zou zeggen dat er dan toch wel een bepaald niveau van schaamte erbij komt kijken, zelfs in het voetbal, zelfs in Zuid-Amerika. Maar nee.

27 november 2023 om 11:51

Het bizarre is ook nog dat de slager het stukje ook gewoon lang volhoudt alsof hij echt aan het herstellen is haha. Zo'n iemand wordt toch de rest van zijn carriere enkel nog door iedereen uitgelachen na het zien van deze beelden?

27 november 2023 om 11:55

Het mag onderhand toch wel duidelijk zijn dat theater/aanstelleritis ook een van de eigenschappen zijn die het Zuid-Amerikaanse voetbal typeert.

27 november 2023 om 14:23

Blue mountain state verteld t weer heerlijk

27 november 2023 om 18:00

Mooi onderbouwd, sluit ik me bij aan. Wat een kleine jongen blijkbaar.

Kan hij vast wennen aan het spelen voor Real Madrid, daar zien scheidsrechters nog weleens wat door de vingers.

27 november 2023 om 12:44

'daar zien scheidsrechters nog weleens wat door de vingers'

Hij komt wel terecht in de Spaanse competitie. Waar scheidsrechters nog dramatische niveau zijn.
Dat de Spaanse scheidsrechter Lahoz zolang de top mocht blijven om wedstrijden te begeleiden is mij een raadsel. Er lopen helaas meer van zulke clowns rond in Laliga.

Die andere pannenkoek ook gelijk schorsen, wederom lijkt het alsof iemand bij het raken van een borst/schouder een schedelbasis fractuur oploopt....

Het valt toch ook reuze mee wat daar gebeurd? Die verdediger vind ik eigenlijk nog het meest treurig.

27 november 2023 om 12:41

Nee, idiote actie van Endrick.. Alleen maar omdat hij kan voetballen en naar Real gaat vertrekken wordt het handje boven zijn hoofd gehouden.

27 november 2023 om 12:56

Hij trekt hem aan zijn shirt, zelfs als de bal er niet eens is. Vervolgens komt een een duw. Ik zie nergens een klap in het gezicht?

27 november 2023 om 13:19

Overdrijven is ook een vak apart! Jij slaagt in ieder geval met vlag en wimpel. De actie hoort absoluut niet thuis op een voetbalveld echter valt de zogenaamde klap wel mee en is het eerder een halve duw dan een vuistslag zoals wordt beweerd..

Ik heb me meer verwonderd over het feit dat Pikachu blijkbaar een naam is in het Braziliaanse voetbal in plaats van een Pokemon..

Real Madrid kijkt beschaamd toe? Wat een giller. Ik kom niet meer bij. Goed om te weten dat Endrick niet met zich zal laten sollen. Als Jimenez of Gavi dit doen dan is het gewoon een stevig duel.

27 november 2023 om 17:09

Maar even serieus he, ...wat zal de titel zijn als iemand echt te keer gaat, iemand echt op zn gezicht slaat?

Sheesh begint wel irritant te worden dit. Wat gebeurd er uberhaupt!? Is meer een duw om die speler van zich af te zetten. Die gast doet alsof ie in het gezicht is geraakt wat niet zo is, nou nou! 😑

27 november 2023 om 17:48

Yep, maar Tom Rofekamp wilde even sensatie maken met een negatief stuk over Madrid, waarbij hij drie keer in 1 titel in de fout gaat:

1. Real Madrid kijkt beschaamd toe - te zot voor woorden dat hij denkt dat Madrid hierover enig gevoel van schaamte zou hebben.

2. zomeraanwinst deelt vuistslag uit - een duw om iemand af te houden is kennelijk een vuistslag volgens Tom

3. hij [endrick] ontsnapt - hij ontsnapt niet want hij doet niks noemenswaardigs om aan te ontsnappen, het afduwen van Tarouco was geheel legitiem, de man zat als een web van Spiderman gedrapeerd over onze zomeraanwinst.

Maar ja, geef het een microfoon, een pen of een keyboard en het is meteen een gekwalificeerd verslaggever, nietwaar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren