Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ravel Morrison (27) strijkt neer in de Eredivisie

Laatste update:

Ravel Morrison zal dit seizoen in de Eredivisie te bewonderen zijn. Het voormalig wonderkind van Manchester United, 27 jaar en momenteel zonder club, gaat aan de slag bij ADO Den Haag, zo meldt de club uit de Hofstad aan Omroep West. Hij wordt maandag medisch gekeurd.

Morrison gaat zich transfervrij aansluiten bij ADO. De aanvallende middenvelder stond het afgelopen jaar onder contract bij Sheffield United en werd tussentijds verhuurd aan Middlesbrough. Namens Sheffield United kwam hij tot slechts één optreden in de Premier League; voor Middlesbrough speelde hij drie wedstrijden in de Championship.

Morrison staat te boek als een eeuwig talent. De begaafde middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en werd ooit door Sir Alex Ferguson omschreven als ‘het grootste talent ooit’, maar een doorbraak op Old Tarfford bleef uit. Hij speelde na zijn vertrek bij Manchester United voor West Ham United, Queens Park Rangers, Cardiff City, Lazio, Atlas Guadalajara uit Mexico, Lazio, Östersund uit Zweden, Sheffield United en Middlesbrough.

Morrison werd aan het begin van dit kalenderjaar al gelinkt aan ADO. Toenmalig trainer Alan Pardew wilde de rechtspoot toen oppikken bij Sheffield United, maar de keuze viel toen uiteindelijk op een verhuurperiode bij Middlesbrough. Nu lijkt het echter alsnog tot een samenwerking te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke transfer, ben benieuwd of hij er nog wat van kan, het eeuwige talent.

Dit is wel echt een van de grootste flops van de afgelopen jaren. Hoop dat hij bij ADO weer een beetje kan laten zien dat hij kan voetballen.

Weer een aankoop van niets. Morrison heeft nergens gepresteerd en is meerdere keren met ruzie of om zijn slechte instelling weggegaan bij z’n club.

20 september 2020 om 15:34

Als hij ergens gepresteerd had dan zou hij met alle respect niet bij ADO terecht zijn gekomen.

Voor een degradatieclub in Eredivisie is dit nu eenmaal het pooltje aan spelers waar uitgevist most worden.

20 september 2020 om 16:23

Dan past hij pepect bij ADO. 😊😷

Dit was een zeer grote talent in de jeugd van Man Utd, om welke redenen dan ook is het niet gelukt met hem helaas maar wel een versterking voor ADO.

20 september 2020 om 15:31

Slechte omgeving, foute vrienden, en uiteindelijk dus ook een slechte mentaliteit. Was volgens SAF het grootste talent dat hij ooit heeft gezien. Erg zonde dus idd

20 september 2020 om 15:37

En een grote debiel.. valt zijn eigen moeder aan

20 september 2020 om 15:39

Correctie schoonmoeder

20 september 2020 om 16:27

Dan valt het reuze mee dus!!

Ben ik de enige die even dacht dat er iemand neer was gegaan? Een beetje raar om zijn leeftijd er bij te vermelden.

20 september 2020 om 15:39

Haha. Ik ook. Dacht dat ie overleden was toen ik zijn leeftijd erbij zag staan.

20 september 2020 om 16:16

Het lijkt ook echt op een overlijdensbericht van voetbalzone. Ik dacht ook meteen dat ie dood was.

20 september 2020 om 17:38

Dan zijn jullie de enige! 'Strijkt neer' plus leeftijd is dus volgens jullie een vergelijking met een overlijden???... Bij mij kwam gelijk op van oh oké, welke club heeft hem aangetrokken..

20 september 2020 om 22:00

Ik dacht dat hij bij ADO de strijk ging verzorgen

Alle spelers die nergens meer aan de bak komen, kloppen bij ADO.

20 september 2020 om 15:30

Noem ze op

20 september 2020 om 15:36

Kramer, Ould-Chikh, Kees de Boer om er maar een paar te noemen

20 september 2020 om 16:54

Ik betwijfel het woordje ‘nergens’ maar zal aan mij liggen. Overigens zijn dit jaar voornamelijk spelers gehaald die redelijk uitblonken in de kkd of spelers die tekort komen voor Psv en Ajax. Zag afgelopen winter dat Ado op dit soort spelers moest richten ipv onbekende engelse spelers, maar dit is dus schijnbaar ook niet goed?

20 september 2020 om 19:53

Je kan het als club nooit goed doen. Dit team heeft de tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken.

20 september 2020 om 19:54

Wie zegt dat ze nergens aan de bak kunnen komen dan?

Transfervrij is dit natuurlijk absoluut de gok waard. Goeie zet!

20 september 2020 om 19:55

Hoop dat ie opleeft in Den Haag!

Ik snap er niks van. Immers en Beugelsdijk en Meijers moesten kost wat kost vertrekken omdat we financieel in zwaar weer verkeren. Echter krijgen we iedere dag er een voetballer bij. Ik kan dat maar slecht snappen. Hoop dat ADO weet wat ze doen want volgens mij zijn ze nu in een zomer tijd de club flink de afgrond in aan het werken.

20 september 2020 om 16:14

Al deze spelers die je nu opnoemt hebben het ook het laten zien en op een gegeven moment moet je er afscheid van nemen.

20 september 2020 om 17:47

Iedereen zakte vorig seizoen door het ijs. Jongens als Immers, Beugelsdijk en Meijers hebben echter altijd hun waarde gehad voor het elftal. Wellicht dat ze aan het slijten waren, zeker, maar jongens als Oud Chick zijn lekker jong en talentvol maar hebben geen karakter en zullen nooit uitgroeien tot een dragende speler. Daar zitten we dan nu aan vast. Wat een feest.

20 september 2020 om 18:24

Alsof Immers en Beugelsdijk wel dragende spelers zjn kom op zeg. Ik ben wel blij dat ze weg zijn.

20 september 2020 om 18:24

Alsof Immers en Beugelsdijk wel dragende spelers zjn kom op zeg. Ik ben wel blij dat ze weg zijn.

20 september 2020 om 19:53

Immers en Beugelsdijk waren wel degelijk dragende spelers, net als Meijers. Ik verbaas me nogal over je reactie!

20 september 2020 om 20:00

Ik vind ze zeer beperkte spelers en bij gebrek aan beter speelden ze. Je mist er niks aan!

Deze gaat kan wel voetballen maar echt een probleem met mentaliteit.

Zo jammer hij had het kunnen maken.
Was zo goed bij de jeugd van Manchester United.
Was abnormaal

20 september 2020 om 19:56

Laten we hopen dan dat ie wat rustiger is geworden. Mits fit is hij zeker een meerwaarde voor Den Haag.

We zijn van een volksclub met karakter en strijd naar een plastic club met inwisselbare spelers. ADO hoeft helemaal niet mee te doen om hoge posities maar moet het juist hebben van een bepaalde cultuur. Onwijs verdrietig om dit dag na dag te moeten slikken.

20 september 2020 om 16:15

Een club als Den Haag moet juist bovenin meespelen.

20 september 2020 om 16:41

Tja. Op basis van wat? Grootte van de stad? Historie? Aanhang? Dan mag je van zoveel clubs in binnen - en buitenland verwachten dat ze bovenin hun competitie moeten mee spelen.

20 september 2020 om 17:21

Zeker qua stad, aanhang..historie mag je verwachten dat ze bovenin meedraaien. Dat hebben ze ooit wel decennia's lang gedaan.

20 september 2020 om 17:48

Wil ik ook hoor, en waarschijnlijk wel meer mensen in Nederland, want de mooiste club op de wereld zou eigenlijk kampioen moeten worden. Echter blijf ik liever onderaan in de eredivisie bungelen met Haagse helden dan ergens wat hoger met passanten.

20 september 2020 om 18:21

Wie zijn die helden dan? Beugelsdijk, Meijers, Immers? Ik kijk niet naar Haags of niet Haags kijk liever naar wat ze kunnen.

20 september 2020 om 20:12

Weet niet waar je vandaan haalt dat ADO decennia lang bovenin draaide, want sinds de invoering van de Eredivisie is het aantal keren dat ADO top 5 haalde bijna op één hand te tellen.

20 september 2020 om 20:48

Jaren 60/70!

21 september 2020 om 08:00

Ja, en? Dan blijft mijn punt nog steeds staan. Ze hebben in de jaren 60/70 maar 6 keer de top 5 gehaald. Echt mee draaien met de top hoor. Moeten zeker ook van Nottingham Forrest verwachten dat ze bovenin de PL mee draaien, omdat ze ergens in de jaren 80 twee keer de EC1 hebben gewonnen? ADO heeft qua historie veel te weinig gebracht om van die club te verwachten dat ze bovenin mee kunnen spelen.

21 september 2020 om 08:53

Bijv clubs als Utrecht en Vitesse dan? Wat voor historie hebben die dan?

21 september 2020 om 13:22

Wie verwacht van die clubs dan dat ze bovenin meedoen? Niemand volgens mij. Men verwacht van ze dat ze ergens leuk in de subtop/rechterrijtje zitten op basis van hun prestaties de afgelopen jaren. Niet dat ze mee doen bovenin om de titel of CL plek. ADO heeft niet de historie om van ze te verwachten dat ze bovenin gaan spelen. Laat ze eerst maar een keer voor een aantal jaar stabiel in de middenmoot groeien, want ze zijn vooral bezig met overleven in de Eredivisie.

Ja, wat moet je er in hemelsnaam mee. Die jongen staat letterlijk al 10 jaar bij een andere club onder contract dan het jaar ervoor. Nergens er ook maar iets van gebakken en dan zal hij nu plotseling bij ADO wel in het pulletje vallen? Daar geloofd toch helemaal niemand in.

21 september 2020 om 13:36

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. We gaan het zien of hij de kastanjes uit het vuur kan halen.

Of dit nou zo'n goed idee is.. Als je bij, met alle respect, Ostersund geen indruk weet te maken, dan gaat dat bij ADO ook niet lukken. Zijn track record is extreem slecht en het zou mij benieuwen als het dan bij ADO ineens wel zou lukken. Maar goed, we zullen zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren