Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rangers presenteert tamelijk onervaren opvolger van Giovanni van Bronckhorst

Laatste update:

Michael Beale is de nieuwe manager van Rangers, zo meldt de Schotse club maandag via de officiële kanalen. De 42-jarige Engelsman neemt het stokje over van Giovanni van Bronckhorst, die vorige week op straat werd gezet. Beale tekent op Ibrox een contract tot medio 2026 en komt over van Queens Park Rangers, waar hij sinds juni dit jaar bezig was aan zijn eerste klus als hoofdtrainer.

Met QPR stond Beale, die in Engeland bekendstaat als een talentvolle manager, op de zevende plaats in het Championship. Eerder was hij assistent-trainer van Steven Gerrard bij Rangers en Aston Villa. Hij is dus geen onbekende voor the Gers. Ook werkte Beale in het verleden in de jeugdopleidingen van Liverpool en Chelsea.

Als voetballer speelde Beale een aantal jaar voor Charlton Athletic, waarna zijn contract niet verlengd werd. Na mislukte proefperiodes bij FC Twente en verschillende clubs in de Verenigde Staten besloot hij op 21-jarige leeftijd om zijn schoenen aan de wilgen te hangen. Daarna zette Beale een zaalvoetbalclub op in zijn geboorteplaats Bromley, om zich vervolgens te focussen op zijn trainerscarrière.

The Athletic meldde vorige maand nog dat Beale op de radar stond van Wolverhampton Wanderers. De Engelse oefenmeester zou topprioriteit zijn boven Peter Bosz, maar uiteindelijk ging de Premier League-club met Julen Lopetegui aan de haal. Onder leiding van de Spaanse manager bungelt Wolves nog altijd onderaan de ranglijst op het hoogste niveau van Engeland. Bij Rangers gaat Beale nu aan de slag bij de nummer twee van de Scottish Premiership.

Is dit voor Rangers de juiste opvolger van Giovanni van Bronckhorst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet dat ze voor zo'n onbekende naam gaan.
Er zijn betere kandidaten beschikbaar.

28 november 2022 om 20:34

Nou vertel op, man!

28 november 2022 om 20:42

Schreuder hopelijk binnenkort?

28 november 2022 om 20:34

Assistent van Gerrard geweest tijdens zijn periodes bij Rangers en Villa. Dus ze kennen zijn werkwijze al.

28 november 2022 om 21:02

Inderdaad, zoals Fat Lawyer die ze voor de neus van ADO weg hadden kunnen kapen!

Kijk ze zitten, net een stel criminelen. Lijkt zo uit een scene van Lock Stock and Two Smoking Barrels te komen haha...

28 november 2022 om 20:44

Haha, nu je het zegt inderdaad. Geweldig!

Moest even denken aan die verdediger van PSV vroeger, maar dat was Michael Ball

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren