Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Radical approach’ van Mourinho: kleedlokalen worden strikt gescheiden

Laatste update:

José Mourinho werkt het liefst met een kleine kern. De manager heeft, zo schrijft de Daily Mail, daarom op trainingscomplex Carrington een zogeheten ‘scheidsmuur’ laten aanleggen tussen de kleedlokalen van de eerste selectie en de beloften. Er zijn extra deuren en ramen geïnstalleerd.

/

De 53-jarige Portugees wil daarmee voorkomen dat spelers die niet bij het eerste elftal horen, door de kleedkamer van het eerste lopen om de gymzaal of andere delen van het trainingscomplex te bereiken. Mourinho is namelijk bang dat deze ontevreden spelers de A-kern onnodig afleiden.

Bastian Schweinsteiger, Andreas Pereira, James Wilson, Will Keane, Joe Riley, Tyler Blackett en Cameron Borthwick-Jackson horen niet langer bij het eerste en dienen zich dus bij de beloften om te kleden. Dat gold ook voor Adnan Januzaj en Patrick McNair, maar zij zijn inmiddels vertrokken naar Sunderland.

Een verstandige ingreep van José Mourinho?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind die mourinho echt niks wat een raar mannetje waarom zou je dat soort dingen doen? Om andere spelers zoals schweinsteiger te pesten? Ik heb al niks met die man maar miss kan hij united terug leiden naar de absolute top

14 augustus 2016 om 09:20

Dit heeft hij overal gedaan en zoals in het artikel wordt aangegeven, ontevreden spelers kunnen onnodig afleiden. Daarnaast smeed je wel echt een band tussen de spelers die het wel moet gaan doen en in het eerste zitten.

Het is bij Mou altijd alles of niets.

14 augustus 2016 om 09:35

Vergeet ook niet dat het de daily mail is die het schrijft. Het wordt waarschijnlijk wel wat leuker gemaakt dan het daadwerkwelijk zal zijn.

14 augustus 2016 om 10:57

Exact. Daily Mail, Telegraaf, allemaal een pot nat.

14 augustus 2016 om 11:49

Aan de andere kant geef je de beloften het gevoel dat ze de stap naar het eerste niet kunnen maken. Het is maar hoe je het bekijkt en voor beide opties valt wat te zeggen

14 augustus 2016 om 16:27

Inderdaad, er valt voor beide wat te zeggen. Daarom kraak ik het ook niet af. Ik zeg tegelijkertijd ook niet dat het de juiste manier is. Maar ja, zo heeft iedereen zijn eigen aanpak. Een Domenech selecteerde bijvoorbeeld alleen op sterrenbeeld...

Creëren van topsport klimaat. Ontevreden spelers kunnen sfeer negatief beïnvloeden! Het is een miljoenen business en dus moet de focus liggen op winnen !

Beetje apart, of dit nou daadwerkelijk helpt. Maar zolang ie blijft winnen zal het wel helpen

Het is vooral onlogisch dat voorheen jongens die in kleedkamer B zitten door kleedkamer A moeten om bepaalde faciliteiten te bereiken.

Schweinstiger in die lijst te zien. Vind hem een klasse beter dan bijvoorbeeld Fellani

14 augustus 2016 om 09:43

Ongelooflijk dat hij in de lijst staat*

14 augustus 2016 om 09:47

Ja, er zijn genoeg puntenwaar Fellaini beter op scoort maar ook zijn conditie, leeftijd, multifunctionaliteit, salaris en restwaarde spreken niet in zijn voordeel

14 augustus 2016 om 10:09

Sws is het imo respectloos om zon voetballer naar het 2e te sturen

14 augustus 2016 om 10:43

Helemaal mee eens. Prima dat je hem niet nodig hebt, maar gun hem dan op een waardige manier zijn vertrek. Een speler met deze staat van dienst hoort niet op zo'n manier weggezet te worden. Respectloos!

14 augustus 2016 om 11:05

Scweinsteiger kan gewoon geen wedstrijd met hoog tempo meer aan..... Waarom denk je dat hij weg mocht bij bayern en na een jaartje bij united mag hij ook al opkrassen.... Ook is hij heel blessuregevoelig, ......normaal dat united breekt met deze 'voormalige' topspeler !

Blackett deed het toch nog zo redelijk dat hij een contractverlenging had gekregen en nu bij de beloftes?!

Het is paddy mcnair niet patrick

14 augustus 2016 om 11:18

Paddy is toch echt een afkorting van Patrick als ik me niet vergis..

14 augustus 2016 om 14:17

Het is wel Patrick Mcnair

En krijg deze voormalige top trainer ook zijn eigen kleedkamer want hij heeft vorig jaar toch keihard gefaalt dus is in jullie ogen dan ook een voormalige toptrainer hoop dat tie weer keihard faalt

14 augustus 2016 om 13:51

Die mourinho wat een raar ventje

Schweinsteiger weer terug achter een Berlijnse muur gestopt, hoe lang duurt het nog voordat hij er vandoor gaat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren