Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Queens Park Rangers neemt voorganger van Hasselbaink weer in dienst

Laatste update:

Chris Ramsey is in een nieuwe rol teruggekeerd bij Queens Park Rangers. The Hoops maken dinsdag bekend dat de 53-jarige Engelsman per direct aan de slag gaat als technisch directeur in Londen. Op 4 november beëindigde de club de samenwerking met Ramsey als trainer nog. Nu komt hij dus in een nieuwe rol boven zijn opvolger te staan: Jimmy Floyd Hasselbaink.

/

QPR lokte Hasselbaink na Ramseys gedwongen vertrek weg bij Burton Albion, waar hij uitmuntend werk verrichtte. Hasselbaink begon pas een maand na het congé van zijn voorganger aan zijn nieuwe baan, op 4 december. Verbetering is er nog niet zichtbaar, want onder de leiding van de oud-spits won QPR nog geen wedstrijd: vier remises en twee nederlagen.

De club zegt nu dat Ramsey als technisch directeur verantwoordelijk zal zijn voor verschillende zaken: hij krijgt coachgerelateerde taken, maar zal ook de ontwikkeling van de spelers in de gaten houden. Daarnaast monitort hij de spelers die verhuurd zijn en kijkt hij naar de langetermijnontwikkeling binnen de club. Directeur Les Ferdinand zegt dat de club graag wilde dat Ramsey voor QPR bleef werken, ook al pakte het niet goed uit toen hij hoofdcoach was.

Of Hasselbaink gekend is in de komst van Ramsey is niet bekend. Daarover doet Queens Park Rangers geen mededelingen. De club staat momenteel zestiende in de Engelse Championship en speelt zaterdag in de derde ronde van de FA Cup, uit tegen Nottingham Forest. Drie dagen later wacht in de competitie een uitwedstrijd tegen Blackburn Rovers.

Een verstandige beslissing van QPR?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd verhaal als jimmy niet op de hoogte was

5 januari 2016 om 19:05

Waarom Moet Jimmy hier van op de Hoogte zijn?

5 januari 2016 om 19:23

Omdat deze Ramsey, zoals in de tekst staat, zich ook gaat bemoeien met coachgerelateerde zaken. Iets wat erg nauw samenvalt (of misschien zelf wel in) het werkveld van Hasselbaink bij Qpr.

Erg vreemd dit allemaal, eigenlijk heel erg on-Engels. Sowieso is het gebruik van een structuur met een technisch directeur al enigszins ongebruikelijk, daarnaast is het ontslaan van managers niets vreemd aan het Engels voetbaal maar het terughalen van een ontslagen coach in een andere rol wel.

Ik las niet goed en dacht bij de titel dat Hasselbaink ontslagen was en ze die oude trainer teruggehaald hadden, dat zou wat zijn lol. Volgens mij was er een Italiaanse club die op die manier met hun coaches omging?

5 januari 2016 om 19:06

Palermo volgens mij. Zij hebben zo een rare vogel als voorzitter.

5 januari 2016 om 19:17

Carpi was het.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren